BWE. Fremtiden er rosenrød.

Fluefiskeren
BWE 18.08.2023 kl 13:11 305177

Forrige tråd ble stengt da den ble for stor. Jeg tar derfor og starter en ny. Det passer bra da BWE er inne i en ny fase. Tre produksjonsbrønner er boret med godt resultat i Gabon og tre gjenstår. Kjøp av asset i Brasil venter på godkjennelse som kan komme når som helst.

Og gassfeltet, Kudu, kan bli mye større enn man trodde. Klipper inn litt fra en fersk artikkel Gunnarius la ut tidligere i dag:

« The Ministry of Mines and Energy says the country's Kudu gas reserves are expected to increase to 10 trillion cubic feet (TCF) from the current estimated 1.3 TCF.

The revised figure is due to the associated gas found within the Graff-1 well by Shell, Yonker, and TotalEnergies' enormous Venus-1 offshore discovery.

Petroleum Commissioner Maggy Shino said the discovery of light crude oil reserves has transformed the landscape of the Kudu gas field.

"We are seeing that we now have a possibility of us increasing this 1.3 TCF of natural gas to up to ten TCF of gas because of the associated gas that we are seeing within the graph, within the Yonker and within Venus," she said on Wednesday.

The revelation has the potential to reshape the energy landscape in Namibia and the wider Southern African Development Community (SADC) region. »

https://thebrief.com.na/index.php/component/k2/item/3348-namibia-s-kudu-gas-reserves-projected-to-increase-tenfold


10 Tcf tilsvarer 1,9 milliarder boe. Her kan man med god grunn ta i bruk betegnelsen elefant hvis dette innfris.
Redigert 18.08.2023 kl 13:12 Du må logge inn for å svare
hulabalula
23.08.2023 kl 11:02 4053

Ja, det er tre ud af de tre seneste rapporter. Det var faktisk en af årsagerne til at jeg tog et spekulativt bet på at markedet havde indpriset endnu et negativt rapportudfald og at aktien derfor var oversolgt. Det viste sig at man ikke må undervurdere salgsviljen i den her aktie :D
gunnarius
23.08.2023 kl 11:50 3937

Salgsiveren er helt som forventet med BWE og en Q presentasjon - og et eller annet å sette fingeren på. Øretrliingen på relativt lavt volum i handelen tar utgangspunkt i alt som er negativt og en eneste hendelse er nok,

Fremdeles en drøss med ubesvarte spørsmål, særlig Golfinho og hvem som får betalt for produksjonen, meldt som stabil på ~10.000 f/d. Vil få impact for Q3.

Tviler på om Mr. Hamilton i PEN i morgen lar sjansen gå fra seg til å indikere signaler relatert den fjerde Hibiscus brønnen, for den teller og betyr mye for både PEN og BWE.

La nå først CC få utspille seg og mine Q&A spørsmål er innsendt.
OGtourist
23.08.2023 kl 12:05 3880

The PR regarding the approval of the offer says "expected closing and effective date in the first quarter of 2023", which seems to indicate that BWE's rights over the production begins at closing. I hope they confirm this in the CC today.
Foreigner
23.08.2023 kl 12:50 3785

Three more months of mud wresting... *sigh* Buyers will not show up until the numbers presented are good.
hogan
23.08.2023 kl 12:50 3785

Her forventes det emisjon for å finansiere Golfinho for hvordan skal de ellers finansiere kjøpet med dyrt banklån?
23-24 neste
gunnarius
23.08.2023 kl 13:12 3743

La oss først høre hva selskapet selv sier i dagens presentasjon:

‒ Strong cash position of USD 233 million

‒ Maintain robust balance sheet and liquidity supported by RBL
and possible Golfinho oil pre-payment facility

‒ Ensure operational cash flow to fund new projects and future
shareholder returns

Med 9.000-10.000 fat med olje per dag i produksjon og salg, for et eiendel som BWE eier selv, FPSO CdV, tviler jeg på at Golfinho funding inkl. FPSO CdV blir noe problem. Sjekk betalingsplanen med betalingsavdrag i form av milepæler - og generelt lite ved close.

