De røde fremmer mistillitsforslag pga dårlig sikring av folket

Scoopfinder
22.11.2018 kl 18:08 369

Samtidig ønsker de import av flere muslimer.

Koko
Slettet bruker
22.11.2018 kl 18:24 362

De er så dumme i topplokket at de skulle hatt en runde med god gammeldags grisebank hele gjengen.
Oskar2
22.11.2018 kl 18:27 360

Tror politikerne må leve et usunt liv, de virker noe forstyrret halve bunten.
aklm
22.11.2018 kl 22:26 324

1 kokt reke har mer hjernekapasitet. Sylvi måtte gå fordi hun ville være restriktiv ovenfor "berikere" som kunne mistenkes for terror. Da er det jo resten av stortinget som burde fått mistillit fordi de utsetter borgerne for fare.
Slettet bruker
23.11.2018 kl 01:28 299

Det er da ikke nødvendig å dykke så dypt i historien for å finne sammenhengen i hvorfor terrorsikring i Norge nå er en nødvendighet, og den talentløse innvandring av Allahs disipler. Det hele startet med Gro`s (Ap) invitasjoner, hun ønsket seg så sårt en stilling innen FN, noe hun også fikk. Men de mektigste medlemmene der måtte først blidgjøres ("ryggsleikes"). De er ikke vanskelig å finne, man googler på Organization for Islamic Conference, og finner navn på 57 stater. Hun forutså motstand mot innvandringen i Norge, og utarbeidet en omfattende slesk plan for å utsette motstanden (omtalt i en av hennes stortingsmeldinger) inntil det var nær nytteløst. Siden hun neppe noen gang har bladd i Koranen, Islams veileder og lovbok, og synes å vegre seg mot bli kjent med dens innhold er hun vel også ukjent med dens påbud: "Spre skrekk i de vantros hjerter". En av metodene for å oppnå verdensherredømmet. Så der er vi i dag. For å beskytte barna våre mot terror 17.mai er det blitt nødvendig å utplassere store og stygge blomsterpotter, også kalt koranpotter, på Karl Johan. Jeg vil være så dristig å fremholde at uten Arbeiderpartiets hodeløse innvandringspolitikk av Allahs underkastede ville den sinnsyke terroren som rammet Utøya aldri funnet sted.
Load
23.11.2018 kl 09:27 269

Okulus.
Alle våre røde venner, både her inne og ute i "den virkelige verden" vil selvsagt avskrive det du sier som vås og konspirasjonsteorier.
De fleste av oss andre, vil ganske sikkert si at du har rett.
Og sånn går no dagan, med mistillitsforslagene som står i kø og politikere som krangler og holder folket opptatt med små, nisjesaker, men de store sakene som virkelig forandrer vårt og fremtidige generasjoners liv seiler under radaren.
FNs migrasjonsplattform og ACER, som våre eminente politikere formelig sloss for å signere først, er det knapt noen som snakker om i msm, og som vil utgjøre en stor og uønsket endring i våre liv, men to flasker vin fra eller til er plutselig viktig
Våre politikere er ikke så opptatt av å gjøre det beste for folket de er satt til å tjene, de er mest opptatt av å gjøre FN-folket fornøyd og sikre seg en karriere med kontor i Brussel.
Det er til å spy av.
Betonghue
23.11.2018 kl 10:00 254

Det brukne geværs parti, eller gjerne araberpartiet, klager over dårlig sikring av potensielle terrormål. Med andre hånden importeres muslimer i et slikt tempo at fedrelandet nå er totalt ugjenkjennelig! Imponerende, Jonas!
Slettet bruker
23.11.2018 kl 11:34 241

Støre og Lysbakken er freidige nok til å fremme mistillit.

Og det gjør de etter at dagens regjering har ryddet opp i flere av manglende etter de rødgrønne.
Ja - for det var jo under AP, SV og SP at svært mye sviktet - med fatale konsekvenser.

Men de ble likevel ikke møtt med mistillit og de valgte selv å bli sittende.
Støre og Lysbakken evner ikke å se bjelken i eget øye - i stedet stiller de langt høyere krav til alle andre.

Egentlig handler det bare om at Støre & Co liker å drive med politisk spill.
Velgerne bør gjennomskue dette mistillitsforslaget.

Folk flest husker vel hva som skjedde og sviktet under de rødgrønne...?