PETRONOR - Et selskap som tjener inn HELE markedsverdien på 1 år

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
10.01.2024 kl 12:26
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Fresh Prince
PNOR 02.06.2023 kl 14:17 451109

Tenker det er på tide å lage en ny tråd om PetroNor som gir litt mer oversikt over selskapet og potensialet for betydelig oppgang fremover. Dette vil være svært kort oppsummert, men vil gi god innsikt i selskapet for både eksisterende aksjonærer og potensielle nye investorer som har vurdert en inngang. Info her representerer mer eller mindre argumenter for hvorfor kursen burde stå i minst NOK 26 per aksje (SB1M hadde en SOTP valuation på NOK 25 for PNOR) altså 234% opp fra dagens kurs.

Dato for innlegg: 2 Juni 2023

1. KORT OM SELSKAPET

PetroNor er aktiv innen utforsking og produksjon av olje og gass i vestlige Afrika og eier følgende assets som vil gi ca 6000 bopd ila utgangen av 2023:
1) CONGO-BRAZZAVILLE - 16.83% participant interest i PNGF Sud, et offshore felt utenfor Kongo
2) NIGERIA - 13.1% economic interest i Aje-feltet i lisensen OML113
3) GAMBIA - 90% interest i A4-lisensen
4) GUINEA-BISSAU - 100% interest i Sinapa (Block 2) og Esperanca (Block 4A og 5A).
5) SENEGAL* - I utgangspunktet 90% operated interest i ROP og SOSP lisensene. Rettighetene til disse er imidlertid i ICSID for voldgiftsbehandling. Personlig anser jeg disse som tapt, og det prises også inn i verdien i selskapet, men kan naturligvis være en betydelig oppside om PNOR får beholde en viss eierandel i en av disse lisensene.

2. FINANSIELLE TALL (as of tilgjengelige tall 2 Juni 2023)

Market Cap: 1,100 MNOK
Enterprise Value: c. 1,238 MNOK
Aksjekurs: 0,777 (nå 7,77)
EBITDA: 1,060 MNOK. ----> Dette betyr at PNOR har et driftsresultat før avskrivninger, nedskrivninger og div renteposter som er ca like stor som HELE markedsverdien til PetroNor, som er mer eller mindre uhørt på kapitalmarkedet. PetroNor handles altså dermed til en EV/EBITDA på mikroskopiske 1,16x, og dette var for 2022, i 2023 vil produksjonen øke ytterligere slik at dette tallet vil være til og med enda lavere. Consensus blant analytikere var at Petronor handles til 0,68x EV/EBITDA for 2023. I bransjen så ligger snittet på E&P-selskap på ca 5x ---> Dette vil si at PNOR, hvis priset til det resten av markedet skal prises til, skal ha en EV på MINST 5,302 MNOK, som gir en Market Cap på ca 5,288 MNOK som tilsier en aksjekurs på NOK 3,71 (nå NOK 37,1) per aksje. Nå skal det imidlertid med full rett være priset inn ekstra politisk risiko slik feks DNO har, ettersom PNOR også har sine problemer slik som feks korrupsjonssaken mot tidligere sjef Søvold (selskapet er imidlertid ikke siktet, men gir inntrykk av at selskapet er useriøst), denne saken i Sengal som egentlig burde skrives ned til 0, samt at man har droppet kvartalspresentasjoner selv om selskapet mente det var pga tidspunkt for lifting av olje som gjør at inntjening kvartalsvis vil være volatilt og misvisende. Det vil si at en EV/EBITDA på 3,5x kan anses som rettferdig. Dette vil gi en aksjekurs på NOK 2,6 (nå NOK 26) per aksje. Det tilsier en oppside på 234% fra dagens kurs.

3. FREMTIDIGE TRIGGERE

- PNGF Sud: Aurora Atwood har ankommet PNGF SUD og det vil trolig komme en melding fra selskapet når som helst nå om at de har startet dette innfill-programmet for å øke produksjonen ytterligere. Dette er trolig den mest nærliggende triggeren som kan dytte kursen betraktelig.

- Tilbakekjøp av aksjer/Utbytte: Selskapet vil tjene ekstremt mye penger i 2023 også, slik at man får såpass mye cash on hand at det vil være sannsynlig at en del av dette vil gå til M&A, men også til feks tilbakekjøp av aksjer.

