Successfull PoC of new Pilot line - mulig short squeeze

Rule
BCS 18.07.2023 kl 12:23 353998

Denne tråd titel er ment som en lille service/info meddelelse till dem som måske ikke følger med på tæt hold og ikke gider læse op på BCS hoved tråden:

*At Bergen Carbon Solutions we are thrilled to announce successful proof of concept of our new separation pilot line. This is an important pre-requisite to ensure our cost competitive advantage as the green supplier of the supermaterial of the future!
*EU batteri-pas ordning er lige ned i BCS turban
*Patent ansøgning indgivet på ny renseprocess med genbrug af elektrolyt
*Samarbejde med Broadbit

Jeg har selv aktier i BCS og er long, da BCS har fat i en mulig del-løsningen til et helt fundamentalt problem ved batterier til alt elektricificering:
- produktion af carbon nano fibre og grafit på konventionel vis forurener big-time ( carbon/grafit er et super vigtigt materiale i batterier )
- produktion med BCS metode er Co2 neutralt
- carbon nano fibre kan forbedre performance af batterier og grafit er en væsentlig bestanddel

BCS står nu utroligt stærkt og i mine øjne langt langt langt stærkere end ved IPO på kurs 16-18 NOK og end ved den gamle kurs bund på 30 NOK.

Update 21/7-23:
Dagens kurs her kl 13:55 - 9:40 NOK. Ser ud til markedet tager positivt imod BCS ny ledelse, strategi, fremskridt og ny PoC.
Hvis BCS lykkes med at lave god butik ud af deres teknologi kan der komme en voldsom rekyll.
BCS har været på Nordnets lister over Top-10 fortjeneste på udlån i flere kvartaler. Derfor adderet "mulig short squeeze" på titel.

Update 28/7-23:
Der kommer nu et giga press på at reducere brugen af fossil fuels:
---------------------
https://energiwatch.dk/Energinyt/Politik___Markeder/article16316343.ece
FN-chef: Vi går fra global opvarmning til global kogning
Guterres opfordrer verdens politikere til straks at tage vidtrækkende skridt for at bremse klimaforandringer.
---------------------------
Konventionel teknologi til produktion af carbon nano fibre er CVD: Chemical Vapor Decomposition.
CVD bruger 5x-10x mere energi end BCS metode og BCS metode forbruger Co2 som et input.
Den politiske agenda er et faktum her - om det er menneskeskabt eller ej - så er den politiske agenda fakta.
Redigert 05.05.2024 kl 00:14 Du må logge inn for å svare
elnomi
04.09.2023 kl 14:08 5090

Bergen-aksje snur brått etter falske rykter!
https://www.finansavisen.no/finans/2023/09/04/8033694/fredriksen-rederi-stiger-etter-oppgradering

Det er smått utrolig at BCS kan holde på slikt?
Har ikke Odd Strømsnes lært noe som helst av hvordan Sagmo forledet markedet?
Utrolig at en leder for et børsnotert selskap ikke vet bedre enn å sette ut slike rykter. Sjekk førstesiden av Hegnar nå, smørt ut på forsiden!

Bergen-aksje snur brått etter falske rykter!
https://www.finansavisen.no/finans/2023/09/04/8033694/fredriksen-rederi-stiger-etter-oppgradering
Redigert 04.09.2023 kl 14:10 Du må logge inn for å svare
Rule
04.09.2023 kl 14:16 5062

Kan ikke få tilgang. Hvad melder de…?
Var FA lige hurtige nok i deres gengivelser af at man trækker tilbage..? Giver ikke mye mening hvis man har sendt et notat til staten.
poncho1
04.09.2023 kl 14:19 5035

Når Finansavisen kontakter Bergen Carbon Solutions-sjef Odd Strømsnes med spørsmål om det virkelig stemmer at selskapet har fått sterke signaler om at selskapet kan bli kjøpt opp, svarer han:

– Det er sterke signaler om at BCS er et interessant selskap med en spennende teknologi.

– Betyr det at du ikke lenger står ved uttalelsen om oppkjøp?

– Jeg står ved min første uttalelse, Strømsnes.

