PETRONOR - Et selskap som tjener inn HELE markedsverdien på 1 år

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
10.01.2024 kl 12:26
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Fresh Prince
PNOR 02.06.2023 kl 14:17 444038

Tenker det er på tide å lage en ny tråd om PetroNor som gir litt mer oversikt over selskapet og potensialet for betydelig oppgang fremover. Dette vil være svært kort oppsummert, men vil gi god innsikt i selskapet for både eksisterende aksjonærer og potensielle nye investorer som har vurdert en inngang. Info her representerer mer eller mindre argumenter for hvorfor kursen burde stå i minst NOK 26 per aksje (SB1M hadde en SOTP valuation på NOK 25 for PNOR) altså 234% opp fra dagens kurs.

Dato for innlegg: 2 Juni 2023

1. KORT OM SELSKAPET

PetroNor er aktiv innen utforsking og produksjon av olje og gass i vestlige Afrika og eier følgende assets som vil gi ca 6000 bopd ila utgangen av 2023:
1) CONGO-BRAZZAVILLE - 16.83% participant interest i PNGF Sud, et offshore felt utenfor Kongo
2) NIGERIA - 13.1% economic interest i Aje-feltet i lisensen OML113
3) GAMBIA - 90% interest i A4-lisensen
4) GUINEA-BISSAU - 100% interest i Sinapa (Block 2) og Esperanca (Block 4A og 5A).
5) SENEGAL* - I utgangspunktet 90% operated interest i ROP og SOSP lisensene. Rettighetene til disse er imidlertid i ICSID for voldgiftsbehandling. Personlig anser jeg disse som tapt, og det prises også inn i verdien i selskapet, men kan naturligvis være en betydelig oppside om PNOR får beholde en viss eierandel i en av disse lisensene.

2. FINANSIELLE TALL (as of tilgjengelige tall 2 Juni 2023)

Market Cap: 1,100 MNOK
Enterprise Value: c. 1,238 MNOK
Aksjekurs: 0,777 (nå 7,77)
EBITDA: 1,060 MNOK. ----> Dette betyr at PNOR har et driftsresultat før avskrivninger, nedskrivninger og div renteposter som er ca like stor som HELE markedsverdien til PetroNor, som er mer eller mindre uhørt på kapitalmarkedet. PetroNor handles altså dermed til en EV/EBITDA på mikroskopiske 1,16x, og dette var for 2022, i 2023 vil produksjonen øke ytterligere slik at dette tallet vil være til og med enda lavere. Consensus blant analytikere var at Petronor handles til 0,68x EV/EBITDA for 2023. I bransjen så ligger snittet på E&P-selskap på ca 5x ---> Dette vil si at PNOR, hvis priset til det resten av markedet skal prises til, skal ha en EV på MINST 5,302 MNOK, som gir en Market Cap på ca 5,288 MNOK som tilsier en aksjekurs på NOK 3,71 (nå NOK 37,1) per aksje. Nå skal det imidlertid med full rett være priset inn ekstra politisk risiko slik feks DNO har, ettersom PNOR også har sine problemer slik som feks korrupsjonssaken mot tidligere sjef Søvold (selskapet er imidlertid ikke siktet, men gir inntrykk av at selskapet er useriøst), denne saken i Sengal som egentlig burde skrives ned til 0, samt at man har droppet kvartalspresentasjoner selv om selskapet mente det var pga tidspunkt for lifting av olje som gjør at inntjening kvartalsvis vil være volatilt og misvisende. Det vil si at en EV/EBITDA på 3,5x kan anses som rettferdig. Dette vil gi en aksjekurs på NOK 2,6 (nå NOK 26) per aksje. Det tilsier en oppside på 234% fra dagens kurs.

3. FREMTIDIGE TRIGGERE

- PNGF Sud: Aurora Atwood har ankommet PNGF SUD og det vil trolig komme en melding fra selskapet når som helst nå om at de har startet dette innfill-programmet for å øke produksjonen ytterligere. Dette er trolig den mest nærliggende triggeren som kan dytte kursen betraktelig.

- Tilbakekjøp av aksjer/Utbytte: Selskapet vil tjene ekstremt mye penger i 2023 også, slik at man får såpass mye cash on hand at det vil være sannsynlig at en del av dette vil gå til M&A, men også til feks tilbakekjøp av aksjer.

