Successfull PoC of new Pilot line - mulig short squeeze

Rule
BCS 18.07.2023 kl 12:23 355085

Denne tråd titel er ment som en lille service/info meddelelse till dem som måske ikke følger med på tæt hold og ikke gider læse op på BCS hoved tråden:

*At Bergen Carbon Solutions we are thrilled to announce successful proof of concept of our new separation pilot line. This is an important pre-requisite to ensure our cost competitive advantage as the green supplier of the supermaterial of the future!
*EU batteri-pas ordning er lige ned i BCS turban
*Patent ansøgning indgivet på ny renseprocess med genbrug af elektrolyt
*Samarbejde med Broadbit

Jeg har selv aktier i BCS og er long, da BCS har fat i en mulig del-løsningen til et helt fundamentalt problem ved batterier til alt elektricificering:
- produktion af carbon nano fibre og grafit på konventionel vis forurener big-time ( carbon/grafit er et super vigtigt materiale i batterier )
- produktion med BCS metode er Co2 neutralt
- carbon nano fibre kan forbedre performance af batterier og grafit er en væsentlig bestanddel

BCS står nu utroligt stærkt og i mine øjne langt langt langt stærkere end ved IPO på kurs 16-18 NOK og end ved den gamle kurs bund på 30 NOK.

Update 21/7-23:
Dagens kurs her kl 13:55 - 9:40 NOK. Ser ud til markedet tager positivt imod BCS ny ledelse, strategi, fremskridt og ny PoC.
Hvis BCS lykkes med at lave god butik ud af deres teknologi kan der komme en voldsom rekyll.
BCS har været på Nordnets lister over Top-10 fortjeneste på udlån i flere kvartaler. Derfor adderet "mulig short squeeze" på titel.

Update 28/7-23:
Der kommer nu et giga press på at reducere brugen af fossil fuels:
---------------------
https://energiwatch.dk/Energinyt/Politik___Markeder/article16316343.ece
FN-chef: Vi går fra global opvarmning til global kogning
Guterres opfordrer verdens politikere til straks at tage vidtrækkende skridt for at bremse klimaforandringer.
---------------------------
Konventionel teknologi til produktion af carbon nano fibre er CVD: Chemical Vapor Decomposition.
CVD bruger 5x-10x mere energi end BCS metode og BCS metode forbruger Co2 som et input.
Den politiske agenda er et faktum her - om det er menneskeskabt eller ej - så er den politiske agenda fakta.
Redigert 05.05.2024 kl 00:14 Du må logge inn for å svare
FaderGem
28.02.2024 kl 15:36 3320

Shit samma, du forstår forhåpentligvis poenget...
Har du fått med deg hva BCS har som fokus? Har du fått med deg at de stadig rykker lengre og lengre frem til målet? Som de har sagt hele veien, dette er et maraton. Noen tåler tydligvis ikke å være med på dette.. mange! Men en del står i det med et mål for øyet, og det er målet. Om noen knekker sammen på veien, det bryr jeg meg katta om for å bruke ditt utrykk. Har tatt min daglig dose cat-nip og fokuserer videre på at BCS vil komme seirende ut av dette til slutt, med meg som den plagsomme, ivrige duskejenta på ryggen. Jeg er fortsatt overbevist på at BCS vil få livets rett på et eller annet vis, uansett hva andre sår seg tvilende til.
Det handler kun om å være målbevisst med "riktig", stødig fokus. Så får vi se hvordan det ender til slutt. Jeg skal heie og trampe takta til den siste dusken spretter av. Fremtiden kommer uansett hvilken fart det går i.
digitalnaboen
28.02.2024 kl 15:36 3328

Ønsker ikke å kommentere aksjen - men har fulgt med på den en stund og jeg håper det ikke endere dårlig for aksjeeiere. . .
Jeg vil si, noen - uten å nevne navn er veldig gode til å komme med manipulative utsagn, mobbe tvilere og indoktrinere aksjeeiere til å opprettholde troen på at BCS aksjer skal gjøre folk kjemperike. Tidlgere skrev dere mye om potensiell gråt og tenners gnissel for de som ikke kjøpte BCS aksjer
For Awilco er aksjene å regne som en fis i Sahara Fader Gem , for Finn familie, som har en haug med kjempe billige aksjer, kan det hende de har foretatt støttekjøp. Det hevdes i overskrift det er shorting på gang, Jeg har obserrvert masse tilfelle av det motsatt dvs støttekjøp for å opprettholde kurs eller få liten stigning. Det var mulig fordi det var så liten omsetning. . Påpekte bl. a noen - kanskje en viss lærer - drev aktivt med støttekjøp for å beholde en relativ positiv kursutvilkling, men ingen ville svare på dette
Londonmannen
28.02.2024 kl 15:40 3330