Når Finansavisen spør styreleder Jon André Løkke om selskapet vurderte å sende notatet om oppkjøpsfrykten til aksjemarkedet i form av børsmelding, svarer han:

– Nei, det kan jeg ikke tenke meg. Vi har dialog og ytrer vår mening hele tiden, så det er definitivt ikke noe som faller i den kategorien. Vi har gjort mye fremskritt i selskapet seneste halvåret, og den kvartalspresentasjonen var en sterk historie. Jeg tror årsaken er at aksjonærene får tillit til selskapet, ikke brevet, sier styreleder Jon André Løkke.

[…]

– Tenker du det er ugreit å spre slike oppkjøpsrykter uten å varsle aksjemarkedet om det?

– Jeg mener vi kommuniserer ryddig og ordentlig. Det at det er interesse for selskapet er ikke nytt. Det har det vært i lang tid, særlig på grunn av den lave aksjekursen, sier Løkke.

– Har dere kommunisert dette?

– At det er stor interesse rundt selskapet har vi snakket om gjentatte ganger iblant annet kvartalspresentasjonene. Blant annet at vi har fått Enova støtte for samarbeid med et stort kinesisk selskap, samt at vi jobber med et stort koreansk selskap.
Londonmannen
04.09.2023 kl 14:20 5046

Et meget godt innlegg. Hadde FA vært halvparten så klar og redelig i sin journalistikk, så hadde jo den blekka kunne hatt en viss verdi. Men når FA er såpass tendensiøs og unøyaktig i en sak man har en smule kjennskap til, så kan man jo lure på om alle artikler i FA er like omtrentelige og tendensiøse som denne. Og da har jo ikke avisen noen som helst verdi i mine øyner. Da kan man like gjerne kjøpe Se og Hør og bruke innholdet i det bladet, eller alternativt Donal Duck.

Man må jo begynne å lure på hvor Hegnar rekrutterer sine såkalte finansjournalister. Mkan til piss enkelte av disse knøttene serverer er jo hårreisende.
al-tei
04.09.2023 kl 14:42 4982

Tydeligvis noen som misfornøyde med å ikke få handlet på lavere kurser som har fått den artikkelen på trykk. Blir vel ikke overrasket om overskriften i FA på onsdag er "Spetalen kjøper seg inn i BCS igjen"
Rule
04.09.2023 kl 14:42 4994

Spændende. Nærmest som om nogen vidste at der vil blive spredt tvivl og dispute rundt om gårsdagens guld nyheder idag til middag. Kæmpe kurs over-reaktion op til morgenstund (pump) istedet for jævnt og trut - nyhed - tilsvarende dump for at skabe panik. Hele dette stunt understøtter dem som har Bet imod BCS. (Short). Lidt moro. Lite tvivl om at en del kan være i klemme med shorts… vinkling på artikel og news er noget overdrevent både imod positiv og negativ. Hvordan sku Odd være bekendt med et opkøb rygte..? Hvordan skal han så bekræfte eller afkræfte det..? Hvilken påstand er det Odd har trukket tilbage…?
FaderGem
04.09.2023 kl 15:25 4849

Snart en million aksjer som har skiftet hender i dag. Noen selger tydeligvis, men det er jaggu noen som kjøper også. Skal bli spennende å se hvem som har utnyttet seg av stuntet til Finansavisen-cowboyene og hvem som lot seg føye under og med.
Londonmannen
04.09.2023 kl 15:32 4850

Det er jo også et kunststykke å få artikkelen i BT til å si at det oppkjøp på gang i BCS. Det var ikke noe i den artikkelen eller brevet til departementene som tilsa at BCS pr nå var utsatt forvent oppkjøp. Kun amatørene i FA som klarer det kunststykket å vri innholdet i en slik retning.

Det som styremedlem Dag Skansen forsøker med brevet er å vekke sløve politikere og påpeke at BCS nå besitter en teknologi som vekker oppsikt i utlandet og st det derfor ikke kan utelukkes at utenlandske interesser, og da spesielt kinesiske, kan være interessert i å kjøpe opp.

Det er noe ganske annet enn å spre falske oppkjøosrykter.