- Finalization av rettssaken mot tidligere sjef Søvold: Dersom PNOR slipper unna fullstendig, eller en liten bot på noen titalls millioner NOK så vil kursen kunne eksplodere oppover i det saken blir lagt bak selskapet og man kan fokusere på produksjon og massiv inntjening.

- Aje-feltet: Med tanke på Aje så var tanken å bytte ut nåværende FPSO (Front Puffin) med en mer moderne, og i følge marinetraffic som ble oppdatert nylig er denne nå vekk fra feltet og plassert i havnen i Lagos. Nå skal de bare drille flere brønner og ikke minst etablere en 30km lang pipeline til fastlandet. Selskapet selv har sagt de satser på FID ila slutten av året, aka alt fra august til desember. En nærliggende trigger her vil være annonsering av gas offtake contracts knyttet til prosjektet, som kan skje når som helst. Fant også en interessant artikkel fra største aksjonær i PNOR som ble publisert nylig, der han snakker om blant annet AJE. Der bekrefter han også at FPSO nå har blitt byttet ut og at de nå er i ferd med å erstatte med en ny FPSO. Basert på ordlyden ser det også ut som de allerede er i gang med bygging av pipeline og at de er i fremskridende samtaler med offtakers for gassen. Pipeline vil muliggjøre salg av gass til andre land som Togo og Benin også. I samme paragraf der det snakkes om deres investeringer i PNOR sier han også: "We are looking for brownfields in Angola, Nigeria or Congo-Brazzaville where we can take over and apply our EOR expertise to enhance production." Så mulig det blir kjøp av flere felt, men usikkert om det blir gjennom PNOR eller Petromal, men er nærliggende å tro det vil være gjennom førstnevnte ettersom de allerede har lisenser på disse områdene. Link: https://theenergyyear.com/articles/epc-and-eor-for-adnocs-production-ramp-up/

- Hvis gjeldstaket i USA heves vil det fjerne mye usikkerhet og styrke sannsynlighet for vekst i økonomien og dermed etterspørsel etter olje

- OPEC-møte den 4 juni (kommende søndag) der det er priset inn at det ikke skal oppstå noe kutt i produksjon, men der enkelte OPEC-medlemmer likevel har advart de som er short olje at de kan få svi av å spekulere. Om det skulle enten bli annonsert kutt i produksjon eller bare signaler om at det vil komme flere kutt så kan det dytte oljeprisen høyt opp.

- Voldgiftssaken i Senegal: Denne saken i Senegal anser jeg (og åpenbart markedet) som tapt, men er likevel interessant å se på ICSID sin statistikk på slike saker. I 48% av tilfellene sider ICSID med investorene sine krav i sin helhet eller delvis, mens de rejecter investorene i 28% av sakene. Tok også en titt på saker innen oil and gas som har blitt filed hos ICSID samtidig som Petronor (da APLC) og det ser ut som ca 50% av sakene nå har blitt konkludert. En sak som handlet om hydrocarbon concessions (aka samme som Petronor sin sak) hadde sin Date of Constitution of Tribunal like etter PNOR og fikk nylig konkludert saken for 2 mnd siden. Med andre ord kommer det sikkert en avgjørelse innen August/September tenker jeg. Alternativt juni, men har mine tvil om det. Hadde vært greit å bli ferdig med den saken nå selv om den er priset til 0 i aksjen. Et kompromiss som PNOR tidligere oppnådde med A4 hadde jo vært sensasjonelt, men tviler sterkt på at det blir tilfellet her med myndighetene som ikke er villige til å forhandle. De har forøvrig tildelt 1 av lisensene til Total allerede, så den er gone uansett.

- Salg av lisenser: Selskapet kan vurdere selge unna alt av lisenser til flere milliarder og betale ut alt som utbytte til aksjonærer
Redigert 15.06.2023 kl 20:04 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.12.2023 kl 22:18 4360

Eneste som er spennende med PNOR om dagen er hva som kommer først... Utbytte eller utfasing av olje😄
E Desperados
06.12.2023 kl 07:53 4096

Husk at selv om det aldri ble noen artikler så var det journalister til stede under fengslingsmøtet. Så hvis HT visste noe før oss andre er det mer sannsynlig at han kjenner noen som var tilstede, har fått info om saken som gjør at han tenkte at dette var lettjente penger da saken ikke angår selskapet og så er han nå bitter fordi at kursen har gått ned og ikke opp siden han kjøpte.
Mdg1
06.12.2023 kl 08:57 3962

