Pho presenterte fantastisk nyhet, de kan få monopol i USA :-) ?

SomSa
PHO 16.11.2018 kl 10:55 15953


Folk har ikke undersøkt hva det ble sagt på 3Q presentasjonen. PHO har meldt et historisk gjennombrudd for Cysview i USA. Etter presentasjonen av 3Q spiller liten rolle om de tjener penger i 2Q 2019 eller 2Q 2020, om de selger 30 scope i 2019 eller 200. Innen 5-7 år kan PHO lett få minst 60%-70% av det totale markedet i USA.

PHO meldte følgende det historiske gjennombrudet i USA:

**BLC with Cysview – A New Standard of Care in 74% of NCCN Designated Cancer Centers**

NCCN har 27 medlemmer og disse spredd over hele USA, fra øst til vest fra nord til Sør. 74% av disse eller 20 medlemmer vil bruke BLC med Cysview som standard behandling, og vi venter på 7 andre. NCCN definerer retningslinjer og andre sykehus følger disse. NCCN skriver følgende:

****************************************************
" The core resources made available by NCCN are the NCCN Clinical Practice Guidelines in Oncology (NCCN Guidelines®). These guidelines are the recognized standard for clinical policy in cancer care and are the most detailed and most frequently updated clinical practice guidelines available in any area of medicine."

https://www.nccn.org/patients/clinical/default.aspx

****************************************************

Hva dette betyr:
Det er normalt at en standard behandling får monopol. Innen kort tid bruker 74% av NCCN medlemmer BLC + Cysview som standard behandling. NCCN mener at BLC + Cysview gir det beste resultatet. Når de gir retningslinje for undersøkelse av blærekreft og anbefaler bruk av Cysview bør de andre følge dette. PHO skulle i første omgang satse på topp 25% av TURBT and Surveillance markedet i USA. Dette tilsvarer en markedsverdi på US 670 mil i året. Det totale markedet i USA blir US$ 2,68 mrd. Etter hvert skal salget gå som turbofart og PHO kommer til å erobre resten av markedet på 75% med minimal ressursbruk. Innen 5-8 år kan PHO få 60%-70% det totale markedet i USA og det spiller liten rolle hvor mye tjener de i år, neste år eller i 2020.

Som SomSa sa tidligere skal PHO ta en Tomra. I 1990 tallet var Tomra´s hovedsatsings land Tyskland. Det tok litt lengre tid å etablere i Tyskland. Men etter etablering erobret de land etter land og nå aksjekursen er over 200. PHO´s hovedsatsings land er USA og etter mange år er de nær å få sitt gjennombrud. Når inntektene strømmer inn fra USA vil de kanslere kontrakten med Ipsen og satse selv i Europa og andre land....... I Tomra finnes ca. 148 aksjer og i PHO ca. 21,6 mil.

Dersom vi antar at markedet i resten av verden er like stor som i USA og man tar fram kalkulatoren blir aksjekursen langt over 5000. Jeg sier ikke nei takk til 500 og dette er helt realistisk innen noen få år.


NCCN medlemmer:
Fred & Pamela Buffett Cancer Center, Omaha, NE
Case Comprehensive Cancer Center/University Hospitals Seidman Cancer Center and Cleveland Clinic Taussig Cancer Institute, Cleveland, OH
City of Hope National Medical Center, Duarte, CA
Dana-Farber/Brigham and Women's Cancer Center | Massachusetts General Hospital Cancer Center, Boston, MA
Duke Cancer Institute, Durham, NC
Fox Chase Cancer Center, Philadelphia, PA
Huntsman Cancer Institute at the University of Utah, Salt Lake City, UT
Fred Hutchinson Cancer Research Center/Seattle Cancer Care Alliance, Seattle, WA
The Sidney Kimmel Comprehensive Cancer Center at Johns Hopkins, Baltimore, MD
Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center of Northwestern University, Chicago, IL
Mayo Clinic Cancer Center, Phoenix/Scottsdale, AZ; Jacksonville, FL; Rochester, MN
Memorial Sloan Kettering Cancer Center, New York, NY
Moffitt Cancer Center, Tampa, FL
The Ohio State University Comprehensive Cancer Center - James Cancer Hospital and Solove Research Institute, Columbus, OH
Roswell Park Comprehensive Cancer Center, Buffalo, NY
Siteman Cancer Center at Barnes-Jewish Hospital and Washington University School of Medicine, St. Louis, MO
St. Jude Children's Research Hospital/The University of Tennessee Health Science Center, Memphis, TN
Stanford Cancer Institute, Stanford, CA
University of Alabama at Birmingham Comprehensive Cancer Center, Birmingham, AL
UC San Diego Moores Cancer Center, La Jolla, CA
UCSF Helen Diller Family Comprehensive Cancer Center, San Francisco, CA
University of Colorado Cancer Center, Aurora, CO
University of Michigan Rogel Cancer Center, Ann Arbor, MI
The University of Texas MD Anderson Cancer Center, Houston, TX
University of Wisconsin Carbone Cancer Center, Madison, WI
Vanderbilt-Ingram Cancer Center, Nashville, TN
Yale Cancer Center/Smilow Cancer Hospital, New Haven, CT
Redigert 16.11.2018 kl 10:56 Du må logge inn for å svare
Nikko
17.11.2018 kl 13:45 6305