Javel, da må du gi litt mer kjøtt på bena til et slikt rykte. Eller er du en av dem som mener kursutviklingen alltid reflekterer hva som skjer i selskapet? Det finnes jo tydeligvis noen som er av den oppfatningen.
FaderGem
28.02.2024 kl 15:46 3307

Hva som skjer nå med aksjekursen, er ikke det som er utfallet for hva som vil skje i fremtiden hvis BCS lykkes. Jeg tror folk er for opphengt i det som skjer her og nå, og glemmer fremtidens potensiale. Igjennom mørke skyer er sikten dårlig, si.
Londonmannen
28.02.2024 kl 16:02 3262

Det har du nok helt rett i. I tillegg har det nok kommet uttalelser fra ledelsen det siste halvåret som har skapt noen forventninger til at noe skulle skje i løpet av februar 2024. Og da vil en forklaring på at tung har tatt noe lengre tid i sluttfasen ikke tilstrekkelig til å dempe forventningene. Derfor er det nok dessverre skapt en usikkerhet, samt at uteblivelse av info har skapt noe usikkerhet i markedet, som nok er hovedårsaken til at kursen får seg en tur sørover. Dette har jeg omtalt tidligere i uken og det som må skjer overrasker meg ikke.

Ja, kursnedgang er det nok ingen av oss som liker. Men selv vil jeg ikke ta sjansen på å sette meg på sidelinjen i disse tider. Men jeg skjønner at enkelte velger å selge seg ned/ut når man ikke får den utviklingen man hadde forventet. Men vil nok en gang understreke at en kursnedgang som følge av psykologi i markedet er ikke ensbetydende med at selskapet sliter. Det er fortsatt forskjell på markedsaktørene illusjon og fakta.
upsidedown
28.02.2024 kl 16:06 3248

Hvis Finn eller Awilco trykket på salgsknappen og solgte noen hundre aksjer må det meldes og du kan muligens regne ut hvor kursen hadde stått i dag. Det finnes ikke mottakere i markedet til å ta mot volum i BCS per nå, så de kan i likhet med noen andre bare håpe at ting ordner seg til slutt.

FaderGem
28.02.2024 kl 16:13 3218

Helt enig med deg, vi besitter samme syn.
Det som irriterer meg grenseløst er at jeg ikke har muligheten til å utnytte med av disse kreftene som nå rår.
Satser på at illusjonen ikke er ferdig med sin herjing. Folk vil alltid forbli folk, noe kunstig intelligens selvfølgelig ser tvers igjennom.
BSC melder da tiden er moden, hardt å vente på for enkelte med sine forventninger og forhåpninger
Men har man lært en ting, så er forhåpninger på lik linje med bekymringer. Ting kommer da de kommer, akkurat slik de kommer, hverken mer eller mindre. Forhåpningene kan fort bli kneblet akkurat som bekymringene vil blir stilt til veggs og skutt sønder og sammen. For meg er caset like spennende nå, som helt i starten av reisen.
digitalnaboen
28.02.2024 kl 16:21 3209

Hva som skjer med aksjekursen er summen av tro håp frykt og potensiale. Du poengterer alltid det er ikke finnes noen røde flagg, Men dessverre er det heller ingen grønne flagg. BCS har slengt ut noen kroker og har fått ett napp, men ingen fisk på kroken. De er åpenbart ikke i mål ennå, Tiden går, det er utrolig mange sterke firmaer som jobber med tisvarende ting, og det blir sannsynligvis som det alltid blir - den som evt finner beste løsning vinner til slutt.The Winner takes it all, For all del - jeg håper det blir BCS for aksjonæreneds skyld, men slutt med disse patetiske forsøkene på indoktrinering..
MOLSEN
28.02.2024 kl 16:21 3203

Når krybben er tom bites hestene. Er vel det som skjer her mellom gode nick venner på slike dager.
FaderGem
28.02.2024 kl 16:37 3151