Kursen må bare holde seg lav. 4.jan kommer penger fra salget av Wenthworth
Flodhest82
06.12.2023 kl 09:42 3843

Ser ikke ut som du trenger bekymre deg for at kursen skal gå for mye opp
Harvald
06.12.2023 kl 11:42 3659

Mener ledelsen ved de neste pressemeldingene i forbindelse med salg av olje burde synliggjøre bedre:

- At kontantbeholdingen er rekordhøy.
- At det blir utbytte i 2024, gitt at ikke det dukker opp andre bedre ting å bruke cash på.
- Vedvarende god og lønnsom drift i Kongo med lave Capex og Opex kostnader.
- Forventes meget positiv kontantstrøm på driften i 2024 da Capex-utgiftene i Kongo blir lavere dette året enn i 2023.
Makrobaronen
06.12.2023 kl 12:53 3546

Nærmer meg 200k i minus på denne, må innrømme at det ikke kjennes digg, spent på når det snur!
Slettet bruker
06.12.2023 kl 13:26 3479

Du skal nok blø litt mer. Tipper vi tester 7 blank i løpet av neste uke og at vi garantert ser 6 tallet før jul...
E Desperados
06.12.2023 kl 14:39 3392

Forutsatt at de 25 MUSD fra farmout i GB kommer på konto i desember så trenger man bare å få realisert en oljepris på 60$ for løftingen nå i desember for at net cash > MCAP ved en aksjekurs på 7. Det er jo litt komisk, men mest tragisk på vegne av de som selger på disse nivåene.
Slettet bruker
06.12.2023 kl 14:51 3350

Det er et enormt fokus på min agenda for å prate negativt om aksjen som har vært en katastrofe for aksjonærene siste år. Det er konspirasjonsteorier herfra til månen. Jeg ønsker aksjen ned for å kjøpe mer. Jeg har inngående kunnskap til folk i systemet etc... Da vil jeg bare snu det litt på hodet.. Hva er agendaen til de her inne som har skrytt hemningsløst av selskapet, styret og jobben de gjør. Som prater om at aksjen skal reprises, skal langt over 20 kr. Om agendaen deres har vært og opplyse tiul allmennheten har dere gjort en jævlig dårlig jobb siden aksjen er ned over 30% de siste årene.. Fremstille dere selv som objektive, velinformerte samfunnsinformanter som skriver her inne kun av noble hensikter og for å opplyse allmenheten. Men om da noen fremstiller selskapet negativt da har man egne hensikter og konspiratoriske baktanker. Aksjen har vært en katastrofe for aksjonærene de siste årene. Jeg har prøvd og opplyse om dette og fremstilles som en med egoistiske hensikter for egen vinning. Mens de som er positive må sees på som noen som vil alles beste og hjelpe folk til å tjene penger? Hvis det er folk her inne som har fulgt deres råd og vink om at dette er aksjen og satse på sitter de pr.nå med papirtap på alt mellom 15-30% mens om folk har fulgt mitt råd har de hvertfall spart de samme summene. Likevel er det jeg som er den stygge ulven i dette selskapet?
Nå er selskapet ned nye 2% i dag og jeg merker at menigheten har begynt å stilne... Dritt renner kun en vei og det er nedover...... Er det de som begynner å irritere folk her inne? At om de hadde hørt på meg for en god stund tilbake hadde de ikke rotet bort store deler av egenkapitalen sin? Men jeg kommer gjerne med flere spådommer. Dette selskapet kommer ikke til å belønne sine småaksjonærer rikelig. Denne kommer til å holdes i kunstig live og i stabilt sideleie til pengene kan begynne å hentes ut og da er det de store aksjonærene som reiser med hele kaka. Småaksjonærene her kommer til å bli skviset ut for en slikk og ingenting... Tipper tonen her innen et år her er: Hvor er det norske rettsvesenet! Kan de gjøre dette mot oss småaksjonærene!
Trygve Hegnar sa en gang: Når det går som ei and, kvakker som ei and og ser ut som ei and så er det ofte ei and.....At det sitter folk her på forumet med grunnskole og 3 årig allmenn og tror de er smartere en markedet ja da er det vel bare til pass at dere taper pengene deres...
Trymte
06.12.2023 kl 15:01 3340

Det er nok noe med kvantiteten og volumet på klagingen din som sliter ut folk. Du er jo i denne tråden timevis hver dag med den samme repetitive sytingen.
Folk får nok, og det er lett å forstå.

