RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100 i 2025

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 483337

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Redigert 25.08.2024 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
thief
I går kl 21:04 1410

Nå er jo kursmålene 7..11 og 13kr,som er bånn.Videre skal disse skrues opp🙂Første oppjustering kommer vel en av disse dagene,etter meldingen fredag. Så går de oppover,ettersom kursen stiger og flere triggere slår inn
Rule
I går kl 21:07 1377

Det øvre EBITDA-niveau vil være helt vildt. Kan give kurs multipler på 10-15x ifht dagens. Batteri eventyr kan sikkert give både top Line og bottom Line growth for at nå det.
-de er i produktion
-ramper op
-10årig kontrakt
-afregning i dollars
-politisk medvind
-marked i vækst

Vow, det er vildt det her….
Redigert i går kl 21:09 Du må logge inn for å svare
COHO
I går kl 21:16 1285

Moses Lake er kun en backup fabrikk sier Molnes. Han «glemmer» at de har en 10 årig leveringsavtale med Hanwha verdt 30 milliarder? Take or pay…..Litt av en backupfabrikk…
thief
I går kl 21:17 1272

Ja,dette blir meget bra.Et skikkelig case man sitter long i,for å bli med på hele reisen.Nå er jo aksjen priset som om ML er lagt ned og Butte går på halv maskin.Sykt at man ikke ser at mcap er helt på jordet, i forhold til at REC nå har to fabrikker,som blir fullt belagt og ikke minst har fremtiden forran seg.Nye markeder kommer for fullt🙂Sa de noe om eventuelle kontrakter med batteriselskapene i dag?
thief
I går kl 21:22 1221

Utrolig at han i det hele tatt får uttale seg,Makan til kunnskapsløs skribent skal man lete lenge etter 🤡Sluttet å ta han seriøst for flere år siden,når jeg så hvor utrolig mye faktafeil han lirer av seg.Mistet mye av respekten for finansavisen også,som trykker "mølet" hans 😂
Rule
I går kl 21:26 1186

Vow - en fabrik til en svimlende sum som nybyg - ren backup. Man kan vende argumentet om: en virksomhed som har råd til at stille en fabrik der koster 2 cifre milliard tal som ren back-up fabrik, må være en helt sinssyk koncern…. :-kr
Redigert i går kl 21:27 Du må logge inn for å svare
tomsa
I går kl 21:50 985

Årets største solenenergi happening i Anaheim USA
Key Takeaways…. De belyser blant annet presidentvalg og IRA risiko, dette viser seg ikke å være noen nevneverdig sak slik jeg tolket det.
Etterspørsel etter elektrisk kraft i USA eksploderer blant annet på grunn av AI og datasentere…. De kommer ikke utenom SOL

https://pv-magazine-usa.com/2024/09/16/re-2034-key-takeaways-on-the-u-s-solar-industry/
WHeisenberg
I går kl 21:53 957

Og på toppen av det hele er investeringen av Georgia avdelingen er under republikanske partiet. Tror neppe det hadde falt særlig bra for denne delstaten om Trump hadde funnet på noe tull. Direkte og indirekte så handler det om flere tusen annsatter bare dette.

Som vi har hørt det er flere republikanske governorer som har gått ut og har sagt at de ikke vil støtte Trump i valget. Altså stemmen deres går til mot kandidat.
X-43 scramjet
I går kl 22:38 609

Oppgang 20% til 10 kr på tirsdag? Dette blir bra
SPXL
I går kl 22:53 486

Kan fort gå ned 20% også, mange som vil ta gevinst.
VaderTrader
I går kl 22:57 453

Vi kan jo håpe .. jeg sitter klar
Kvike11
I går kl 23:18 310

short register er å¨14.359.000 sidst opdateret for 3 dage siden.
Det er kun de store, så kommer alle de små under 5%, der er nok over 10 millioner aktier
dertil de 2 aktier som molners måske har short, ellers kan man ikke være så negativ og fyldt med fakta fejl.
Måske finansavisen syntes det er iorden at små lyve.
Eller kan vi igen forvente de beklager, da en medarbejder igen ikke har tjekket data, og drukket for meget rødvin.
Tirsdag bliver igen en god dag, som aktionær i recsi.
thief
I går kl 23:32 217

Ja,gevinst på "bunn" er smart🙂Når kursen gikk fra 3-4 til 23kr i 2020-21,så var de nok fornøyd de som kom inn på 4kr og solgte på 5-6😂Tar som sagt litt tid før reprisingen er kommet til et fornuftig nivå.Og nå med ML i gang,burde aksjemarkedet selvfølgelig tilføre den en stor verdi, og ikke NULL,slik det har vært til nå.Verdien er flere milliarder etter hva det virkelige markedet priser en fabrikk som ML til.Det så vi når den lille andelen av Yulin ble solgt.Så mcap på 8mrd++ burde være innafor.Så her har aksjemarkedet mye å hente igjen.Null bekymret for hva fremtiden nå vil bringe i REC,etter fredagens melding og dagens conference-call.ML i gang,ebitda fortsatt guidet til 100-300musd,bygging ferdig og første store inntekter fra ML kommer om 4 uker.Og REC ser ut til å ha alt under kontroll!
Redigert i går kl 23:34 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I går kl 23:38 192

Jeg registrerer bare at det var mange som ikke lot seg overbevise etter kveldens pressekonferanse. Molnes stiller forøvrig de riktige spørsmålene som vanlig. Det lover ikke godt for morgendagen.
Redigert i går kl 23:57 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I dag kl 00:03 88

Det er et dårlig tegn når slik som X-43 Scramjet kaster seg på "bølgen". Ingen tvil om det. Mangler bare denne Rosgun på tråden, så er nedturen et faktum. Uansett så var ikke denne pressekonferansen direkte imponerende.
Redigert i dag kl 00:04 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 00:03 85

Dust😂Du masa jo om før børsen åpnet i dag at ingen skrev noe positivt om fredagens melding og at aksjen fort ville gå ned.Du er jo ikke annet enn en klovn!
Stabukk
I dag kl 00:09 63

Må bare svare på denne, som indikerer at norske finansmedia har svake reaksjoner med mer fokus på å laga negative overskrifter enn å lete etter positive nyheter. Det begrunnes med at «Ny utsettelsen av første levering» hadde høyest prioritet å formidle både av DN, e24 og FA da Rec sin melding kom fredag. Mandag var vel både e24 og FA sine journalister overrumplet da kursen begynte å hoppe oppover «trass ny forsinket levering». Reuters skal i alle fall ha honnør for å ha oppdaget at urenheter er fjernet så Hanwha kan godkjenne varen. Det positive i meldingen, som løftet kursen 31%, virker det som har gått alle norske finans-journalister hus forbi. Burde ikke alle redaksjonene før børsåpning mandag ha oppdaget det positive i meldingen? Det som markedet ikke hadde noen problemer med å finne!

Utejobbing i dag gjør at lite tid er brukt på å analysere dagens kraftige oppgang. Normalt kan jo slike kurshopp gi en viss korreksjon, Men blir med videre og håper dagens telefon-konferanse kan bidra til å løfte kursen videre. Det kan jo kanskje også oppdaterte analyser og kursmål, som nødvendigvis må komme i løpet av uken. Kursen er naturlignok i grønt også siste uke, men også siste mnd. og siste 3 mnd. Da kan vel også det tekniske bildet være i ferd med å snu? Fundamentale forhold faller i alle fall på plass. Omsider!