PETRONOR - Et selskap som tjener inn HELE markedsverdien pÄ 1 Är

Denne trÄden er stengt for nye innlegg.
10.01.2024 kl 12:26
Automatisk lukket grunnet trÄdens stÞrrelse. (Beklager.)
Fresh Prince
PNOR 02.06.2023 kl 14:17 444777

Tenker det er pÄ tide Ä lage en ny trÄd om PetroNor som gir litt mer oversikt over selskapet og potensialet for betydelig oppgang fremover. Dette vil vÊre svÊrt kort oppsummert, men vil gi god innsikt i selskapet for bÄde eksisterende aksjonÊrer og potensielle nye investorer som har vurdert en inngang. Info her representerer mer eller mindre argumenter for hvorfor kursen burde stÄ i minst NOK 26 per aksje (SB1M hadde en SOTP valuation pÄ NOK 25 for PNOR) altsÄ 234% opp fra dagens kurs.

Dato for innlegg: 2 Juni 2023

1. KORT OM SELSKAPET

PetroNor er aktiv innen utforsking og produksjon av olje og gass i vestlige Afrika og eier fĂžlgende assets som vil gi ca 6000 bopd ila utgangen av 2023:
1) CONGO-BRAZZAVILLE - 16.83% participant interest i PNGF Sud, et offshore felt utenfor Kongo
2) NIGERIA - 13.1% economic interest i Aje-feltet i lisensen OML113
3) GAMBIA - 90% interest i A4-lisensen
4) GUINEA-BISSAU - 100% interest i Sinapa (Block 2) og Esperanca (Block 4A og 5A).
5) SENEGAL* - I utgangspunktet 90% operated interest i ROP og SOSP lisensene. Rettighetene til disse er imidlertid i ICSID for voldgiftsbehandling. Personlig anser jeg disse som tapt, og det prises ogsÄ inn i verdien i selskapet, men kan naturligvis vÊre en betydelig oppside om PNOR fÄr beholde en viss eierandel i en av disse lisensene.

2. FINANSIELLE TALL (as of tilgjengelige tall 2 Juni 2023)

Market Cap: 1,100 MNOK
Enterprise Value: c. 1,238 MNOK
Aksjekurs: 0,777 (nÄ 7,77)
EBITDA: 1,060 MNOK. ----> Dette betyr at PNOR har et driftsresultat fÞr avskrivninger, nedskrivninger og div renteposter som er ca like stor som HELE markedsverdien til PetroNor, som er mer eller mindre uhÞrt pÄ kapitalmarkedet. PetroNor handles altsÄ dermed til en EV/EBITDA pÄ mikroskopiske 1,16x, og dette var for 2022, i 2023 vil produksjonen Þke ytterligere slik at dette tallet vil vÊre til og med enda lavere. Consensus blant analytikere var at Petronor handles til 0,68x EV/EBITDA for 2023. I bransjen sÄ ligger snittet pÄ E&P-selskap pÄ ca 5x ---> Dette vil si at PNOR, hvis priset til det resten av markedet skal prises til, skal ha en EV pÄ MINST 5,302 MNOK, som gir en Market Cap pÄ ca 5,288 MNOK som tilsier en aksjekurs pÄ NOK 3,71 (nÄ NOK 37,1) per aksje. NÄ skal det imidlertid med full rett vÊre priset inn ekstra politisk risiko slik feks DNO har, ettersom PNOR ogsÄ har sine problemer slik som feks korrupsjonssaken mot tidligere sjef SÞvold (selskapet er imidlertid ikke siktet, men gir inntrykk av at selskapet er useriÞst), denne saken i Sengal som egentlig burde skrives ned til 0, samt at man har droppet kvartalspresentasjoner selv om selskapet mente det var pga tidspunkt for lifting av olje som gjÞr at inntjening kvartalsvis vil vÊre volatilt og misvisende. Det vil si at en EV/EBITDA pÄ 3,5x kan anses som rettferdig. Dette vil gi en aksjekurs pÄ NOK 2,6 (nÄ NOK 26) per aksje. Det tilsier en oppside pÄ 234% fra dagens kurs.