M73102,
Jeg lurer litt på hvor mye salg eller hvor stor ordre selskapet må ha før det bør/skal børsmeldes?
nikkers
16.11.2018 kl 23:03 6747

Kursen vil unektelig stige mye. Men dersom ny guiding kommer rett før nyttår og kursen har falt til f.eks rundt kr 30 har man jo endel å gå på. Hva ny guiding vil være er jo fremdeles et spørsmål også. Det er jo en sjanse for at denne kan skuffe også. Dersom den er svært god tar jeg det som et sikkert tegn på at PHO er i ferd med å lykkes. Så ja man går nok glipp av endel prosenter opp, men til gjengjeld investerer man i et sikrere case. Dette er nå min holdning foreløpig. Uansett Lykke til med PHO. Spennende aksje med et stort potensiale. Jeg følger med fra sidelinja. ( foreløpig).
m73102
16.11.2018 kl 21:45 6859

Nikkers - du har et poeng i at det nok er flere som tenker det samme, at det vil ta tid før det kommer en kursmessig trigger. Men det kan ikke utelukkes at guidingen kommer før fremleggelsen av Q4 - ref at guiding kommer SENEST i feb 2019. Ellers var det nok noe upresist når jeg skrev at kurspotensial er tatt - dersom det kan oppfattes som at kursen ikke vil kunne stige ytterligere (overhode). Poenget mitt er at i det korte bildet, vil mye av kurspotensialet av en nyhet være tatt ut når den kommer. Vil det f.eks komme en meget positiv guiding før børsen åpner - vil kursen starte mye høyere enn ved børsslutt dagen før. Den økningen vil en ev. gå glipp av. Som Elvo skrev over - de som taper i aksjemarkedet selger ofte nær bunn, og kommet løpende etter og kjøper nær topp. Basert på dagens børskurs (verdi noe over 800 mill) er det ikke store forventninger til den nye guidingen - hvor mye tror du kursen vil stige dersom den nye guidingen ligger f.eks 100 % over dagens?
Redigert 17.11.2018 kl 14:17 Du må logge inn for å svare
nikkers
16.11.2018 kl 20:54 6954

Kurspotensialet er vel ikke tatt ut når ny guiding kommer??? Skjønner jeg lite av. man går glipp av noen prosenter opp, men slipper ørkenvandringen med påfølgende kursfall. Her er det bare å vente å se om PHO får sving på sakene sine i USA. Viser de til sterk vekst kan man slenge seg på. God helg!
Redigert 16.11.2018 kl 20:56 Du må logge inn for å svare
Daniel
16.11.2018 kl 20:40 6985

Du har mange av de samme tankene som jeg. Det største problemet mitt når det gjelder å investere i Photocure er min egen utålmodighet. Og at jeg ikke har mer penger å investere.
m73102
16.11.2018 kl 19:25 7107

Jeg mener at PHO nå har kommet over de vesentligste hindrene til å bli en stor (kassa)suksess. De har et unikt produkt, som nå har fått de nødvendige godkjennelsene, og har fått tilgang til et enormt marked (særlig i USA). Hvorfor har ikke dette i større grad gjenspeilet seg i aksjekursen? Burde ikke, som thePower skriver, alle nye/eksisterende aksjonærer kaste seg over PHO på dagens kurs?

