Strongpoint nr 10-18 Nå er det trolig ikke fler aksjer til salgs


Strongpoint leverer. Selskapet har fått en ny daglig leder med entusiasme og en ekstrem god arv fra tidligere CEO. Kontraktene og gode nyheter kommer inn ganske frekvent og lesere her kommer med linker så vi vet mer enn de aller fleste, noe JW fortalte meg på et Q. Dere kan av og til mere enn oss..

Min påstand!: STRONG er underpriset
Begrunnelse; I front innen retail, beste der i verden mener jeg
vinn vinn situasjon med kundene. De sparer penger for sine kunder, og de som er brukere er fornøyd.
og en økonomi som gjør at de har handlingsrom. Spent på hva JT finner på her.

Jacob Tveraabak er ny sjef med CV'n i orden. At han også gir et veldig godt inntrykk for meg personlig gir bare selskapet en vei videre. Trolig bygd på verdiene av tidligere DL. Jeg tror de kommuniserer vel. Sammen vil de være dynamitt er min mening!.

Jeg tror , men vet jo ikke om det kommer nok en selger på markedet, at denne kursen går langt!
Selv har jeg nå lastet litt over smertegrensen, men tror jeg blir belønnet.
Utbytte på 5-10% yield ville vært fint, men kanskje ny DL vil bruke fortjente på verdiskapning i selskapet. Ikke vet jeg.

Og jeg jeg elsker bare av de som tror på det samme som meg! Det er mange!
Redigert 17.11.2018 kl 23:57 Du må logge inn for å svare
21.12.2018 kl 16:07 2946

Yeap HitIT. På tide noen rydder opp litt. Får vi børsmelding i dag? Følg med.
Kan hende New York gjengen er snart ferdigsolgt til og med.
Redigert 21.12.2018 kl 16:08 Du må logge inn for å svare

Tydelig at noen kjøper julegave til seg selv HitIT :)
Dette smaker ja :)
Håper vi er ferdig med nedsalget nå en gang for alle
21.12.2018 kl 16:11 2966

Skal ikke store volumet til for å løfte aksjen vår. Benytter anledningen til å ønske alle her inne en riktig god jul og godt nyttår. Kos dere fært.

Artig at det ble litt volum i dag, og kjøperen er sikkert godt fornøyd med prisen også. Det kan være at vi nå ble kvitt resten av posten til Pershing LLC og kan begynne på oppturen?
Henger meg på og ønsker alle her på tråden en riktig god jul og et godt nytt år, og med ønsker om et fantastisk Strong-år i 2019.

Granchester der ved 13 tiden. Kloke ord fra en som har skjønt det å drive butikk som SP!.

Jøss, jeg har ikke fått fuølgt med i dag. Kan trådstartsoverskriften stå til nyttår?

Jeg velger å vente med julehilsen et par dager. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg innom igjen før jul på tråden. Nå skal jeg lage grøt som skal settes på terrassen til smånissene. Barnebarna er veldig spent om det er noen små fotavtrykk der i morgen. Flott det er snø. Det blir nok bare spor av bikkja.

E: HO lever av og til sitt eget liv. Ha en fin fredda'n! Trikker'n og alle. Det kom to like innlegg som svar på to forskellige steder.
Redigert 21.12.2018 kl 18:15 Du må logge inn for å svare

Et godt kjøp på tampen av året. Dette er nok penger som vil doble seg i løpet av 2019, med alt som er i gangsatt nå av Strong.

God (sol-)hjul til alle på Strong-lenken gjennom året som har vært. - Med eller uten Jesus Christiansen.

Redigert 21.12.2018 kl 21:20 Du må logge inn for å svare

Denne Jesusen du sikter på. Det er jo tusener der ute. Hvem spesifikt. Vel, ikke så farlig. Jjeg tror ikke på noen av dem, tross deres alles interesse for cash rett i lomma!

