Ny oppdatering

nopetter
DDRIL 03.04.2023 kl 10:04 109052

Iversen la ut en ny oppdatering rundt Borgland og Bideford, egentlig ikke noe nytt han har repetert dette minst tre ganger tidligere i intervju og via linkeln, MEN det som han ikke har beskrevet tidligere er situasjonen rundt de to keppel fels riggene Nordic Spring og Nordic Winter er at de skal være klar for oppdrag innen 9-12 mnd det som stod i siste q rapport var at de kun var 75% mekanisk ferdigstilt, tidligere q rapporter der står det ikke før 1q 2025.Det han har sagt i intervju til FA er at de vil blir leid ut via en bareboat avtale så hvis de er klare for oppdrag innen mobiliseringstiden utløper så er det minst 6 mnd tidligere enn det han har sagt for en tid tilbake noe som er svært bra. Det er iallfall ikke bare å knipse med fingrene for å få alle disse riggene i oppdrag merkelig at han ikke prøver å leie ut riggen til spetalen og moræus hansen som står oppankret utenfor Indonesia :)

Oslo (Infront TDN Direkt): Det britiske semiriggmarkedet nærmer seg å bli utsolgt og Dolphin Drilling er godt posisjonert for kommende anbud. Sterk oppgang i ultradypvann-segmentet har begynt å løfte ratene betydelig for ankrede semirigger, og riggene "Borgland Dolphin" og "Bideford Dolphin" forventes å bli tildelt kontrakter i løpet av andre kvartal.
Det sier administrerende direktør Bjørnar Iversen i Dolphin Drilling til TDN Direkt fredag.

-Det er svært få tilgjengelige rigger i markedet nå, sier, sier Iversen.

Dolphin Drilling markedsfører for tiden "Borgland", "Bideford", samt nybyggene fra Keppel.

-Vi bød Keppel-nybyggene inn til Equinor før jul, og det er fremdeles ikke dødt selv om Transocean har fått tildeling på 2 CAT-rigger og en CAT-rigg går til Australia. Vi jobber virkelig for å få disse fantastiske riggene inn på Norsk sokkel hvor de hører hjemme, sier han.

Odfjell Drilling meldte fredag morgen om to intensjonsavtaler med en kunde for "Deepsea Atlantic" for arbeid i Nordsjøen, og dette er sannsynligvis Equinor, ifølge Iversen.

Videre sier han at selskapet fortsatt er i dialog med Equinor og andre interessenter for Keppel-nybyggene, tross alle kontraktstildelingene den seneste tiden.

-For meg er det veldig sannsynlig at det tildeles kontrakt på de riggene vi har i løpet av det kvartalet vi går inn i, sier Iversen, og påpeker samtidig at internasjonalt vil det være seksmåneders mobiliseringstid, mens i Norge vil den være på 9 til 12 måneder.

-Mange av de kontraktene som signeres nå vil slå ut fra enten i slutten av fjerde kvartal eller tidlig i første kvartal 2024, sier han.

Under fjerdekvartalspresentasjonen sa Iversen at det er mye aktivitet rundt "Borgland", og at selskapets ambisjon var å ha oppstart for Borgland i slutten av 2023.

Iversen understreker fredag at selskapet har drevet i alle offshore-bassenger, og er prekvalifisert til alle de store oljeselskapene i verden.

-Så vi får forespørsler fra hele verden, sier han.

Junaid Razak finans@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70

Nyheter og/eller generelle investeringsanbefalinger leveres av tredjeparter, uten deltakelse fra Nordnet. Les mer om investeringsanbefalinger.
nopetter
I dag kl 16:17 100

Ser at Martin Nes co pilot til spettet har pælmet seg ut av DDRIL og muligenser kursen på 2 tallet. Jeg advarte fanatikere i aksjen her om dagen og her fikk dere svaret. Selvom det sikkert ikke nytter når det høyst sannsynlig vil komme en liten opptur etter et 10% stup da er man " på høyden " igjen
MHInvest
I dag kl 16:00 140

Se der, da var det store summer å hente inn ved salg til 3,7 og kjøpe tilbake på 3.0, men longere som har angst for å trykke på salg blir sittende med enda større tap... Klassisk pump and dump!