Det kan være flere grunner til det. Jeg personlig tror flere ønsker en større grad av sikkerhet - herunder venter på den nye guidingen. Det er en sammenheng mellom størrelsen på risikoen og fortjenestepotensialet - i aksjemarkedet, de som klarer å forutsi hva som vil komme i fremtiden (både av gode/dårlige nyheter) vil oppnå en høyere fortjeneste/unngå tap dersom en investerer/selger i forkant før risikoen er tatt ned/kjent. Skal en tjene på aksjemarkedet må en være i forkant. Kommer det en guiding som er veldig positiv, vil kursen øke mye på kort tid (og da er mye av fortjenestepotensialet også tatt ut). Min erfaring er ofte at det er i de "stille periodene" en bør investere/gjøre sine valg - gitt at ens vurderinger viser at fortjenestepotensialet (vurdert opp mot risikoen/sannsynligheten) tilsier det. Overført til PHO, guidingen som kommer senest i feb 2019 (fremleggelse av årsrapporten) vil ha stor betydning for kursutviklingen. Dersom den blir i nærheten av det flere på HO har gitt uttrykk for, vil kursen stige markant i løpet av kort tid. Kommer man inn for seint, vil derfor mye av kurspotensialet være tatt ut. Er det noe i markedet i dag som kan hjelpe oss til å forutsi/gi en pekepinn på hva som vil komme i gudingen ?

Det er flere faktorer som spiller inn. Jeg oppfatter at det ikke er uenighet om at BLC + Cysview er det beste produktet i markedet i dag - det som diskuteres er bl.a. størrelsen på markedet, hvor stor markedsandel det er realistisk at PHO får i USA (herunder tidshorisonten), om/når PHO klarer å få solgt inn produktet mv. Med så mange faktorer er det vanskelig å komme frem til et eksakt svar. Jeg legger stor vekt i mine vurderinger på at dette er et unikt produkt, og de som dessverre blir rammet av kreft ønsker selvfølgelig å få tilgang til den beste behandlingene. Jeg er også sikker på at sykehusene/legene holder seg godt oppdatert og ønsker å bruke metoder/produkter som er best. PHO har fortsatt en jobb å gjøre (markedsføring/salg) - og det er en nå i full gang med (brukt store ressurser på dette) - samtidig tror jeg at når en først har begynt å få innpass i USA vil produktet nesten "selge seg selv" etter hvert. Jeg mener også at risikoen, på dagens kursnivå, er relativt lav. Vurdert opp mot potensialet som ligger i PHO synes jeg selskapet er et attraktivt investeringsobjekt. Det at CEO også selv velger nå, i forkant av guidingen, å bruke nærmere 600 000 på aksjekjøp er et godt tegn.

Dere får selv vurdere om det er gode nok "tegn i tiden" til at vi kan ha en velbegrunnet oppfatning om fremtiden til PHO (herunder innholdet i guidingen). Det er jeg sikker på at andre også regner på nå etter Q3 (og frem til guidingen) - noen er allerede ferdig og kommet med kjøpsanbefaling. Klarer en å gjøre det tidlig nok - og handler deretter - kan fortjenesten bli stor//ev. unngår store tap. Jeg tror det sitter flere på gjerdet (og som er i gang med disse vurderingene) - hvilket kan være en grunn til at omsetningen nå etter kursfallet er så lavt.

Synspunkter/tanker?

Ønsker dere alle sammen lykke til og en riktig fin helg!
ITinvest
16.11.2018 kl 17:56 7224

dette med budsjetter kan slå begge veier. Ofte att en også har ubrukte midler igjen på slutten av året, som da brukes der det er behov.
thepower
16.11.2018 kl 17:41 7303

Londonmannen, you take things too personally.

I don't "snakke Ned" Kursen. If you look on this thread you will see that I think it will be 48kr before Q4.

I said that you thought the price would be 80kr before Q3 and 120kr after. You have " bommet" med ganske god margin. My point is that is it sonwise to *snakke OPP" Kursen with that track record.

And the reason I am on this forum is because I have an interest in the stock and will get in again at some time.

