Strongpoint nr 10-18 Nå er det trolig ikke fler aksjer til salgs


Strongpoint leverer. Selskapet har fått en ny daglig leder med entusiasme og en ekstrem god arv fra tidligere CEO. Kontraktene og gode nyheter kommer inn ganske frekvent og lesere her kommer med linker så vi vet mer enn de aller fleste, noe JW fortalte meg på et Q. Dere kan av og til mere enn oss..

Min påstand!: STRONG er underpriset
Begrunnelse; I front innen retail, beste der i verden mener jeg
vinn vinn situasjon med kundene. De sparer penger for sine kunder, og de som er brukere er fornøyd.
og en økonomi som gjør at de har handlingsrom. Spent på hva JT finner på her.

Jacob Tveraabak er ny sjef med CV'n i orden. At han også gir et veldig godt inntrykk for meg personlig gir bare selskapet en vei videre. Trolig bygd på verdiene av tidligere DL. Jeg tror de kommuniserer vel. Sammen vil de være dynamitt er min mening!.

Jeg tror , men vet jo ikke om det kommer nok en selger på markedet, at denne kursen går langt!
Selv har jeg nå lastet litt over smertegrensen, men tror jeg blir belønnet.
Utbytte på 5-10% yield ville vært fint, men kanskje ny DL vil bruke fortjente på verdiskapning i selskapet. Ikke vet jeg.

Og jeg jeg elsker bare av de som tror på det samme som meg! Det er mange!
Redigert 17.11.2018 kl 23:57 Du må logge inn for å svare
HitIT
05.12.2018 kl 14:59 2490

hmm, noen tok et jafs der.
tomt på 9,10

Hyggelig når det handees opp og ikke ned som har vært tonene så alt for lenge.
Sylfest
05.12.2018 kl 15:14 2474

Fra sikre kilder ( ansatt P ) bekreftes det at Plantasjen ordren blir ferdigstilt før nyttår, og at det sannsynligvis også kan bli litt mer enn opprinnelig ment.
05.12.2018 kl 15:23 2457

Sylfest: takk for at du deler. Alle bekker små... Det er altså så mye som skal leveres i Q4 nå etterhvert samtidig med at vi er inne i ferskvaresessongen som betyr full trøkk på de områdene vi ikke snakker så mye om. Jeg tenker på vekter, pakkemaskiner og etiketter. Det er rett og slett full trøkk. Om det er nok til positiv PW? Vi får se. Morsomt at det var omsetning i går som fortsetter i dag. Jammen meg på tide at vi reagerer litt opp. Vi hører da ikke hjemme på 8-tallet?

nå ja .
Vi skal ikke få lov å komme over 9 tallet tydeligvis
JosMag
05.12.2018 kl 16:04 2359

Uansett ikke dumt med omsetning rundt 9 på en helrød dag. Tipper vi avslutter dagen i blått:-)
tiger
05.12.2018 kl 20:23 2175

Teknisk ser denne aksjen bedre ut enn på veldig lenge.

Under siste besøket til Granada by fikk jeg dessverre ikke anledning til å besøke denne bensinstasjonen. I dag skal jeg dit igjen på julekonsert og jeg har lagt inn ekstra tid til å stikke innom. Det er noe veldig spesielt med denne CGen, nemlig at den tar i mot €200 og €500 sedler, noe som nesten ingen butikker/barer/restauranter (og ja, også banker) gjør lengre. Vi vet også at Spania tidligere har vært det eurolandet med størst antall €500 sedler i omløp i EU. Kan denne bensinstasjonen bli en resirkuleringsstasjon for slike sedler ? I så tilfelle er det et ganske unikt sted.

https://www.telsystem.es/las-gasolineras-tambien-confian-en-la-solucion-de-gestion-de-efectivo-cashguard/
Redigert 06.12.2018 kl 05:28 Du må logge inn for å svare
mrdoob
06.12.2018 kl 08:58 1840

Jag gillar Holmens förklaring om deras investeringsfilosofi :-)

Porteføljen konstrueres basert på investeringsfilosofien. Investeringsfilosofien er å identifisere selskaper med god selskapskvalitet som handles til en rabatt.