3. FREMTIDIGE TRIGGERE

- PNGF Sud: Aurora Atwood har ankommet PNGF SUD og det vil trolig komme en melding fra selskapet nÄr som helst nÄ om at de har startet dette innfill-programmet for Ä Þke produksjonen ytterligere. Dette er trolig den mest nÊrliggende triggeren som kan dytte kursen betraktelig.

- TilbakekjÞp av aksjer/Utbytte: Selskapet vil tjene ekstremt mye penger i 2023 ogsÄ, slik at man fÄr sÄpass mye cash on hand at det vil vÊre sannsynlig at en del av dette vil gÄ til M&A, men ogsÄ til feks tilbakekjÞp av aksjer.

- Finalization av rettssaken mot tidligere sjef SÞvold: Dersom PNOR slipper unna fullstendig, eller en liten bot pÄ noen titalls millioner NOK sÄ vil kursen kunne eksplodere oppover i det saken blir lagt bak selskapet og man kan fokusere pÄ produksjon og massiv inntjening.

- Aje-feltet: Med tanke pÄ Aje sÄ var tanken Ä bytte ut nÄvÊrende FPSO (Front Puffin) med en mer moderne, og i fÞlge marinetraffic som ble oppdatert nylig er denne nÄ vekk fra feltet og plassert i havnen i Lagos. NÄ skal de bare drille flere brÞnner og ikke minst etablere en 30km lang pipeline til fastlandet. Selskapet selv har sagt de satser pÄ FID ila slutten av Äret, aka alt fra august til desember. En nÊrliggende trigger her vil vÊre annonsering av gas offtake contracts knyttet til prosjektet, som kan skje nÄr som helst. Fant ogsÄ en interessant artikkel fra stÞrste aksjonÊr i PNOR som ble publisert nylig, der han snakker om blant annet AJE. Der bekrefter han ogsÄ at FPSO nÄ har blitt byttet ut og at de nÄ er i ferd med Ä erstatte med en ny FPSO. Basert pÄ ordlyden ser det ogsÄ ut som de allerede er i gang med bygging av pipeline og at de er i fremskridende samtaler med offtakers for gassen. Pipeline vil muliggjÞre salg av gass til andre land som Togo og Benin ogsÄ. I samme paragraf der det snakkes om deres investeringer i PNOR sier han ogsÄ: "We are looking for brownfields in Angola, Nigeria or Congo-Brazzaville where we can take over and apply our EOR expertise to enhance production." SÄ mulig det blir kjÞp av flere felt, men usikkert om det blir gjennom PNOR eller Petromal, men er nÊrliggende Ä tro det vil vÊre gjennom fÞrstnevnte ettersom de allerede har lisenser pÄ disse omrÄdene. Link: https://theenergyyear.com/articles/epc-and-eor-for-adnocs-production-ramp-up/

- Hvis gjeldstaket i USA heves vil det fjerne mye usikkerhet og styrke sannsynlighet for vekst i Ăžkonomien og dermed etterspĂžrsel etter olje

- OPEC-mÞte den 4 juni (kommende sÞndag) der det er priset inn at det ikke skal oppstÄ noe kutt i produksjon, men der enkelte OPEC-medlemmer likevel har advart de som er short olje at de kan fÄ svi av Ä spekulere. Om det skulle enten bli annonsert kutt i produksjon eller bare signaler om at det vil komme flere kutt sÄ kan det dytte oljeprisen hÞyt opp.