Fsktum er at utviklingen i BCS har gått langt raskere og er mer oppløftende enn noen skulle tro var mulig. Og når en slik banebrytende teknologi blir utviklet så kan man ikke utelukke at nasjoner, som sliter med enda større problemer relatert til CO2, vil forsøke å få tak i teknologien. Men dette er samtidig en teknologi som kan være grunnlaget for en helt ny, norsk, innovativ industri.

Samtidig må vi ikke være naive. Rimi-Hagen har stor interesse for at CCS eventyret i Nordsjøen blir suksess. Da er det lite ønskelig at en ny norsk teknologi for CCU kommer i fokus. Og Rimi-Hagen har nok sine kontakter i såvel departementene som FA og vet å trekke i trådene når noe kan komme til å true CCS prosjektet i Nordsjøen.

Jeg sier ikke at det er Hagen som står bak FA sitt stunt, men jeg ser helt klart at det er en interessekonflikt mellom CCS og CCU i Norge. Og med en storstilt utbygging av BCS sim teknologi i Norge, så vil CCU kunne true CCS på sikt. Slikt blir det konflikt av.
Londonmannen
04.09.2023 kl 15:42 4817

Synd dersom noen har blitt lurt til å selge på bakgrunn av lapskausen FA sauset sammen. Skulle gjerne visst om enne lapskausen var et resultat av en udugelig journalist eller om det har vært et bestillingsverk fra noen som ikke ønsker at staten skal bidra til at BCS sin teknologi blir til storindustri av grønt råstoff til batteriprodusentene. Slik utvikling kan jo gjøre CCS noe mindre interessant og lønnsom.
mimer
04.09.2023 kl 15:43 4821

Skuffende av xtrainvestor å legge seg på samme nivå som FA.

BERGEN CARBON SOLUTIONS: Fredag fanget Bergens Tidende opp et brev fra selskapet til næringsministeren der de i påpekning at de norske virkemidlene var for dårlige også skrev "Det foreligger sterke signaler som tilsier at BCS kan bli utsatt for oppkjøp" og der de nevnte kinesiske giganter generelt. Dermed steg kursen 13,5% på fredag og fortsatte opp nye 15% i dag før selskapet slo kontra når Finansavisen tok opp saken. Da trakk selskapet påstanden. (Fa+) ....så her lukter det bare et tiggende selskap som gjerne så staten inn på eiersiden ved å skremme om Kina.
Bullfight
04.09.2023 kl 15:58 4764

Det ender vel med at kinamannen byr 50 og stikker av med gevinsten som de har gjort utallige ganger før.
Londonmannen
04.09.2023 kl 16:02 4761

Kjepp, og Ola Dunk med Støre i spissen står med nisselua på steinhelle og klør seg i hue;»å, var teknologien brukende altså?»
Marketwatch
04.09.2023 kl 16:02 4782

Det er sannelig mange som vil syge på spenene til statspurka! Høyrefolk er i så måte ikke bedre enn andre: skatt vil man ikke betale, men kan man få noen gratis kroner fra moder stat, så er det ingen som sier nei takk. At det å bli "truet" med oppkjøp, skal være så fælt for selskapets aksjonærer er, for å si det mildt, nye toner fra investorene. Dersom selskapets teknologi er så unik og verdifull, burde vel markedet ta seg av dette, ved at kursen fikk en eksplosiv stigning. Dersom ledelsen/styret mener selskapet er alt for lavt priset, så har de vel en jobb å gjøre ovenfor mulige investorer, istedet for å tigge risikokapital fra staten.
Slettet bruker
04.09.2023 kl 16:09 4777

Tull! Hvis selskapet har en teknologi som fungerer og en ledelse og et apparat som klarer å forvalte dette kunne man inngått avtaler og samarbeid. Dessverre farer ledelsen med løgn og usannheter. Vi er nå på dagens forsider med mildt sagt urolige nyheter og du klager over at Støre ikke spytter inn penger i dette? Katastrofedag for BCS, i morgen skal vi ned mot ATL og jeg har solgt meg ut. Takk og farvel.
Bullfight
04.09.2023 kl 16:13 4771

Du har ikke solgt en dritt for i følge deg selv har du ikke aksjer jævla tulling, kom deg tilbake på avdelingen, det er kjøttkaker til middag i dag.
Redigert 04.09.2023 kl 16:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.09.2023 kl 16:15 4763

