Ny oppdatering

nopetter
DDRIL 03.04.2023 kl 10:04 111387

Iversen la ut en ny oppdatering rundt Borgland og Bideford, egentlig ikke noe nytt han har repetert dette minst tre ganger tidligere i intervju og via linkeln, MEN det som han ikke har beskrevet tidligere er situasjonen rundt de to keppel fels riggene Nordic Spring og Nordic Winter er at de skal være klar for oppdrag innen 9-12 mnd det som stod i siste q rapport var at de kun var 75% mekanisk ferdigstilt, tidligere q rapporter der står det ikke før 1q 2025.Det han har sagt i intervju til FA er at de vil blir leid ut via en bareboat avtale så hvis de er klare for oppdrag innen mobiliseringstiden utløper så er det minst 6 mnd tidligere enn det han har sagt for en tid tilbake noe som er svært bra. Det er iallfall ikke bare å knipse med fingrene for å få alle disse riggene i oppdrag merkelig at han ikke prøver å leie ut riggen til spetalen og moræus hansen som står oppankret utenfor Indonesia :)

Oslo (Infront TDN Direkt): Det britiske semiriggmarkedet nærmer seg å bli utsolgt og Dolphin Drilling er godt posisjonert for kommende anbud. Sterk oppgang i ultradypvann-segmentet har begynt å løfte ratene betydelig for ankrede semirigger, og riggene "Borgland Dolphin" og "Bideford Dolphin" forventes å bli tildelt kontrakter i løpet av andre kvartal.
Det sier administrerende direktør Bjørnar Iversen i Dolphin Drilling til TDN Direkt fredag.

-Det er svært få tilgjengelige rigger i markedet nå, sier, sier Iversen.

Dolphin Drilling markedsfører for tiden "Borgland", "Bideford", samt nybyggene fra Keppel.

-Vi bød Keppel-nybyggene inn til Equinor før jul, og det er fremdeles ikke dødt selv om Transocean har fått tildeling på 2 CAT-rigger og en CAT-rigg går til Australia. Vi jobber virkelig for å få disse fantastiske riggene inn på Norsk sokkel hvor de hører hjemme, sier han.

Odfjell Drilling meldte fredag morgen om to intensjonsavtaler med en kunde for "Deepsea Atlantic" for arbeid i Nordsjøen, og dette er sannsynligvis Equinor, ifølge Iversen.

Videre sier han at selskapet fortsatt er i dialog med Equinor og andre interessenter for Keppel-nybyggene, tross alle kontraktstildelingene den seneste tiden.

-For meg er det veldig sannsynlig at det tildeles kontrakt på de riggene vi har i løpet av det kvartalet vi går inn i, sier Iversen, og påpeker samtidig at internasjonalt vil det være seksmåneders mobiliseringstid, mens i Norge vil den være på 9 til 12 måneder.

-Mange av de kontraktene som signeres nå vil slå ut fra enten i slutten av fjerde kvartal eller tidlig i første kvartal 2024, sier han.

Under fjerdekvartalspresentasjonen sa Iversen at det er mye aktivitet rundt "Borgland", og at selskapets ambisjon var å ha oppstart for Borgland i slutten av 2023.

Iversen understreker fredag at selskapet har drevet i alle offshore-bassenger, og er prekvalifisert til alle de store oljeselskapene i verden.

-Så vi får forespørsler fra hele verden, sier han.

Junaid Razak finans@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70

Nyheter og/eller generelle investeringsanbefalinger leveres av tredjeparter, uten deltakelse fra Nordnet. Les mer om investeringsanbefalinger.
alocacoc
I dag kl 11:07 285

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal svare på den kommentaren der..., men jeg håper folk ikke tar deg og enkelte andre her på forumet seriøst. Dere villeder og kommer med alle mulige rare teorier om hvorfor aksjen skal nærmest konkursprises.

Til alle som leser: Jeg oppfordrer til en mer saklig og faktabasert duskusjon. Helt greit å være skeptisk til aksjen, men det bør begrunnes hvorfor, og det glemmes litt for ofte.
MHInvest
I dag kl 11:26 261

Endringer kan stamme fra ordinært kjøp eller salg, men også fra andre typer transaksjoner eller hendelser, slik som utlan av aksjer til shortsalg.
nopetter
I dag kl 12:36 201

Det er ikke villedende at aksjen igår med svært stor sannsynlighet ble shortet og der noe av shorten ble kjøpt tilbake i aftertraden. Spettet har kun tapt penger på ddrill investeringen sammen med sdsd som eier ca 17% i ddrill der han også er hovedaksjonær.