http://www.holmenfond.no/hs/
JosMag
06.12.2018 kl 10:50 1753

Konstaterer at hovedindeksen har sunket med 100 punkter de siste 2 månedene fra 940 til 840, ca. 12 %. Samtidig har STRONG smøget seg oppover fra lave 8,50 til dagens 9 tall:-) Selv om jeg skulle ønske at SP i det minste ble verdsatt til to sifret, må jeg innrømme det var mye mer frustrerende å sitte med SP aksjer når markedet gikk fra 690 (jan 2017) til 940 (okt 2018). I samme periode ble STRONG halvert kursmessig fra 17 kroner til 8,5. Jeg undrer meg på om det ikke er på høy tid med en aldri så liten revansje nå??
tunktee
06.12.2018 kl 11:00 1740

Hmm, noen som har noe blått på skjermene sine idag?
Bare rødt her, med unntak av en sort; Strongpoint!

Han som sa at Strongpoint faller hvis markedet gjør det, har blitt bevist feil så langt.
Det motsatte har skjedd!

OB har falt ca 11-12% siden 1. Oktober.
Strongpoint har steget med 6-7% i samme tidsrom, altså 18 prosent bedre enn markedet.

Er dette stort nok insentiv til å avslutte klaging på kursen?

Med beste hilsen fra Bogota!
Ingen vin på en terrasse, men en forfriskende Colombiansk cerveza kjøler ned ?
06.12.2018 kl 11:25 1719

t: hehe. du får sagt det. Bilen knurret da jeg startet den i dag tidlig. Bikkje' her nå. Kos deg!!!
Av de 15 aksjene jeg følger faller alle utenom to: STRONG og WSTEP.

Edit: grrrrr, skulle ikke sagt det. Bare å komme ned da.
Redigert 06.12.2018 kl 11:39 Du må logge inn for å svare
HitIT
06.12.2018 kl 22:30 1493

Typisk at børsen skulle bli sur nå som Strong trenden er i ferd med å snu oppover.
Ganske lei av 8tallet nå, satser på at 9tallet er tilbake i morgen.

Jeg tror vi snart for en rekyl tilbake. Så får vi håpe SP blir med på den. Men det er vel oljå som bestemmer og storpolitikk.
Retail burde i utgangspunktet være uberørt av slike ting, men investeringer sitter kanskje lenger inne om det luktes mindre handel eller motsatt.

Selv er jeg ganske så fornøyd. Børsen må gjerne lenger ned for meg. Det gir muligheter. Jeg har litt på aksjekontoen etter salget før trenden snudde der for en tid siden der i andre papirer. Vokst i SP bitte litt de siste par ukene, Og holder meg fortsatt unna topp 50 listen jeg ikke har lyst å komme på.

E: Nei, jeg har bestemt meg for lenge siden å ikke gi råd i aksjekjøp. Skrev noe jeg tror kommer til å gå, men det får dere finne ut selv og ta din beslutning. Det er disse tider man kan tjener penger med pengene som er frie og ikke har satt i SP. De aksjene er fredet for meg fortiden.


Redigert 06.12.2018 kl 23:18 Du må logge inn for å svare
tunktee
07.12.2018 kl 01:37 1416

Trodde ikkje du var så negativt anlagt HitIT!
For egen del har jeg blitt mettet på den negative vinklingen på mye og mangt om og rundt Strongpoint og kursen siste tiden.
Jeg trives godt med å være aksjonær og føler meg særdeles trygg i den posisjonen. Dessverre blir den gleden ofte litt redusert når jeg leser her. Må innrømme at jeg blir farget av andres meninger, til tross for at det ikke har endret min i denne sammenheng.

Sånn, da var det sagt, og det er noe av grunnen til at jeg har deltatt lite i det siste. Den andre er at jeg har stresset som pokker for å rekke å forlate Norge før våren kommer, og det ikke lenger er nødvendig å dra. Har sagt til noen som jeg prater med på e-post at jeg skulle komme sterkere tilbake når roen senket seg.
Klokken fem i morges (lokal tid) var jeg altså i Bogota og drakk øl. Det høres kanskje snodig ut, men for meg er dette helt normalt. ???
Nå har jeg flydd i 26 timer, drukket øl i 36 timer og sovet i 2 av de. På tide å legge seg. Er p.t. 4 timer bak dere. Hvor er jeg?

