Eksisterende og kommende bruksområder for AZT enzymer

Frozen
AZT 21.01.2023 kl 10:02 639

Alltid spennende når JosefK presenterer sine funn av kunder (under kilten til Holter) som bruker AZT sine enzymer i utviklingen av sine kommende produkter. Spesielt siden AZT har forpliktet seg til å ikke være særlig meddelsom om hvilke kunder de har.

Så har selskapet opplevd 3 kvartaler på rad med lavere omsetning enn forventet, aksjekursen er betydelig "skamfert" i forhold til de siste år, og robotene har (igjen) fått "fritt spillerom". Noen begynner kanskje da å tvile på fremtiden jfr enkelte aktive debattanter den siste tiden.

I og for seg forståelig nok, selv om omsetningsavviket for året, med en viss sannsynlig, skyldes en forskyvning av rSAP-salget til én stor kunde.

Med fare for at vedlagte link har vært lagt ut tidligere (husker ikke i farta), kan det være greit å få en viss forståelse av hvordan potensialet mht kommende bruksområder for kalde enzymer vurderes "ute i verden". JosefK har foret oss med linker til mange miljø som klart påpeker det samme, og det er kanskje noe spesielt å ta frem en artikkel fra forskere ved Universitetet i Kashmir...

Men, når ArcticZymes sine enzymer er godt kjent i Kashmir, så kan man kanskje anta at de også er godt kjent "rundt forbi" ellers.

Ikke så lenge siden denne ble godkjent og utgitt: https://www.mdpi.com/1420-3049/27/18/5885

Kommende presentasjon av Q4 ble plutselig litt mindre spennende i begynnelsen av januar, men det er fortsatt spennende å høre om Holter justerer sin guiding for dette året, og i så fall hvilken retning....

Basert på JosefK sine løpende funn, og det enorme potensialet i eksisterende enzymer, tror jeg i alle fall at Holter kommer til å holde på sin guiding for omsetning i 2025. Og samtidig gi en positiv indikasjon på forventning årene etter - i forhold til pågående utvikling av nye enzymer som planlegges lansert i år.

Mens de ansatte i Tromsø feirer soldagen i dag, tror jeg vi fortsatt kan se noe frem til kommende Q-presentasjon med en viss forventning - med fare for å bli beskyldt for å være naiv... :-)
Redigert 21.01.2023 kl 10:12 Du må logge inn for å svare
elnomi
21.01.2023 kl 10:19 616

Veksten har stoppet godt opp og når aksjer prises basert på fremtidig inntjening vil et selskap som AZT få problemer med å forsvare prisingen. 2023 kan bli et utfordrende år.