Er dette begynnelsen på slutten for Element asa...??...


Det virker rett og slett som at selskapet er på veg til å gå opp i liminga:

PERFORMANCE

(1) En masse lovnader, utsettelser, nye utsettelser, stillhet og nye lovnader i en fishy coctail....

a) Asset Backed Token - som skulle gi tilgang til betydelig med ikke utvannende kapital og som ble først lovet innen utgangen av des-17, så i løpet av første kvartal, så ble den strukturert til en utility token som ikke gir tilgang på betydelig kapital så ble den meldt å være i sluttfasen i juli hvor ting skulle være på plass i august og sept så helt stille - alt hva de har levert i løpet av over 1 år siden token ideen tok form (okt-17) er et WP som er estimert til å ta maks noen mdr å lage....

https://www.elementasa.com/news/2017/signs-agreement-to-develop-asset-backed-digital-token

b) Etter 3/4 år kom omsider WP med tilhørende tidsestimat for å lande avtaler med andre gruveeiere i tillegg til å gjennomføre PRE-TGE og Ordinær TGE:

https://newsweb.oslobors.no/message/454866

c) Siste oppdatering sa som kjent ikke noe som helst om Token delen som vi har ventet på i over et år, men en ny ide ble presentert - et ikke gjennomførbarbart Mindoro eventyr som vi kan påregne blir utsatt, og igjen utsatt frem til det igjen blir stille også her...

https://www.elementasa.com/news/2018/planlegger-semi-industriell-test-produksjon-med-crsm-teknologien-i-kina

d) Kapitaltilgang på midlertidig hold gjennom utsatt transje3 som igjen betyr at man ikke får gjort opp for eierandeler i CMT så tidlig som mulig som igjen ville ha blitt mye rimeligere og ikke minst så stopper det muligheten for å kunne etablere asset backed tokens fordi man ikke møter kravet om proof of asset…

https://newsweb.oslobors.no/message/463077

e) AMI er godt på vei til å bli et nytt Mindoro hvor man er gått vekk i fra en fullverdig pellets produksjon som skulle gi inntekter til å gjelde produksjon av konsentrat som skulle finansiere det kostbare pelletsutstyret til igjen å kun gjelde prøve produksjon av pellets for bruk i markedsføring som de allerede utførte i 2017 og som ikke gir noen inntekter og kun utgifter...

https://ambershaw.ca/news

f) En fullverdig produksjons lisens er blitt til en stadig utsatt og forsinket midlertidig og begrenset lisens for igjen å gjenta noe som senest ble gjort i fjor....

https://www.elementasa.com/news/2018/ambershaw-har-gjennomført-interagency-panel-briefing-og-forsetter-arbeidet-mot-adex-tillatelse

-------------------------------

LEDELSEN

(2) Styreformann Beitnes sin historiske scamkarriere tatt med buksa nede og måtte betale millionbøter for uregelmessigheter og ulovligheter :

https://www.dn.no/aksjer/aksjehandel/bors/oslo-bors/storaksjonarer-fikk-aksjerabatt-pa-98-prosent-dette-er-ikke-bra-ikke-bra/1-1-5711127

(3) Søksmål med basis i beskyldninger fra den Svenske Pensjonsmyndigheten som insinuerer nye og gjentagende uregelmessigheter og ulovligheter ifb.m tap på 800m fremsatt i en rapport av ingen ringere enn KPMG som ikke er noen hvem som helst og av samme grunn bør man ta det de skriver på alvor....

https://www.dn.no/marked/element/falcon-fund/lars-christian-beitnes/bors-topp-varslet-om-kjempesoksmal/2-1-478908

(4) EGF ifb.m revisorbytte....

https://newsweb.oslobors.no/message/464204

(5) Finansdirektøren melder sin avgang.....

https://newsweb.oslobors.no/message/464304

--------------------------------

Alt dette sett i sammenheng trigger alt annet enn godfølelsen - eller hva mener folket?
Redigert 23.11.2018 kl 03:52 Du må logge inn for å svare
tommbakk
24.11.2018 kl 12:28 3196

Han har vært tilsluttet Panlegis/Verdun Group også.

De har norsk politi advart mot som regelrett svindel. (De ringer opp nystartede enkeltmannsforetak/NUF og tilbyr en rekke "obligatoriske" juridiske rådgivningstjenester...som de aldri har tenkt å levere...)

De opererer fra Malta.

Hmmmm, hvor er Beitnes bosatt...?

;)
tommbakk
24.11.2018 kl 12:32 3187

Aston Markets kan noen gjerne også søke opp litt rundt.

Beitnes med dollargliset der også? Oh yes...
Yess
24.11.2018 kl 12:46 3161

Det som er mest trist av alt i hele denne ELE-sagaen er at ELE etter all sannsynlighet kunne satt en emisjon til kurs rundt kr 5 i våres da kursen var over kr 6 og det var en positiv driv i kursen og hos aksjonærene/markedet frem mot forventingene til token prosjektet. Da kunne en kanskje utsted 60-70 millioner nye aksjer og fått inn 300-350 millioner og sikret nok kapital til drift og de ulike prosjektene (lik Hunter Group og andre selskaper på ose har gjort) ?
Da hadde fundamentet i ELE vært sikret og utsiktene/forutsetningene for selskapets fremtid og alle aksjonærene vært en helt annen.

I stedet ble alt ødelagt av at Lars Beitnes og Cecile Grue (helt uforståelig) trumfet gjennom den ødeleggende avtalen med finansgribbene BO.
Heldigvis leste jeg nøye om denne avtalen og om Betines potensielle interessekonflikter og solgte meg umiddelbart helt ut av ELE og har siden (med god grunn) vært skeptisk til hele "opplegget" med BO.