Så sitter jeg og tenker på et innlegg her i dag som jeg likte spesielt. Det var Grandis (forkortning for Granchester for meg fremover). JT bør ta en øl med Grandis en dag han er i Oslo. Egentlig tror jeg de snakker samme språk der utenfor sosale media noe alle alle moderne ledere må forholde seg til. Og jeg skal ikke bedømme hvor gode noen er på akkurat det. Jeg er en novise som hopper over annenhver bokstav når jeg blir ivrig.

Roen har senket seg her. Barnebarna sover og er uvitende ennå om at bikkja har fortært grøten vi satte ut i kveld. Men gaven med de tre twistene i som også ligger der snøfritt. Den må jeg bare berge til pakkeleken etter middag juleaften.
Redigert 21.12.2018 kl 23:02 Du må logge inn for å svare

Det er fredag, klokken er over 23 og på en retting så har altså 7 peroner lest leifeinnlegget. Det er bare utrolig for en entusiasme vi har i dette papiret! Tror jeg vet om et par av dere som er på, men måtte bare nye investorer skjønne hva SP står inne for. Det er i mine øyne fremtidens beste plattform for retail! leveranse til sluttkunde og for for forretninger. Men ehandelselskapene har jjo samme fordelen. Jeg kan ikke ta så veldig feil akkurat her. 2019 blir et bra år og starten på et trendskifte som jeg egentlig allerede har sett en tid.
22.12.2018 kl 13:13 2610

Mange gode innlegg her nå om dagen. 2019 blir enda et friår hvor man kan flytte beholdning over til aksjesparekonto. For 2019 kom det forslag om utsatt skatt på utbytte. Utbytteskatten, som vi vet, har økt kraftig fra null for mange herrens år siden til 46,7% i 2019. Så vel verdt å ta med seg.
Her skal vi på bytur, shopping, god mat og hygge. Ikke så mye som en julenisse er satt frem i huset enda. Vi kjører vårt eget løp. Men, men, i morgen da blir det full nisseinvasjon. Ribben skal far stå for som tradisjonen tilsier. Den langtidsstekes og kjæles med for et perfekt resultat. Det er jo bare å følge oppskriften så går alt bra forhåpentligvis. Masse godsaker fra Strøm Larsen er også på plass. Tid for å senke skuldrene og ta livet med ro. Riktig god jul til dere alle som en.

PS: T? Er det liv i deg? Hvor er du nå?
Redigert 22.12.2018 kl 13:14 Du må logge inn for å svare


Ukes-statistikk, uke 51

Ukens sluttkurs: 9,00
Tot.omsatt volum: 210 583
Tot.verdi: 1 848 774
Ukes-snitt pr.aksje: 8,78
Tot.antall handler: 98
Ukens laveste: 8,40
Ukens høyeste 9,08

Takk trikker`n
Nå venter vi bare på å se hvem som lasta opp på fredagen

Benytter også anledningen til å ønske alle på forumet en fin og fredelig jul.

Et lite ps her ang. svor, kjære collin! Jeg serverte min kjære det i dag. Det er ikke bare å følge opskriten. Vel, med midre du har kokeboke for ovenen din oppe. Alle ovner er forkjellige.

Du må følge med som jeg gjordw i dag. Jula er satt her. eSom vanlig pynting av tre som o i år er selvplukket i egen skog. Deg var 7 met og jeg kortet til noe mindre for transport. Fytti, jeg har fått plass til en Georg Jensen i toppen som nesten treffer høeyeste punkt. Kona eller Dronnigne som jeg klaller henne ahr pybtet mens jeg passet på ribba.
Vi så på hovmesteren og lo nok en gang. I morgen kommer alle hit på pinnekjøttet som er lagt til vanning. Jeg bytter vann 3 ganger. Jeg har røkt pinnekjøtt og noen av gjestene syns det er litt for mye. Jeg liker ikke det så da blir det mellomting.Det er for ... jeg som står for alt når det gjelder mat og jul her i heimen.