I said I have an order in at 33kr. That is not talking the stock down . You called 33kr a wet dream? We'll see.
Redigert 16.11.2018 kl 17:43 Du må logge inn for å svare
16.11.2018 kl 17:39 95

Innlegget er slettet

Jeg tror ikke det kommer en stor vekst i salg av flexiscope før neste år av den enkle årsak att sykehusenes investeringer og budsjetter for 2018 ble laget lenger før disse scopene ble tilgjengelige . Ikke så uvanligt att avgjørelser om innvesteringer følger planer å budsjetter. Og på et sykehus er det nokk mange munner/avdelinger som roper om nytt utstyr .
Nikko
16.11.2018 kl 15:57 7483

Helt enig Scoopfinder
Her er det bare å fylle på jo mer kursen synker

Må tilstå at jeg driter i presentasjonen, foiler, aksjekurs og manglende børsmelding av refusjonskode.
Aksjekursen vil komme voldsomt når inntektene skyter i været.
Derfor er det bare 2 ting som teller,- hvor mange flexiskop som selges og kommende guiding.

Jeg satser på at Q4 vil vise mange flere salg enn Q3.
Dessuten får vi for første gang en guiding for surveilance
Redigert 16.11.2018 kl 15:56 Du må logge inn for å svare

For å legge til på dette temaet, ringte jeg de fleste analytikerne som står opplistet på PHO sin hjemmeside. Det var bare en som dekket selskapet de andre som står på listen hadde dekket selskapet for mange år side. Dette er for dårlig.
Hayen
16.11.2018 kl 15:43 7537

focuss,

"Nå får vi en situasjon med CEO i USA, kanskje greit. Men hvem fronter selskapet mot det norske investor miljøet?"
Jeg tror svaret er ingen. Hvorfor? De fremstår fryktelig amatøraktig i sin kommunikasjon mot markedet. Hele innsatsen bærer preg av at dette er venstrehåndsarbeid.

Eksempler er som følger:
* Den gamle guidingen blir gjentatt på q3, noe som åpner for misforståelser og feiltolkninger. Til og med ordlyden er endret, noe som igjen øker muligheten/viljen til å tolke dette helt galt. De ryddigste ville bare vært å si at "Det jobbes med en oppdatert guiding. Schneider har nettopp ankommet selskapet og vil bruke tiden frem til q4, kanskje noe kortere, på dette"
* De presterer å ikke melde forbedret refusjon/code a fordi " det ikke ble ansett som vesentlig informasjon" (!). Dette er en klar forbedring, også blir det ikke meldt! Andre selskap melder om 'alt mulig' også blir ikke dette videreformidlet til markedet i det hele tatt.
* Kvartalspresentasjonene fremstår amatøraktig med nærmest hjemmesnekrede foiler. Det ligner litt på når grupper skal presentere på en skole. Alle skal liksom si litt. Det medfører presentasjoner uten flyt og at selv de som presenterer dårlig, får være ansikt utad.
* At den famøse artikkelen på hegnar.no i det hele tatt fikk lov til å bli liggende ute fremstår veldig spesielt
* Hjemmesiden fremstår passiv og energifattig

Det er flere eksempler på dårlig håndtverk på området

Selskapet bærer i det hele tatt preg av å være et forskningsselskap. Vi får håpet det endrer seg med Schneider, Bellete og co.
Det er behov for å få inn en dyktig person med klar rolle innen PR/IR
16.11.2018 kl 15:40 7562

Nei, skribleriene her på forumet styrer garantert ikke kursutviklingen, det er brennsikkert.
At en og annen lar seg påvirke positivt eller negativt, ja det tror jeg på. Men utover det styres det ikke herfra.
Computum
16.11.2018 kl 14:55 7670

Jo Londonmannen, skribleriene her har utvilsomt mye å si for kursen. Ikke for Equinor selvfølgelig. Og ikke i det lange løp. Men kortsiktig for små ukjennte selskaper med relativt lav omsetning som PHO. Det er her vanlige investorer oppdager slike selskaper og det er her vi holder oss oppdaterte. Her blir vi grepet av stemningen når flertallet er optimistiske og motsatt når alt er mørkt og trist.
16.11.2018 kl 14:47 7721

En bekjent av meg sa det så inderlig godt: De fleste kaster seg ut nær bunnen og hiver seg på noe annet nær toppen.
Mye sant i det og naturligvis årsaken til at de fleste taper penger i aksjemarkedet.
focuss
16.11.2018 kl 14:39 7797

Når det gjelder å vinne markedsandeler i USA så er awareness ett begrep Photocure bruker mye. De jobber med at det skal bli stadig bedre "awareness" av BLCC blant pasienter og behandlere. Mitt inntrykk er at de er ganske gode på dette.