...

Redigert i dag kl 16:12 Du må logge inn for å svare
Mammon
I dag kl 15:50 167

melding om griseemi kommer?
lykke til :)
MHInvest
I dag kl 15:20 199

Må ta høyde for at det kan oppstå skader på platform under en så lang reise, et opphold på verft kan bli svært kostbart opp mot kontrakt oppstart. Bruke denne aksjen som en spilleautomat på casino er meningsløst, fylle på for å snitte ned hsr bare gitt dere enda større tap hurtigere.
Sats på utbytteaksjer med substans og god cashflow, da kommer utbytter og verdiene øker. Jeg advarte allerede fra starten at her vil det bli mange emisjoner før det blir overskudd, de som fulgte mitt råd kan kjøpe med 74% rabatt om man absolutt må ha rigg.
Får jeg denne for 1kr i krise emi er jeg med, men ikke av interesse på dette nivå.
Glem ikke min anbefaling på Wfrd ca20kr, solgte på 90kr og den falt ned dit igjen. Alt ligger ute i tråder, bare tull å skrive backtrading når alt er lagt ut før oppgang.

MHInvest
I dag kl 09:39 292

Du har uteglemt noe vesentlig, jeg kjøpte Borr på 20kr og du kjøpte Ddril til 12..Så er det noe du mangler, evnen til å trykke på salgsknappen, har kostet deg dyrt gjennom siste år. Men men du liker åpenbart å tape penger, btw Borr er opp 369% 3år og Ddril ned 74% du ser ikke en vesentlig forskjell?
Oddsen er bedre på rulett for deg!
coccoman
I dag kl 07:51 361

Takk for personinteressen! Ja, så langt har ddril gått samme vegen for meg som Borr Drilling for deg ;O(. Du finner sikkert haussingen din på 73 igjen ;O)))) Ellers ser jeg fram til mer konstruktive forutsigelser fra deg på kursutvikling enn backtrading og gamle kurser, det er du jo er verdensmester i.

Vi vet jo alle at akkurat nå er det bare P.B.L jr som har positiv cash-flow for ddril. Unrestricted cash kan du sjekke i siste kvartalsrapport.
Tirsdagens Spettet - salg var en skudd for baugen og forklarer gårsdagens kraftige kursfall. Kan ikke se at du forutså den komme, jeg greide det heller IKKE ;O)

Ja, Blackford flyttes fra Nigeria, har rundet Cap Horn er on track og meldt framme i India i oktober. Hva tror du ddril-kursen er dagen etter meding om mottat betaling fra Oil India foreligger om noen ukers tid? Du vil vel vente med det genisvaret til du kan sjekke kursen antar jeg. ;O)))) Andre triggere kan van være voldgiftsdom fra Nigeia mot slutten av året. Så må vi vente på Borgland kontrakt i 2025 og forhåpentligvis nye LOI / LOA. Ha en lur måned på børsen uten personlig drittkasting.
Redigert i dag kl 08:16 Du må logge inn for å svare
MHInvest
I går kl 10:37 540

Etter det jeg kan se har ikke riggen kommet lenger enn P. LOUIS, MAURITIUS bom stopp en uke? Det er ikke gratis turen fra Nigeria, rettsaken i Nigeria er ikke avsluttet? Det er liksom ingen triggere med en rigg i kostbar havn Las palmas til april, hvor er cashflow?

74% ned fra toppen og coccoman hauser enda, tragisk! Dette enda på et knallår på børsen...