Jeg ønsker alle SP're en riktig god jul. Jeg slår nå av PC'n og tar jul. Mobilen er på for de som vil sende hilsen. Regner med en fra søramerika om ikke det kommer så sender jeg og får jeg ikke svar så etterlyser jeg. Kjenner jeg gutten rett så er alt veldig bra.
Jeg er blitt kjent med noen nydelige mennesker i år! Jeg er faktisk veldig fornøyd med alle terkler jeg har gått ovver og bare fått vennskap tilbake. Ok, et par som er forsiktige og jeg forstår veldig godt. Grunnen for at ikke jeg er på topp 50, men snuser under.

God jul. Og godmeldingen fra SP håper jeg kommer rett over nyttår! For godmeldinger kommer, Det er jeg siker på. Så er det dette med kontraktsverdi og hva som meldes. Jeg hadde egentlig ventet positiv PW, men vær så snill om det tenkes på vent til neste år.
tunktee
24.12.2018 kl 03:23 2256

Så hyggelig at du tror på meg Just!
Kom nettopp tilbake til Santiago og fungerende nett, phuuuu.
Vært på Påskeøya i seks dager, og der er internettet i beste fall ustabilt, men stort sett ikke eksisterende.
Finnes ikke kabler ut dit, og militær, flyplass, sykehus osv stikker av med det meste av satellittsignalene.
Har derfor bare fått børsinfo en gang denne uken, men forstår utfra innleggene her at det gjerne var like greit....
Mye å fange opp av e-poster, fb osv nå. Ser at der var noe jeg burde dementere her også, siden der var en lenger opp som mener at jeg har spådd kursen i 7,50. Da husker han nok feil person.

Riktig Strong jul til alle gode Pointere ;)

E: Just, gir deg en lyd i løpet av noen dager! Julaften er gjerne ikke dagen for å prate aksjer og forretninger!? (Det syns vertfall neppe dronningen din ;)
Redigert 24.12.2018 kl 03:51 Du må logge inn for å svare

Der er vi enige. Jeg fikk vedens beste julebiilder og hyggelig hilksen fra en her på fora. Det gledet meg stort og jeg viste mitt forvokste juletre som 7 og kuttet til 4.30 så jeg fikk plass til Georg Jensen stjernne jeg gav Dronningen likke juleaften treet ko mopp.

Vi som skriver her eier faktisk en veldig stor del av dette papiret. Jeg er av de litt små, men masse for meg.. Jeg foreslår JT lager en innlogging der på Strongpointsidene for ikke kunder, men investorer hvor vi kan komme med kommentarer så vi ikke lesser han ned med mailer.

Jeg fikk Finn Bjelkes bok i presang til jul. Vi var kompiser der den tiden som former oss. Herlig fyr! og jeg kjenner meg igjen i boken hans. MEN jeg har aldri vært hypokonder som han og jeg ser aldri negativt på noe som han. Men gravøl for kamerater gjør vi på Larsen, Majorstuen. Jeg leser et kapittel av boken hver dag for å kunne glede meg lenger med den. Den kan slukes på to timer, men det fortjener ikke Finn. Beatles i bulen hans. 2 15 åringer som spilte luftgitar. Den boken anbefales her. Innmari bra for de som egentlig ikke tror at alderen tar en. Sett på ønskeliste. Jeg kan låne bort min om 27 dager. Det er mange kapitler..

Fortsatt god jul. Og du der i fullstendig anderledesland, T. Takk og god jul!
Redigert 25.12.2018 kl 21:26 Du må logge inn for å svare

Ukens oppdateringer vedr. endringer på topp 50 forrige uke:

Swedbank AS kjøpte 10 000 aksjer
Avanza bank AB kjøpte 6 433
J.P. Morgan kjøpte 1 577
Per Einar Ugelstad kjøpte 500
Fana elektrikeren AS kjøpte 344
Bernhard Næss kjøpte 150