Ettersom det er snakk om mulig pre-payment Golfinho, leder meg inn på RBL og pre-payment ved offtaker.
Redigert 23.08.2023 kl 13:15 Du må logge inn for å svare
hogan
23.08.2023 kl 13:58 3652

Du kjenner jo selskapet mye bedre men med tanke på stadig flere grisete emisjoner Archer f.eks har jeg blitt mer forsiktig.
Denne burde jo gått opp i dag så tydelig at noe holder den igjen
zavva
23.08.2023 kl 15:13 3547

Synes dette ser veldig bra ut etter å ha hørt ledelsen i conference call.

Oppsummert:

* Golfinho kommer øyeblikk (jeg tipper 1-2 uker). Mangler IBAMA - så går ting av seg selv etterpå.
* Brønn 4 kommer om 2-3 uker.
* Ledelsen fremstår ekstremt positive til Kudu. Arnet sa: Vi er ekstremt optimistiske med tanke på "the Kudu asset"
* Snakker om at BWE og Kudu skal bli en gas hub i Orange Basin
* En løfting i Q3 og trolig ingen bokført inntekt fra Golfinho. Q3 dermed tallmessig som Q2
* Tre løftinger til BWE fra Gabon i Q4 samt trolig minst 1 fra Golfinho - Q4 blir ellevilt om oljeprisen holder seg.
* Diskusjoner med BWO om å øke kapasitet på Adolo
* Jobber med pre-payment facility knyttet til Golfinho - forventer å lande dette i Q3.

På den negative siden har vi noe redusert guiding og dermed høyere opex for 2023 - skyldes utelukkende lavere forventet produksjon.
I tillegg til utfordringer med den ene brønnen som de jobber med og noe høyere CAPEX på grunn at et par utfordringer med de første brønnene.

Sikkert noe jeg ikke fikk med meg - regner med gunnarius kommer med fyldig referat.
Foreigner
23.08.2023 kl 15:19 3533

So it will be 6 months of mud wresting instead of 3? I know BWE will be great, but waiting for them is painful. .
hulabalula
23.08.2023 kl 15:57 3443

Yup, exactly how I see it too. The long term has improved, while the short term cash flows have deteriorated in comparison to yesterday. On balance value has gone up but since the market cannot see what isn't right in front of it's nose, the share price will likely be lackluster for a few more months.

The big factors are more positive today than before the report yesterday: Golfinho, Kudu and and Dussafu well schedule.
On the negative is of course the production issue but also the lifting schedule meaning that the Gabon government will be receiving a big chunk of the paid-in-kind taxes in Q3 making this a Q4 cash flow story rather than a Q3 one.
Fluefiskeren
23.08.2023 kl 16:35 3383

Arnet lo godt da siste spørsmål om Kudu kom. Tydeligvis hadde vedkommende fått med seg uttalelsen fra ministeren i Namibia at Kudu kunne inneholde opp til 10 Tcf. Han hverken bekreftet det eller avviste det naturlig nok. Det var i hvert fall tydelig at de ser for seg en økning fra dagens 1,3 Tcf. Seismikken er forventet ferdig i mai neste år.

Vi diskuterte nylig hvem som får inntektene fra pågående produksjon fra Golfhino fram til overtakelse. Jeg fikk inntrykk av at det var Petrobras. Korriger meg om jeg hørte feil.
gunnarius
23.08.2023 kl 17:32 3263

Samme her, det kortsiktige ødelegger for en periode. Og til Fluefiskeren: Petrobras betaler for FPSO CdV, men rapper samtidig 100% av inntektene ved salg av oljen inntil BWE overtar. Den er vrien å svelge. Så det gjelder å melde close.