- Finalization av rettssaken mot tidligere sjef Søvold: Dersom PNOR slipper unna fullstendig, eller en liten bot på noen titalls millioner NOK så vil kursen kunne eksplodere oppover i det saken blir lagt bak selskapet og man kan fokusere på produksjon og massiv inntjening.

- Aje-feltet: Med tanke på Aje så var tanken å bytte ut nåværende FPSO (Front Puffin) med en mer moderne, og i følge marinetraffic som ble oppdatert nylig er denne nå vekk fra feltet og plassert i havnen i Lagos. Nå skal de bare drille flere brønner og ikke minst etablere en 30km lang pipeline til fastlandet. Selskapet selv har sagt de satser på FID ila slutten av året, aka alt fra august til desember. En nærliggende trigger her vil være annonsering av gas offtake contracts knyttet til prosjektet, som kan skje når som helst. Fant også en interessant artikkel fra største aksjonær i PNOR som ble publisert nylig, der han snakker om blant annet AJE. Der bekrefter han også at FPSO nå har blitt byttet ut og at de nå er i ferd med å erstatte med en ny FPSO. Basert på ordlyden ser det også ut som de allerede er i gang med bygging av pipeline og at de er i fremskridende samtaler med offtakers for gassen. Pipeline vil muliggjøre salg av gass til andre land som Togo og Benin også. I samme paragraf der det snakkes om deres investeringer i PNOR sier han også: "We are looking for brownfields in Angola, Nigeria or Congo-Brazzaville where we can take over and apply our EOR expertise to enhance production." Så mulig det blir kjøp av flere felt, men usikkert om det blir gjennom PNOR eller Petromal, men er nærliggende å tro det vil være gjennom førstnevnte ettersom de allerede har lisenser på disse områdene. Link: https://theenergyyear.com/articles/epc-and-eor-for-adnocs-production-ramp-up/

- Hvis gjeldstaket i USA heves vil det fjerne mye usikkerhet og styrke sannsynlighet for vekst i økonomien og dermed etterspørsel etter olje

- OPEC-møte den 4 juni (kommende søndag) der det er priset inn at det ikke skal oppstå noe kutt i produksjon, men der enkelte OPEC-medlemmer likevel har advart de som er short olje at de kan få svi av å spekulere. Om det skulle enten bli annonsert kutt i produksjon eller bare signaler om at det vil komme flere kutt så kan det dytte oljeprisen høyt opp.

- Voldgiftssaken i Senegal: Denne saken i Senegal anser jeg (og åpenbart markedet) som tapt, men er likevel interessant å se på ICSID sin statistikk på slike saker. I 48% av tilfellene sider ICSID med investorene sine krav i sin helhet eller delvis, mens de rejecter investorene i 28% av sakene. Tok også en titt på saker innen oil and gas som har blitt filed hos ICSID samtidig som Petronor (da APLC) og det ser ut som ca 50% av sakene nå har blitt konkludert. En sak som handlet om hydrocarbon concessions (aka samme som Petronor sin sak) hadde sin Date of Constitution of Tribunal like etter PNOR og fikk nylig konkludert saken for 2 mnd siden. Med andre ord kommer det sikkert en avgjørelse innen August/September tenker jeg. Alternativt juni, men har mine tvil om det. Hadde vært greit å bli ferdig med den saken nå selv om den er priset til 0 i aksjen. Et kompromiss som PNOR tidligere oppnådde med A4 hadde jo vært sensasjonelt, men tviler sterkt på at det blir tilfellet her med myndighetene som ikke er villige til å forhandle. De har forøvrig tildelt 1 av lisensene til Total allerede, så den er gone uansett.

- Salg av lisenser: Selskapet kan vurdere selge unna alt av lisenser til flere milliarder og betale ut alt som utbytte til aksjonærer
Redigert 15.06.2023 kl 20:04 Du må logge inn for å svare
E Desperados
22.09.2023 kl 21:32 6832

Hadde det kommet fra noen andre enn deg hadde jeg vært rimelig sikker på at dette var seriøs informasjon, men har litt lettere for å tro at dette bare er nok en useriøs fleip 🤷‍♂️
Sydney
22.09.2023 kl 22:29 6763

Selskapet har jo selv sagt at de får lisens penger i oktober. Senegal ja om du har info der er det godt gjort.
Antitax
23.09.2023 kl 23:23 6283

Jo det er riktig juridisk sett. Du tar feil Fluefiskeren og stopp å spre løgner her.