Når det gjelder å jobbe med awareness i aksjemarkedet så er det imidlertid dårlig stell. Ingen meglehus følger selskapet, CMD arrangeres ikke.Og spørsmålet er om det i det hele tatt er noen i ledelsen som i det hele tatt har dette som oppgave? Nå får vi en situasjon med CEO i USA, kanskje greit. Men hvem fronter selskapet mot det norske investor miljøet? Ingen? Blir ikke mye "awareness" av slikt. Tror aksjonærene må holde styreformann litt i øra.
SomSa
16.11.2018 kl 14:34 7810


risksøker

"Det som kan sette fart i kursen er nå om det kommer en analyse på selskapet."

PHO hadde ikke permanent refusjonskode og noen sykehus kunne ha vært avventende å kjøpe nye scope og bruke Cysview. En permanent kode er på plass og alle sykehus vet at de skal få betalt dersom de investerer i den beste teknologien. Salgstallene kommer til å bli fantastiske fremover, men ting tar tid, og spesielt når man skal bruke en ny teknologi. Her trenges litt tålmodighet, 10000 kroner (aksjekurs 38) kan bli 100000 (aksjekurs 380) eller 10000000 (aksjekurs 3800) eller mye mer.

380 vil prise selskapet til 8,2 mrd kroner, 3800 vil prise selskapet til ca. 82 mrd kroner. I en monopol situasjon i USA og kanskje i andre kommende land som Canada, Australia,..... blir en 4 sifferet aksjekurs naturlig, om det blir 1000 eller 7000 får vi se. Fordelen med PHO framfor Statoil er at det finne 21,6 mil aksjer i PHO og ca. 3 338 7 aksjer i Statoil. Man kan forvente å få 100 kroner utbytte i året fra PHO om noen år. Men ting tar tid.

Nikko
16.11.2018 kl 14:27 7834

Alltid surt når kursen daler og at man må innse at man kunne fått kjøpt billigere. Dette har vi nel-aksjonærer vært gjennom mange ganger. Det viser seg at de tålmodige er de som vil tjene mest. Skal man gjøre noe, så er mitt råd:

When in trouble - Double!

Mildt sagt en merkelig reaksjon av markedet etter en slik nyhet.

Londonmannen

"Tro meg, våre skribelrier her på HO har ingen ting å si for utviklingen av aksjekursen.-

Dette har du rett i, og vi gjør lurt i å være forberedt på at dette kan ta litt lenger tid enn først forventet.

Ingen av oss hadde ventet så lav utplassering av scope i Q3 uansett hva vi koker sammen i ettertid.
Nå må det sies at PHO på pres av Q3 meldte at de hadde mange scope i pipeline som de forventet å close i nær fremtid, det samme sa Einarsson fra Radforsk i podcast 64.

Caset er like sterkt, men i verste fall kan det ta 1/2 til 1 år før selskapet får overbevist markedet om sin fortreffelighet, og at vi får stokket om til en solidere aksjonærstruktur.

Inntil det skjer noe av kursdrivende interesse er det greit å ikke ha for store forventninger på hyperkort sikt.
Kommer det melding om refusjon i Aus/NZ, /og eller Canada, så kan dette få innvirkning på kursen.

Selv om mange skulle være interessert i inngang på dette nivået, så nøler de så lenge de ser at selgersiden blir matet.

Så lenge denne ørkenvandringen i PHO pågår skal jeg ikke blande meg inn i samtalen, men heller sysle med andre mer oppløftende og givende aktiviteter.

Lykke til

Kan personer forlange å få den eller den behandlingen? Du ser jo personer i Norge som ikke får dyre medisiner en gang og det er i Norge. USA er ikke akkurat på pasientenes sider. Uten forsikringer så får de ikke behandling en gang. Når det gjelder PHO og utviklingen fremover så viser den store svakhets tegn med 2% ned på en blå børs. La oss håpe det ikke blir en rød OB til uken. Da tenker jeg the power blir happy for da får han sine aksjer på kr 33.

