Ny oppdatering

nopetter
DDRIL 03.04.2023 kl 10:04 108866

Iversen la ut en ny oppdatering rundt Borgland og Bideford, egentlig ikke noe nytt han har repetert dette minst tre ganger tidligere i intervju og via linkeln, MEN det som han ikke har beskrevet tidligere er situasjonen rundt de to keppel fels riggene Nordic Spring og Nordic Winter er at de skal være klar for oppdrag innen 9-12 mnd det som stod i siste q rapport var at de kun var 75% mekanisk ferdigstilt, tidligere q rapporter der står det ikke før 1q 2025.Det han har sagt i intervju til FA er at de vil blir leid ut via en bareboat avtale så hvis de er klare for oppdrag innen mobiliseringstiden utløper så er det minst 6 mnd tidligere enn det han har sagt for en tid tilbake noe som er svært bra. Det er iallfall ikke bare å knipse med fingrene for å få alle disse riggene i oppdrag merkelig at han ikke prøver å leie ut riggen til spetalen og moræus hansen som står oppankret utenfor Indonesia :)

Oslo (Infront TDN Direkt): Det britiske semiriggmarkedet nærmer seg å bli utsolgt og Dolphin Drilling er godt posisjonert for kommende anbud. Sterk oppgang i ultradypvann-segmentet har begynt å løfte ratene betydelig for ankrede semirigger, og riggene "Borgland Dolphin" og "Bideford Dolphin" forventes å bli tildelt kontrakter i løpet av andre kvartal.
Det sier administrerende direktør Bjørnar Iversen i Dolphin Drilling til TDN Direkt fredag.

-Det er svært få tilgjengelige rigger i markedet nå, sier, sier Iversen.

Dolphin Drilling markedsfører for tiden "Borgland", "Bideford", samt nybyggene fra Keppel.

-Vi bød Keppel-nybyggene inn til Equinor før jul, og det er fremdeles ikke dødt selv om Transocean har fått tildeling på 2 CAT-rigger og en CAT-rigg går til Australia. Vi jobber virkelig for å få disse fantastiske riggene inn på Norsk sokkel hvor de hører hjemme, sier han.

Odfjell Drilling meldte fredag morgen om to intensjonsavtaler med en kunde for "Deepsea Atlantic" for arbeid i Nordsjøen, og dette er sannsynligvis Equinor, ifølge Iversen.

Videre sier han at selskapet fortsatt er i dialog med Equinor og andre interessenter for Keppel-nybyggene, tross alle kontraktstildelingene den seneste tiden.

-For meg er det veldig sannsynlig at det tildeles kontrakt på de riggene vi har i løpet av det kvartalet vi går inn i, sier Iversen, og påpeker samtidig at internasjonalt vil det være seksmåneders mobiliseringstid, mens i Norge vil den være på 9 til 12 måneder.

-Mange av de kontraktene som signeres nå vil slå ut fra enten i slutten av fjerde kvartal eller tidlig i første kvartal 2024, sier han.

Under fjerdekvartalspresentasjonen sa Iversen at det er mye aktivitet rundt "Borgland", og at selskapets ambisjon var å ha oppstart for Borgland i slutten av 2023.

Iversen understreker fredag at selskapet har drevet i alle offshore-bassenger, og er prekvalifisert til alle de store oljeselskapene i verden.

-Så vi får forespørsler fra hele verden, sier han.

Junaid Razak finans@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70

Nyheter og/eller generelle investeringsanbefalinger leveres av tredjeparter, uten deltakelse fra Nordnet. Les mer om investeringsanbefalinger.
MHInvest
I går kl 10:05 559

Slik du kjenner? Det har vel vært gjengs gange at han selger privat før Sdsd, hvorfor skulle han som hovedaksjonær sitte igjen med største posten i Sdsd? Det gir ikke mening med tanke på Westeren som startet dumpingen og har ansvar for investeringer, salg av Wfrd for å kjøpe dette tapspapiret er største tabben i historien for Sdsd!

alocacoc
I går kl 10:25 532

Bred markedsføring av aksjen nå når Spetalen har solgt. Det kan skape ny interesse og drive kursen opp igjen. Noen er nok mer interessert i aksjen etter at Spetalen personlig er ute av aksjen.
MHInvest
I går kl 10:37 509

Etter det jeg kan se har ikke riggen kommet lenger enn P. LOUIS, MAURITIUS bom stopp en uke? Det er ikke gratis turen fra Nigeria, rettsaken i Nigeria er ikke avsluttet? Det er liksom ingen triggere med en rigg i kostbar havn Las palmas til april, hvor er cashflow?