Redigert i går kl 10:53 Du må logge inn for å svare
alocacoc
I går kl 10:25 563

Bred markedsføring av aksjen nå når Spetalen har solgt. Det kan skape ny interesse og drive kursen opp igjen. Noen er nok mer interessert i aksjen etter at Spetalen personlig er ute av aksjen.
MHInvest
I går kl 10:05 590

Slik du kjenner? Det har vel vært gjengs gange at han selger privat før Sdsd, hvorfor skulle han som hovedaksjonær sitte igjen med største posten i Sdsd? Det gir ikke mening med tanke på Westeren som startet dumpingen og har ansvar for investeringer, salg av Wfrd for å kjøpe dette tapspapiret er største tabben i historien for Sdsd!

alocacoc
I går kl 09:58 332

Alt kan skje i aksjemarkedet, men slik jeg kjenner Spetalen og selskapene hans så vil SDSD beholde sin posisjon i Dolphin. Det er viktig å skille og forstå forskjellene mellom hans private investeringsselskap og de børsnoterte investeringsselskapene, og mange gjør dessverre ikke det.
MHInvest
I går kl 09:46 355

Det er vel høy sannsynlighet for at Sdsd dumper alt, det blir som å trekke proppen ut..Det ser ikke veldig lovende ut når kloke hoder dumper med store tap!

MHInvest
I går kl 09:30 392

Stakkar sitter dere enda i denne taperaksjen? Westeren og Spetalen dumpet alt og dere tviholder... Advarte på 9kr tenk hvor mange aksjer du kunne kjøpt!

coccoman
28.11.2023 kl 18:44
3564
MHInvest skrev
Du skryter på deg bunn inngang 9,30 og senere er det blitt 9,15 nå er kursen 8.65🤣

coccoman
Jepp, billigste for meg ble 8,8 og snittet mitt ned til 9,4. Fornøyd med det da jeg ikke skjønte hvor skrekkslagen hønseflokken er ;O), Laster kanskje noe 8-kronersaksjer til nå den vender opp igjen i morgen? Mener fortsatt at dagen fall er en gedigen overreaksjon, vi får se. Lykke til !
Redigert i går kl 09:30 Du må logge inn for å svare
alocacoc
I går kl 09:28 394

Overreaksjon i dag siden Spetalen selger. I morgen er aksjen opp 10% igjen. Morten Astrup og Fredly sitter fortsatt med sine poster, og Spetalen har gjort mye dumt for sin egen del de siste årene.
Redigert i går kl 09:31 Du må logge inn for å svare
coccoman
I går kl 09:23 408

Vi får sikkert flere skattemotiverte transaksjoner i tiden fram mot årsskiftet, greit nok for oss som skal være med videre inn i 2025.

Regnestykket for griseemi savner jeg ;O))) Hæppy trade !
Mammon
I går kl 07:59 465

enig d lukter griseemi på lang vei!

ikke uten grunn at spedalen dumper ref bcs, ayfie etc
coccoman
I går kl 07:57 467

;O))) Ja, jeg leter og spør. Svaret så lagt er "økseskaft" og at tomme tønner ramler mest.

Bekymringsfylt med slike blokksalgstunt fra Spettet en mnd før cash mottas fra Oil India. Vi får se hvem som overtok aksjene og hvordan aksjekursen påvirkes. Lykke til !
nopetter
10.09.2024 kl 23:02 576

Du som sitter i selskapet bør vite dette. Om jeg ikke svarer på spørsmålet så får du finne det ut selv
coccoman
10.09.2024 kl 22:42 594

Du svarer ikke på spørsmålet men prøver å avlede. Du påstår at flere meglerhus ser behov for finansiering, jeg spør hvilke flere enn Fearnley?
nopetter
10.09.2024 kl 21:09 681

det er bemerkelsesverdig at dere sitter der med bind for øynene eller er man blitt ddrill fanatiker, her er noen av dem jeg klippet ut. det største problemet er windfall skatten i UK på sikt. og enda spørres det hvor jeg har dette fra SDSD har ca 17% av aksjene i ddrill så får dere se hva spettet gjør med disse. det skrives at de kan få et kapitalbehov på ca 300 mill nok. og da er en krise emisjon eller lån utveien. Hvis dere er "heldig" så dumpet spettet disse aksjene til sdsd

"Vi har revidert våre estimater for å reflektere den forsinkede oppstarten av "Blackford" og den bortfalte opsjonen på "Borgland" etter Storbritannia-kontrakten, som avsluttes midt i august 2025, noe som øker antall åpne dager", skriver meglerhuset.
"Blackfords problemer med GHL, Nigeria, det utestående skattespørsmålet i Storbritannia og et svekket britisk riggmarked som følge av økte skatter og usikkerhet rundt politikken rundt olje- og gass, etterlater Dolphin i en utfordrende stilling", skriver meglerhuset.