Jeg mener du tar kraftig feil hvis du mener "The winner takes it all". Som jeg har sammenlignet med i det kjedsommelige her før.. Ta for det trelast-industrien, bil-industrien, you name it.. ifølge din tankegang, så skulle bare en trelastleverandør fått lov til å eksistere, og vi hadde kun sett ÉN type bil på veiene i hele verden.. er det slik? Visst faen er det ikke det. Her er det rom for fler. Og vi vet at markedet for CNT og MWCNT vil stige eksepsjonelt i årene som kommer. Her er det rom for mange, og teknologien til BCS vil nok bli mer enn nok interessant med tanke på den ekstreme påtvungende globaliseringen av CO2-fotavtrykk som VIL bli prenta inn i alt som skjer her på kloden.
BCS sier selv at det foreløpig ikke er noen røde flagg, hvorfor skal jeg vri på det og si det motsatte bare fordi en aksjekurs har en rød farge ved seg? Henger ikke på greip i min verden, mulig det gjør det i din. Og jeg skal selvfølgelig ikke skyve under en død grevling i grøfta at det KAN være fallgruver her, det er det i alt. Men så langt, beskjeden vi har fått i fra ledelsen selv: NO RED FLAGS. Hva du velger å gjøre med den informasjonen, hvordan du vrenger den til din egen fordel, det får bli din sak. Jeg følger ikke deg, og akter heller ikke å gjøre det, uansett hva du tror. Jeg styrer min egen skute, og mer enn nok fornøyd med min egen jålle. :-)
Redigert 28.02.2024 kl 16:38 Du må logge inn for å svare
FaderGem
28.02.2024 kl 16:55 3120

Har ikke abonnement på TU. Kunne du delt artikkelen/link fra Carbon Capture World, hvis den eksisterer allerede?
digitalnaboen
28.02.2024 kl 17:05 3138

Mulig jeg tar feil.
For å få kommersialsert prosjektet i stor og lønnsom skala , trengs det noen hundre mill til å bygge opp produksjonfasiliteter hvis jeg har forstått det rett. Dvs i bestefall er det leeenge før inntekter kommer. Det hjelper lite med skryteartikler i en blekke som TU, eller en annen liten teknisk publikasjon. Dette er ikke noe ennet en elementer som øker håp og tro, men til syvende og sist er det hva som står på bunnlinja som avgjør om aksjonærene blir rike eller ikke
FaderGem
28.02.2024 kl 17:10 3157

Som sagt, hva du tror og mener, er din sak. Jeg henger meg ikke opp i det. Jeg har min egen hjerne, og den bruker jeg, ikke din. Det ville vært litt sært, føler jeg.
Ifølge BCS selv er selskapet i rute. Med 233 mill på bok, så kan de komme et langt stykke videre med teknologien og kvaliteten på produktene, noe som ER fokuset nå.
upsidedown
28.02.2024 kl 17:22 3136

Det er en misforståelse at det i fremtiden vil bli «en løsning» som passer alle. Det var slik BCS særdeles misvisende ble solgt inn på børs. Nå jobber de mot et konsept der de forhåpentligvis kan skape aksjonærverdier gjennom små serier, så får fremtiden vise om de lykkes i det videre arbeidet.
Londonmannen
28.02.2024 kl 17:22 3156

"Hvis Finn eller Awilco trykket på salgsknappen og solgte noen hundre aksjer..."

Hvis? Hvis månen falt ned på jorden ville det også fått konsekvenser. Man kan "hvis" om mye. Man har du spurt deg hvorfor Awilco og Finn med flere IKKE har solgt noen aksjer?Kan det tenkes at de er mer fokusert på hva som skjer i selskapet og har en viss forståelse for at TTT når man skal utvikle en helt ny industri?

Når det gjelder den siste tids aksjesalg, så har det primært vært gjennomført av aksjonærer som ikke befinner seg på top 50 listen. Ja, bortsett fra Solberg som til en del sin forskrekkelse har tatt seg den frihet å redusere simn beholdning fra 160k aksjer til 130k aksjer, altså en reduksjon på 18.75% av sin opprinnelige beholdning. Dette dreier seg om en sum på kr 300k-350k. Muligens damewn trenger en ny bil eller til oppussing av badet på hytten. Det må jo nesten mennesket få lov til. Til info kan jeg opplyse at når jeg senere i år skal betale en større sum i restskatt, ja da må også jeg realisere noen aksjer. Hvorvidt det blir BCS aksjer som må ut gjenstår å se. Men jeg skal altså ikke selge fordi jeg har mistet troen på BCS, men fordi skattetaten skal ha sitt. Slik er det nok for flere i aksjemarkedet.