Satset selv på Golfinho raskere enn hva som nå foreligger og fjerde Hibiscus like kjapt ala den tredje. For min del ryker/svekkes nå planen om å vekte meg opp i OKEA ifm. dividenden i september. Ikke så dødsviktig, tar dette senere. Langt viktigere at BWE virkelig tar close Golfinho som "imminent" og det kan tillegges ca. 9.000 f/d herfra, samt gross 5-000-6.000 f/d fra den fjerde Hibiscus brønnen.

Close Golfinho og den fjerde Hibiscus brønnen er da absolutt verdt å vente på. Øker produksjonen med samlet ca. 13.000 f/d. Når man vet at BWE totalt produserer med gross 27.500 f/d på Dussafu - med netto ca. 20.000 f/d til BWE - blir netto 13.000 fat med olje per dag ekstra ganske så mye i verdi. Dvs. etter close Golfinho og den fjerde Hbibiscus brønnen online, totalt for BWE ca. 33.000 f/d. Da bør markedet eller investorene våkne - gitt det fortsetter med øretrillingen på lavere nivå enn i dag.

Skal uansett ha med meg resultat av den fjerde Hibiscus brønnen og close Golfinho. Virkelig positivt overrasket over mulig pre-payment, som jeg indikerte, blir med offtaker. Får BWE til dette, meldes en slik deal/beløp i løpet av Q3. Absolutt en mulig trigger i Q3, sammen med Hibiscus og Golfinho.

Har selv ment det lenge, markedet belønner ikke lenger ressurser ei heller reserver i bakken, leteboring eller lang tid til first gas/oil. Begynner å bli rimelig lei de røster som mener noe slikt og som ser frem til/avventer sådanne hendelser. For etter min mening er det bortkastet tid og investering, som ikke på en rettferdig måte evner å beruse markedet. Egentlig vil markedet kun belønne, som vi snakket om tidligere: Show me the money. Om ikke dette er mulig, så i det minste meld at produksjonen har økt vesentlig.

Q4 for BWE lover meget bra. Q3 kan også bli bra med close Golfinho, mulig pre-payment deal med offtaker og den fjerde Hibiscus brønnen. Det blir egentlig litt som med PEN, hovedtyngden av inntektene kommer i Q4.
Redigert 23.08.2023 kl 17:48 Du må logge inn for å svare
Face
23.08.2023 kl 18:57 3165

Ja vi fikk bekreftet at inntektene tilfaller Petrobras i lag med opex på FPSO. Det er litt kjipt da de bekreftet min mistanke om høyere produksjon pdd. Årsaken til at BWE guider ca 9000bpd er fordi de forventer en del shutdowns og oppstartsproblemer siden FPSO har vært nedstengt så lenge. Ikke bli overrasket om vi ser en utilization under 80-90% på Golfinho det første året(mitt estimat). Det samme gjelder på Dussafu. Opex var noe høyere i q2 pga nedstengt produksjon i perioder ifbm gassløft, vedlikehold og innfasing av nye brønner.
BWE var helt sikre på at Kudu ble en realitet, men de var noe usikre på hvordan den totale løsningen ble med innfasing av gass fra shell etc. Påpekte også at de hadde skaffet seg infrastruktur(west leo) til veldig gunstig pris. Har en et langt perspektiv her så er dagens rapport veldig oppløftende, spesielt mtp Kudu. 5-7 års sikt er det meget sannsynlig BWE produserer over 80kboepd og fullt mulig 100-120kbopd hvis det virkelig klaffer på Golfinho, Kudu og Maromba.
Fluefiskeren
23.08.2023 kl 21:15 3035

Men leting etter olje må man jo gjøre. Ikke nødvendigvis hvert år, men uten å ha lett etter olje på Hibiscus hadde vi ikke hatt noen produksjon der nå. Mulig jeg er atypisk, men synes leteboring er spennende og er en viktig grunn til at jeg sitter i fire oljeselskaper. Kun i et av dem har jeg tonet ned dette med leteboring. (BNOR).
Fluefiskeren
24.08.2023 kl 10:46 2708

Nedgangen fortsetter. Falt 13 % nå på to uker.