På meglerhusets estimater anslås det et kapitalbehov på 20-30 millioner dollar, som kan komme gjennom gjeld. Kontantbeholdningen ved utgangen av året estimeres til å være seks millioner dollar, og fallende inn i andre kvartal 2025.
https://www.finansavisen.no/energi/2024/09/10/8172885/spetalen-selskap-selger-seg-helt-ut-av-dolphin-drilling
Redigert 10.09.2024 kl 21:38 Du må logge inn for å svare
Syden
10.09.2024 kl 20:44 708

Ferncliff TIH AS, eid av investor Øystein Stray Spetalen, selger seg ut av riggselskapet Dolphin Drilling.
Det kommer frem i en børsmelding.
Ferncliff TIH solgte aksjene sine i riggselskapet for 9,9 millioner kroner.
Men hvem kjøpte disse er mer interresant for disse ble solgt etter børs slutt for omsetning i dag var kun 800k
Vi må huske på disse gutta gjør mye vi ikke helt forstår .
Noen som kjøper for 10mil har vel tror på selskapet
Redigert 10.09.2024 kl 20:53 Du må logge inn for å svare
coccoman
10.09.2024 kl 20:14 736

Har kun sett Fearnley sin påstand om behov for finansiering 20-30 MUSD, hold og kursmål 4,4. Har ikke sett regnestykket på kapitalbehovet. Hvem flere mener du ser behov for mer finansiering ???

Artic nedjusterer til 6,5 og har kjøp, fair enough med kursmål 70% opp ;O)))
nopetter
10.09.2024 kl 18:10 837

Flere meglerhus mener iallfall det. Særlig med usikkerheten rundt Borgland
Solan-(1)
10.09.2024 kl 17:50 863

Jo, det overrasker meg. Kan du vise tall som dokumenterer din påstand.
nopetter
10.09.2024 kl 17:42 874

At DDRIL må ha påfyll av penger overrasker vel ingen. Så får dere se om han fortsetter kjøpene i saga etter at han har pælmet seg ut fra to selskap.
anfield16
10.09.2024 kl 17:13 918

Så dumt er han nok ikke....gjorde noe lignende i DVD ,fikk ikke viljen sin og solgte med tap på 8,etterpå gikk aksjen til 28,8
Solan-(1)
10.09.2024 kl 17:08 929

Ikke bra. Solgte seg akkurat ut av Ayfie også, og der ble aksjene plukket opp av bla Keetil Skarstad som er en vettug kar.

Skjønner ikke helt valgene til Spetalen om dagen..

Er det ny emisjon på gang?
coccoman
06.09.2024 kl 09:26 1191

Utbytter fra stsu bruker jeg til å kjøpe ddril.

Utbytter fra ddril kommer om noen kvartaler når alle tre riggene genererer inntekter. Nå i forkant gjelder det å krisemaksimere og kjøre ned kursen og kvitte seg med flest mulig nervøse småaksjonærer. Mye nyttig hjelp å få her på forumet om dagen, noen klipper inn flere dager gamle kursanalyser fra meglerhus som de i neste innlegg sier de har mistet all tillit til. Kursmål 60% over dagens kurs med kjøpsanbefaling vinkles negativt;O))) Elendighetsbeskrivelser er gøy. Ha en lur september !
Redigert 06.09.2024 kl 10:46 Du må logge inn for å svare
fiat2000
05.09.2024 kl 22:06 1323

Hei, ja det var stsu eg mente, dei bet 1 kr i utbytte pr aksje?
fiat2000
05.09.2024 kl 19:26 1415

Kan det vere en ide å kjøpe seg inn, dem betaler mye i utbytte ser eg, men blir vel vanskelig å bli kvitt aksjene etter utbytte. Noen som har synspunkt på det?
Kjeffe
05.09.2024 kl 13:46 1496

