VOW - Nærmer seg kanten av stupet, brudd under kr 16?

Frodon
VOW 06.01.2023 kl 00:14 44985

Dette ser virkelig ikke bra ut….MACD utløst salg, RSI prøvde å etablere seg over 50, uten å lykkes. RSI har fallende topper og stigende bunner, så et brudd på en av dem, vil signalisere videre trend. Aksjen har utløst salg på alle de glid indikatorene, som nå fungerer som motstand ved reaksjoner oppover. Kursen ligger 3,34% under 20 dagers, 6,28% under 50 dagers, 10,85% under 100 dagers og 17,99% under 200 dagers glidende gjennomsnitt.

Hvis aksjen bryter igjennom motstanden på kr 16, vil et sterkt salgssignal bli utløst til kr 12 området. Hvis støtten holder, kan det være en fin inngang i aksjen

Er det resesjon som skal prises inn i aksjen?
Frodon
I går kl 11:12 1843

Det er nok eksterne nye aksjonærer som får gleden av å komme inn på lave kurser, da VoW ikke har klart å ordne finansiering via dagens største aksjonærer

Et lite utdrag fra Sparebank 1 Markets idag

«….the company does state in today’s report that it indeed will need NOK125m in additional equity in order to avoid a covenant breach in 3Q or 4Q 2024. What should be somewhat of a concern for current shareholders is the fact that the company states that they have undertaken preliminary soundings in the market in a separate note this morning. Given that this note is published, without any new equity raised, it seems fair to assume that market demand not was there«
Stepping
I går kl 11:15 1832

Da kan jeg like gjerne si det som at andre skriver det senere. Da er sikkert tanken at en kjempe kunde med en kjempe ordre kjøper seg inn samtidig .
Heggøyen
I går kl 11:39 1767

Ja hva sa jeg fra 50 kr. Og om emisjon og utvanning. Svarte natta.
Og tullpratet om at største aksjonærer ikke vil la en emisjon komme pga utvanning ikke er ønskelig 😂
Spetalen, Fredly og Skorstad er nok klar på 10 øre aksjen.
Stepping
I går kl 11:50 1738

Se der er ss også, du hadde jo noen diskusjoner med en skribent her for 5-6 år siden?
digitalnaboen
I går kl 11:59 1704

Frodon jeg liker bare ikke forståsegpåere som tallfester hva emisjonen blir på. Hvis det blir en rettet emisjon, blir det nok ikke 0,5. og dersom en stor kunde skulle ønske å delta i en emisjon i forbindelse med en kjempeordre, forutsettes det at selskapet har som formål å delta som aksjonær hos en levererandør. Det tviler jeg på. Hvis det kommer en stor ordre, er min mening VOW må foreta en ny emisjon fordi de ikke har likvid kapitale til å takle en diger ordre. .
Hva er forskjell på nød emisjon og kriseemisjon. Nød emisjon er nå du ikke har noe valg fordi banken har satt kniven på strupen, Kriseemisjon er når selskapet self forstår at de er nødt til å hente penger.
Nsxnsx
I går kl 12:09 1670

Ser ut som om det går å trade litt på disse svingningene :)
Frodon
I går kl 13:18 1551

Spørs om en kunde vil ha eierskap i leverandør ledd. Amazon vil det 😅 Men de har råd til det
Frodon
I går kl 13:20 1545

Hehe, de største aksjonærene har ikke lyst å kaste inn pengene sine her nå. Hva håper du på, bjellesau emisjon eller en folke emisjon?
Frodon
I går kl 13:26 1531

Sjelden kunder deltar i leverandør emisjon. Hvorfor skal de det? Da må de til GF og endre mandatene sine og ta på seg risiko i en bransje de ikke kan?

Poenget mitt med å skrive emisjon på kr 0,5, er at emisjonskursen garantert blir langt lavere enn dagens kurs. Dette så vi eks i NAS, kursen sto i kr 125, de gikk ut med info at de trengte penger uten å sette en emisjons kurs. Der ble emisjonskursen ca kr 33 (husker ikke nøyaktig tall).

VoW trenger en emisjon nå for å betale lån, også trenger de sannsynligvis å hente enda mer penger i 2025.

Nødemisjon og kriseemisjon er like ødeleggende for aksjonærene
Heggøyen
I går kl 13:34 1509

Tror det ender i skifteretten på ett tidspunkt, helt ærlig. Men først en kjendisemisjon på under 1 kr. Det er det jeg tror på. Snart leser vi om en rørende historie om en som tok exit for flere uker siden, på høyeste kurs da.............Hehe
Stepping
I går kl 13:44 1482

Hva heter han, ok eller kaller seg?
Frodon
I går kl 14:29 1396

Tja, selskap kan leve på emisjonspenger i veldig mange år på børs, bare se på flyselskapene på Oslo børs. Investorer har sponset det Norske folk med billige flyturer i flere 10 år via emisjoner inn i flyselskap.