Petter Haavard Farstad solgte 16 508 aksjer
Nordnet livsforsikring AS solgte 4 864
John Inge Panduro Skogen solgte 700

Som jeg antydet i forrige uke at ville skje, forsvant Pershing LLC ut av lista, og de er også årsaken til de siste ukers salgspress. Regner med at de ble kvitt mesteparten av restposten sin fredag før jul.
Er mer forundret over at det fortsatt er stor overvekt av selgere blant de utenfor topp 50. Denne uken endte "øvrige investorer" med et netto salg på 126 932 aksjer. Fortsatt ingen synlige tegn på hvor disse aksjene tar veien, og det begynner nå å bli en anselig mengde aksjer vi ikke har "kontroll på." På et eller annet tidspunkt kommer det vel et kryss av aksjer, og så dukker hele posten opp hos en ny eller eksisterende aksjonær. I og med disse stadige netto salgene blant småaksjonærene vil nedgangene i antall aksjonærer fortsette å synke i stort tempo. Ikke sikker på at det akkurat gavner likviditeten i aksjen, men vi får se om det ikke snart skjer noe positivt på kontrakts-siden, så kanskje også likviditeten tar seg opp.


Hmmm? At Collin selger overrasker meg, men det var kanskje jula som krevde litt ekstra?
27.12.2018 kl 12:59 1838

Ja, måtte ha til full tank på bilen og tilbehør til tynnribba Stifinner. Jeg håper du har en fin jul.
Trikkeren: ja, noe skjer. Vi har ikke fått noe godt svar på hva det er. Det kan jo være en diskresjonær som kjøper inn igjen?
Redigert 27.12.2018 kl 13:52 Du må logge inn for å svare
LeifH
27.12.2018 kl 15:51 3145

Ja, Collin har mista troa. :D JT gir ingen gave han gitt. Kanskje en sein gave i januar da. :D

Fin jul har jeg, Collin, takk for det. Men du burde ikke solgt Strong da, utifra alt du har sagt om selskapet. Så mye tilbehør trengte du vel ikke, og så kunne du latt Alfa'n stå i romjula. Et dårlig signal du gir der, til de som hører på deg.
Tror du ikke på snarlig oppgang?
27.12.2018 kl 17:31 3111

Jeg selger ikke Stifinner og Leif.

Godt å se du lever Collin. Jeg lurte på om du hadde forelsket deg i havfruen der i delige København:)

Og dere som klager på salg av noen skarve aksjer som sikkert ble kjøpt for å holde kursen oppe bør tenke seg om en gang til. Så er vel det grunnen til at jeg ikke er på 50-liksten. Jeg ønsker å handle og eventuelt selge når jeg selv vil uten å få kritikk.

En dag børsdag igjen. Jeg har tro på at vi får et lønnsomt 2019. Og glad jeg reduserte tidsnok i nesten alt utenom STRONG. Der har jeg selv aldri hatt mer aksjer.

Jeg klager ikke, just, konstaterer bare at en som Collin selger. Jeg ser jo at det er noen skarve aksjer, sånn omtrent det vikingen kjøper, men det virker litt negativt, synes jeg.
Ellers må jo Collin gjøre som han lyster. Trengte han drivstoff og litt ekstra tilbehør til tynnribba, så er det greit det.

Jeg sitter hjmme alene og kjeder meg, stifinner. Magnus har jo tatt et skritt opp i dag og det blir spenjnede i morgen, men nå er jeg klar for en telefon fra noen. Det er bare å ringe. Kona er ute med venninner og skal spise og så se Sonjafilmen på kino. Det gadd ikke jeg å bli med på som eneste hane.
27.12.2018 kl 20:31 3005

Stifinner: det var en spøk. Og, nei igjen: jeg selger ikke på dette nivået. Jeg tok en trade og har ikke fått tilbake hele volumet enda. Kanskje i morgen slik børsen går nå og såpass som er på salg? Just du får kose deg med sjakk i morgen. Det er alt annet enn kjedelig.
smudge
27.12.2018 kl 20:33 3001