https://www.domstol.no/no/roller-og-aktorer-i-retten/tiltalt-eller-siktet/
"Under hele saken, fra etterforskningen starter til dom faller, har du krav på å bli sett på som uskyldig."

https://snl.no/henleggelse:
"Når en straffesak er henlagt, har den som har vært under etterforskning krav på å bli betraktet som uskyldig. Dette regnes som en sentral rettighet i Den europeiske menneskerettighetskonvensjon artikkel 6."
Fluefiskeren
24.09.2023 kl 08:41 5926

Så du tar dette opp igjen. Jeg sprer slett ikke løgner slik du påstår at jeg gjør. Det er du som mangler rettslige kunnskaper. Hvis en sak blir henlagt på bevises stilling betyr det at påtalemyndighetene ikke klarer å finne gode nok beviser til å reise tiltale. Juridisk er du da uskyldig, men det er ikke det samme som at du ikke kan ha gjort det man er siktet for. Blir han frikjent på en annen juridisk kode er saken en annen.

Det går mange rundt i samfunnet som er skyldig i noe straffbart uten å ha blitt dømt. Ofte er det snakk om påstand mot påstand. Motsatt går det dessverre også folk i fengsel selv om de er uskyldige. Det må være forferdelig. Vi har sett mange profilerte saker som er eksempler på dette. Fritz Moen, Liland og Viggo Kristiansen er eksempler på dette. De var dømt som skyldige i juridisk forstand selv de faktisk var uskyldige.

Man kan henlegge en sak på flere grunnlag. Henleggelse på bevisets stilling betyr blant annet at saken kan tas opp igjen dersom det oppstår beviser.

Dette kom opp fordi jeg var så grusom og fæl at jeg mente Søvold ikke kunne komme tilbake som CEO i Petronor hvis saken hans ble henlagt på bevisets stilling. Jeg står for dette. Denne henleggeskoden betyr at saken kommer opp igjen hvis man mener at det dukker opp nye bevis. I den konkrete saken kan bevis dukke opp hvis familien som sitter med makten i Kongo Brazzaville blir styrtet og ny ledelse kan åpne opp for bevisene slik at Økokrim igjen kan sikte Søvold. Det er slett ikke usannsynlig. Vi har sett flere statskupp i Afrika i den senere tid. Da har vi som aksjonærer det gående igjen slik vi har hatt det i snart to år. Det hefter ved oss selv om selve selskapet ikke er involvert.

Dette vet bedriftseiere. De har juridiske ekspertise tilgjengelig og vil ikke ta sjansen på å inngå tette forbindelser med Petronor som fusjon eller oppkjøp dersom Søvold er frikjent på bevisets stilling og sitter som CEO. Sann mine ord. Du og dere står fritt til å mene noe annet, men dere står ikke fritt til å dømme de som ikke er enige med dere.

Med dette er siste ord sagt fra min side. Så får man bare kaller meg løgner og ond slik som jeg flere ganger har blitt kalt her på PNOR-strengene. Det spørs også om mitt siste ord er sagt her på PNOR-trådene. Jeg synes folk ikke kan oppføre seg og det gir meg ikke lenger glede i å være her. Hvorfor skal man finne seg i stadige personangrep når man bare har til hensikt å diskutere Petronor og dele ting man kan ha kommet over? Selv har jeg aldri falt ned på det nivået, men kjenner av og til at det holder hardt å ikke ta igjen med samme mynt. Derfor kommer jeg sannsynlighet ikke til å delta i debattene her lenger. Jeg fortsetter å følge selskapet og jeg kommer nok til å lese på trådene. Det er mange her tross alt som ønsker å diskutere saker istedenfor meddebattanter heldigvis. Og jeg takker de som har tatt meg i forsvar, men det sitter langt inne å bidra nå selv merker jeg. Heldigvis er det tråder i andre selskaper hvor tonen er en helt annet og folk oppfører seg som voksne.

Det er ingen vits å svare på dette innlegget for jeg kommer uansett ikke til å svare tilbake. Jeg har nå sagt mitt.