- Voldgiftssaken i Senegal: Denne saken i Senegal anser jeg (og Äpenbart markedet) som tapt, men er likevel interessant Ä se pÄ ICSID sin statistikk pÄ slike saker. I 48% av tilfellene sider ICSID med investorene sine krav i sin helhet eller delvis, mens de rejecter investorene i 28% av sakene. Tok ogsÄ en titt pÄ saker innen oil and gas som har blitt filed hos ICSID samtidig som Petronor (da APLC) og det ser ut som ca 50% av sakene nÄ har blitt konkludert. En sak som handlet om hydrocarbon concessions (aka samme som Petronor sin sak) hadde sin Date of Constitution of Tribunal like etter PNOR og fikk nylig konkludert saken for 2 mnd siden. Med andre ord kommer det sikkert en avgjÞrelse innen August/September tenker jeg. Alternativt juni, men har mine tvil om det. Hadde vÊrt greit Ä bli ferdig med den saken nÄ selv om den er priset til 0 i aksjen. Et kompromiss som PNOR tidligere oppnÄdde med A4 hadde jo vÊrt sensasjonelt, men tviler sterkt pÄ at det blir tilfellet her med myndighetene som ikke er villige til Ä forhandle. De har forÞvrig tildelt 1 av lisensene til Total allerede, sÄ den er gone uansett.

- Salg av lisenser: Selskapet kan vurdere selge unna alt av lisenser til flere milliarder og betale ut alt som utbytte til aksjonĂŠrer
Redigert 15.06.2023 kl 20:04 Du mÄ logge inn for Ä svare
Harvald
15.12.2023 kl 10:30 5987

Noen som vet om Pnor har presentert estimat for Capex-utgifter i 2024?
Fra presentasjonen av Q3 sa Jens at de regnet med den totale Capex-utgiften for 2023 lander pÄ rundt 44 MUSD. Og at Capex for 2024 blir "somewhat less".
Redigert 15.12.2023 kl 10:35 Du mÄ logge inn for Ä svare
Tm3P
15.12.2023 kl 10:37 6254

AJE skulle lÄnefinansieres. 4kr pr aksje er jo inkludert non-cash kostnader som depletion/avskrivninger. SÄ de vil jo ha penger i tillegg til investeringer i PNGF.
E Desperados
15.12.2023 kl 10:55 6238

Jeg mener det ble sagt ca 30 MUSD for 2024 nÄr Teodor spurte om dette.
E Desperados
15.12.2023 kl 11:05 6239

De siste 60 MUSD fra farm-out forutsetter jo at det er kommersiell olje. Ville ikke basert meg pÄ noe mere penger herfra fÞr det er borret og konkludert med at det er et drivverdig funn. Og pÄ siste presentasjon sÄ sa de at gass fra AJE var forventet fra og med 2027, sÄ det tar tid fÞr det kommer penger derfra ogsÄ. Og selv om AJE skal lÄnefinansieres sÄ mÄ man regne med at selskapet mÄ stille med egenkapital ogsÄ. I tillegg skal forhÄpentligvis PNGS Bis startes etterhvert. MÄ nok fort regne med at investeringskostnadene til PetroNor belÞper seg til 30-35 MUSD her. SÄ selskapet er jo nÞdt til Ä holde igjen kapital. Kan ikke bare betale ut alt i utbytte og havne i en likviditetsskvis.
viduka
15.12.2023 kl 11:33 6251

Jeg oppfattet Jens slik at capex var forventet Ä ende pÄ oppunder 40 musd i 2024, men det er mulig Desperados har rett.

Med opex under 10 usd per fat vil pengene uansett fortsette Ă„ strĂžmme inn, med mindre noe helt ekstraordinĂŠrt skulle inntreffe.