PEN hadde Q2 i dag. Kan ikke se at de nevner problemene med brønn 2.
gunnarius
24.08.2023 kl 10:59 2765

Børs er mye psykologi og det er hva som skjer i BWE aksjen - fryktelig mye psykologi.

Det har ingen hensikt å agitere mot markedet, kun nevne hva som er de faktiske forhold:

- Close Golfinho - imminent

- Fjerde Hibiscus brønn - innen et par ukers tid

- Possible pre-payment offtaker Golfinho - innen september

- Løfting Dussafu i oktober ca. 950.000 fat til BWE

- Løfting Dussafu i november gross ca. 950.000 fat

- Løfting Dussafu i desember gross ca. 950.000 fat

- Løfing Golfinho i Q4 - BWE får inntekt etter overtakelse og blir bokført

Dvs. i Q4: 3 løftinger fra Dussafu og 1 løfting fra Golfinho.

Mener at Arnet sa i går 950.000 fat ifm. løfting til BWE i oktober. Etter den tid blir det, inkl. fjerde Hibiscus brønn, løfting hver mnd. Vet ikke om dette blir som gross eller dedikert operatør/partner. Andre som vet?

Bare for å gi en indikasjon på hva som kan bli løftet i Q4 fra Dussafu, benyttes 100%t til BWE i oktober, 73.5% av mnd. prod. 950.000 fat for november og desember. For Golfinho.blir det samlet produksjon på ca. 270.000 fat. La oss anta at 200.000 fat blir løftet til BWE i Q4. Samlet fra Dussafu og Golfinho i Q4 kan meget grovt antas at det løftes til BWE ca. 2.5 mill. fat med olje - do the matsh!

For 2024 blir det månedlig løfting fra Dussafu og trolig også samme hyppighet fra Golfinho.

Hang in there!



bluesky2023
24.08.2023 kl 11:01 2759

Ledelsen er laidback og det føles ut som at de ikke stresser med høyere aksjekurs. CFO Knut Sæthre, hvor mange aksjer har han i BW Energy? Svært få, så kan man spørre seg hvorfor. Hvorfor stresse med utbytte? det er kun Arnet i ledelsen som vil godt med cash i posen med utbytte
Redigert 24.08.2023 kl 11:07 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
24.08.2023 kl 11:08 2756

Nå har dessverre BWE alt å tape på ytterligere ventetid for Golfhino. For hver dag som går går penger inn i Petrobras og reservene ned for BWE. Håper ikke dette trekker ut ytterligere. Dette ordet imminent kan trekkes langt. Hamilton brukte det ifm. kompressoren og det gikk vel en måned til.
gunnarius
24.08.2023 kl 11:13 2745

Man kan på ingen måte si at management og styre hausser aksjen.

Etterlyser også at selskapet promoterer seg selv i langt større grad. kanskje burde CFO trappe ned på IR-funksjonen og BWE får separat IR-dept.

Kan nevne at jeg i går ba Knut om at selskapet ikke bare sender ut en ren børsmelding ved den tid close Golfinho/Brasil-deal skal meldes, men at BWE denne gang tar seg tid med å forklare/skissere planer og operasjoner inkl. alt annet som kan relateres til ny Brasil virksomhet. Dvs. som en separat publikasjon, som også legges ut på hjemmesiden.
Redigert 24.08.2023 kl 11:31 Du må logge inn for å svare
gunnarius
24.08.2023 kl 11:38 2688