Redigert 24.09.2023 kl 08:55 Du må logge inn for å svare
The Observer
24.09.2023 kl 09:06 5911

Fluefiskeren
Takk for dine bidrag. De er begrunnende og saklige og med mye faktainnhold. Personangrep og beskyldninger er lavmål i et forum hvor man skal diskutere bedriftspesifikke forhold. Du tilfører saklige oppdateringer mht fremdrift og de muligheter som ligger i Petronor sine lisenser. Takk.
Slettet bruker
24.09.2023 kl 10:31 5750

Knut Søvold kommer ikke tilbake som CEO...
Trond.heim
24.09.2023 kl 10:35 5755

Takk ff for dine bidrag på Pnor strenger. Fint at du ikke faller for fristelsen for å drive lavmål diskusjon. Når folk begynner å angripe budskap ved å devaluere budbringeren så ødelegges troverdighet og seriøsitet.
Jeg har fortsatt noen aksjer i Pnor, omtaler dem som “gratisaksjene” mine, utbytteaksjer fra Pen etter Aje salg.
Pnor virker for meg som et mer uoversiktelig selskap å sette seg inn i, i forhold til andre selskap jeg følger. Vurdert ut fra gjeld, kontantbeholdning og produksjon har jeg, i min enkelhet” forventet høyere kurs. Slik er det kanskje når en beholder en investering en ikke har vurdert grundig, men tildelt.

Igjen takk for alle informative og saklige innlegg, bruk kreftene dine på Pen tråden. Der råder en annen holdning i forhold til diskusjonsnivå.
Redigert 24.09.2023 kl 12:40 Du må logge inn for å svare
okai?
24.09.2023 kl 11:14 5701

"During 2023, another four new infill wells have been drilled, which will be brought on production starting next month together with a fifth well currently being drilled,” says interim CEO Jens Pace. "
Kan vi forvente en melding om produksjonsøkning i løpet av neste uke? Eller kommer det rundt 10.10 sammen med den kvartalsvise produksjonsoppdateringen?
The Observer
24.09.2023 kl 12:36 5612

Takk også til okai. Det er slike innlegg som sier noe om selskapet og som gir muligheter for vurderinger for alle som ikke følger tett med til rn hver tid. Enkelt og greit.
polion
24.09.2023 kl 12:57 5577

Blir litt lei av å høre på det gjentagende våset om at man kan være skyldig selv om man ikke er dømt, samt all argumentasjonen/alle selvfølgelighetene omkring nevnte. Bevisbyrden ligger som regel på den som ønsker å tiltale, og fellende beviser kan selvsagt være langt fra enkelt å hoste opp. Selvsagt vil mange vandre rundt i samfunnet og være skyldig som bare rakkeren. Og hvem av oss er ikke skyldig i et eller annet som ikke under noen omstendighet kan la seg bevise?

Men hvem er da den/de som i en grad fremdeles skal dømme vedkommende etter sine egne moralske begreper? «Ingen røk uten ild». «Vedkommende er muligens/høyst sannsynlig skyldig, men rettsbevisene holdt bare ikke». Tåpeligheter fra ende til annen, man skal ikke dømme/frarøve noen fra å delta på normalt vis i samfunnet ut fra sine egne lettvinte oppfatninger. Her er det definitivt rettssystemet vi skal forholde oss til og i særdeles liten grad annet.

«Saken kan komme opp igjen, og da kan utfallet bli noe helt annet». Selvsagt, men avvent da for pokker til saken kommer opp igjen og se om det blir et nytt rettslig utfall. Får aldeles kula av alle disse God Dag Mann Økseskaft-tåpelighetene. Om Søvold noen gang skal komme på banen igjen i PNOR, skal selvsagt bestemmes av styret, og absolutt ikke av de moralske følelsene til eventuelle samfunnsbesservissere. Ellers så har vi i Norge en hel haug med meget velfungerende næringslivstopper som faktisk er blitt dømt for et eller annet. Kanskje vi burde sette en frikjent (frikjent uansett årsak) Søvold opp mot disse før vi starter «diskvalifiseringen»?

Beste hilsen den juridisk uskyldige polion. Hittil har ikke rettssystemet klart å bevise hans delaktighet i verken svindel, drap, voldtekt, ran eller korrupsjon, men det spørs hva det gode selskap i samfunnet mener om vedkommende? Nei, det er bare å gi seg ende over.

PS. Konstaterer videre at Fluefiskeren har gått lei og ønsker å trekke seg. Stor respekt for denne avgjørelsen, så jeg vil herved takke for hans mangeårige innsats og de mange gode bidrag han har kommet med på PNOR-trådene.