Grønnskalle….du har aldri eid EN aksje i BCS. ikke jug på deg noen aksjer nå.
FaderGem
04.09.2023 kl 16:26 4734

Veit ikke om jeg skal gidde å bruke tid på deg, men da du sier "takk og farvel", så regner jeg med det er siste gangen jeg ser nicket ditt på disse trådene.
Og det fortjener virkelig et svar:
Farvel! :-)
Novak1
04.09.2023 kl 16:42 4702

Det måste varit rigtigt, rigtigt tungt för dig de senaste dagarna. Köpa på 80 kr/aktie, snitta ner och sen sälja sig ut. Och sen sitter du och lipar här på forumet i flera månader, den ska ner till 6, den ska ner till 7, det blir ny ATL, det blir emission etc. Minst 100 innehållslösa, ytliga, värdelösa kommentarer har du skrivit hittills. Inte ett rätt har du haft.

Och sen börjar den dra igen!

Nej, börsen är inte för alla, det är en farlig plats. Hade du bara kunnat inse hur lite du kan och hur mycket det krävs för att lyckas, så hade du sålt allt du har, loggat ut och glömt allt detta med börsen, för alltid.
poncho1
04.09.2023 kl 16:45 4700

Og nå som katastrofedagen er over, kan vi skue det grufulle resultatet. I dag har altså kursen falt hele … nei vent, vi endte visst helt flatt. Men siden før Q2-presentasjonen forrige uke ser vi hvor ille det står til, da snakker vi en kollaps på … å ja, det var visst opp femten prosent, det. God tur på ferden videre, Grønnskalle!

(For øvrig noterer jeg meg at ingen ennå har gitt noen forklaring på hva de mener BCS har gjort så fryktelig feil i forbindelse med denne oppkjøpssaken.)
Londonmannen
04.09.2023 kl 16:54 4673

Nei, har du solgt deg ut? Du tror vel gjerne at du blir savnet også da? Lykke til videre!
Du mener Nors Hydro og Equinor ble til ved hjelp av kun investorene sine innskudd og at staten satt på sidelinjen og bivånet det hele? Hadde det skjedd hadde oljeeventyret utenfor norskekysten vært i amerikanske hender. Men slikt evner du neppe å skjønne.

I den grad BCS sin teknologi er unik og kan omdanne 2 kg med CO2 til 1 kg CNT og uten å sette miljøskadelig fotavtrykk etter seg så bør staten kjenne sin besøkelsestid.
Novak1
04.09.2023 kl 17:16 4607

Han sålde ut sig för länge sedan, läs hans sista 30 inlägg, det är ganska uppenbart! Man pratar inte medvetet ner sin egen investering, om man inte är helt korkad!
Gork
04.09.2023 kl 17:17 4691

Børsextra sin kommentar:
"Fredag fanget Bergens Tidende opp et brev fra selskapet til næringsministeren der de i påpekning at de norske virkemidlene var for dårlige også skrev "Det foreligger sterke signaler som tilsier at BCS kan bli utsatt for oppkjøp" og der de nevnte kinesiske giganter generelt. Dermed steg kursen 13,5% på fredag og fortsatte opp nye 15% i dag før selskapet slo kontra når Finansavisen tok opp saken. Da trakk selskapet påstanden. (Fa+) ....så her lukter det bare et tiggende selskap som gjerne så staten inn på eiersiden ved å skremme om Kina. "

Om dette er tilfelle er gründer 2 lik gründer 1. Styret ber om rapport og daglig leder sier: "Nei, ikke helt riktig". Ikke akkurat gratis underholdning for aksjonærene.

Blir interesant å se hvor sluttstrekken settes i denne offentlige selvpisking underholdningen.

Noen som sier adjø?

Lykke til

Redigert 04.09.2023 kl 17:17 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
04.09.2023 kl 17:17 4686

Vel, heldigvis for det norske folk så lot ikke staten private interesser skalte og valte med den norske oljen. Det kan de takke en fremsynt Rettedal for. Hadde det vært opp til byråkratene i Oslo så ville private interesser tatt over hele oljeeventyret og sluser fortjenesten ut av Norge og inn på diverse private internasjonale kontoer.