Jeg veit ikke hva agendaen din er, kanskje du bare er en type som er frustrert over utviklingen og føler deg bedre når du får lettet på trykket? Men det blir i overkant, HT.

Slettet bruker
06.12.2023 kl 16:08 3252

Håper hvertfall noen har tatt sytingen min til etterretning. Når det er sagt var jeg litt for positiv i går mtp utviklingen i dag. Åpning på 7.4 som forventet men slutter noe lavere enn jeg hadde regnet med. I morgen får vi garantert se 7.2 tallet men utviklingen i oljeprisen vil vel bestemme om vi allerede ser 7.1 tallet i morgen...
E Desperados
06.12.2023 kl 16:27 3207

Det eneste du prater om er aksjekursen. Noen andre her inne er mer interessert i å diskutere selskapets inntjening og fremtidig inntjening. Hvis det eneste man klarer å fokusere på er aksjekursen så har du selvfølgelig helt rett i at utviklingen har vært begredelig. Snakker man om selskapets inntjening er det ikke annet å si enn at den har vært meget god i år og kommer til å være det neste år også.
tuja
06.12.2023 kl 16:36 3176

EIA (wk ending 1 Dec)
Crude: -4.632M
Cushing: 1.829M
Gasoline: 5.421M
Distillates: 1.267M
Flodhest82
06.12.2023 kl 17:05 3118

Olja fortsetter nedover, så er spent på hva pris pnor får på liftingen sin. Får vel mld om det i neste uke ?
Dølle
06.12.2023 kl 18:34 2977

Normalt er inntjening og gode forutsetninger for bra resultat en god grunn til å sitte i en aksje, men caset her er så j ræva at HT får min fulle sympati. Ledelse har faktisk et ansvar overfor aksjonærer, enten man liker det eller ei. Kan umulig diskuteres at noe er riv ruskende gæli her, og slik sett f irriterende å høre om inntjening og allverdens fremtidsutsikter 20 år frem i tid. Greit å faktisk eksistere om dette h dritt papiret snart kan respondere utifra faktiske forutsetninger. Dette økokrim mølet har man hørt om i flere år og det skjer null. Ergo like irriterende at økokrim ( like fordømt ubrukelige som påtalemyndighet, ref den ene rettsaken etter den andre hvor man tviholder på en ide om sak med resultat man kan le seg skakk av) ikke melder at mistanke er henlagt.
markie
06.12.2023 kl 20:21 2809

Greit og sitte lastet når meldingen kommer Dølle.
Selskapet quider økt inntjening fremover. Tror man på utbytte til 2024 er dagens pris en gavepakke. Husk styreformann sitter lastet.
Fluefiskeren
06.12.2023 kl 20:36 2777

Synd med dette Senegal - utfallet. Man kan si den ikke var innbakt i kursen, men null verdi tror jeg ikke den hadde. I hvert fall ikke i mitt hode. Og ser vi på kursutviklingen etter det sp er jeg nok ikke alene om det.

33 millioner kroner er jo litt penger, men det var nytt for meg at Senegal hadde reist et motkrav. Her må jeg sovet i timen hvis dette var meldt. Da var det i hvert fall bra at dette også ble avvist ellers kunne det fort sett enda styggere ut. Nå tror jeg Petronor bare må bite i det sure eplet og glemme nye grep som å søke annulering. Det visste jeg ikke gikk an en gang. Tror vi bare skal legge det bak oss. SOSP hadde jeg tro på. Kunne blitt stort, men selvsagt også en skuffelse.

Da er det kun A4 igjen av alle disse lisensene APCL hadde da jeg først gikk inn i selskapet. Da var det Senegal, Gambia, Sierra Leone, Liberia og Elfenbenskysten. Mye av dette var alt for høyt hausset opp.
Jakal
06.12.2023 kl 20:38 2769

Vanskelig å forstå hvorfor du i det hele tatt er interessert i aksjer - slenger dritt på forskjellige tickere - ikke bra for helsen din. Uansett fremstår du veldig umoden og som et offer. PNor greier ikke å synliggjøre verdiene, der bør de bli bedre. Men de leverer til de grader på inntjening og resultater, de fleste vil si det er det viktigste. Fossile aksjer er generelt underpriset, og hvis man ikke tåler papirtap i perioder bør man skifte sektor. Eller kutte ut investeringer i aksjer, kanskje det beste for deg.







