IOX - Integra Oil and Gas


:)

9.11. Phoenix announces it has sold its Colombia assets. Buyer unknown.

15.11 Phoenix announces it has done the final settlement with Integra Oil and Gas regarding Argentinian assets. So Integra Oil and Gas is awash with capital now.

Check who is named as contact person for Integra Oil and Gas http://www.hoovers.com/company-information/cs/company-profile.integra_oil_y_gas_sas_sucursal_colombia.278cb8395728b054.html Yes, RICARDO NICOLAS MALLO HUERGO

Integra Solutions i.e. Jose has listed Integra Oil as investment http://www.integrainvestment.com just as Interoil where they own the bonds.

Maybe FINALLY we will now see the move from Jose that will clarify the future.

Or then again maybe not:)
Namtrah
16.11.2018 kl 14:15 3815

Det står at kravene til samfunnet der overstiger kostnaden ved exploration. Det står ikke at det ikke er lønnsomt å bore etter olje. Uansett så er jo dette noe som er blitt gjort, og ikke en utgift vi får fremover.
Redigert 16.11.2018 kl 14:20 Du må logge inn for å svare

It is unsustainable, "says Carbone

Er ikke noe poeng å bruke tid på James bånn.
Han virker helt desperat :DD markedet jobber i mot han, og han vet at for hver dag som går blir sjansen større og større for at han blir sittende igjen på perrongen :DD

Han sier altså at driften ikke er bærekraftig på grunn av kravene fra lokalbefolkningen. Er det noen her inne som kan forklare meg den positive siden av det?

Ikke bærekraftig = ikke lønnsomt = tapsforetak både på kort og lang sikt.
Namtrah
16.11.2018 kl 14:24 3779

Det de ba om var ikke bærekraftig, men IOX har tydeligvis funnet en løsning der de har stått for materialene og samfunnet har bygget selv. Uansett så sier ikke dette at det ikke lønner seg å bore etter olje.

og så glemmer vi å ta med dette James bånn:

adding that despite this, today the perception of coexistence between the company and the community is better than ever.

In the last year Interoil paid for the purchase of materials for the corrals and the community built them. In this way, a sense of belonging has been cultivated and the oil company has been able to advance in its operations. It has been an exercise of mutual benefit. That is the ideal of the multinational, grow hand in hand with the communities. His future plans are to expand his presence in Colombia and in South American countries such as Argentina

på NORSK:

Til tross for dette, er oppfatningen av sameksistens mellom selskapet og samfunnet i dag bedre enn noensinne.
I det siste året betalte Interoil for kjøp av materialer til korrals og samfunnet dem. På denne måten har en følelse av tilhørighet blitt dyrket og oljeselskapet har vært i stand til å utvikle seg i sin virksomhet. Det har vært en øvelse av gjensidig nytte. Det er ideen om det multinasjonale, vokse hånd i hånd med samfunnene. Hans fremtidige planer er å utvide sin tilstedeværelse i Colombia og i sør-amerikanske land som Argentina
Redigert 16.11.2018 kl 14:30 Du må logge inn for å svare
Ransen
16.11.2018 kl 14:32 3738

Hva var det Kongo krevde av den norske stat for å sette Moland og french fri... 3000 milliarder. Et noe urimelig krav. Colombianerne er kommet med et I alles øyne et urimelig krav mot IOX.
De prøver seg selvsagt, men IOX hjelper til med fornuftige tildelinger som gjør alle parter fornøyd.

Blir jo som om Equinor skulle bygge nye hus , kjøpe ny sjark og ny Mercedes til alle I Lofoten og Vesterålen for å få sette I gang med oljeutvinning.
Det er ikke slik det fungerer.


Det er slik det fungerer i Colombia. Men det er ikke bærekraftig, sier Carbone. Så hva er argumentet for å bore nye brønner, når det ikke er bærekraftig? Da driver man på kreditorenes regning, og det skal visst ikke være lov, har jeg hørt...
Ransen
16.11.2018 kl 15:22 3639

Du har ikke forstått noen ting av artikkelen...
Tror det er slik at du ikke vil forstå, og er negativ for at du ikke har penger til å kjøpe deg inn i denne tidenes børsrakett som kan buldre over 17 kroner på et blunk og gjøre mange aksjonærer til mangemillionærer....
Beklager, men det er ikke plass til alle...