God jul i stuen til alle dere fantastiske Strongere
Et lite alvorsord først: Om du heter stifinner eller Colin.De kan da selvfølgelig selge eller kjøpe noen aksjer uten at noen av de trenger å forklare seg her på forumet?? Makan:)

Som en die hard fotball mann, og nå de siste årene en sjakk mann er det moro å lese at du også Mr Nilsen følger med M.Carlsen. Fy Fan(unnskyld mitt nordnorske språk) dette var artig og underholdende. Som du sier Nilsen , det blir ulidelig spennende i morgen

Nei fan, nå spretter jeg atter en juleøl og ønsker dere god gutter det aller beste framover:)
Stay Strong gutta

God kveld i stua til alle strongere.
Ser at dagens topp 50 oppdatering har skapt en hvis oppmerksomhet. Ikke meningen at denne skal benyttes til "outing" av folkene på tråden her. Er klar over at de som var inne på Rælingen tidligere i år kjenner hverandres identitet. Ser ingen grunn til at det skal benyttes her inne. Stort sett så er det vel bare Stifinner og Rusbrus som har gått så høyt ut her inne at alle vet hvem de er, muligens vet en del også hvem vår bergenske venn er. Bortsett fra det er det nok bare de som møysommelig samler data som vet hvem de andre er. Usikker på om jeg derfor skal fortsette å komme med disse oppdateringene, da jeg ikke ønsker å bidra til å identifisere menneskene bak nickene.
smudge
27.12.2018 kl 21:03 2976

Skjønner dillemaet ditt trikkern, men tror de aller fleste her inne setter stor pris på dine oppdateringer. Om noen her inne er ukomfortable med listen regner jeg med du får beskjed om det?
Og din informasjon er meget belærende og interessant å lese
27.12.2018 kl 21:12 2968

Kjenner de fleste nickene her uansett. Ingen problem for meg. Året 2018 har vært lærerikt og de siste dagene her har vært helt vannvittige, spesielt i US.

Elektrikeren; jeg har aldri gått høyt ut og røpet min identitet, det var det norviking som sørget for, i fylla en gang,dessverre, mot alle regler.
Men selv om jeg vet hvem han er går jeg ikke ut med navnet.

Da kan vi legge denne ballen død, ser Collin ikke tar seg nær av det. Fikk med meg den episoden du nevner stifinner, men tror helt klart at du var godt kjent lenge før det. I alle fall viste jeg hvem du var ut i fra hva du selv har fortalt her på tråden. Men, vi lar dette ligge, og jeg fortsetter med mine ukentlige oppdateringer som før. Det kan jo være av en viss interesse å se hva som foregår litt oftere enn en gang pr. måned. Ønsker ellers alle en riktig god kveld, og regner med at alle er like blide!

Jeg kjenner Collin og han er hel ved samt tåler alt. Det er få personer jeg har møtt som og blitt venner med, som jeg har mer respekt for. Kunnskaper og omgjenlighet og nygjerrighet som jeg også har..

Slapp av Trikker'n. Du er jo petimeteret vårt og jeg er takknemlig for at du deler listen din som jeg vet koster en liten formue å være ab. på.

Så leser jeg strengen vår. Vi nærmer oss slutten av 2018 og siste børsdag i morgen.

HitIT kan du starte en ny streng der 1. januar? Jeg har ikke peiling på hvem du er, men du er en trofast og utrolig kunnskapsdelelig person.
Du kan for eksempel ta tittelen.
STRONG, dette er året da e-handel tar av og teknologien ligger i Strongpoint og cub. just in time!

Det er faktisk det jeg tror skjer. Efektivisere henting av varer er et must. Logistics. Ingen problem på handel av dyre varer, men taannkrem og bananer!