Redigert 06.12.2023 kl 20:40 Du må logge inn for å svare
Kvike11
07.12.2023 kl 07:37 2469

Kursen må snart reagerer på indtjeningen, selskabet kan ikke være tjent med den lave kurs
Slettet bruker
07.12.2023 kl 09:05 2357

Markedet priser vel aksjer ut i fra fremtidig inntjening.. At markedet er litt lunkne til rene oljeselskaper som fortsatt er tidlig i utviklingssyklusen er kanskje ikke så rart. Om selskapet nå skulle finne ut at vi avventer utbytte og satser på organisk vekst vil jeg tro at kursen vil legge her nede og lavere de neste 3-5 årene..
Flodhest82
07.12.2023 kl 09:06 2352

Så lenge det er såpass mange som vil kvitte seg med aksjene og ingen som vil ta mot de, så vil ikke kursen reagere opp. Det så lenge ut som det ble mindre aksjer til salgs rundt 7.6, men no fortsetter de bare å lempe ut. Så eg blir ikke overrasket om vi ser 6 tallet før det snur
klaesp
07.12.2023 kl 09:17 2299

Denne aksjen vil falle videre inntil økokrim enten tar ut tiltale, eller avslutter. Mest sannsynlig vil en tiltale komme hvis ikke vill økokrim avsluttet denne prosessen for lenge siden..
Slettet bruker
07.12.2023 kl 09:22 2291

Der er ikke jeg enig med deg en gang klaesp... Selv om jeg er aldri så negativ... Det er ingen sammenheng i tidsbruk og utfall... Dette er AS Norge i et nøtteskall... Selv om behandlingstiden din på uføretrygd på NAV er tippet 2 år er ikke sjansen for avslag større.. De jobber bare ikke fortere....
klaesp
07.12.2023 kl 09:30 2261

økokrim har avsluttet prosessen til styreleder i selskapet, men ikke de øvrige nøkkelpersoner i selskapet. Dvs at økokrim er effektive. Blir selvsagt helt feil å vekte opp mot behandlingstid for uføre.
Slettet bruker
07.12.2023 kl 09:35 2253

Uansett... Vi er hvertfall enige om retningen på aksjen... Tipper vi ser 6 tallet neste uke... Men ikke at jeg kjøper av den grunn... Hvis vi skulle se 5 tallet så kanskje jeg vil vurdere inngang...
Slettet bruker
07.12.2023 kl 09:36 2270

Det vil vel dessuten også si at etterforskning knyttet direkte til selskapet ble avsluttet relativt kjapt...
nkamok
07.12.2023 kl 09:36 2265

Ja lidt som at DNO aldrig kommer til at eksportere olie via Tyrkiet igen 🙄
nkamok
07.12.2023 kl 09:40 2237

Hvis du slet ikke er interesseret i at købe , hvad f… bruger du så al den tid her for 😳🙄Men nu har du da endelig indrømmet, at du IKKE er aktionær i Pnor 👍🏻
E Desperados
07.12.2023 kl 09:44 2214

Men hvis Økokrim har vært effektive i disse 2+ årene de har holdt på og ennå ikke har funnet noe grunnlag for å mistenke selskapet for noen verdens ting så betyr jo det at sannsynligheten for at selskapet blir dratt inn i det har minsket betraktelig siden saken ble åpnet...
Slettet bruker
07.12.2023 kl 09:52 2170

Jeg følger denne fordi jeg synest det er utrolig underholdende og se på hvordan folk til kontinuerlig greier å formidle hvor fantastisk denne aksjen er. Hvordan alt som kan tolkes positivt omfavnes og hvordan alt som kan tolkes negativt omformuleres til noe positivt. Hvordan negative vinklinger enkelt avfeies og positive innlegg hylles og omgjøres til en sannhet uten videre sjekk. Synest det er fasinerende hvordan folk kan gjøre store tap til noe positivt hele tiden. PNOR aksjonærer er litt som kreftpasienter. Klamrer seg til et hvert håp på veien nedover selv om eneste utfall til slutt er døden.... Men... Mirakler har jo skjedd før så man skal jo ikke avskrive noe....
Slettet bruker
07.12.2023 kl 09:57 2164