Du har helt rett de store gutta er ikke intresserte, selskapet er for lite og dårlig omsetning i aksjen. Dette kan forandre seg fort. Snakket med den eneste analyst som dekker selskapet han har en salgs vekst på ca 40% for 19 og 20. Når et selskap vokser med slik fart vil noen med muskler bli intressert før eller siden. Nå er det bare robotene som leker seg.
TommyLee
16.11.2018 kl 14:01 8003

thepower:
They may be happy with today's share.
The market is also a bit unstable at the moment, so it may be a reason.
focuss
16.11.2018 kl 13:57 8078

At potensialet til PHO er kjempestort er ikke krevende å oppdage. Alle som forsøker burde se det. Etter å ha vært OSE`s sterkeste aksje frem til kr 63,5 har det gått nedover etter at MW tok fatt i aksjen og startet massiv shorting. Det er noen krefter som herjer med PHO og de kreftene har en agenda. Den agendaen skulle jeg likt å visst hva er. Oppførselen til PHO som aksje er ikke slik jeg ville forvente basert på lang fartstid. Kursnedgangen viser hvor lett det er for sterke aktører å påvirke utviklingen av markedsverdien av selskapet. Interessen for selskapet synes fortsatt være lav og mange er det vel som ikke har sett på PHO på mange år.

Takk for omtanekn.
Skulle ikke du forlate PHO? Hva er det som gjør at du fortsett henger rundt en aksje du tydeligvis ikke har neon som helst tro på? Hvilken agenda er det du har? Forsøke å snakke ned aksjekursen? Tro meg, våre skribelrier her på HO har ingen ting å si for utviklingen av aksjekursen.

Jeg diskuterer PHO forsi jeg er aksjonær og har tro på selskapets fremtid, ikke fordi jeg tror at mine innlegg skal påvirke kursen verken den ene eller andre retningen. Men dersom jeg ikke hadde hatt aksjer i PHO hadde jeg ikke brukt en kaloti på å skrive om PHO.

Artige kropper dere fra down under. Men det er vel på det kontinentet at de fleste arter fra fortiden fortsatt er med oss.
Redigert 16.11.2018 kl 13:56 Du må logge inn for å svare
thepower
16.11.2018 kl 13:46 8179

You know what is the one major issue that I have with the past week's price development.

The big boys are not stupid and when a stock drops 40% in week and the business case is still in tact, which it is with PHO, why are the largest shareholders or new large shareholders not snapping up all they can at 38kr?

I think the answer is that right now they don't see PHO as worth more than 38kr. If they did they would be buying.

Unless there is some other game at play here, then this is the only reasonable answer. They never bought when the price went from 35kr to 64kr and they are still not buying now we are back at 38 kr.

The only action has been nisse to nisse, with the exception of the MW short.

Thoughts?
TommyLee
16.11.2018 kl 13:44 8192

Helt enig, Londonmannen.
Flere og flere som får en diagnose, bruker nettet til å lese seg opp på hva som er den beste behandlingen.
Får du påvist kreft, så nøyer man seg ikke med at sykehuset tilbyr den nest-beste behandlingen hvis det står om liv og død.
Da forlanger man den beste, eller bytter sykehus hvis man har mulighet.
thepower
16.11.2018 kl 13:38 8240

Londonmannen, with respect, you also thought that PHO before Q3 would be 80kr and 120kr afterwards.

What you or I THINK means nothing. Overoptimism is an expensive quality in the stock market. I have read people on here writing things like "Jeg har så heldig å kjøpe en stor post til 52kr"

It's not lucky, it's the market price


NANO is flying however and that must make life easier for a number of PHO shareholders, as they own both.


Vel, de siste dagene har vært tunge som PHO aksjonær. Men jeg har ingen tro på at kursen blir liggende på dette latterlige nivået frem til Q4 presentasjonen. Tungsinnet vil nok forsvinne om ikke mange dagene og da vil folket begynne å se med litt klarere øyner hva dette dreier seg om, et selskap med verden for sine føtter, behagelig lav risiko og med et genialt konsept. For hvert scope Storz utplasserer, så er PHO sikret salget av Cysview i overskuelig fremtid. Og dess flere scope som utplasseres dess bedre blir inntjeningsgrunnlaget for PHO.

At PHO vil ta store deler av det amerikanske markedet har jeg aldri vært i tvil om. For amerikanske pasienter er ikke dummere enn at de skjønner risikoen de tar ved å la seg undersøke med noe annet enn BLCC teknologien. Og de mengder av pasienter som fortsatt gjøpr det, gjør det fordi BLCC teknologien fortsatt ikke er tilstrekkelig utbygget. Men det skjer raskere og raskere og flere og flere vil benytte seg av BLCC teknologien. Følgelig øker ikke bare antall scope utplassert, men også antall pasienter undersøkt med hvert scope. Det er det som gir akselererende vekst. Noe markedet snart vil se avleire seg på bunnlinjen til PHO.
thepower
16.11.2018 kl 13:15 8340

Tommy lee

True, it's not bad at all.