Jeg vil tro at de midlene som oljepionerene søg ut av staten i oppstarten av oljeeventyret på 70-tallet, er tilbakebetalt mange, mange ganger. Tror vi skal verdsette folk som evner å se betydningen av ny teknologi før andre internasjonale aktører snapper det og fører det ut av Norge. Nå får vi håpe Vestre ser lyset på onsdag. Heldigvis er Vestre en industrimann og ikke en gallionsfigur som går i fotformsko og lilla skjerf og hever statsrådslønn. Det gir jo et visst håp.
Redigert 04.09.2023 kl 18:11 Du må logge inn for å svare
Rule
04.09.2023 kl 17:50 4652

Det lugter af yderligere opgang. Markedet er ved at vågne op. BCS har fat i en unik teknologi og potentialet er mye stort og næsten intet er priset ind ud over cash beholdning. Bliver spændende hvor længe man kan få tag i flere aktier til billigpriser under IPO 16-18 NOK. Billigpris fordi BCS står mye stærkere end ved IPO og fordi ingen kan have tjent penge i gennemsnit, hvis vi er under IPO.
Jeg har selv aktier i BCS med en høj GAV og dette er ikke et investeringsråd.
Londonmannen
04.09.2023 kl 21:56 4335

Skal jeg forstå deg slik at selskap og ledelsen som skal drive CCS med fangst på Østlandet og lagring utenfor Vestlandet har et apparat som ikke kan forvalte CCS siden staten skal inn med 25 milliarder i Langskip-prosjektet? I henhold til din logikk så burde jo dette vært løst kun med private investorer.

Nei, BCS er slett ikke eneste selskap som har fremmet behov for økonomisk støtte for å akselerere prosessen og komme opp i stående. Her har dagens regjering, med fokus på Distrikts-Norge muligheten for å bidra til industrireising langs hele kysten og gjøre Norge til mottaker av store mengder CO2 fra Europa og kunne sende viktige komponenter for batteriindustrien tilbake til Europa.

Det er jo pussig at Norge uten problemer bruker 25 milliarder av fellesskapets midlet til å pimpe CO2 ned i lagerhaller under havbunnen i Nordsjøen, men skulle ha problemer med å yte støtte til å etablere en helt ny industri i Distrikts-Norge, som til gjengjeld vil kunne gi Norge store inntekter i statskassen i årtier fremover, samtidig som Norge da vil bidra til å gjøre Europeisk bstteriindustri mindre avhengig av leveranser fra Kina.

Det paradokse ville være om kinesiske interesser kommer på banen og kjøper opp BCS sin teknologi og med det gjør Europa enda mer avhengig av Kina.

Det er fortsatt lov å tenke strategi utover ens egne grenser.
Redigert 04.09.2023 kl 22:38 Du må logge inn for å svare
Conrad
05.09.2023 kl 10:47 3879

Venter spent på ATL. Vi skal altså ned mot 7,13, så da må vi vel falle ca. 31 % i løpet av dagen.
Rule
05.09.2023 kl 14:18 3654

Ingen tvivl om at Q2 og notat + møde med staten var en samlet positiv overraskelse. Rigtig mange havde dømt BCS som en taber case der bare ville løbe i emissioner og konkurs. Ført an / startet af SP/Spetalen med “hokus pokus” meldinger. Tænk - blandt top10 bedst tjenende udlån aktier via Nordnet :-o

Kæmpe wake-up Call.
En turn-over med ny ledelse og ny rense process med genbrug af elektrolyt osv…
Redigert 05.09.2023 kl 14:19 Du må logge inn for å svare
PrivatInvestor
05.09.2023 kl 15:47 3589

Vestre pleier å være gavmild med batteri og Carbonfangst selskaper.
Spesielt i disse valgtider.
Når ett selskap melder om bedre utvikling enn antatt og at de er klare for komersialisering i løpet av 6 mnd. Bør jo kursen reagere.
Dette er mot normalt for grønne startup selskaper.
operaorkesteret
05.09.2023 kl 15:51 3588

Det tror jeg du har rett i, London. Brevet til regjeringen er geo-politisk begrunnet. At det er interesse hos kinesiske selskaper for denne type teknologi: åpenbart. Om det har vært løst diskutert om investeringer i selskapet fra slike interessenter - kanskje. Dersom det hadde vært konkrete oppkjøp på bordet hadde det vært børspliktig informasjon (det har styreformann avfeid, så da må vi tro på det). Men at det er et mulig utfall er klart. Det geo-politiske spillet mellom Kina og vesten bare øker. Kineserne ønsker seg teknologi, mineral og produksjonsfortrinn innen flere områder. For dem handler det ikke bare om penger.

