CMA av etiske grunner før readout 1H20 ?


Jeg tror det.

Hvilken pris kom du inn på denne gang, Korsar ?
Hvor lenge sitter du ?
Redigert 16.11.2018 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
blega
16.11.2018 kl 11:17 5829

Vær nå litt snill da............
16.11.2018 kl 11:21 5822

Synes ikke om denne type harselering av enkeltbrukere. Selv om han har stukket hodet frem slik at det forventes, så er det lavere nivå enn du har stått for i mange poster Scoopfinder.
La oss heller ta i mot godklumpen i varmen, det er mange % oppover han har anledning å ta del i, inngang på 60, 70 eller 80 spiller ikke en trille om han tørr å sitte til vi ser.... Var det 4000 han brukte mest som anslag? Nå, 400 får han sikkert om han er tållmodig.
Ingen bruker så mye tid på NANO som Korsar uten å ha snev av innsikt i potensialet på sikt. Og han ønsker nok også å ta del i den biten av kaka selv om han primært er trader og forum-skribent.

Man har jo alltid noe nytt å lære av en tradermester :-)

Spørsmålet nå er jo hvor mye av oppgangen som skyldes Q3 og hvor mye som skyldes forventninger til ASH.
Jeg skulle også gjerne visst om det er større aktører som vekter seg opp.
Jeg tror det dukker opp en partneravtale som troll av eske i løpet av 2019, muligens også et salg.
Selv om readout er 1h20 tror jeg FDA stopper dem av etiske grunner før 2020.
Den dagen gjelder det å sitte i aksjen.
Det er heldigvis ikke noe problem for meg. Jeg sitter helt til mål
Redigert 16.11.2018 kl 11:29 Du må logge inn for å svare
Jimmi
16.11.2018 kl 11:34 5691


Korsar har en annen strategi enn mange av oss andre her inne. Det må vi respektere, og tjener han penger unner vi han det. Jeg unner alle som satser penger på børs suksess.
Korsar bidrar til mange gode diskusjoner etter som mange er uenige med han. Det gjør at gode skribenter som kan mye om caset fundamentalt kommer på banen.

Noen som har tips til en god rødvin til kvelden? Den kan godt koste litt:)


Ikke misforstå, jeg har ingen horn i siden til Korsar og jeg unner ham både hell og lykke med tradingen.
Det er faktisk godt ment at jeg prøver å overbevise ham at det er bedre å sitte langsiktig enn å trade i Nano.
Han kommer til å tjene langt mer på den måten.

Kommer det en melding om CMA, samarbeidsavtale, oppkjøp el.l kommer det som lyn fra klar himmel.
Ingen trader i verden kan forutse det.
Redigert 16.11.2018 kl 11:39 Du må logge inn for å svare
sjerkyll
16.11.2018 kl 11:39 5623

Om det ikke er noe problem, hvorfor må du stadig vekk belære for å være komfortabel med investeringen din? Det er kanskje ikke slik du ser det selv, men det er slik du fremstår med tråder som det her. Til å være en som nevner sin erfaring i argumentasjon (siden du satt i algeta) så virker du ikke særlig trygg.

"Korsar har en annen strategi enn mange av oss andre her inne. Det må vi respektere, og tjener han penger unner vi han det. Jeg unner alle som satser penger på børs suksess. "

Der er jeg uenig, men da er det slett ikke Korsar jeg har i tankene. Men de fleste bør jo kjenne til at det foregår mye uhumskheter på verdens børser (også i Norge) hvor manipulasjon, innsideinformasjon og en lang rekke former for triksing og miksing gjør at en svært stor del av avkastningen havner i ufortjente lommer.