Det vi ikke vet er hva denne gjengen har plukket opp av opplysninger om ddrill men det vil garantert bli en opptur når de engang kommer igang med boringen for oil India. Men hva som kommer til å skje I mellomtiden vet kan Spettet og co noe om via innsidere
coccoman
I dag kl 12:50 188

Fikk dere tak i superbillig - askjer langt under Spetalenpris dere og ??? Spettet betaler ikke overpris når har handler for 10 mill, det skjønner vel dere og, eller er det fullstendig tombola ????

Ha en gøyal helg med morrolesing av denne tråden ;O)))) Hæpp. hæpp.
nopetter
I dag kl 13:01 171

Hvem som har det morro de inne eller dem på utsiden av buret skal forbli usagt 😅 Jeg og Torstein Tvenge moste ut samtidig
Redigert i dag kl 13:09 Du må logge inn for å svare
MHInvest
I dag kl 13:05 164

Du har skrevet samme regla fra 12kr om billige aksjer, det er ikke billig om det shortes! Det som gjenstår å se er om Sdsd starter nedsalget, krysser fingre for at denne aksjen går på hue å ræva ut av porteføljen til Sdsd!
MHInvest
I dag kl 13:08 161

https://www.finansavisen.no/finans/2024/09/13/8179324/seadrill-sier-opp-over-100-ansatte

Oppskrytt hele denne rigghypen, spesielt med fallende oljepris og et langt mindre behov enn antatt fra Kina og Usa.
Redigert i dag kl 13:09 Du må logge inn for å svare
Solan-(1)
I dag kl 13:13 154

Forsøk å komme med et vettug finansielt argument som taler for at Standard skal selge sine aksjer akkurat nå.

Sjansen for at de kjøper er vel 10 ganger så stor.

Ha en fin helg!
nopetter
I dag kl 13:17 147

Husk at de nye 7. Generasjons og snart 8. generasjons semi-submersible rigger stort sett er utstyrt med automatiserte roboter til bore operasjonene da må bemanningen bli desimert i de nye riggene. På sikt vil det høyst sannsynlig bare være noen få ansatte der mesteparten vil være fjernstyrt. Dette er gjennomført i stor skala av de store operatørene som Statoil bruker i Barentshavet gjennomTransocean. Det var på dette nivået DDRIL skulle leie ut Keppel riggene til Statoil
Redigert i dag kl 13:21 Du må logge inn for å svare
MHInvest
I dag kl 13:19 145

Realisere tapet er ingen dum ide, Spetalen kan dette! Finnes andre langt bedre case, så ja kom gjerne med noen informative innlegg om kursen opp en krone imorgen...Riggen er fortsatt på anker langt unna destinasjon..
coccoman
I dag kl 13:23 135

Ai, ai, ai. Her traff jeg et på vonde tær. ;O)))) Jepp, ddril har vært børsens beste traderaksje i lang tid, som du jo selv påpekte etter å ha studert kursene i går. I ETTERTID kan en finne beste inngang og salg i ALLE aksjene på børsen. ALLE !

Ferncliff TIH solgte 2,57 mill aksjer og får skattefradrag på tapet. Spettet bladde privat opp 9,94 MNOK privat og kjøpte billigaksjene. Skarve 3,865 per aksje Nydelig, helt nyyyyyydelig.

Ha en morsom helg med shorteteorier og pump-og dump-påstander alle sammen ! MOHOHOHOHOOO
MHInvest
I dag kl 13:26 133

Dette innlegget viser bare for en fjortiss du er, pinlig å lese...
Solan-(1)
I dag kl 13:31 129

Det kom akkurat like lite som jeg antok. Tidspunktet for å selge er vel strengt talt helt idiotisk!
Solan-(1)
I dag kl 13:33 127

Ferncliff er et AS og får ikke skattefradrag for tapet - ei heller skatt på gevinst.
MHInvest
I dag kl 13:40 118

Gir virkelig mening å selge som AS og kjøpe som privat om kursen skal opp, tror du Spetalen ønsker å betale skatt?
Solan-(1)
I dag kl 14:13 93

Hvordan det blir skattemessig er vanskelig å anslå. Skal han ta penger ut av AS’t er det pt utbytteskatt på ca 37 %. Kanskje det var smart å selge til seg selv på så lave kurser!
MHInvest
I dag kl 14:17 90

Det eneste som gir mening er short og allerede tjent million og kan forrsette trading uten børsmelding.
Lurifax
I dag kl 14:45 48

Og alt spekulativt søppel er ikke pinlig å lese..
MHInvest
I dag kl 14:59 34

Et svært sannsynlig scenario er vel ikke søppel og spekulativt?