Når det gjelder deres håp om at det vil ordne seg til slutt, så var det ikke noe i Q4 23 presentasjonen som tilsa at det ikke skulle ordne seg. Selskapet har flere interessenter til sin teknologi og sine produkter. Kanskje ikke noe rart dersom man har satt seg inn i hva BCS sin teknologi er i stand til. Men dette vet Awilco og dette vet Finn. Og det er nok derfor de sitter stille og rolig og lar tiden jobbe for seg. Spår de smiler litt av alt som skrives her på FA forum og den nervøsiteten som skinner gjennom fra oss småaksjonærer. Men da skal de samtidig vite at det er en voldsom forskjell og ha full tilgang til hva som skjer i de forskjellige porosessene, og det å sitte på utsiden av selskapet.

Ha en fortreffelig aften!
Londonmannen
28.02.2024 kl 17:36 3121

Nå har jeg vært såpass mange år i aksjemarkedet at jeg har fått med meg at markedsaktørene slett ikke priser selskapenen kun etter hva som står på bunnlinjen. Faktisk blir mange selskaper priset etter hva selskapene kan komme til å tjene en eller annen gang i fremtiden. Det er jo bare å se på hvordan markedet har priset et utall medsinske selskaper, IT-selskaper og grønne selskaper. Kan ikke si at blå tall på bunnlinjen har vært så violdsomt fremtredende i disse selskapene, uten at det har hindret markedsaktørene å prise dem svært så friskt. Jeg tror nok at dersom du skal vente til et selskap går med solide overskudd, da vil du ha mistet svært mye av verdistigningen i selskapene. Men , men man skal ikke kimse av gode utbytteselskaper heller. Kjenner flere investorer som kunm går etter solide selskaper innen industri, offshore og shipping som utbetaler hyggelige utbytter kvartalsvis. Jeg er ikke uenig i at en investering i slike selskaper er langt tryggere enn å investere i selskaper i oppstartsfasen. Men de fleste selskapenen har en eller annen gang vært i oppstartsfasen.

Jeg skal ikke si at BCS er garantert å lykkes, men jeg har fortsatt tro på at det er liv laga for BCS. Men det er min oppfatning. Jeg har forståelse for at andre kan være av en helt annen oppfatning. Men i så tilfelle håper jeg at de ikke er aksjonærer i BCS. Det ville forundret meg.
rockpus
28.02.2024 kl 17:51 3090

" Nå jobber de mot et konsept der de forhåpentligvis kan skape aksjonærverdier gjennom små serier, .."

Vel, jeg vet ikke hva du egentlig kaller for "små serier". Huchems har jo nevnt et fremtidig potensiale for en produksjon av 10000 tonn i forbindelse med MOU-en med BCS.
upsidedown
28.02.2024 kl 18:26 3046

Det som burde bekymre er at Awilco ikke benytter anledningen til å kjøpe. De har godt med cash etter at de vant rettssaken om den andre riggen. 11,5 prosent eierskap er verken fugl eller fisk om man tror at BCS er en gullkantet vei til himmels uten tornekrans.

Nå er undertegnede en av de som har satt seg grundig inn i BCS. Det skjedde da kursen lå midt på 30-tallet og konklusjonen ble at jeg ikke ville kjøpe på den informasjonen selskapet hadde gitt markedet inntil da…

Litt søkt å fabulere om Awilco og Finn som sitter og smiler over nervøse småaksjonærer. Det var forøvrig ikke noe nytt i Q4 presentasjonen utover at de trenger mer tid og må gå flere runder.
FaderGem
28.02.2024 kl 18:44 3014

Blir du bekymret hvis bestemor har 7 kartonger melk i kjøleskapet, reiser på butikken med 2 millioner på bok, og kommer hjem uten en ekstra kartong? Hva om bestemor føler at hun har nok akkurat her og nå?
For ei skrulle, si.
Londonmannen
28.02.2024 kl 19:06 2978

Nå er det vel ingen som har snakket om en gullkantet vei til himmels uten tornekrans. Selskapet har allerede hatt sine utfordringer og måttet se planer gå i dass og behovet for å legge nye planer og ny strategi. Så slik sett har vel såvel ledelse som aksjonærer fått føle tornekransen sin effekt. Det er heller ingen som har garantert at dette vil gå til himmels. Risiko er der og den skal ikke underslås.