Har VoW stor konkurranse siden de priser produktene for lavt, eller er det slik de prøver å bygge markedsandel? Det koster å vokse, hvis det er strategien. Men da burde den strategien være klar, for nå ser det bare ut som om de selger produktene for billig
Frodon
I går kl 15:37 1308

Hvorfor skiller de ikke ut denne delen i et eget børs selskap?

«Christensen tror det kan henge sammen med skepsis til den landbaserte virksomheten i Vow»

«At selskapet har vært ute og gjort sonderinger i markedet uten å lykkes med å hente kapital, kan indikere lavere interesse fra investorer, enten på grunn av generell usikkerhet eller uenigheter knyttet til prising, sier hun»

https://www.finansavisen.no/industri/2024/08/29/8173287/kollaps-etter-feilslatt-pengejakt?zephr_sso_ott=wAyCF2
Frodon
I går kl 15:47 1282

Rart hvordan noen mener at andre skribenter ikke kan komme med spekulasjoner, mens de selv kan skrive som om de har innside informasjon?

«Heggøyen
04.08.2024 kl 20:02
Kjøper først i emisjonen når de ringer fra Dnb om akselererende bookbuilding. Emisjonen kommer»

«Hammers
04.08.2024 kl 23:50
Fint hvis du begrunner slike alvorlige påstander som de du her kommer med.
Påstander som indikerer at du har eksklusiv tilgang til slik informasjon»

———

«Hammers
27.08.2024 kl 22:45
Den 15. juli ble opplæringspilot for "selskapets" egne ansatte børsmeldt.
Vi snakker i første omgang om mer enn 10 anlegg i Afrika/Latin-Amerika.
Jeg røper ikke selskapets navn siden det ikke er offentliggjort, men det er et stort internasjonalt et»

———

Nå er det bare å vente til kl 22-23 tiden i kveld, hvor Hammers skal fortelle om gå turen med hunden, at han røykte på et eller annet brunt eller grønt han fant på veien og hvor flaks det var at han solgte sine VoW aksjer igår etter å ha rørt i kaffe gruffen med linjalen sin 👊
Redigert i går kl 15:48 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I går kl 15:58 1246

Årets beste innlegg- der traff du spikeren, slik jeg har hevdet i mange år. Må nok i mønet igjen og børste litt støv av gamle kranser i dag, selv om det regner såpass her i vest at regnet nok har gjort hovedjobben der.
Record
I går kl 16:20 1197

Her er det flere som egner seg som politikere ,kanskje dere kommer derfra ? Er det rart det er krig og elendighet .
Frodon
I går kl 16:35 1168

Er Hammers som fortsatt kaster stein i glasshus…han har i hvert fall moral, bare synd den er dobbel
Stepping
I går kl 17:28 1067

Hvor dårlig kan en fremleggelse være? Går det å toppe dette? Trenger penger akutt, ikke mer å få lånt, ingen trodde nok på produktet til å investere, var enda litt i tvil på om høy rente var konspirasjonsteori, viste seg å være reelt, tenkte valuta angår ikke oss, gjorde vist det.
Stepping
I går kl 18:47 938

Veldig praktisk med slik lukka tråd så må de som skriver her svare på innlegg fra annen tråd utover kvelden, føler dette er veldig i tiden, ekkokammer der en bare får høre det en vil høre , har skikkelig tro på at det er fremtiden og bra for alle parter spesielt de som må bli kvitt noe penger.
Karbon
I går kl 19:21 892

Stepping:

Beklager, men årsaken til at tråden du nevner måtte låses har som du sikkert vet sine årsaker. Jeg har aldri hatt noen problemer med deg. Du setter ting på spissen, og du skriver humoristisk. Jeg pleier å si at dersom man behandler andre med respekt, så blir man behandlet med respekt tilbake. Det fungerte dessverre ikke over en lengre periode i forhold til en person på forumet, og jeg måtte derfor motvillig låse tråden.

Jeg låste den opp igjen nå, ettersom vedkommende som var min personlige stalker i flere år ser ut til å være borte fra forumet.
Redigert i går kl 20:42 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I går kl 21:04 769

Alle låste tråder ble slik når saklige argumenter ble fremmet i andre tråder. Man talte mannen midt i mot, og noen av oss har fått innertier på alle påstander. Siste jeg skal "check out" er emisjonsaksjer til under krona, og en innertier om prisen ender på 10 øre. Toppen av alt blir om trekløveret Spetalen, Blystad og Skorstad er finanscowboyene som blir spurt. Derfor kommer lukkede tråder hvor man ikke får svart, og man jobber febrilsk mot andre for å få slettet innlegg og tråder der man beviselig har fått rett hele veien.
Frodon
I går kl 21:18 739

Hvis du advarer noen imot en aksje og de taper penger på det, skriver de dritt om deg. Hvis du anbefaler noen å kjøpe en aksje og de tjener penger på det, skryter de selv av hvor god beslutning de tok.