Etter min vurdering er den eneste løsningen for aksjonærene i ELE å være å fjerne Beitnes med en ny styreleder omgående og terminere avtalen med BO etter den sisteobligatoriske transjen (nr 3) er trukket opp.

RE - Heldigvis leste jeg nøye om denne avtalen og om Betines potensielle interessekonflikter og solgte meg umiddelbart helt ut av ELE og har siden (med god grunn) vært skeptisk til hele "opplegget" med BO.

* Dette er viktig og det skal bli interessant å se an utviklingen fremover. I alle fall ville det ha overrasket stort om ikke denne linken vil bli gått nærmere etter i sømmene spesielt med tanke på Beitnes sine historiske karriere innenfor den samme settingen hvor han fikk millionbøter...

Skulle det vise seg at han som innleid styreleder og som ikke en gang ville ta penger av egen lomme for å betale for innløsingen av aksjeopsjonen på 2 tallet når kursen stod i 4, men heller valgte å selge deler av opsjonen - hvis han da er personlig involvert og drar økonomiske fordeler av BO sitt engasjement så vil det nok ikke bare bli millionbøter denne gang, men vil bli fratatt alle muligheter til å kunne drive eller være involvert i alt av selskaper for all fremtid - til gjengjeld vil han kunne få fri kost og losji i årevis med kun 1 luftetur om dagen....:)

More to come….
Redigert 24.11.2018 kl 13:21 Du må logge inn for å svare
milk
24.11.2018 kl 15:46 2998

Det er sjelden jeg er enig med Hammers,vi kom litt dårlig ut... Men "hallo" Hammers har mange gode og klokkeklare poeng når det gjelder ELE . Nå må Dere våkne,når ledelsen svikter,hva er igjen da?? En flott dame med rødt hår!!!

Hammers sier "Han som påstår at de som solgte på Black Friday gjorde det på billigsalg! Stakkars.....!"
-Når en kjøper og selger i samme marked lider en ikke tap, jeg kjøpte meg inn på Torsdag og gikk glipp av den vaskemaskinen til halvpris. Jeg tror vi skal videre ned mandag, og billigsalget forsetter da mange med giret portefølje gir overheng før rekyl tilbake om berget ikke er helt tomt da.

Triggly
30.11.2018 kl 12:07 2519

Går den under krona allerede i dag?
Jeg tror det :)
Aldara
30.11.2018 kl 12:12 2504

Done...
Kastet meg ut tidligere idag m tap.
Faens jalladrit!
Lurer på hva wips mener om det som nå skjer?
30.11.2018 kl 12:22 2477

Aldara,
Det er sørgelig for alle som taper penger.
Men må ærlig si at jalla om dette selskapet er nok helt på sin plass.

Full kollaps i jallaselskapet. Under 1 krone nå.
Men, fortsatt stor nedside.
Prøv
30.11.2018 kl 13:01 2396

Mange som kjøper seg inn no rundt 1. Den vil vel bli kjørt opp igjen etter hvert. Har tru kursen går opp mot GF. Så tok et lodd til i dag:)

Hvorfor skulle den gå opp mot GF. Der skal de kun velge revisor. Skal bli spennende å se om noen seriøse vil ta i dette.
Kvabb
30.11.2018 kl 13:20 2344

Som tidligere sagt, det går mot femtiøringen, ja, om ikke selskapet blir tatt av børs før den tid.

Det virker å gå troll i ord....

Noen ser ting før enn andre, mens andre virker dessverre aldri å se noe som helst - før det er for sent...
Redigert 17.12.2018 kl 12:10 Du må logge inn for å svare
17.12.2018 kl 12:33 1951

det er ingenting som er endret på triggerlisten din. det er bare litt utenforliggende årsaker som blir ordnet nå og som ele ikke helt råder over.

men du shorter vel? det bør du jo gjøre...
SR99
17.12.2018 kl 15:58 1895

Største aksjonær beskriver selskapet som den mest risikofylte aksjen på Oslo børs, han er samtidig en av de mest risikovillige investorene på Oslo børs.
Det å shorte en aksje som kanskje ikke blir på børs er toppen av risikovilje.Som du pleier å si, dette ser unektelig bra ut!
17.12.2018 kl 16:05 1887

alt ordner seg. bare litt bustete nå.

SR99, du solgte med stort tap her om dagen, og sitter nå og skal advare folk om selskapet? :D
SR99
17.12.2018 kl 17:43 1806

Jeg verken anbefaler eller fraråder andre hva de bør investere i, og har definitivt ingen påvirkning i det jeg skriver. Det kommer klart frem på forumet her at betydningen av risiko spriker stort og at tolmodighet kan tolkes på mange måter. Når det er sakt så er jeg komfortabel med å se utviklingen i ele fra sidelinjen, og hvis noe skulle skje og kursen får seg et løft så er det en glede å se at aksjonærene får valuta for investeringen. Selv om jeg solgte med tap var jeg klar over at dette var risiko, og gikk ikke inn med mye kapital.

Løft av betydning lar vente på seg og det ser ikke bra ut - ei heller for Auplata som i motsetning til ELE har levert i perioden med transjelån men allikevel har falt jevnt og trutt hele veien siden låneopptaket i okt-17 og skraper nå langs ATL...

https://in.tradingview.com/symbols/EURONEXT-ALAUP/
Redigert 20.12.2018 kl 00:40 Du må logge inn for å svare
FAR100
21.12.2018 kl 22:16 1433

hvor er Yess????

Han virker å ha tatt en lang juleferie...:)