Derfor synes jeg brevet fra BCS til regjeringen er på sin plass. De ønsker avklaringer på rammevilkår. Hvis ikke Norge kan gi det, får de kanskje muligheten andre steder..
Rule
05.09.2023 kl 21:17 3350

ja, bliver spændende at se hvad der sker på listerne. Vi har haft en lang periode hvor top-50 har øget deres andel. Aktien har været oversolgt pga Saga Pure udsalg og ex CEO. Efter deres exit har vi fået stor breakthrough med genbrug af elektrolyt og samarbejde med HuChems m.v.. Det havde de ikke lige set komme.

Det bliver meget lidt interessant at have BCS til udlån via Nordnet liv da alle fundamentalerne peger opad. Ingen der ved deres fulde fem gider låne flere aktier i BCS til shorting. Sku være for at beskytte deres shorts, men det er en glidebane på en aktie der har potentiale til at gå x50 :-)
Ku være moro om folk begynder at hive udlånte aktier hjem. Fik læst betingelser på nordnet liv og man kan blokere for udlån på ens egen konto uden varsel :-O
Bliver spændende om BCS ikke træder ud af nordnets liste over top-10 bedst tjenende på udlån i Q4 og hvad giver det på kursen...?
al-tei
05.09.2023 kl 22:01 3282

Det var jo litt synd selskapet ikke brukte 16mill på å kjøpe Sagmo sine 2mill aksjer. Da hadde dette sett mye bedre ut.
MacT
06.09.2023 kl 06:25 3096

Kjøp fredag

1.
SPC INVEST AS
+70 170 +100% 70 170 0,1672%
2.
TIGERSTADEN AS - KONTO #3
+50 000 +25% 250 000 0,5957%
3.
MORGAN STANLEY & CO. INTERNATIONAL
+41 733 +100% 41 733 0,0994%
4.
JO TORSMYR (f. 1966)
+30 000 +100% 30 000 0,0715%
5.
HOMME HOLDING AS - KONTO #2
+25 180 +100% 25 180 0,06%
6.
PER MAGNE NILSEN (f. 1953)
+24 100 +241% 34 100 0,0812%
7.
SIRVAN TEIGLAND KALAMI (f. 1993)
+16 500 +106,69% 31 966 0,0762%
8.
TEF INVEST AS - KONTO #2
+11 000 +12,94% 96 000 0,2287%
9.
BOFA SECURITIES EUROPE SA - KONTO #1E
+10 792 +1.769,18% 11 402 0,0272%
10.
TOR ARNAR SKEIE (f. 1969)
+8 000 +100% 8 000 0,0191%
11.
TOMMY HEGGLAND BOLSØY (f. 1978)
+7 530 +75,3% 17 530 0,0418%
12.
MORGAN STANLEY & CO. INT. PLC.
+6 803 +6,92% 105 179 0,2506%
13.
CHAO FU (f. 1983)
+6 400 +100% 6 400 0,0152%
14.
ANNE-BRIT SOLBERG JØRGENSEN (f. 1964)
+6 300 +225,89% 9 089 0,0217%
15.
KETIL EGGE (f. 1964)
+6 000 +40% 21 000 0,05%
16.
NORDNET BANK AB - KONTO #11
+5 512 +1,24% 451 619 1,076%
17.
FRITHJOF LEIRVIK (f. 1995)
+5 500 +36,67% 20 500 0,0488%
18.
RAYMOND TALBERG (f. 1980)
+5 100 +100% 5 100 0,0122%
19.
MARTIN STIGEN (f. 1988)
+5 000 +100% 10 000 0,0238%
MacT
06.09.2023 kl 06:29 3078