Men skjønner du er frustrert... Må være skikkelig frustrerende og se all kapitalen sin forsvinne litt for litt. Dag for dag. Ta gjerne ut frustrasjonen på meg om det hjelper en smule... Jeg kan ikke gjenoppbygge kapitalen din men kan i hvertfall være et utløp for din frustrasjon:)
Mdg1
07.12.2023 kl 10:00 2207

Det er alltid en mulighet som HT sier. Wen ble kuppet av M&P til halv pris. Uten at aksjonærene kunne gjøre noe. Da er det i alle fall godt at TDPC kuppet 60% av kjøpet slik at M&P bare sitte igjen med 40% av gamle WEN. Ikke noe trøst for aksjonærene som bare fikk halv pris.
klaesp
07.12.2023 kl 10:03 2269

Sakene til de to andre personene er mer komplekse av den grunn bruker økokrim mer tid, men som du skiver har de brukt lang tid.Det betyr at en tiltale er nær forestående.
Slettet bruker
07.12.2023 kl 10:07 2253

Tror det er mange naive småaksjonerer som kommer til å føle seg lurt her etterhvert.... Nå sitter vel mange her på snitt pluss minus 10 kr vil jeg tro så man kan jo håpe at de hvertfall kommer ut nogen lunde i 0 om f.eks Petromal skulle komme med et bud på hele selskapet. Korrupsjonskameratene Knutsen og Ludvigsen kommer helt sikkert ut av dette på beina... Har gjort buisness i Afrika før de... Men naive, blåøyde nordmenn kommer kun til å sitte igjen med svarteper...
viduka
07.12.2023 kl 10:15 2211

Jeg kjøper i hvert fall mer på disse nivåene og har økt helt fra jeg fikk de første utbytteaksjene fra PEN. Med GAV på 8,15 har det ikke vært genialt. Som FF sitter jeg på en rekke ulike oljeaksjer. Det er kun i de mindre som DNO, PEN, BWE, PNOR og BNOR. Alle, med mulig unntak for BNOR er betydelig underpriset. Samtidig mener jeg PNOR står i en særklasse ut fra dagens cashbeholdning, at selskapet er netto gjeldfri med god margin, har tidenes høyeste produksjon, fremdeles gode oljepriser med hensyn til en Opex på under 10 USD pr fat mv. I mitt hode er det kun snakk om tålmodighet. PNOR har blitt min nye RAKP-aksje. Sykt underpriset, men man vet at verdiene er der og at de vil komme til syne også i aksjekursen til slutt. Om det tar ett, to eller tre år er ikke så viktig for min del. Jeg er imidlertid veldig trygg på at innenfor 2-3 år har jeg over 100% avkastning på mine PNOR aksjer. Derfor vil jeg fortsette å vekte meg sakte, men sikkert opp i PNOR uavhengig av om kursen ligger på 7, 6 eller 5-tallet. Det er vanskelig å treffe bunnen. Derfor kjøper jeg så lenge det foregår et brannsalg i aksjen.
E Desperados
07.12.2023 kl 10:16 2222

Men det eneste interessante her er jo hvorvidt saken får noen konsekvenser for selskapet. 95 % av alle sakene til Økokrim som ender med domfellelse ender kun med bøter/fengsel til privatpersoner. Om saken blir lukket med at to privatpersoner må 90 dager i arresten og selskapet ikke rammes så spretter jo aksjekursen umiddelbart opp. Det må jo du også skjønne.
nkamok
07.12.2023 kl 10:22 2220

Nu har du simpelthen nået det absolutte bundniveau fir, hvad det er ok at skrive her. Vi er nogle, der har haft kræft tæt på livet - du er hermed meldt til Admin - men det kommer der jo desværre nok ikke så meget ud af 😠
klaesp
07.12.2023 kl 10:27 2196

Om saken avsluttes vil selvsagt kursen stige, det er jeg enig i. Har jeg skrevet noe annet? Men jeg er ganske sikker på at det blir tatt ut tiltale, og da vil aksjen få seg en stor knekk.
Flodhest82
07.12.2023 kl 10:36 2143

Så du er ganske sikker på at selskapet blir siktet ?