Snart er det nok plass til alle som vil kaste pengene ut av vinduet. Til en meget "attraktiv" pris ;-)
Tror nok det er flere her inne som har forstått artikkelen, men de håper fortsatt på at det kommer en idiot og betaler mer for aksjene enn den forrige idioten gjorde. Det var vel noe i den dur Spettet sa det så humoristisk.
Silom3
16.11.2018 kl 15:38 3842

Hvorfor bruker du så mye energi på noe du ikke tror noe på jb?
Går du også på ett treningssenter x antall ganger pr.uke for å se andre trene, samt kommenterer at de utfører treningen feil. Går hjem og er tilfreds over dagens økt?
Hm.
Ellers tror jeg masse grunnlag er lagt. Meget gode investeringer for fremtid. Denne artikkel bl.a belyser dette.
Takk for interessant tråd Forigner m. fl.
Mvh
utkant
16.11.2018 kl 17:39 3739

Og hvor mye penger tror du Interoil måtte ut med for å sette opp inngjerding til husdyra? Vi snakker om noen stokker(eventuelt i betong) og piggtråd til husdyrene til rundt 130 personer. Med tanke på at vi snakker Colombia så er det vel snakk om 10 familier med maks 5-10 dyr hver. Da holder det lenge med en investering på 10-20 høvdinger for Interoil. Det er en neglisjerbar utgift vi snakker om.
mundus
28.03.2019 kl 09:07 3002

Over 1 år gammelt. Kan du oversette???

por la sociedad no es suficiente para emitir un pronunciamiento de viabilidad, razon por la cual, se debera complementar para continuar con la evaluacion de levantamiento de veda.
norsk:sitat
av samfunnet er det ikke nok å utstede en levedyktighetserklæring, grunnen til at det bør suppleres for å fortsette med evalueringen av lukningen.

Prøvde å oversette dette som er merket med svarte bokstaver. Så det er liksom som Integra ikke ble godkjent på en utvidelse av areal for utnytelse!
Hvis jeg tar ikke feil.

Kan noen utdype litt? Er det grunn at Integra satser på Iox som har alt godkjent og på plass når det gjelder Iox felter?
Redigert 28.03.2019 kl 09:38 Du må logge inn for å svare
Ransen
28.03.2019 kl 09:46 2887

Det er rett og slett ett oppkjøp eller samarbeid som ligger å lurer her. Det er ikke uten grunn at klimaet er så godt mellom IOX og Perenco ved deling av veier, rørledning og terminal.

Så det er 4 ord i decasyllabic som teller her. Tål mo di ghet

ÅTilbake til tidligere tanker om div bindinger her. Er nok ikke usannsynlig at det kan skje ting mellom ulike parter som kjenner hverandre å snakker sammen. Men hva? Håper at aksjonærer uansett får en del igjen uansett hva som skjer. Steget videre bør uansett skje snart. Fortsatt gjelder tålmodighet.
Phoenix (tidligere Andes) ser jeg er på plass i nytt felt i Argentina i nyheter fra sør Amerika. Har mistet litt kontroll på hvem som har bindinger til hvem nå ?
Redigert 28.03.2019 kl 10:55 Du må logge inn for å svare
bæærnt
28.03.2019 kl 11:03 2666

Du trenger ikke se lenger enn til styrets formann i IOX - Mr Quevedo - som har nære relasjoner med Old Andes. Deriblant Integra som Foreigner har påpekt mottok cash i fjor høst etter at PGR innfridde noen forpliktelser til selskapet etter fusjonen i 2017. Integra satt (eller fortsatt sitter) på interesse i LLA-49 som omtales i dokumentet som Foreigner viser til i dag. Det er en av ialt 8 lisenser som PGR solgte seg ut av (30% andel) i november i fjor. Sannsynligvis så kontrollerer/eier Integra 100% av disse lisene pr idag.