Samtidig må man være bevisst det faktum at aksjekursen sin bevegelse ikke bare reflekterer den utvikling som skjer innad i selskapet. Psykologien til markedsaktørene vil i høyeste grad være en vel så viktig faktor. Og hva angår den, så burde de fleste være inneforstått med at frykt er som gift for aksjekursen. Og noe som er med på å mane frem frykt, det er usikkerhet, Og jeg har bare påpekt at når tiden går og aksjonærene ikke får tilført de signalene som ledelsen bevisst eller ubevisst har skapt forventninger om, gjennom diverse presentasjoner det siste halve året, da begynner usikkerheten å gripe om seg, og med den kommer gjerne frykten som gjør at en del velger å redusere risikoen ved å selge seg ned/ut.

Men i den grad forventningene er skrudd urealistisk opp, eller signalene fra ledlesen er feiltolket, så trenger ikke en nedtur i aksjekursen være ensbetydende med at selskapet ikke evner å levere, eller har feilet. Det kan altså være så enkelt at psykologien i markedet påvirker aksjekursen negativt. På samme måte har vi tidligere sett at overdreven optimisme har skapt en psykologi i markedet som i sin tid dro aksjekursen opp til kr 80,-, uten at det var noe reelt grunnlag for det. Men også den gangen var det ledelen som bidro til hypen. Heldigvis har vi en annen og langt mer realistisk ledelse ved roret nå.

Men samtidig kan jeg ikke si at det bekymrer meg at selskapets største aksjonær ikke benytter anledningen til å kjøpe aksjer. Jeg kjenner ikke til hvilke investeringsstrategi Awilco har og det er trolig helt naturlige årsaker til at de ikke kjøper seg vidre opp. At største investor får tilført godt med cash etter en rettsak, er ikke ensbetydende med at det eneste hullet de har å putte pengene i er å kjøpe seg videre opp i BCS. Man må være riemlig på tuppa, rent psykologisk, dersom man skulle la seg bekymre over at Awilco ikke kjøper flere aksjer på dette nivået.

Og ja, det er nok noe søkt å fabulere om at Awilco og Finn skulle sitte å smile over nervøse småaksjonærer. Tviler på at de verken bryr seg nevneverdig om hva småaksjonærene gjør eller hvordan aksjekursene fluturerer. Vi får håpe de velger å ha fokus på hvordan BCS evner å justere teknologien til å tilfredsstille kravene fra dem som har interesse i å kjøpe produktene fra BCS.

Ha en fortryllende aften!
FaderGem
28.02.2024 kl 19:08 2989

Selvom det er tilbud på melk så har hun nok til både rundstykker og vafler i mange dager fremover, selvom steikeovnen og vaffeljernet fortsatt er på reperasjon for betraktelig forbedringer. Jeg ville kanskje ventet til de nye delene er på plass og vaffeljernet er klart til å bli smurt inn med ny teknologi for å lage de perfekte vaflene. Det tar liten stund. Det vet barnebarna også.
Rule
28.02.2024 kl 21:17 2830

TTT og sidste Q report var rimelig, men ikke mere end det. Positivt at de går i bredere dialog med mulige kunder - negativt at fremdrift imod HuChems virkede til at gå langsomt. BCS har kastet sin kærlighed på batteri industrien, hvor der kan være kjæmpe volumen. Der er producenter af CNF og CNT som leverer til ulike formål. En langsommere, men nok mere sikker vej at betræde. De må snart møde en skillevej på det punkt...
Feedback fra materiale tests kan kommer any-day eller er kommet. Nok også den usikkerhed markedet reagerer på lige nu. Her var vel forventet et feedback i Februar og umiddelbart er der ikke noget kurs-drivende at melde i den henseende...
Redigert 28.02.2024 kl 21:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.02.2024 kl 21:55 2837

I morgen skal vi godt ned på 8 tallet. Det gjelder både for dere med ståltro og dere som har tapt så mye at det er like greit å bare bli sittende. På fredag passerer vi ATL når melding i februar uteblir. Neste uke orker jeg ikke tenke på. Gutteklubben i BCS bryr seg nok lite mens de håver inn millionlønninger. Lurer på hva de egentlig fyller dagene sine med.
MOLSEN
28.02.2024 kl 22:29 2800

Siste lurer jeg og på. En svær organisasjon med IR, hr of full stab ellers. Ingen produkter, ingen produksjon, ingen avtaler. Odd er nok mer på hytten og hjemmekontor enn Flesland. 2.200.000 i året. Løkke - noen som vet hva han fyller dagene med ? Ingen NEL penger funnet veien inn i BCS aksjer ?

