RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100 i 2025

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 483165

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Redigert 25.08.2024 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 08:46 3676

Slik liker vi,fremoverlent og aksjonærvennlig!🙂
WHeisenberg
I dag kl 08:50 3686

Selskapet bekrefter at de har sendt ledelsen FA artikkelen oversatt til engelsk som inneholder en del faktafeil, og venter på hva ledelsen velger å reagere med.
Redigert i dag kl 08:51 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 08:53 3642

De er skikkelig på nå,dette er andre takter🙂De fremstår nok som veldig positive i kveld, og det med all grunn
WHeisenberg
I dag kl 09:17 3410

E24: Rec Silicon-aksjen stiger etter melding om produksjonen på anlegget i Moses Lake.


Rec Silicion opp etter melding

Den første kommersielle leveransen av ultra-høyren polysilisium fra Rec Silicons anlegg i Moses Lake, Washington, blir utsatt til midten av oktober.
Samtidig melder selskapet at fabrikken produksjonen går bra og det produseres store nok volumer for kommersielle forsendelser.

Selskapet vil avholde et telefonkonferanse mandag slik at analytikere, investorer og aksjeeiere kan stille spørsmål om leveransen, ifølge en separat børsmelding.

Aksjen stiger 11,75 prosent.

https://e24.no/boers-og-finans/i/bmL8Oq/oslo-boers-aapner-ned
thief
I dag kl 09:33 3223

Bare starten på oppgangen det er,fabrikkene med fullt belegg har en verdi flere ganger dagens mcap. Markedet er foreløpig helt forvirret mtp prising,men det kommer sakte men sikkert.Burde vært 8-10mrd!Altså kurser på 20tallet. Enda mer usikkerhet blir nok fjernet kl.17 i dag,for de siste tvilerene🙂
rumik
I dag kl 09:39 3152

Folk må gjøre som de selv tenker er riktig. Om en nok en gang skal la short få herje (lemper ut små poster her og der for å få ned kursen), så burde en ikke klage på at kursen er så lav. I dag er fin mulighet til å la dem BLØ!!
Kåre Grønn
I dag kl 09:53 3026

Dumt å selge da det kun er småposter frem og tilbake... Dette skal i 100 så igjen, Hau hau (tikk takk tikk takk)
Redigert i dag kl 09:55 Du må logge inn for å svare
Kvike11
I dag kl 10:46 2750

Ser ud til daytrader, kan få kursen op og massivt handel, måske fra de store mægler huse.
Vi kan vel forvente nye analyser i løbet af måneden, måske de første kommer allerede idag.
Dette skal i 100 så igjen, Hau hau (tikk takk tikk takk)
oryx
I dag kl 10:54 2761

For to år siden toppet RECSI ut på 24,50 kroner. Mange som har ventet på dette for å kjøpe aksjen, som nå laster opp for å få med seg reprisingen. RECSI kan nå bli høstens største børsrakett på Oslo Børs. Når usikkerhet omkring utsettelser ryddes av veien burde aksjen kunne stige opp mot tidligere kurstopper, 20 - 25 - 30 kroner innen rekkevidde før årsskiftet.
Redigert i dag kl 11:11 Du må logge inn for å svare
Artige
I dag kl 11:19 2641

Jeg tok feil om utviklingen idag, trodde vi skulle ned pga utsettelsen. Lever greit med det og kjøpte mer idag😀
X-43 scramjet
I dag kl 11:26 2591

Endelig start up fra oktober. Skal rett opp til 30 kr. Utsettelse av Moses Lake åpningen er over
MikkeMus
I dag kl 11:26 2588

TIL ALLE DAYTRADERE OG KORTSIKTIGE SPEKULANTER: Dette var status for det tekniske bildet, søndag 15 september. Analysen som er utarbeidet av Finansavisen kan i sin helhet leses ved å trykke på vedlagt link. Jeg siterer det viktigste hovedpunktet fra gårsdagens analyse:

«5. september brøt aksjen den tekniske støtten i området 6,88 til 6,76 kroner og utløste nytt salgssignal. Det nivået ble også testet fra undersiden onsdag og torsdag, før aksjen snudde ned igjen. Bruddet på den tekniske støtten åpnet for fall mot neste tekniske støtte på 5,65-nivået. Et eventuelt brudd på det nivået kan i så fall åpne for videre nedgang mot 4,30-nivået, og kanskje 3,60-nivået og bunnen i den fallende trenden».

https://www.finansavisen.no/finans/2024/09/15/8179583/sondagens-aksjetips-med-blandede-signaler-i-rec-silicon
Redigert i dag kl 11:34 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 11:30 2626