edit: Har nevnt dette før så beklager repetisjonen. Det hevdes at eiergruppen bak SLS/Petroland sammen med andre interessenter gjorde DD på disse 8 lisensene, men trakk seg som mulig kjøper pga egen risikovurdering. Særlig på grunn av store gjenværende forpliktelser til ANH. Men slikt kan man jo alltids forhandle på nytt ved å gråte over sin syke mor. Duya, Dry Season som aldri kommer etc....................:)
Redigert 28.03.2019 kl 11:18 Du må logge inn for å svare

Bæærnt: Takk for svar, ja jeg vet jo at der er flere bindinger. Kontakter er jo viktig å ha uansett, så får vi se om noen av trådene samler seg til en knute. ?

https://www.eltiempo.com/economia/empresas/empresas-que-cambiaron-de-duenos-en-el-2018-en-colombia-310356

12. La compañía Ceibo Energy Corporation Sucursal Colombia (antes Integra Oil & Gas) fue adquirida por la extranjera Ceibo Energy Corporation.

Selskapet Ceibo Energy Corporation Sucursal Colombia (tidligere Integra Oil & Gas) ble kjøpt opp av det utenlandske Ceibo Energy Corporation.

De innehar lisensene i Casanare Lla 2 og Lla 79 nå. Det er mange bånd på kryss å tvers her.....
bæærnt
28.03.2019 kl 13:58 2408

Ikke bare disse to, men alle 8 lisensene der PGR satt med 30% andel sammen med Integra sin på 70%. Antar jeg ?

Mulig det, det var nå disse to som står som « assets» på deres hjemmeside.

Tja.. ikke god å si, men tror ikke selv at IOX blir involvert her.
Det er ingen av lisensene som ligger helt opp i LLA-47.

I bøtte å spann med forpliktelser bundet opp i disse 8 lisensene, men har en prod på total ca 2000 fat pr dag.

I disse tider uten noen livstegn, så er det jo klassisk at spekulasjoner tar seg opp? Da skjer det jo noe på trådene ihvertfall. Nei det kan hende at det er de momenter som selskapet selv har sagt i sine rapporter, vi venter på. Mest sannsynlig, det tror jeg også. Men samarbeid å kontakter i området, det er jo uansett godt å ha. Det har vi jo sett. Alle har fokus på å få kostnadene ned å dra synergier av samarbeid. Det er Vinn- Vinn?

Var jo litt spesielt, mener også bestemt det var 8 lisenser totalt? Kan jo hende de 6 andre er solgt.

Uansett et veldig spesielt handelsmønster i aksjen for tiden...... Er det snart noe livstegn fra selskapet tro ! Eller er det som vanlig nedgang, når en aksje anbefales av Investtech ?
Mdg1
28.03.2019 kl 14:58 2250

De meldte vel at de ikke var i nærheten av enighet om boring ved siste kvartalsrapport. Jeg tror det er veldig lite sannsynlig at det blir noe boring for IOX før tidligst q4 2019, men det vet bare de som sitter ved forhandlingsbordet.
Vikingen
28.03.2019 kl 15:04 2259

Jeg tror nok IOX skal komme retur - men jeg er næsten også sikker på at man inden længe kan købe den en del billiger end i dag.....
Beklager - men det er min spådom.

«Ikke var i nærheten» er din subjektive oppfatning og ikke hva de skriver.
Rett skal være rett.

Sakset fra Q4 rapport 2018
«In November 2018, Interoil announced that the drilling of further wells in partnership with SLS was postponed and pending negotiations
with SLS about terms. Interoil regrets to inform that despite its constructive approach to these negotiations, no significant progress has been made and it is unclear when drilling may resume»
Ransen
28.03.2019 kl 15:22 2192

Sikkert veldig fornøyd han som fikk solgt på kr 4.06 I dag.

Det er nå muligheter å komme seg ut med en større post på kroner 4.
At olja kryper i pluss og passerer 68 dollar på grønn børs, trenger ikke å bety noe.
Redigert 28.03.2019 kl 15:31 Du må logge inn for å svare
Vikingen
28.03.2019 kl 15:33 2151

Kan du garantere at den ikke falder mere??? ellers syntes jeg du skal slappe lidt af med alle dine spådomme som efterhånden ret sjældent harmonere med virkeligheden.

Kommer der ikke nogen meldinger fra IOX - vel om mærket positive meldinger - så kan den falde meget mere.