74% ned fra toppen og coccoman hauser enda, tragisk! Dette enda på et knallår på børsen...

Redigert i går kl 10:53 Du må logge inn for å svare
coccoman
I dag kl 07:51 330

Takk for personinteressen! Ja, så langt har ddril gått samme vegen for meg som Borr Drilling for deg ;O(. Du finner sikkert haussingen din på 73 igjen ;O)))) Ellers ser jeg fram til mer konstruktive forutsigelser fra deg på kursutvikling enn backtrading og gamle kurser, det er du jo er verdensmester i.

Vi vet jo alle at akkurat nå er det bare P.B.L jr som har positiv cash-flow for ddril. Unrestricted cash kan du sjekke i siste kvartalsrapport.
Tirsdagens Spettet - salg var en skudd for baugen og forklarer gårsdagens kraftige kursfall. Kan ikke se at du forutså den komme, jeg greide det heller IKKE ;O)

Ja, Blackford flyttes fra Nigeria, har rundet Cap Horn er on track og meldt framme i India i oktober. Hva tror du ddril-kursen er dagen etter meding om mottat betaling fra Oil India foreligger om noen ukers tid? Du vil vel vente med det genisvaret til du kan sjekke kursen antar jeg. ;O)))) Andre triggere kan van være voldgiftsdom fra Nigeia mot slutten av året. Så må vi vente på Borgland kontrakt i 2025 og forhåpentligvis nye LOI / LOA. Ha en lur måned på børsen uten personlig drittkasting.
Redigert i dag kl 08:16 Du må logge inn for å svare
MHInvest
I dag kl 09:39 261

Du har uteglemt noe vesentlig, jeg kjøpte Borr på 20kr og du kjøpte Ddril til 12..Så er det noe du mangler, evnen til å trykke på salgsknappen, har kostet deg dyrt gjennom siste år. Men men du liker åpenbart å tape penger, btw Borr er opp 369% 3år og Ddril ned 74% du ser ikke en vesentlig forskjell?
Oddsen er bedre på rulett for deg!
MHInvest
I dag kl 15:20 168

Må ta høyde for at det kan oppstå skader på platform under en så lang reise, et opphold på verft kan bli svært kostbart opp mot kontrakt oppstart. Bruke denne aksjen som en spilleautomat på casino er meningsløst, fylle på for å snitte ned hsr bare gitt dere enda større tap hurtigere.
Sats på utbytteaksjer med substans og god cashflow, da kommer utbytter og verdiene øker. Jeg advarte allerede fra starten at her vil det bli mange emisjoner før det blir overskudd, de som fulgte mitt råd kan kjøpe med 74% rabatt om man absolutt må ha rigg.
Får jeg denne for 1kr i krise emi er jeg med, men ikke av interesse på dette nivå.
Glem ikke min anbefaling på Wfrd ca20kr, solgte på 90kr og den falt ned dit igjen. Alt ligger ute i tråder, bare tull å skrive backtrading når alt er lagt ut før oppgang.

Mammon
I dag kl 15:50 136

melding om griseemi kommer?
lykke til :)
MHInvest
I dag kl 16:00 109

Se der, da var det store summer å hente inn ved salg til 3,7 og kjøpe tilbake på 3.0, men longere som har angst for å trykke på salg blir sittende med enda større tap... Klassisk pump and dump!

...

Redigert i dag kl 16:12 Du må logge inn for å svare
nopetter
I dag kl 16:17 69

Ser at Martin Nes co pilot til spettet har pælmet seg ut av DDRIL og muligenser kursen på 2 tallet. Jeg advarte fanatikere i aksjen her om dagen og her fikk dere svaret. Selvom det sikkert ikke nytter når det høyst sannsynlig vil komme en liten opptur etter et 10% stup da er man " på høyden " igjen