Der har vært en og annen ting som kunne vært sagt på andre måter her i det siste. En av dem er debatter om negativ eller positiv utvikling i selskapet vårt. Uansett hvilket synspunkt man har på det, er det naturlig å argumentere utfra tallene som vi alle har tilgang til, fremfor å bare kaste rundt seg med påstander. (Ikke ta deg nær Collin, sier bare det jeg mener ;)

Ambisjonen er å produsere et seriøst/utdypende innlegg før jul. Forstår at mange ikkje gidder å lese slike, men håper noen liker detaljer.
Ha en fin dag når dere våkner (og natt til zombiene....)

Edit: Må legge til noen som forbauset meg veldig. Det var sykt kalt i Bogota, fikk frosten tilbake i kroppen etter 20 minutter shuttelbuss. Var kanskje 12 grader.
Vet at byen ligger høyt, men den er for det svarte i tropene. Ble nesten like negativ som de værste Strongerne.
Redigert 07.12.2018 kl 01:53 Du må logge inn for å svare
07.12.2018 kl 05:41 3229

Ok T. så lar jeg teppet få stå åpent, så får vi se hvordan tråden her da blir? Kos deg i "varmen" og vær den herlige du, ikke mys bort på samfunnsnormen og lev etter den. Kjedelige A4 folk. Pjuff.

Man skal ikke slutte å skrive fordi andre har en annen oppfatning
Da blir det jo ingen diskusjon .
Nei slutt å tull Collin , vi trenger deg her på tråden for å holde liv i oss.

Ja helt enig i det!
Er ikke så irritert over negative innlegg heller jeg.
Det er jo lov å bli lei av halvert kurs og at det tilsynelatende aldri er nok solgt.
Blir nok bra utover neste år!

Snø her i dag. Beklagelig vis er begge bilene med bakhjulsdrift umulige å få brukt i dag.

Alfa'n er vel morsom nå sikkert?
07.12.2018 kl 08:56 3173

Alfaen er alltid morsom. Har likt Alfa side 1987 og da var det en 75 som satte lidenskapen i kok. Ufortjent dårlig rykte mener jeg og en av Norges største og beste bilklubber med treff hele tiden og banekjøring. Nye Giulia har 7 års garanti/200k km. Det sier jo litt.
larserne
07.12.2018 kl 08:58 3174

Hei; det som har gjort at jeg nesten aldri skriver her mer er at de "store" aksjeeierene, med de mer "utdypende" innleggene med "detaljer" ofte skriver i en nedlatende tone til andre skribenter her på tråden. Hvis "nivået" på innleggene er for dårlig for dere er det jo bare å la være å skrive, eller finne dere et mer "akademisk og analyserende forum". Herregud, noen sitter på en terrasse i Spania, og nå en i Colombia....

@ larserne

Spiller vel ingen rolle hvor dem sitter hen så lenge de spiller på samme team som oss
For min del kan de sitte til bords med paven . I couldn't care less !

Og måten vi skriver på er jo forskjellig fra person til person så om de skriver for "utdypende" etc spiller heller ingen rolle.
Det er greit å høre andres syn.
Og tro meg
Selv de fine går på dass.
Det kommer møk ut av ræva på dem også
larserne
07.12.2018 kl 09:51 3125

Norviking; var heller ikke meningen å utdype hvor dem sitter og skriver.. Kan være på månen for meg.
Det er et annet fellestrekk som jeg ikke liker når dem virkelig tar av på tastaturet...

Uansett; nok fra meg på en stund.

God helg!

Jeg synes det er litt gøy jeg, å lese hva mine medaksjonærer driver med, og ikke bare Strongprat:
Tunktee fra Bogota med sin cerveza, just på jakt med bikkja, collin med alfa'n, norviking med verktøy og polsk dame(antar det siste), larserne på reise i østen, smudge også i østen(Filipinene,) og Nordland, Grantchester på tur i Spania og med konsert i Granada, og base i Almunecar, russebuss med tur til Singapore, og jeg med noe fra takterassen i Spania, av og til, samt andre steder på reise.
Hva er problemet, hvis noe problem?
Ols123
07.12.2018 kl 11:22 3033