BÞrs er usikkert, men per i dag klarer ikke jeg Ä finne en aksje som fremstÄr like underpriset som PNOR.

sÄpe i Þynene
15.12.2023 kl 11:35 6372

Skytes raketter mot skip ved inngangen til RÞdehavet. Liten tvil om at RÞdehavet burde blitt stengt med tanke pÄ sjÞmennene og skipenes sikkerhet. Dersom hoved blodÄren til vesten blir stengt, vil prisene pÄ olje fra vest afrika stige kraftig.
viduka
15.12.2023 kl 11:37 6442

NĂ„r det gjelder Aje,

Jeg forstod det slik at det trolig ville ble produsert olje fĂžrst fra slutten av 2025. Mener det var snakk om 25.000 f/d hvor PNOR sin andel vil vĂŠre ca. 10.000 fat.

Har ikke sjekket, men mener det var snakk om dette under Q&A
E Desperados
15.12.2023 kl 12:33 6372

Siste tilgjengelige produkssjonschart fra AJE viser 25 000 boepd (barrels of oil equivalent per day) ved full produksjon. SÄ ikke 25 000 fat med ren olje. PetroNor sin andel vil havne i overkant av 10 000 boepd ja. Jeg noterte ned under Q&A og det kom spÞrsmÄl om nÄr det ville bli produksjon samt hvor fort man ville dekke CAPEX med cashflow fra produksjonen. Da ble det nevnt at ved prosjektstart sent 2024 sÄ ville full produksjon vÊre ca Q1 2027. Det skal jo bygges 30 km pipeline til kysten. SÄ er det olje og kondensat som vil komme i produksjon noe raskere. SÄ det kan godt tenkes at man har noe oljeproduksjon fra slutten av 2025, men det er da relativt beskjedne mengder. SÄ skulle det ta 3-4 Är med full produksjon fÞr man hadde betalt ned CAPEX inkludert renter.
viduka
15.12.2023 kl 12:58 6357

OK,

Takk for presisering.

Nesten litt overrasket over at de ikke forventer hÞyere total produksjon basert pÄ de betydelige reservene pÄ Aje.
E Desperados
15.12.2023 kl 13:09 6530

NÄ er jo det jo en stund siden sist de kom med noen produksjonstall for AJE. SÄ ting kan jo vÊre endret siden 2020. Men det er ogsÄ verdt Ä nenve at det da er lagt opp til en ekstremt lav decline de fÞrste ti Ärene, sÄ hvis man kan ligge tett opp mot 25 000 boepd i ti Är pÄ AJE sÄ vil det jo vÊre ekstremt lÞnnsomt.
Harvald
15.12.2023 kl 13:59 6439

AngÄende oljeekvivalenter:
Verdt Ä merke seg nÄr vi snakker om gass at 6 Mcf (6000 kubikkfot) = 1 fat olje ekvivalent. SÄ nÄr Jens antar at salgspris til gassen pÄ AJE kan bli rundt 3$ / MCF, blir det 18 $ per olje ekvivalent. Tviler ikke pÄ at marginen blir god pÄ AJE-feltet, men kan bli lurt til Ä tro at salgsverdien til gassen i feltet er stÞrre enn de faktisk er.

ForstÄr jeg dette riktig blir altsÄ 500 BCF gass --> 500 000 000 MCF gass --> 1 500 MUSD $ i salgsverdi gitt 3 $ /MCF.
IKKE 500 BCF gass --> 500 000 000 MCF gass --> 83 333 333 fat olje ekvivalenter --> 6 667 MUSD gitt oljepris 80 $/ fat.

Jens har forsÄvidt ogsÄ nevnt at selv om gassfeltet er beskjedent, kan det finnes mer gass andre steder innenfor OML 113 - omrÄdet.