Så hvor er oppsiden ved å treffe innertier…?! 😅😅

Bra treff på deg nå 😉 Og om emisjonen blir på 10 øre, 50 øre eller kr 1, er et fett, det regnes som treff i mine bøker. De som har bommet, er de som har minus i porteføljen sin
Karbon
I går kl 21:21 727

Jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen, Heggøyen, men det var kanskje ikke myntet på meg heller. Jeg kan ikke erindre å ha hatt noen problemer meg deg eller dine innlegg.
Heggøyen
I går kl 21:27 707

Ikke deg Karbon, de fleste vet hvem jeg omtaler. Frodon - helt sant :-) De var vel ikke mange som trodde på meg da jeg skrev selg på 50 tallet og antydet 10 og 5 kr. Dessverre er mange av de innleggene og trådene borte, noe som er veldig synd. Men de som vet, de vet og husker.
digitalnaboen
I går kl 21:41 668

hvis jeg var Heggøyen, hadde jeg gått stille i dørene, Gjett om jeg har fått pepper helt siden jeg stilte meg litt skeptisk til BCS da jeg vurderte aksjen på ca 15. Nå er kursen langt nede på 4 tallet. og Heggøyen er fortsatt like sinna dersom noen er litt skeptisk til pt den eneste favoritt aksjen han har. Minner veldig om Hammers ;-D
Heggøyen
I går kl 21:49 636

😂 Heggøyen er en mann med godt humør. Aldri sinna.
Solgte rikelig da aksjen ble børsvinner med 50% oppgang - klager ikke, enda denne oppgangen kom i en periode noen prøvde med ny linjal og hengelås tråd - så svarte aksjen med å bli OSE børsvinner!

Heggøyen er en trader, og oppganger uten news brukes til å selge unna.....!

Men nå er det VOW vi diskuterer, og her er ståa svarte natta, som jeg har hevdet i lang tid. Det er trasig for dem som sitter, og ikke valgte å høre på f.eks undertegnedes advarsler. Jeg tror det beste man gjør nå, er å finne frem ordreboka og kladde salgsorden og ta tapet, og se heller hvor emisjonskurs settes. Kanskje du er så heldig at kursen i tillegg faller under emikurs, slik som er vanlig, kanskje du da kan komme deg inn og gjøre en rask trade. Men da må du og være sikker på at gutta som har vært blåruss justerer regnearket sitt, og gir bedre bunnlinje. Hvor mye skade allerede inngåtte avtaler vil gjøre i lang fremtid vites ikke, men det kan kanskje andre utdype. Første bud er å drive forsvarlig butikk før man går inn i denne aksjen.
Redigert i går kl 21:56 Du må logge inn for å svare
Stepping
I dag kl 12:27 286

Ikke fint å sparke noen som ligger nede, men ledelsen har nok ikke lagt seg langt nok ned . Stå i knestående lyn klar til å stå på begge beina, tenker de må helt ned med Armani dressen ligge paddeflat uten å røre seg og så rulle over på rygg . Dette skal ikke være som å rive av ett plaster tenker mer som å bryte opp skjevt grodd lårbeinsbrudd på begge bein.
Stepping
I dag kl 12:38 256

Til mer en ser på rapporten til mer mørkredd blir mann! En ting er å annonsert emisjon på si 10 øre, deres hus og hoteller brenner du eier nå ingen verdier! Men å melde at ingen ville være med på emisjonen ? Er det mulig ? Er det 80 kilo biokull som er laga ? Hvor mange kilo må mann ha for å stikke hele hode under?
Stepping
I dag kl 12:58 208

Har du lov å være her? Når mann blir utestengt så er det bare å skifte nick å kjøre på ?
Frodon
I dag kl 13:35 137

Får håpe folk leste og forsto dette innlegget. Hvis aksjonærer var villige til å være med på en emisjon på kr 4 pr aksje og ledelsen avslo dette, kan det hende at de nå må ned på kr 2 for å få hjelp fra de samme investorene.

Bryter aksjen under kr 4, er kr 3 neste stoppested
Heggøyen
I dag kl 13:46 119

Finnes det noe støtte under 4 i det hele tatt ? Da ville jeg ventet på emisjonskursen, og lagt meg 10-40% under den med noen kjøpsordrer.
Frodon
I dag kl 14:44 61

Helt enig, ingen vits å prøve noe annet enn short her til emisjonskurs er satt. Aksjen er handlet under kr 4 tidligere, men det er så lenge siden at det er ingen relevant støtte.

Ser ut som tyste Hammers har realisert tapet sitt. Det ser vi jo på aksjonærlisten snart