Glemte de oppsiden 😂🍾
Intravenøsiu
I dag kl 11:31 2662

Fort gjort 😂
Gudin
I dag kl 11:32 2709

Er det liv i FunHouseComp? 20% opp idag (så langt) kan vi vell leve med. Dette er bare starten.
Tikk takk tikk takk hauhau!!!
thief
I dag kl 11:48 2609

Satse på over 8 før slutt i dag.Og forhåpentligvis enda mer usikkerhet fjernet kl 17,så er to-siffret ikke langt unna i morgen. Da er vi hvertfall i gang med reprisingen!
VaderTrader
I dag kl 11:53 2561

Innen kort kommer i tillegg silan kontraktene .
VaderTrader
I dag kl 11:55 2616

Hvis ikke dette er manipulering så vet ikke jeg , FA har resirkulert samme analyse 3 ggr nå og da alltid når rec kommer med gode nyheter
Fa burde meldes for manipulasjons forsøk da det vi har sett i helgen er svært påfallende . Flere reagerer nå
Redigert i dag kl 11:58 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 12:01 2571

Ja,er spent på de.Burde ha en stor verdi.REC regnet med å få de på plass før nyttår.Så kan jo tikke inn når som helst!Får REC enda et ben å stå på.
MikkeMus
I dag kl 12:06 2569

For noe tøv! ... Analysen er basert objektive tallvererdier og derfor 100% i henhold til logikken som ligger til grunn for teknisk analyse. At du og andre ikke evener å forstå denne enkle logikken synliggjør at dere alle bør vurdere hvorvidt dere har det minimum av kunnskap som bør kunne forventes fra spekulanter som aktivt trader en av børsens mest risikofylte lotto-aksjer.
Redigert i dag kl 12:07 Du må logge inn for å svare
MikkeMus
I dag kl 12:08 2567

Jeg gjengir de viktigste hovedpunktene i fredagens melding fra REC Silicon:

1. Selskapet har oppnådd tilstrekkelig renhet i sin produksjon polysilisium ved anlegget i Moses Lake (ML). Det som nå gjenstår er en sluttevaluering fra kunden (Hanwha), før man forventer første kommersielle forsendelse i midten av oktober.

2. Alle byggeprosjekter ved ML er nå ferdigstilt og gjenåpningsprosessen ved anlegget går i henhold til plan. Gjenåpningsprosessen går nå inn i en ny fase hvor fokuset er kontinuerlige kvalitetsforbedringer for å overgå markedsstandarden til sluttprodukt.

3. Selskapet påpeker at REC Silicon har utviklet en sterk markedsposisjon i halvlederindustrien basert på virksomheten i Butte og at selskapet er godt posisjonert for å utnytte de globale megatrendene relatert digitalisering, energiomstilling og energilagring.

4. Selskapet skriver avslutningsvis at de forventer å levere silangass i betydelige volumer for anodematerialer til en raskt voksende batteriindustri.


https://storage.mfn.se/d85abc54-a3ae-4a2b-b899-ff5dbc10aabb/rec-silicon-update-regarding-first-shipment-of-ultra-high-purity-polysilicon.pdf


Redigert i dag kl 12:12 Du må logge inn for å svare
Kvike11
I dag kl 12:17 2492

Først får de en elev til at skrive en svada om recsi, så en gammel journalist, og til sidst og for 3 gang, kommer Molners med noget værre vrøvl.
Hvis det ikke kan opfattes som manipulering,
så ved jeg heller ikke hvad,
kan ikke helt forstå grunden til finansavisen skal være så negativ til et stort selskab på borsen,
Måske fordi RECSI afviser dem gang på gang.
Håber der er nogen der skriver til pressenævnet,
selv når kursen stiger kraftigt, fokuserer de på noget andet.
Heldigvis er det frivillet at betale for finansavisen,
kommer aldrig til at betale en krone for denne negative sladdersprøjte.
Nu kan vi glæde os over kursen stiger kraftigt,
og der sikkert kommer nye analyser, hvor værdien af fabrikken ( 20 milliarder ) bliver medregnet
så ser vi kurs raketten stige endnu mere
Stabukk
I dag kl 12:25 2454

MikkeM er skummel. Fikk allerede i går kritikk på forumet for å utelate den mest positive delen av FA-analysen. Så gjentas den samme mest negative delen i dag. Folk får vurdere selv og lete seg frem til HELE analysen, også den som omhandler mulig brudd oppover.
Celsius
I dag kl 12:41 2404


Hei Mikke Mus

Her utfyller jeg deg litt med SITAT fra FAs siste artikkel i går den 15. september....