Jeg er spent på hvordan det funker der på ganske så mange steder som er dukket opp. Jeg er bull STRONG:


ps. Hvordan bli kvitt bananfluer. Dronningen hadde en grønn tass fra Plantasjen og huset er fullt av disse irriterende små dronene. Disse er slike som vil opp i nesebor og inn i øret. Tips tas i mot med takk. Jeg har lagd skål med alt det bexte jeg vet og zalo og klistrepapir ved siden.. .
Redigert 27.12.2018 kl 23:42 Du må logge inn for å svare
tunktee
28.12.2018 kl 02:21 2817

Ser at det har oppstått en litt kinky situasjon, uten at noen har direkte skyld i det.
Setter stor pris på uketlig oppdatering fra deg Elektriker! Listene må jo også være komplett, hvis ikke faller litt av poenget vekk.
Vi er noen som har pratet mye her, og sagt ting som kan identifisere oss. Det må vi i så tilfelle ta på egen kappe, og kan ikke beskylde andre for å eventuelt vite hvem vi er.
Samtidig så er det riktig etikette å ikke navngi noen her. Dette tilfellet havnet litt mellom to stoler.

En dag skal man realisere (forhåpnligvis med gevinst), men det trenger ikke å bety at man har mistet troen!

Stå på Elektriker!

Just- Nilsen: De har en effektiv spray på Felleskjøpet. Brukes når alle har lagt seg for natta, og så er det fint innen morgenen.
Jo det er en masse gode råd, men det hjelper bare litt og de formerer seg så fort. Lykke til!

Just_Nilsen
Her er noen tips på hvordan fjerne bananfluer
https://tryggerehverdag.no/dyr-insekt/bli-kvitt-bananfluer/

Andre skadedyr krever andre metoder
Noen kan man være heldige å møte på

Redigert 28.12.2018 kl 13:37 Du må logge inn for å svare
Ols123
28.12.2018 kl 14:28 2650

Hoppas vi ser samma fina förvärv i januari som när CUB förvärvades januari 2018:)

Takk for tips, Vi er nå off OB og kan koseprate. Det er faktisk ikke bananfluer. Bananfluer lar seg lure av vin og zalo. Lukten av vin og null overflatespenning og de drukner.

Det er gode, tross alt, er at disse kan man klare å drepe med å slå. Jeg fikk en i nesa nyss,
Et lite nys og jeg hadde den knust der i nånden. Ufyselig, selvfølgelig, men jeg har vann og såpe. Den siste er daua i øret, men vet ikke helt hvordan få den til evige jaqktmarker. Ørepinner er tabu! Kanskje jeg stjeler en hårspenne fra Dronningen.

Og takk til den som berget litt selvrespekt hos meg med å kjøpe litt der på kurser så jeg har en kurs som er bittelitt høyere enn mitt snitt som jeg leser på aksjesidene mine!! Vel, STRONG har vært et veldig lønnsom selskap for meg. Og jeg tror de kommer til å levere fremover. Vel, det gjør vi jo alle her og alle som har noen celler der i hjernen.. Ikke sant LeifH? Det ble ingen aksjer på 7.5 på deg dette året,) Så vet ingen hva som skjer.
Redigert 28.12.2018 kl 20:38 Du må logge inn for å svare
28.12.2018 kl 22:27 2485

Siden det er noen dager til børsen åpner igjen så kan jeg komme med mitt lille romjulseventyr. Starter dagene altfor sent og tar livet på sparebluss. I dag ble det Raufoss badeland og deretter ble vi sultne og svingte derfor av veien på Lunner for å se etter en kinarestaurant. Det fant vi. Selvsagt. Alltid en kinarestaurant uansett hvor øde man måtte være. Kinesere på Norgesbesøk kunne fortelle at Norge var landet med alle statuene. Og det har de jo rett i. Vi har statuer stort sett over alt. Fikk ikke med meg sjakken i dag, men det kan ikke ha gått så bra?
Har ikke noe å melde i Strong annet enn skuffelse over at de ikke klarte å hale i land en av de fiskene som er på kroken. Ha en riktig god romjul og supert nyttår alle som en.