Slettet bruker
24.09.2023 kl 13:37 5541

Kommer snart melding om ny permanent CEO.
oivindl
24.09.2023 kl 13:51 5541

"Ellers så har vi i Norge en hel haug med meget velfungerende næringslivstopper som faktisk er blitt dømt for et eller annet."

Til ettertanke for alle som mener at politikere er en spesielt upålitelig gruppe, og som mener allt hadde vært bedre om næringslivsledere hadde fått bestemme.

Forøvrig mener jeg det er legitimt å forholde seg til at bevisførsel er vanskelig, og at ikke alle skyldige blir dømt.
Mye handler også om tillit.
Tillit er ikke noe man kan tildømmes eller fradømmes gjennom rettsvesenet.
Inhabilitet kan føre til at noen mister posisjoner eller tillit, men inhabilitet er ikke straffbart i seg selv.
En frifinnende dom er mao ikke nødvendigvis nok til å gjenreise tillit.
deadcatbt
24.09.2023 kl 13:54 5635

Hvorfor har denne aksjen beveget seg sidelengs siden 2017?
E Desperados
24.09.2023 kl 14:08 5612

Jeg skal innrømme at jeg lenge trodde at Knut ville komme tilbake som CEO om han ikke fikk noen dom da PNOR virket å være han og Eyas sitt prosjekt. Men etter nedsalget i september har jeg endret mening til at han ikke kommer tilbake. Antall solgte aksjer er for stort til at det bare skal dekke formuesskatten som forfalt nå i september. Så jeg tipper det kommer til å fortsette så smått fremover også. Om det blir ansatt en ny CEO eller om J Pace fortsetter som interim til evig tid vet jeg ikke. Men det hadde definitivt vært greit for både aksjekursen og forumets del vært fint å få lukket dette kapittelet.

Ellers så håper jeg at Fluefiskeren bare tar seg en pause og ikke har lukket døren for godt. Ville isåfall vært et tap for forumet.
E Desperados
24.09.2023 kl 14:22 5638

Er det dette du prøvde å hinte til på fredag? Isåfall skylle jeg likt å vist om du bare gjetter eller har ekstremt gode kontakter 😅
Kvike11
24.09.2023 kl 14:37 5626

Der er ingen af de mistænkte der kommer til at arbejde for PNOR mere, kun Eyas, han ejer jo det meste af selskabet og er en meget vigtig mand for selskabet ved forhandlinger.
I løbet af den kommende uge skal der falde en afgørelse for Senegal, er der nogen der ved om den også offentliggøres i uge 39.
Kan kun give et løft under alle omstændigheder, uanset udfaldet,
Så skal de ikke bruge mere tid på advokat udgifter. m.m.
Nedsalg må snart stoppe, de skriver alle steder om olie aktier har et mega efterslæb, bare i forhold til olie prisen er der tale om 25 %
så er vi over kurs 11, og dertil kommer de 25 millioner i betaling for frasalg
Sydney
24.09.2023 kl 16:20 5558

Lisens penger produksjon økning og Senegal avgjørelse i oktober... spennende.
Slettet bruker
24.09.2023 kl 16:23 5615

Slettet bruker skrev Vi får se😉
Kanskje fortsetter landsbyidioten å være en landsbyidiot eller kanskje ikke... Jeg har henvist til 3 pkt. som kommer i nær fremtid... Så får vi se.... Om det kommer til å ha store utslag på kursen må gudene vite... Jeg har mistet troen på store kursutslag rette veien... Men det er jo lov å håpe👍
Makrobaronen
24.09.2023 kl 21:08 5366

Tørr ikke å kjøpe porshe på kreditt, men jeg føler du treffer her oktober og slutten av september kan bli spennende 🫶🏻
Makrobaronen
24.09.2023 kl 21:11 5392

Prøver igjen da forrige melding ble litt prematur. Tørr ikke å kjøpe porshe på kreditt med sikkerhet i petronor aksjene mine, men jeg føler du treffer her oktober og slutten av september kan bli spennende jeg tror vi vil få kraftig medfart ved neste lifting etc👍🏻
barts
24.09.2023 kl 21:26 5353

FF - ønsker ikke at du stopper her på Forum. Dine indlæg er med til at give det et vist indhold og niveau. Forstå godt du ikke vil ligge øre til de mange angreb og usaglige indlæg - MEN jeg håber du vil blot tage en (kort) pause og fremover kan ligge det døve øre til de mange angreb, og undlade at svare på dem.
Fortsæt endelig med dine indlæg og refleksioner her på PNOR trådene, de er meget værdsat.
guei1
24.09.2023 kl 23:06 5224