Samme organisasjon som Statoil, men ingen butikk. Hvor lenge skal Øksnes spenne i grusen og reise på fine turer land og strand ? Håper Carioca As ikke har svidd alt krutt.
MacT
28.02.2024 kl 22:34 2791

Løkke har 50k
MOLSEN
28.02.2024 kl 22:39 2823

Viser lister noe nytt i kveld ?
MacT
28.02.2024 kl 22:43 2814

Kjøp
1.
BOFA SECURITIES EUROPE SA - KONTO #1E
+5 741 +81,09% 12 821 0,0305%
2.
NORDNET LIVSFORSIKRING AS
+3 661 +0,13% 2 916 984 6,95%
3.
TELINET ENERGI AS
+400 +0,21% 186 851

Salg.
1.
RONNY ERIKSEN (f. 1975)
-8 441 -100% 0 0%
2.
NORDNET BANK AB - KONTO #11
-1 000 -0,21% 470 872 1,12%
3.
MORGAN STANLEY & CO. INT. PLC.
-614 -0,53% 115 229
upsidedown
28.02.2024 kl 22:52 2826

«Jeg kjenner ikke til hvilke investeringsstrategi Awilco har og det er trolig helt naturlige årsaker til at de ikke kjøper seg vidre opp.»

Awilco sitter på 18,85 prosent i Cambi, så 11,33 prosent er åpenbart i nedre skiktet når de går inn i ferskvare på børs.
Redigert 28.02.2024 kl 23:00 Du må logge inn for å svare
FaderGem
29.02.2024 kl 07:48 2598

Bestemor har tre potteplanter i vinduet på stuen, men bare to i vinduet på kjøkkenet.... Konklusjon: Bestemor må være forstyrret.
FaderGem
29.02.2024 kl 07:54 2632

Kanskje hun flytter en av potteplantene til vinduet på kjøkkenet da sola først tar tak? Hvem vet.. men tror ikke bestemor er ei dum skrulle.
Londonmannen
29.02.2024 kl 07:57 2677

Eller som salige Ludvig Holberg skrev i stykket Erasmus Montanus; en sten kan ikke fly, mor Lille kan ikke fly, ergo mor Lille er en sten!» QED. Ikke rart mor Lille ble hinsidig skremt av slikt intellektuelt prat. ;-))
FaderGem
29.02.2024 kl 08:37 2607

Det må være lov å glise 😁
Hjelpalaus
29.02.2024 kl 08:59 2562

Om du gliser av dette må du ha sterke masochistiske strømmer i kroppen din...

Kjøpersiden er borte vekk. Jeg tipper at om jeg måtte selge alle mine aksjer idag, så må jeg under 7 kr for å bli kvitt de.
Redigert 29.02.2024 kl 09:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.02.2024 kl 09:22 2500

MacT skrev Løkke har 50k
50k aksjer i BCS er ingenting. For å sette det litt i perspektiv så er det 3 mnd lønninger for denne gjengen.
Hjelpalaus
29.02.2024 kl 09:31 2514

Ganske irrelevant hvor mange aksjer han har. Han og resten av bestyrelsen sitter på så mye opsjoner at de blir steinrik uansett om dette går veien.
Londonmannen
29.02.2024 kl 09:38 2499

Godt det ikke er i dag du må selge da. Viktige ikke sette seg i en situasjon der du må selge på dårlige dager. Ha en fortreffelig dag!
MacT
29.02.2024 kl 09:39 2503

Og det trengte du å fortelle?
Men du har 100% ingen aksjer i BCS, det er klart.
rockpus
29.02.2024 kl 09:45 2486

Din Bergenske form for poesi og humor er ikke alltid like lett å fordøye..
FaderGem
29.02.2024 kl 09:48 2489

Det har en mening, bare man forstår det. 😅