E Desperados
15.12.2023 kl 16:18 6268

Stemmer. SÄ spÞrs det selvfÞlgelig om det er 3$ / MCF for all gassen, eller om det kun er pÄ det som er "gas to power" og skal brukes lokalt. Jeg vil jo anta at man er noe nÊrmere markedspris pÄ "gas to WAGP (west african gas pipeline) samt at det er noe olje inne i bildet ogsÄ.

https://imgur.com/a/7g1JN9m (Ă„rstallene her er naturlignok helt off da prposjektet er forsinket).
Makrobaronen
15.12.2023 kl 22:13 6066

Var faktisk en stÞrre kjÞper post i dag pÄ over 100k. HÄpte den skulle kjÞpe seg litt opp i boken men neppe!
Flodhest82
15.12.2023 kl 22:36 6087

Den var vel pÄ 124 000 aksjer, sÄ det var to litt stÞrre poster som ble matchet, men ser ikke ut som hele poste gikk sÄ lov Ä hÄpe at den som kjÞpte fortsetter pÄ mandag
Makrobaronen
16.12.2023 kl 21:25 5717

Satser pÄ det! HÄper pÄ en stÞrre som stÞvsuger under 9kr i nÊrmere fremtid!
Goliaten15
18.12.2023 kl 07:41 5338


PetroNor E&P ASA: Record oil sales in 2023 confirmed

Oslo, 15 December 2023: PetroNor E&P ASA (“PetroNor” or the "Company") confirms that 373,423 bbls of oil were lifted and sold from the Djeno Terminal in the first week of December 2023, generating a cash inflow of USD 27.3 million at a realised price of USD 73.15 per barrel.

This brings the total 2023 net entitlement volumes sold to 1,543,910 bbls for USD 121 million in cash, equivalent to an average price of USD 78.30 per barrel.

This represents a historically high volume and revenue for PetroNor, almost double the quantity lifted and sold in 2022 by comparison, 800,177 bbls. The Company is now benefitting from the significant capital investment in the infill drilling campaign over the past two years.

The Tchendo 2 platform has now arrived in Congo from yard upgrades in the Netherlands and will be commissioned in the field in the coming months.

The platform includes a total of 14 new wells slots which will enable further development of the Tchendo field with six new wells planned in H2 2024. The infill drilling programme includes 18 wells of which 11 has been drilled to date and has lifted the daily production capacity in PNGF Sud from c. 20,000 bopd to current rates of c. 35,000 bopd.

The Tchendo 2 platform further includes three gas turbines with an installed capacity of 27MW that will allow energy independence and reduce gas emissions for the PNGF Sud license with additional capacity for power export and excess gas utilization for surrounding licenses.

For further information, please contact:
Investor Relations
Email: ir@petronorep.com
Makrobaronen
18.12.2023 kl 07:42 5341

đŸ€‘đŸ’°
RÄtt og doble fra fjorÄret! Pengebingen vokser! Jeg tror kanskje pnor kan bli en liten nyttÄrsrakett
Bolighaien91
18.12.2023 kl 09:10 5128

Pengene renner inn i selskapet, og prisen holder seg nede. Bare Ä handle hardt fÞr de enten begynner med utbytte eller tilbakekjÞp i starten av neste Är. Da gÄr prisen.
Tricky
18.12.2023 kl 10:07 5045

PetroNor, har gjort det godt i 2023. Det betyder de ifb med GF i April har mulighet for vedtat en ganske bra utbytte i 2024, samtidig med de er solide nok nok til viderutviklingen av selskapet. Veldig interesant samt positiv de sammen med operatÞren planlegger viderutvikling av Tchendo field, skal ikke overraske meg on net andelen gÄr 7000 fat per dag ved slutten av 2024.
Flodhest82
18.12.2023 kl 10:14 5087

Likevel er aksjekursen lavere i 2023 en den var i deler av 2022. Men regner med at markedet snart ser verdiene i selskapet og sender kursen godt oppover
E Desperados
18.12.2023 kl 10:45 5024

SÄ lenge selskapet fortsetter Ä tjene penger i dette tempoet sÄ kommer aksjekursen og utbytter etterhvert. Er bare Ä vÊre tÄlmodig.
Harvald
18.12.2023 kl 11:31 4948

Ser ut til at produksjonen pÄ feltet fortsatt holder seg bra med ca. 35 000 bopd. Da kan vel vi forvente en gjennomsnittlig produksjon til PNOR for q4 pÄ oppunder 6000 bopd.