Sjerkyll, at jeg bruker Algeta som eksempel er ikke fordi jeg ønsker å fremheve meg selv, men å påpeke likhetene mellom Nano og Algeta.
Hva jeg gjør eller ikke gjør har ikke dere noe med. Men det burde være mulig å benytte eksempler fra egen erfaring uten å bli mistrodd.
Det er nettopp Korsars selvforherligelse jeg liker dårlig. Håper ingen tolker meg i samme liga. Da beklager jeg i så fall
Redigert 16.11.2018 kl 12:00 Du må logge inn for å svare
Jimmi
16.11.2018 kl 12:21 5385


Dr.Stockman: Bra vi er uenige om noe da, det viktigste er at vi er enige om at Nano kommer til å bli suksess:) Der er vi enige...

jeg tror ikke aksjekurser blir påvirket av det som skrives på HO.

De som skjønner caset Nano har stort sett sittet bom stille, eller økt på de nivåene vi har ligget på den siste tiden. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle ligge inne blant de 200 største aksjonærene i Nano, men det ble mulig når kursen ble så lav heldigvis. Hvis det er sånn at Korsar har påvirket kursen ned, ja da skylder jeg han en stor takk faktisk. Jeg har jo sagt jeg skal spandere lunsj på han etter kvartalspresentasjonene fremover...
ILAV
16.11.2018 kl 13:02 5242

Det er ikke snakk om å ikke unne folk å tjene peng på børsen/Nano.

Det som er hovedpoenget er enkelte spesifikke debattanter har en så grenseløs arrogant ovenfra og ned holdning at de overhodet ikke bidrar med annet enn dårlig stemning. Særlig når de latterliggjør andre som påpeker at å slavisk følge TA på et selskap som Nano før eller siden er nødt til å feile fundamentalt.

Enten ved at produktutviklingen kræsjer fullstendig og gjør selskapet verdiløst (Eks Clavis, Diagenic).

Eller ved at man får gjennombrudd og man får en fundamental reprising mot nord.

På førstnevnte må man ut asap. På sistnevnte vil det å gølge TA gjøre at man tar 5-10% gevinst og dermed potentielt går glipp av alt fra 50% til 300% oppgang på relativt kort tid.
sjerkyll
16.11.2018 kl 13:21 5203

Poenget mitt er at ingen er tjent med tråder som bare peker mot individer med spydig innhold. Og det går å overse Korsar når han kommer med noen av sine meget sære utsagn.

Tilbake til oppdatert trådtittel; ja. Jeg tror 2019 vil definere mye av NANO sin fremtid. Med tanke på økt pasientmengde, de allerede sterke efficacy resultatene, sikkerheten og QoL; hva er det egentlig som vil stoppe en fremskyndet markedstilgang?
Redigert 16.11.2018 kl 13:23 Du må logge inn for å svare

Jeg blokkerte vedkommende en stund, men markedet består av alle. Derfor åpnet jeg opp igjen. Skal prøve å holde irritasjonen over arrogansen og selvforherligelsen for meg selv.
Når det gjelder Nano er jeg rimelig sikker på at vi når klimaks i 2019. Et viktig argument for dette er at pengebingen blir skranten inn i 2020.
Dermed blir det enten salg, samarbeidsavtale eller emisjon. En emisjon for å ta Betalutin til markedet er ikke negativt, så jeg vet ikke hva jeg foretrekker.
Jeg heller til at jeg ønsker et salg rett etter CMA, som for Algeta. Men uten samarbeidsavtale først for å få budkamp og høyest mulig pris
Jimmi
16.11.2018 kl 13:35 5097


Joda, jeg er enig med deg i mye av dette ILAV.
Jeg er bare veldig godt humør om dagen og jeg liker ikke å henge ut personer uansett om det er på et anonymt forum. Men litt humor og småstikk, det må vi tåle.
Har vært rimelig irritert på flere skribenter her inne til tider, det er sikkert noen som er drita lei av optimisten Jimmi også.. Om den dagen kommer at jeg selger beholdningen min ville jeg aldri begynne å baisse Nano p.g.a det. Det er lavmål. Når det er sagt, jeg kommer ikke til å selge en eneste aksje!