Bare kjekt det då derfor eg får lasta opp på 3,8-3,9kr
nopetter
05.09.2024 kl 10:35 1574

er ikke uenig i din betraktning

jeg har fullstendig mistet all respekt og troverdighet av de norske meglerhusene for lenge siden, de er en gjeng med nikkedukker som løper alltid med vinden i ryggen og snur kappen alt etter hvordan det passer seg særlig etter oppturer og nedturer i en aksje. det var de som for over 10 år siden gikk inn for å anonymisere alle tradene på OSEBX for å " beskytte norske investorer" noe så latterlig de håpet heller at alle nå kulle løpe til dem. hvis man skal tro på noe så er de TA baserte algoritmene til bla investtech m.fl. like gode de baserer seg på trendene i markedet. de som må har kjøp salg råd av disse bør påbegynne med andre aktiviteter som lotto, eller bingo

man trenger ikke rare fantasien for å skjønne at det kan komme en emisjon hvis borgland får en lengere dødtid etter oppgraderingen i las palmas pga det britiske skatteregime. men heldigvis finnes det andre steder i verden de kan få oppdrag
Redigert 05.09.2024 kl 10:55 Du må logge inn for å svare
d12m
05.09.2024 kl 10:33 1577

Hvis det kommer emisjon så antar jeg du kryper til korset og er mer vennlig i tonen retning analytikerne?
alocacoc
05.09.2024 kl 09:52 1600

Nå har analytikerkorpset med DNB Markets og Fearnley i spissen virkelig gått til krig mot Dolphin-aksjen... Skulle gjerne visst interessene som ligger bak her, fordi de analysene er helt urbrukelige. Dolphin brenner ikke $45M i cash i årets siste 6 måneder til kontantbeholdningen er $6M den 31.12...Det er derimot ikke måte på hvordan det hagler med kjøpsanbefalinger på de andre riggaksjene.
nopetter
05.09.2024 kl 09:21 1638

her er en til, selv om man ikke skal bry seg om slike analyser men windfall skatten på 78% i UK vil legge en betydelig demper på investeringene noen mener disse vil falle med 80%

DDRIL: ARCTIC NEDJUSTERER KURSMÅL TIL 6,5 (10), GJENTAR KJØP
2 sep. 08:34 ∙ TDN Finans
Oslo (Infront TDN Direkt): Arctic Securities nedjusterer sitt kursmål på Dolphin Drilling til 6,5 kroner pr aksje, fra 10 kroner, men gjentar kjøpsanbefaling.

Det fremgår av en oppdatering mandag.

"Vi har revidert våre estimater for å reflektere den forsinkede oppstarten av "Blackford" og den bortfalte opsjonen på "Borgland" etter Storbritannia-kontrakten, som avsluttes midt i august 2025, noe som øker antall åpne dager", skriver meglerhuset.
Redigert 05.09.2024 kl 09:23 Du må logge inn for å svare
zaq1
05.09.2024 kl 09:18 1641

DDRIL: FEARNLEY NEDGRADERER TIL HOLD, SER BEHOV FOR USD 20-30M I FINANSIERING
I dag kl. 08:32 ∙ TDN Finans

S.D. Standard ETC
−3,10%
Oslo (Infront TDN Direkt): Fearnley Securities nedgraderer Dolphin Drilling til holdanbefaling med et kursmål på 4,4 kroner pr aksje, ned fra 12 kroner tidligere.

Det fremgår av en oppdatering fra meglerhuset torsdag.

"Blackfords problemer med GHL, Nigeria, det utestående skattespørsmålet i Storbritannia og et svekket britisk riggmarked som følge av økte skatter og usikkerhet rundt politikken rundt olje- og gass, etterlater Dolphin i en utfordrende stilling", skriver meglerhuset.

På meglerhusets estimater anslås det et kapitalbehov på 20-30 millioner dollar, som kan komme gjennom gjeld. Kontantbeholdningen ved utgangen av året estimeres til å være seks millioner dollar, og fallende inn i andre kvartal 2025.