Fluefiskeren
FF Jeg ønsker at du fortsetter med dine gode og saklige innlegg. Hvis andre på forumet holdts eg på ditt nivå , så ville forumet vært et "fluepapir" for nyttig informasjon.
Velkommen tilbake på forumet ASAP
GHE

E Desperados
25.09.2023 kl 08:57 5070

Aksjonærlistene viser at samme dag som Pareto-konferansen når det var en del omsetning så var det stort sett privatpersoner som solgte seg ut. Ingen salg fra Nor Energy den dagen.
hofa
25.09.2023 kl 10:26 4988

Selvfølgelig skal FF ikke undlade kommentarer. Dem der kritiserer og kalder ham "løgner" , de når ham jo ikke til sokkeholderne og fatter åbenbart ikke, hvad de selv skriver. Ignorer dem, det gør jeg.
EspedalH
26.09.2023 kl 06:21 4498

Søvold har starta opp salgs algoen igjen… NorEnegy solgte 51k.
E Desperados
26.09.2023 kl 07:51 4469

Bror Søvold selger seg også videre ned. Så vi kan nok konkludere med at de vil ut av selskapet og at Knut aldri kommer tilbake. Dette øker jo free float i selskapet og gjør tilbakekjøp mer aktuelt istedenfor utbytte til neste år om kursen fortsatt holder seg lav.
klaesp
26.09.2023 kl 08:22 4399

Her snakker vi om tidenes salgssingnal når innsider og nære relasjoner sniker seg ut bakdøra. Her er det ihvertfall ingen fare for kursdrivende meldinger med det første.
henrik9
26.09.2023 kl 08:28 4400

Har vondt for å tro at de er så lite taktiske. Må i så fall dreie seg om akutt pengenød. De er vel ikke insidere lengre. Skal de selge seg helt ut på denne måten her føyer det seg inn i rekken av merkelige ting vdr. denne aksjen her.
barts
26.09.2023 kl 08:43 4403

Meget enig med dig henrik9 - den skal jeg se før jeg tror på den - at de vil sælge sig helt ud, og at de vil gøre det på denne måde over flere år.
E Desperados
26.09.2023 kl 08:55 4628

De er jo ikke innsidere mer og sitter ikke på mer info angående pågående prosesser enn det alle andre gjør. At de selger betyr jo også at de ikke sitter på informasjon (Økokrim-saken) som vil drive kursen ned, så jeg kan ikke skjønne at dette skal være tidenes salgssignal. Knut kommer åpenbart ikke tilbake som CEO i selskapet og vil derfor ikke sitte med så mange aksjer lengre. Hvis du blar tilbake til tidligere rapporter vil du se at banken har pant i en del av aksjene hans så det kan være så enkelt som at banken/Knut ikke lengre synes det er noen god ide å ha belåning på store summer PetroNor-aksjer.
Redigert 26.09.2023 kl 08:56 Du må logge inn for å svare
EspedalH
26.09.2023 kl 20:37 4355

Er vel ingen som blir skuffet om det ikke er kommet noen melding innen fredag morgen, det vanlige her det... er jo ikke pnor det står på...
toftos
26.09.2023 kl 22:03 4378

Men håper det kommer melding om salg og mld om hvor mye de nye brønnene produserer denne uken
E Desperados
27.09.2023 kl 07:34 4217

Løfting skulle være tidlig oktober, så tipper all den infoen kommer rundt 10. oktober når det er tid for produksjonsoppdatering for Q3.
toftos
27.09.2023 kl 07:58 4157

Vet at planen var tidlig Oktober, men tror FF snakket om at det var på vei et par oljetankere, så kanskje liftingen ble tidligere en planlagt. De første brønnene skulle vel komme i produksjon i august ?
Redigert 27.09.2023 kl 07:59 Du må logge inn for å svare
henrik9
27.09.2023 kl 11:54 3897

I motsetning til pnors aksjonærer som kaster sine lodder på gaten som om de var smittebærende så er andre folk kjempeoptimister med tanke på olje.
https://www.dn.no/bors/aksjemarkedet/oslo-bors/atle-hauge/bader-i-olje-pa-bors-stort-profittpotensial/2-1-1522957
toftos
27.09.2023 kl 12:37 3852

Rart at pnor faller når oljen er såpass mye opp