Fantastisk at NHO-representant presenterer slik BS!

CS_invest
13.04.2023 kl 22:35 193

https://www.finansavisen.no/energi/2023/04/13/8000472/stromstotten-premierer-forbruk-fremfor-sparing

Selvsagt ikke kommenterbart. Men blir det her.

Norske strømbrukere har tross både økt befolkning og økt boligmasse - stått "stand-by" hva angår strømforbruk - til og med vist en reduksjon. Til tross for stømstøtte og omstilling til økt bruk av elbiler.

Det samme kan IKKE sies om industrien - som er DE og DE alene som melder inn krav om økt strømbruk. Ikke bare det - men forventer at få dekket opp i bøtter og spand, som f.eks. det "grønne ammoniak-projektet" - hvor staten (skatteytere) skal garantere prisen, lokale strømkunder skal betale "utbyggingen hvor behov" - og hvor aksjonærene - skal få denne gevinsten rett i lommen. Fint prosjekt for de - støttet av regjering og NHO og LO.

Talrike eksempler på total neglekt hva angår sober forbruk - innen industrien. Hvor spildvarme fra f.eks. Hydro - som er MEGA-forbruker av strøm - går "rett i sjøen" (sjekt for svaner at kan ha varme føtter når isen kommer selvsagt) - men regelrett svineri hva angår forbruk av en felles rescours.

Så - til NHO - ta og rydd skikkelig opp innen egne rekker FØRST - for det er DER det trenges at bli ryddet opp! Folk flest i Norge - kommer ikke lengre at akseptere slike innlegg!