VOW - Nærmer seg kanten av stupet, brudd under kr 16?

Frodon
VOW 06.01.2023 kl 00:14 47196

Dette ser virkelig ikke bra ut….MACD utløst salg, RSI prøvde å etablere seg over 50, uten å lykkes. RSI har fallende topper og stigende bunner, så et brudd på en av dem, vil signalisere videre trend. Aksjen har utløst salg på alle de glid indikatorene, som nå fungerer som motstand ved reaksjoner oppover. Kursen ligger 3,34% under 20 dagers, 6,28% under 50 dagers, 10,85% under 100 dagers og 17,99% under 200 dagers glidende gjennomsnitt.

Hvis aksjen bryter igjennom motstanden på kr 16, vil et sterkt salgssignal bli utløst til kr 12 området. Hvis støtten holder, kan det være en fin inngang i aksjen

Er det resesjon som skal prises inn i aksjen?
Frodon
I dag kl 15:33 416

Også må sannsynligvis VoW ut i enda en ny emisjon neste år, og hvor lander emisjonskursen da?
Bullinvestor
I dag kl 16:05 366

Virker som veldig mange investorer har avlyst resesjon og nedtur… kjempeflott for de selskap som er i pengeknipe. Tenk denne var i vel 60 kr og nå skarve 4 kr. Kan bli en spennende høst, hold på hatten; )
Stepping
I dag kl 18:33 275

100 øre??? Hvem går inn her på 100 øre? Må vi ha slik tull tyt hele tida? De som nå sitter med store poster her bør benytte tida til å etterforske om det er noe å hente hos ledelsen! Står hyttene oppført på selskapet eller ektefeller osv. Her kan det være lurt å være ett hestehode foran når det hele går over ende. Skjer det før Jul eller etter Jul ?
Frodon
I dag kl 19:41 220

Hvis de ikke får inn minst kr 125 mill i finansiering før jul, forfaller lån før det. Kan utlåner konvertere lån til aksjer her?
Heggøyen
I dag kl 20:19 177

Hvis denne gjengen har ett så unikt produkt, så unikt marked, og alt er så steike bra. Hvorfor våger de ikke prise sine produkter deretter ?
Se på Danske Novo Nordic .- som selger slankemedisin. De gir ikke akkurat sine produkter ved dørene, og drar inn summer man kan bli stum av. Marginene er helt elleville.

Så kan noen seriøst forklare meg hvorfor VOW og gjengen som priser sine tjenester og produkt ikke klarer å legge på marginer ? Er vi blitt lurt mtp konkurrenter som klarer dette billigere ?

Her er mange flere spørsmål, men dette lurer jeg mest på. Er det i morgen 4,050 skal brytes - nedover og vise oss 3 tallet ? Jo lengre man venter, desto mer får short, stoploss osv kursen nedover, og jo mer rabatt må emisjon settes til.

Jo lengre du venter, desto mer skattefradrag blir det når du tar tapet. Men det er bedre å bare ta det nå, enn når kursen er helt gruset.
Pilteri
I dag kl 20:59 120

Bra resonnement. Jeg har også stusset flere ganger på hvorfor selskapet ikke tjener penger hvis teknologien er så unik som ledelsen hevder. Dette sammen med måten de har kommunisert mot markedet på gjorde meg så skeptisk til dette at jeg hoppa av uten noe større tap (heldigvis).