"REC Silicons polysilisiumfabrikk i Moses Lake er kvalifisert til å motta produksjonsstøtte fra Inflation Reduction Act (I.R.A.) Den betaler ut pr. kilo produsert og solgt. Donald Trump sier at han vil gjøre slutt på Inflation Reduction Act. Sannsynligheten for at Donald Trump blir president er redusert den siste måneden, men det er ingen grunn for Hanwha til å starte tikontrakten før det er klart at Trump ikke blir president og at USAs neste administrasjon viderefører I.R.A på samme nivå som før.

REC Silicon viste negativ egenkapital på 15 millioner dollar ved utgangen av 2. kvartal. Selskapets styre har en handleplikt for å sørge for at egenkapitalen blir positiv fordi selskapet nå drives for kreditors regning, og det er lån som er fullt garantert av Hanwha, som eier en tredjedel av REC Silicon.

Hanwha fortsetter å yte nye likviditetslån med jevne drypp på mellom 20 til 25 millioner dollar. REC Silicon har nå over 300 millioner dollar i Hanwha-garanterte lån til sør-koreanske banker som forfaller i 2026. Det er få selskaper i verden som ville ha behandlet REC Silicons fabrikk i Moses Lake bedre enn det Hanwha har gjort, men om Trump vinner presidentvalget, vil Trump ønske å bruke de mer enn 500 milliarder dollarene som allerede er bevilget til I.R.A på egne favorittprosjekter.

Om Demokratene med Kamala Harris vinner valget, kan en begynne å se på REC Silicon med fundamentale briller. Hanwhas betaling ligger i en langsiktig leveringsavtale der oppsiden for polysilisiumprisen er kuttet de første fem årene av kontrakten. Det er ingen store institusjonelle investorer som vil kjøpe REC Silicon-aksjen om ikke alle detaljene i tiårskontrakten ikke blir offentliggjort."

Polysilisiumprisene i Kina er også så lave at det er vanskelig å se at det vil kunne bli noe annet enn minimumsutbetaling på tiårskontrakten de neste to årene frem til låneforfall i 2026 om ikke det blir krig eller Kina kollapser. Det er naturlig at Hanwha, som skal kjøpe alle varene fra REC Silicon, ender opp med å øke sin eierandel fra 33,33 prosent til å eie alt gjennom et oppkjøpstilbud."

Nsxnsx
I dag kl 12:52 2353

Det budet hadde nok kommet FØR meldingen på fredag om det var tilfelle. I dag godtar jo ingen et bud på 10 kroner, men på torsdag hadde nok mange sagt ja takk til 8 kroner.....
thief
I dag kl 13:00 2322

Mye rør som vanlig, Hanwha kommer aldri til å kjøpe alt.Og polyprisen utenfor Kina er noe helt annet.Ja,REC vil få en blanding av prisene i Kina og utenfor,pluss en premium.Så det blir ikke noen minimumspris!At noen gidder å lese alt tullet de kommer med om REC og markedet.Når de ikke gjør leksene sine skikkelig!
MikkeMus
I dag kl 13:15 2231

Som jeg har prøvd å synliggjøre tidligere (se redegjørelse i vedlagt link), så er jeg en av de mange som ikke er spesielt imponert over kunnskapsnivået og vurderingsevnene til Molnes når det gjelder solindustrien generelt og de ulike megatrendene som er relatert til REC Silicon spesielt.

I tillegg er det vel neppe noen av oss som følger det geopolitiske spillet (særlig USA og Kina) når det gjelder sikkerhet, økonomi og teknologi - og som i tillegg har fulgt og analysert logikken til Trump de siste 8 årene - og da i særdeleshet hans strategi for å vinne tilbake industri fra Kina, som tror at han vil ha vilje eller evne til å fjerne de insentivene som er nødvendig for å oppnå eget overordnet mål, som altså kan sammenfattes med følgende ord: «Make America Great Again».

Se vedlagt link.

https://www.finansavisen.no/forum/thread/167394/view


Stabukk
I dag kl 14:18 1975

Det er vel först og fremst Rec sin kostpris vi trenger å få på bordet. Mener MorganK tipper rundt 10USD per kilo ved 100% produksjon ved ML. På ett eller annet tidspunkt vil vel Rec sin ledelse kunne opplyse det selv, eller man kan regne seg frem til det når tallene for Q4 kommer (gitt vi er oppe i full produksjon på slutten av året). Kostpris vil avgjöre hva en sitter igjen med - kanskje nok til utbytte i 2025 eller 2026, dersom salget av silangass bidrar bedre og bedre?
Redigert i dag kl 15:10 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 14:27 1930

Nå har du mulighet til å spørre etterpå🙂Håper alle som lurer på noe,benytter sjansen.Ingen grunn til å klage etterpå.Nå legger REC opp til å svare på spørsmål,da er det bare å fyre løs.Om kostpris,100% drift,kostnader fremover,når de regner med å gå i pluss,kontrakt med batteriselskapene osv...!
Håpe de legger ut presentasjonen etterpå,så de som ikke har mulighet kl.17 kan høre senere i kveld
MorganKane
I dag kl 14:55 1771

Nei,

Jeg vil ikke anbefale alle om å spørre om alt mulig rart. Da kommer vi plutselig ikke frem til de viktige spørsmålene. Et par av de viktige er:

1. Hvordan er dialogen med Hanwha i forkant av en offisiell godkjennelse av "metoden"? Har man hatt dialog underveis og er man sikre på at Hanwha godkjenner den?