Pricer installation i Malaysia :))
07.12.2018 kl 11:29 3023

Ols: hurra og kilde?
HitIT
07.12.2018 kl 12:04 2985

@RoineG
49 min49 minutter siden
Mer
Soon this pharmacy in Penang, Malaysia will convert to #digitalpricing as we go live with @PricerAB. The time savings, price integrity and customer service that it generates makes for a compelling business case @ApacStrongpoint #DigitalTransformation
https://twitter.com/RoineG
JosMag
07.12.2018 kl 13:14 2920

Pricer dundrer på. En skikkelig døråpner og et produkt jeg personlig synes det er veldig rart ikke flere butikker sørger for å få på plass også her hjemme. Biltema for eksempel opererer i hvert fall i utsalget på Østsiden i Fredrikstad, med et papirlapp system med et utrolig rot.. Merkelig at de ikke ser det selv. Kunne vært avstemt med produktkatalog osv osv.
LeifH
07.12.2018 kl 14:08 2878

Når kommer jule ordren? Vil JT overraske oss som Waaler har gjort? :D
LeifH
07.12.2018 kl 14:09 2873

Pricer er genialt, og mer genialt er at våre produkter passer godt til pricer.

Kontrakter kommer når de kommer.Leif. Så er jul et tidspunkt mye blir avgjort. Jeg håper det ligger storkontrakter der til signering, men som tidligere sagt kan det godt vente til januar og en skikkelig ketchupeffekt.
Tilbake til trådstart, så tror jeg at de fleste er ferdige med salget sitt. Vi har en storeier som øker, og jeg mistenker at det er en med krefter som kjøper for å bli storeier og innflytelse.
Bare en magefølelse. Men noe sier meg at her kan et PE-selskap gjøre en god forretning og det må være fanget opp der ute. Kjøper på latterlige 8.7 for dette selskapet. Jeg tror det er en kjøper skjult der. Og det var ikke jeg som solgte for å sjekke.

tunktee
07.12.2018 kl 16:41 2748

Ser nå at innlegget mitt fremstår som passelig arrogant, og skapte temperatur.
Var meningen å sette det litt på spissen, men den sarkastiske ironien kom dårlig frem.
Og så ble jeg kanskje litt overbefridd av å nå målet mitt og hadde behov for å skryte av det. My bad Collin!

Til Larsene og eventuelt andre som reagerer på utdypende innlegg;
Ikke ofte jeg kommer med de, men hvis det viser seg at de har null verdi for noen, skal jeg selvfølgelig slutte med det.
Min intensjon med å lage slike er at de skal være velbegrunnet (og til en viss grad dokumentert), og skape en tillitt/tro til selskapet for nye og gamle aksjonærer.
Skjønner at innleggene mine noen ganger kan fremstå som nedlatende/cocky. Tror det er som følge av at jeg bruker sterke utrykk for å poengtere saker, men det er helt klart uheldig for meg at jeg fremstår som en drittsekk. Kanskje burde jeg delta på et politisk forum i stedet....
bernes
07.12.2018 kl 16:42 2757

Det er ihvertfall en robot der.
Lå kjøper tidligere idag på 8,62.
Jeg la inn 8,62 og den øket til 8,64. Gikk opp 2 øre hver gang og den fugte på med 2 øre.
Stoppet på 8,70 og roboten ble liggende 8,74. Lot det ligge slik en stund og putselig dundret det inn 3000 aksjer. .-)
Ser mange er på reise her på tråden - hilser derfor fra Fujairah/Dubai. God weekend.
07.12.2018 kl 17:02 2740

Du er så langt fra det jeg forbinder med drittsekk som det går an å komme T. Jeg har lært deg å kjenne som en som tar de svakes parti. Det gir deg all mulig respekt. Jeg ser at jeg tar mye plass her og slenger ut en masse. For meg et avbrekk i hverdagen.
Ja, denne roboten. Jeg har løst koden på hvordan den jobber for lenge siden.
God helg!!!
Redigert 07.12.2018 kl 17:03 Du må logge inn for å svare

Kjør på du tunktee, med alle typer innlegg. Tror de fleste her på strengen setter pris på det, og la i alle fall ikke larserne irritere deg. Han har fremstått som mer eller mindre "gretten" hele tiden siden han dukket opp her på strengen, og er nok bare slik av natur.