Hadde hÄpet pÄ at de slengte pÄ en nyhet om at 25+MUSD var mottatt for lisenssalget i GB, men ikke ennÄ. HÄper de mottar pengene fÞr nyttÄr. Vil se bedre ut ved presentasjon av tall.

FĂ„r ihvertfall sminket resultat for 2023 da det har blitt solgt mer olje enn hva som ble produsert i Ă„r, i motsetning til resultatet for 2022 da effekten ble motsatt.
JUICEitUP
18.12.2023 kl 11:52 4867

Superforenklet regnestykke her hvor forutsetningene er samme inntjening neste Ă„r og hvor vi benytter uttalelser fra John Hamilton i Panoro om at overskuddet ved ca. 80 dollar oljepris tilsvarer ca. 50%, dvs. at totale kostander inkl. drift av oljebrĂžnner, G&A, financials etc. tilsvarer 50%.Mulig at dette er noe lavere for Petronor siden OPEX er mye lavere, men igjen superforenklet;
121 MUSD totale inntekter x 50% = 60,5 MUSD i overskudd
60,5 MUSD x 10,5 =635 MNOK
142 Millioner aksjer x 7,5 NOK pr. aksjer = 1.065 MRD NOK i selskapsverdi
1065 MRDNOK / 635 MNOK = PE pÄ 1,677

Har vel fortsatt til gode Ä se et selskap som allerede nÄ kan skilte med en faktisk P/E pÄ under 2. Det betyr at det skal bare 1,67 Är til for at hele selskapsverdien er tjent tilbake. Det betyr at verdien pÄ selskapet i realiteten Þker med 60% hvert Är sammenliknet med dagens verdi. Øker aksjekursen synker Þkningen og faller kursen Þker den ytterligere. Skulle gjerne sett andre eksempler pÄ en verdiÞkning kun pÄ finansielle tall som tilsvarer 60% hvor aksjekursen stÄr i bero. Det tror jeg ikke er mulig. Det er nettopp dette forhold som gjÞr at jeg frykter oppkjÞp til spottpris.
Redigert 18.12.2023 kl 11:54 Du mÄ logge inn for Ä svare
Trymte
18.12.2023 kl 12:10 4814

"Det er nettopp dette forhold som gjĂžr at jeg frykter oppkjĂžp til spottpris."

Topp 20 sitter pÄ 75% av aksjene, og de vet hvilken verdier de sitter pÄ. Sikkert noen smÄaksjonÊrer som hadde kastet kortene pÄ et 10-kroners bud, men de store hadde ikke godtatt et skambud.
Flodhest82
18.12.2023 kl 12:21 4791

Ettersom utviklingen kursmessig har vÊrt begredelig de siste Ärene, og interessen er 0 sÄ er eg redd for at mange godtar et bud der de kommer ut i pluss. 10kr blir nok for lite, men kommer de med et bud pÄ 13-14kr sÄ blir nok mange happy. Kommer det et bud, sÄ vil eg tro at det er de stÞrste eierne som kommer med det
Trymte
18.12.2023 kl 12:23 4783

14 kroner, da nĂŠrmer vi oss en dobling fra dagens kurs. Er ikke i spottpris-land da. (Selv om jeg ikke hadde akseptert.)
Flodhest82
18.12.2023 kl 12:37 4736

Sant nok, men med dagens produksjon og kontanter, sÄ burde vi lagt langt nÊrmere 14kr en 7kr
Odi.1
18.12.2023 kl 12:50 4692

Bli ferdige med regnskapsÄret 2023 fÞrst, dem er ikke interessert i noe nÄ som dem kan fÞre denne sÄ lav :)
SÄ ha Þynene Äpne for NyttÄr og sÄ videre.
ps.. Kun 13 dager igjen av Äret nÄ..
Flodhest82
18.12.2023 kl 12:58 4673