2. Hvor stabil er produksjonen nå, inkl etterbehandlingen?

3. Hva betyr "commercial scale"? Og forventer man fortsatt å skalere opp til full produksjon i løpet av 2024?

4. Endrer ny etter behandlingsmetode kostnadsbildet?

I tillegg, eventuelt til slutt, kan man jo diskutere påstandene til Molnes hvis man ønsker det, men ikke la det ødelegge for de viktige spørsmålene.
MikkeMus
I dag kl 15:15 1761

I forhold til pressekonferansen klokken 17.00 idag, så håper jeg virkelig at alle dere som i månedsvis sytet og klagd over selskapets svært dyktige ledelse, benytter anledningen og stiller mange gode spørsmål, slik at den tøvete klagingen tar slutt på dette forumet.

https://recsilicon.com/news-article/?slug=rec-silicon-invitation-to-conference-call

Redigert i dag kl 15:18 Du må logge inn for å svare
Null
I dag kl 15:24 1715

Jeg vurdere nå en inngang i ettermiddag.
Tok litt i dag før telefon konferansen var satt. så nå lurer jeg på om jeg skal ta litt til.
Utfordringen blir vel om det er kurs dempende eller kursdrivende nyheter som kommer..... eller om det bare er en nøytral oppsumering?

Hva tro andre her?
KommersK
I dag kl 15:27 1760

De er nok ikke misfornøyde de shorterne som har fått dekket inn på 7-tallet i dag.
VaderTrader
I dag kl 15:37 1745

Tipper snarlig ny børsmelding .. vent og se 😊
Null
I dag kl 15:39 1800

tror ikke på noen melding før etter møtet i dag kl 17
Det er vel etter den at det kan komme noe som viser at det går opp eller ned.

Det er vel også derfor dette møtet er lagt til etter stenging på OSE i dag


topper vi ut på HOD i dag over 8 Kr ??
Redigert i dag kl 15:42 Du må logge inn for å svare
Rule
I dag kl 15:44 1851

Ja, hvis de har dækket noe in. Kan også være at de roer sig lidt for at undgå for mye pres lige netop idag.
Ved sidste større breakthrough melding havde vi opgang på >500% over 5 dage tilbage i høsten 2020.
Alt under 18-20 NOK som Hanwha betalte må Hanwha undre sig mye over i disse dage. :-)
Mega godt med investor call - sådan...nu er der sikkerhed og noget at melde og snakke om uden så mye synsing ! ! !
Redigert i dag kl 15:45 Du må logge inn for å svare
Kåre Grønn
I dag kl 16:00 1788

For de som ennå ikke har forstått. REC kommer til å bli Oslo Børs sin råeste aksje i et 3 årsperspektiv. Deilig om shortersøpla er koblet av nå.. Håper bare vanlige folk har vett til å holde aksjen. REC Silicon har en spenning nå som ingen andre aksjer har. Man er nødt å tenke miljø. REC har holdt hva de har lovet. De ønsker å være reinest i markedet på Silisium. De har allerede oppnådd det og de er i det Amerikanske markedet som også sliter med klimaendringer. Len tilbake og gled dere dersom dere er stabile over oppgangen i dag. Det har bare så vidt begynt! Hauuuu hauuu!
Null
I dag kl 16:04 1809

Spørsmålet er vel hva som kommer i kveld kl 1700
Hva tror du KG
Jeg vurdere å selge litt av dagens innkjøp så vet ikkehelt må bestemme meg før kl 1620
er vel mange som meg som sitter med en fin gevinst i dag

null
thief
I dag kl 16:11 1749

"Bunnen" er jo nå,en reprising tar ikke 1 dag.Her kommer det flere dager med solid oppgang.Om ikke alle med en gang, så er retningen nå satt.Leverer ledelsen nå kl.17,og kommer med svar som fjerner usikkerhet,blir det nok en pen dag i morgen.I forhold til fair verdi på fabrikkene til REC nå som begge er i drift,i et marked som vil øke etterspørselen,burde aksjen fort opp på 20tallet igjen.Selv der er ikke mcap så stor.Blir spennende å høre hva de nå svarer kl.17,regner med MOLNES sitter på første rad med gode spørsmål😂🤡