If all goes to plan with PHO and what they are now embarking upon in the US then it could be a lot higher than that in a few years

Personally I think they will be bought out soon. That's why I want a piece of the action.

I have an order in at 33kr. I don't see the point buying higher than that right now as I don't see much happening with the price apart from a slow drip downwards. I could be wrong. I am quite tempted at today's prices, but I will stick to my strategy.
Redigert 16.11.2018 kl 13:17 Du må logge inn for å svare
TommyLee
16.11.2018 kl 13:07 8398

thepower:
Since this is an anonymous forum, we will go for honour and glory.
There are the baissers against the haussers ;-)

Day before 43
Day after 50

But if you hit the bulls eye, it will be over 17% increase from today's price.
It's not bad.

Det som kan sette fart i kursen er nå om det kommer en analyse på selskapet. Snakket med svensk analyst i DNB som Photucue har nevnt på hjemmeside han vurderer å se på det. Den nye CEOen tror jeg har et annet forhold til aksjonærene og aksjekursen en har vært tilfelle tidligere. Håper han får et amerikansk selskap til å se på PHO:
Har stor tro på at kursen er tilbake 60 tallet før q4. Det er fult mulig for PHO å doble inntektene i US fra NOK 16,5 mill i Q3 til NOK 33 mill i Q4.
Daniel
16.11.2018 kl 12:58 8469

Enig med thepower her. Tror ikke at vi kommer til å se 100 % økning i kursen verken før eller etter Q4. Mot slutten av 2019 tror jeg at vi kanskje kan være der.
thepower
16.11.2018 kl 12:55 8506

You think almost 100% increase in a week after Q4 results?

On what basis? 3 months is not a long time and I seriously doubt that you will see a massive change in results, thus it must be the guiding that you are referring to.

What does the market expect in terms of guiding? If they come in lower than the market expects, then what?

Time will tell. However the more time I spend on this stock the more I am.convinced that it is one to buy and forget about for a few years.

I like trading on momentum and we had that in PHO for a while. I don't feel that momentum now.

For example is there any catalyst between now and Q4? If not then I think the action will be rangebound low volume. In other words quite boring and with little chance of a trading profit.

Redigert 16.11.2018 kl 12:59 Du må logge inn for å svare
SomSa
16.11.2018 kl 12:23 8643


JosefK
Du skal ikke mørklegge dine tanker basert på hva skjedde før. Tomra ble etablert i 1972 i Norge og 1990 tallet skulle satse i Tyskland. Det tok litt tid men etter etableringen sa pang. PHO er nær gjennombrudd i USA når 74% av NCCN medlemmene vil bruke Cysview som standard behandling og NCCN skriver retningslinjer og andre sykehus i USA følger disse.

Med en permanent refusjonskode og Cysview som standard behandling skal salgstalene stige kraftig og PHO kan få monopol i USA. Om dette skjer i 2Q 2019 eller 2Q 2020 betyr lite for meg. Alt kommer på plass, PHO har nok penger og aksjer prises etter fremtidige inntekter.

De som kjøpte Tomra like før gjennombruddet og ikke brydde seg om oppganger og nedganger ler nå hele veien til banken i forhold til de som var utålmodige og hopet fra aksje til aksje.
Da google ble notert var aksjen ca. USD 94, nå er USD1,064.71. Hvor mange kan øke sine verdier med 1000% innen 5-10 år. Tålmodig i PHO skal le hele veien til banken og aksjen kan stige mye mer enn 1000%.

Redigert 16.11.2018 kl 12:25 Du må logge inn for å svare

Q3 ble tydeligvis en skuffelse for mange. Jeg tror Q4 blir en tilsvarende positiv overraskelse.
Jeg tipper kursen dagen før Q4 44kr
Kursen 1 uke etter Q4 82kr
thepower
16.11.2018 kl 12:05 8803

Ok. I love gambling. We have to pick the price the day before and the day after.

Day before 48kr
Day after 44 kr

What does the winner get by the way? Honour and glory or say 6 bottles of Renato Ratti Barola (can be ordered from vinmonopolet for approx 2000kr for 6)
Redigert 16.11.2018 kl 12:10 Du må logge inn for å svare