Salg fredag
1.
NORDNET LIVSFORSIKRING AS
-88 338 -2,99% 2 861 825 6,8187%
2.
MEGLERKONTO INNLAND DNB BANK ASA - KONTO #75
-38 467 -75,36% 12 575 0,03%
3.
ROLF SELNES (f. 1959)
-26 620 -100% 0 0%
4.
FRANK LASSE NILSEN (f. 1973)
-23 711 -100% 0 0%
5.
TORSTEIN HØVERSTAD (f. 1967)
-16 000 -100% 0 0%
6.
MINH HOANG PHAM (f. 1966)
-14 000 -100% 0 0%
7.
KARL ALFRED ARNESEN (f. 1959)
-13 800 -99,82% 25 0,0001%
8.
IGOR ORLOV (f. 1983)
-13 671 -100% 0 0%
9.
HROAR HOLM CARLSEN (f. 1968)
-12 500 -100% 0 0%
10.
TROND ROBIN PETTERSEN (f. 1971)
-11 302 -34,87% 21 111 0,0503%
11.
TORBJØRN WELTZIN (f. 1958)
-10 000 -20% 40 000 0,0953%
12.
MIECZYSLAW ZAK (f. 1965)
-10 000 -100% 0 0%
13.
THOMAS BERG (f. 1971)
-8 193 -9,08% 82 000 0,1954%
14.
JENSEN EIENDOM AS
-7 999 -99,99% 1 0%
15.
SÆRVOLL HOLDING AS
-5 500 -100% 0 0%
16.
SIX-SEVEN AS
-5 200 -2,6% 194 830 0,4642%
17.
JOACHIM WELSTAD (f. 1991)
-5 010 -82% 1 100 0,0026%
18.
ØYVIND STØYLEN (f. 1969)
-5 000 -100% 0 0%
19.
CONMANTRA OFFSHORE SUPPORT AS
-5 000 -16,67% 25 000 0,0596%
20.
JON ANDERS HAMMER (f. 1991)
-4 559 -100% 0 0%
05/09/2023
0 aksjer. -4 559 fra forrige dag
21.
STEFAN MC ALLISTER OLSEN (f. 1980)
-4 500 -23,08% 15 000 0,0357%
22.
REIDAR GRESSETH (f. 1987)
-4 500 -31,03% 10 000 0,0238%
23.
MARTIN TRONSTAD (f. 1964)
-4 390 -11,15% 35 000 0,0834%
24.
SAXO BANK A/S
-580 -0,5% 115
Slettet bruker
06.09.2023 kl 07:27 3014

Greit å få vekk truseskvetterne fra BCS.
al-tei
06.09.2023 kl 07:53 3081

Ikke overraskende at Nordnet er største selger, kan jo forklare den negative artikkelen på mandag for å få dekket dette utlånet. Listene imorra viser garantert Nordnet som største kjøper.
mimer
06.09.2023 kl 08:35 2988

Skorstad øker, legger mer vekt på det enn alle småttisene med sine håndfull aksjer 🤠
Rule
06.09.2023 kl 11:25 2893

Hvem er Skorstad..?
MacT lister viser vel ca. 200.000 aktier. Der blev handlet >600.000. Er det skjulte eller fordi listen er netto bevægelse så vi kan ikke se hvem som købte fra morgenstund, men dumpede til efter FA artikel…?
Goliaten15
06.09.2023 kl 12:54 2772


Bergen Carbon Solutions AS – Mandatory notification of trade by primary insider

(Bergen, 06. September 2023): Bergen Carbon Solutions AS (BCS, OSE:BCS)

Bodil Holst, member of the Board of Directors of Bergen Carbon Solutions AS, has today acquired 6,800 shares in BCS at an average price of NOK 10.88 per share.

Following this transaction, Holst holds 6,800 shares in BCS.

ENDS

For further information, please contact:
Karina Brudeseth, CFO, karbru@bergencarbonsolutions.com, +47 413 43 381

This information is subject to the disclosure requirements in articles 19 of the Regulation EU 596/2014 (the EU Market Abuse Regulation) and section 5-12 of the Norwegian Securities Trading Act.