Blir spennende å følge slutten i dag. Jeg skrev fredag, eller mandag at jeg trodde vi skulle til åttitallet i løpet av uka. Har fortsatt litt tro på det altså. Det kan fort komme melding etter stengetid, eller før børsen åpner mandag. Da kan det være greit å være ombord.

Har hørt rykter om at Londonmannen har mønstret på igjen også. Burde nesten vært en melding på det. En bra mann å ha ombord:)16.11.2018 kl 13:53 5010

Selv om det ikke ansees som sannsynelig er lån en mulighet. Algeta lånte 200m $ måneder før de ble kjøpt opp.
Tror ved partnerskap er klimaks mange år frem i tid, hvor en pipeline hvor 3FL er en bi-setning, ikke et hovedpunkt er fremme i dagen.

Jimmi skrev:
"Dr.Stockman: Bra vi er uenige om noe da, det viktigste er at vi er enige om at Nano kommer til å bli suksess:) Der er vi enige..."

Tror vi er enige hvis du studerer mitt innlegg litt nøyere. I motsatt fall ville jeg være bekymret for deg. (dvs. hvis du ønsker de som farer med kjeltringstreker på børsen suksess). Jeg var som sagt ikke uenig i at man skal unne Korsar suksess, men i ditt generelle utsagn om at man skal unne alle som tjener penger på børsen suksess. Tvertimot skulle de jeg har i tankene forlengst sittet bak lås og slå.

Ligger an til stygg start i USA, og Europa har følgelig også gått i rødt. Norge holdes oppe av stigende oljepris. NANO trakk seg litt tilbake også i går da USA snudde til rødt, og vi ser nok en reprise av det idag. Men som jeg skrev i går - et par kroner pr dag er det ideelle.
Thom1011
16.11.2018 kl 14:29 4825

Problemet med Korsar er at han har vært rimelig arrogant og kommet med sine kommentarer i ettertid når fasit forelå, men bommet når han selv spår kursen framover. Vi som er langsiktige velger dette alternativet fordi vi vet at partneravtaler, oppkjøp etc kommer plutselig. Da mister man oppsiden som ligger i Nano. Personlig tror jeg Nano ikke tar Betalutin helt fram pga kostnader ved salg/markedsføring. Jeg tror på oppkjøp av Roche, Novartis eller Bayer før penga er slutt 1 halvår 2020. Ha tålmodighet og lenk dere fast til skuta.

JImmi eller andre, hvor ligger aksjonær 200-grensen?
Redigert 16.11.2018 kl 19:08 Du må logge inn for å svare
Clint
16.11.2018 kl 22:49 4312

30495 aksjer per 05.11.18
Jimmi
17.11.2018 kl 12:36 3932


Ja det stemmer. rundt 30k aksjer. Topp 100 starter på 60k aksjer. Skulle vel helst vært inne på topp 100, men jeg tror over 30k aksjer holder for å starte pensjonisttilværelsen ganske tidlig:)

Gleder meg til helgen er over nå. Tror vi bare har sett starten på det som kommer.


Scoopfinder
Tror også tiden nærmer seg for de helt avgjørende meldinger. De kan komme i år eller kanskje ikke før til neste år. Men det var en av årsakene som gjorde at jeg kjøpte meg inn igjen. For ingen vil forutse når en slik melding ligger i innboksen.

Hei London. Velkommen tilbake.

Takk. Føles som å være hjemme igjen. ;-))

Velkommen tilbake Londonmannen :-)
Husk, ikke samme tabben som i Algeta. Her gjelder det å bite seg fast til budkampen er over.

Hehe. Riktig. Men med litt høyere snitt eller?

Hvor er det blitt av uredd? Savner innleggene hans også?.