Men samtidig er det mange som vil ha opp kursen fÞr Äret er slutt, grÞnn portefÞlje er alltid kjekkere. Man ser det hvert Är at noen av aksjene som har falt mest fÄr seg en skikkelig oppsving fÞr nyttÄr. Ser det er veldig tynt pÄ salgsiden no, under 15 00 aksjer opp til 7.8 SÄ om noen vi ta en for laget
Redigert 18.12.2023 kl 13:01 Du mÄ logge inn for Ä svare
sÄpe i Þynene
18.12.2023 kl 12:58 4674

Tror nok mer pĂ„ en PE nĂŠrmere 1 for 2024. Produksjonen gĂ„r opp, For Petronor er nok totale kostnader godt under 50 %. Man sitter jo pĂ„ en pengebinge av dimensjoner som genererer inntekter ogsĂ„. Blir jo nĂŠrmest som oljefondet 😀. VedrĂžrende oppkjĂžp som det snakkes om burde vi se priser godt oppe pĂ„ 40 tallet. En liten titt pĂ„ reserver forteller oss at selv det ville vĂŠre grisebillig. Tok 5 K til i dag.
E Desperados
18.12.2023 kl 13:24 4591

Oljepris pÄ 80$, dollar pÄ 10,5 og en produksjon pÄ 6 000 bopd burde gi rett i underkant av 5 kr per aksje etter skatt for 2024.
Flodhest82
18.12.2023 kl 13:27 4649

Rimelig sykt at man fÄr handlet denne pÄ 7 tallet
polion
18.12.2023 kl 14:42 4485

Og dagen i dag; tror du jaggumeg ikke at "det gamle liket" (m/PE 1,5) er i ferd med Ä bevege seg en slump oppover, faktisk bedre enn alle andre oljeaksjer. Kan det muligens vÊre at det er Økokrim Norge som kjÞper seg opp etter at de har innsett at de ikke fÄr til en skit mot verken Knudsen, Ludvigsen eller selskap? Ja, det vil jeg pinadÞ tro.
E Desperados
18.12.2023 kl 14:49 4485

Og jeg som var sikker pÄ at jeg hadde hÞrt av meget troverdige kilder at denne skulle ned til 6,5 kr og MCAP langt under net cash...
SEE
18.12.2023 kl 14:58 4470

👍Ta det med ro, en dag uten Ă„ vĂŠre i grĂžnt sĂ„ er han tilbake! 😉
Redigert 18.12.2023 kl 14:58 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
18.12.2023 kl 15:19 4507

Hyggelig med en grÞnn dag men litt tidlig Ä sprette champisen eller? Folk her inne har en tendens til Ä fort glemme 10 rÞde for en grÞnn. Jeg skal se 10 grÞnne for en rÞd fÞr jeg hiver meg pÄ vekkelsesbÞlgen som rir PNOR i dag:)
Fluefiskeren
18.12.2023 kl 15:35 5108

Ja. Pen oppgang i dag. MĂ„tte det vare!

Bra melding. Har noen funnet frem kalkulatoren? Eller har KI erstattet markedets intelligens?
Makrobaronen
18.12.2023 kl 16:14 5073

Ser nok 8kr veldig snart! Selgersiden er ikke stor akkurat.. hĂ„per vi havner pĂ„ 7.7 i dag og at noen kjĂžrer den litt opp pĂ„ tampen i dag🚀
Gubbemann
18.12.2023 kl 22:51 4663

Traff nesten der Makrobaronen😊 Var roligt innpĂ„ trĂ„den her i kveld. Ingen Hausing , trur folk er redd for Ă„ bli skuffet. NĂ„ fĂ„r vi krysse fingrene for at folk ligger merke til denne glemte juvelen 😅 i mellomtiden drĂžmmer eg om nyttĂ„rsraketter đŸ€“