Ja, helt klart. Men jeg klager ikke. Må ikke glemme at oppsiden til NANO ikke akkurat er blitt mindre med årene. Og såvidt jeg kan forstå er det god grunn til å tro at interessen rundt NANO kan dra seg til noe ettertrykkelig i tiden som kommer. ASH vil trolig legge grunnlaget for et meget hyggelig 2019. Og etter 2019 kommer som alle vet 2020........
Joda, all grunn til å være optimistisk på vegen av NANO. Noe jeg unner alle som har sittet tålmodig og ventet gjennom stillebeltet og ørkenvandringen NANO har befunnet seg i siden januar 2017. Men all ting har en ende sa reve da de flådde ham......
Og faktisk, det hadde neppe vært bedre om det hadde vært verre heller.....;-))

Det var synd du pakket kofferten far to early London.

Jeg var meget forbauset over at du mønstret av skuta London.
Er ikke forbauset over at du igjen befinner deg på dekk:)
Velkommen tilbake. Du har vært savnet.
Sydney
17.11.2018 kl 20:57 3105

Da er det vel på tide å selge siden londonmannen er tilbake med side opp og side ned om hvor høyt til himmels ting skal gå.. det er som brann i Bergen når de har vunnet to strake i begynnelsen av serien.. for en gnag.

Regner med at det var deg ja?. Skulle bare få det bekreftet. Foretatt like bra men onco?

Too early? Det tror jeg ikke stemmer. Hadde jeg solgt i desember 2016 ville jeg truffet bulls eye. Men jeg skal ikke klage. Forstår det er investorer her som ennå ikke er i pluss. Og såvidt jeg skjønner er oppsiden fortsatt betydelig. Vi er tross alt fortsatt kr45,- under ATH. Nei, her er der fortsatt mye å gå på. I tillegg sitter jeg med en grei post i PHO. Ser meget lyst på de kommende årene.

Dersom min inntreden er et tegn på å selge så står du fritt for. ;-)) vil bare minne deg om at sist jeg gikk inn i NANO gikk kursen fra kr 14,3 til kr 124 på 9 måneder og en uke. Dem som lyttet til meg høsten 2016 fikk en hyggelig opptur.
Men om høydeskrekken har tatt deg, så finner du sikkert kjøpere på mandag. ;-))

God helg!
Sydney
18.11.2018 kl 00:00 2796

Martinarff skrev Innlegget er slettet
Den skal du ha london! Jeg leste deg og merlin spesielt i våren sommeren 2016. Var med fra 15 kr, sitter på en følelse av at big pharma vurderer å kjøpe nano. Jeg selger ikke, men euforien blir litt voldsom av og til. Går an å bevare noe av lykkerusen til man faktisk tar seriegull liksom

Vi vet at de gjør fremstøt før godkjent produkt i denne bransjen. Men da må vi ha mye mer enn de 17,6 for algeta.

Joda, ser den. Jeg får forsøke å dempe den en smule, men det er neimen ikke lett for en bergenser. ;-))

Tror vi kan ta noen konklusjoner vedrørende denne tråden.

Tidligere godkjenninger kan bli forsinket grunnet manglende dosevalg. Hadde 15/40 vært valgt; hadde vi nok kunnet ventet dette tidlig 2019. Vi antar at 20/100 blir en mer verdifull dosering. Dessverre er denne lengre unna mulig godkjenning. En annen betraktning er; de ønsker ikke å publisere deler av paragdime, men alt når det er ferdig. Håper i det minste myndigheter kan få oppdatert statuser underveis. Da kan vi håpe de prioriterer 65stk 20/100 pasienter før de starter på 15/40.

Sålangt kan vi nok konkludere; vi ser nok ikke noen plutselige godkjenninger eny time soon. Ja; ledelsen mener det er verd å vente på 20/100; da må vi stole på det.

Trodde Londonmannen i sin tid var en av de mange som var godt fastbundet til masten med kjetting. Jaja, tydeligvis ikke særlig kvalitet på kjettingen eller låsen. Ha meg unnskyld hvis jeg husker feil.