Enig med deg Fluefiskeren, ettersom Petrobras bl.a. løftet i slutten av august, bør BWE melde close før Petrobras løfter igjen. Melder BWE close innen september, bør olja gå til BWE ved neste løfting. Nå kan vel heller ingen hindre Petrobras i å løfte det som blir produsert frem til close, men det kommer an på Petrobras sin anstendighet og hva kontrakten sier. Det hjelper lite at Petrobras tar FPSO kostnad. Det blir en del free cash flow her.
Redigert 24.08.2023 kl 11:38 Du må logge inn for å svare
Foreigner
24.08.2023 kl 11:40 2693

Agree totally. CFO should concentrate on numbers and accounts as he has no real competence in marketing. Marketing is a skill and not a one CFOs typically have.
gunnarius
24.08.2023 kl 11:58 2653

Ooooops, feil i mitt løfteestimat for Q4. Dussafu er riktig, men Golfinho feil. Q4 har 3 mnd. og ikke som i mitt innlegg tatt med kun 1 mnd. for Golfinho. Korrigert samlet løfting for BWE i Q4 blir da grovt estimert 3.1 mill. fat med olje. Estimert netback $50-55 - do the matsh again.

Det er antatt vesentlig lavere OPEX i Q4 enn Q3 - to nye H/R kommer helt eller delvis i produksjon.
Redigert 24.08.2023 kl 12:06 Du må logge inn for å svare
hulabalula
24.08.2023 kl 12:09 2618

"Mener at Arnet sa i går 950.000 fat ifm. løfting til BWE i oktober. Etter den tid blir det, inkl. fjerde Hibiscus brønn, løfting hver mnd. Vet ikke om dette blir som gross eller dedikert operatør/partner. Andre som vet?"

De sagde tre Dussafu liftings i Q4 til BWE. Ærgerligt at Panoro og Gabon får de to der kommer i august og september, men det må samtidig betyde at BWE som 73,5% owner får store loads ikke kun i Q4, men også Q1 og Q2. Større cash flow samlet set fordi både Golfinho og Kudu ser mere sandsynlige ud i dag end for to dage siden, men tidsforskudt. I de her dage bliver aktier solgt billigt af sælgere som havde håbet på en kortere tidshorisont. Det havde jeg også, og markedet griner lidt af os lige nu, men vi får nok det sidste ord. "The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient."

Jeg talte i øvrigt i går med en geolog som tidligere har arbejdet i oljebranchen omkring ESP problemerne. Han sagde at den slags tekniske issues sker regelmæssigt, også for store selskaber som Exxon, og at det man som investor skal fokusere stenhårdt på er reservoirperformance, snarere end tekniske issues med individuelle brønde.
Redigert 24.08.2023 kl 13:59 Du må logge inn for å svare
bluesky2023
24.08.2023 kl 12:18 2597

Hvorfor ler ledelsen av dette? Man kan justere opp basert på geologiske data som de har allerede, det sa Arnet selv på presentasjonen, samtidig sa han at det må bores, selvmotsigene

https://thebrief.com.na/index.php/component/k2/item/3348-namibia-s-kudu-gas-reserves-projected-to-increase-tenfold
solb
24.08.2023 kl 12:57 2528

Ja, det er absolutt berettiget å spørre seg hvorfor de ler så godt av dette. En hersketeknikk som avvæpner spørsmålstilleren? Geologisk har man gode beregningsmodeller på hvor mye gass/olje det finnes i formasjonene. Og det er vel slikt "The Ministry of Mines and Energy" støtter seg på, samt hva som er beregnet i Venus og Graff. Kudu ligger først i sporet og blir nok døråpneren for Namibia som olje/gass nasjon. Ikke småtteri dette:
https://www.oilandgasmiddleeast.com/news/namibias-offshore-oil-discoveries-estimated-at-11-billion-barrels
Redigert 24.08.2023 kl 13:07 Du må logge inn for å svare
gunnarius
24.08.2023 kl 13:19 2499

hulabalula, du sier:

"De sagde to Dussafu liftings i Q4 til BWE."

Jeg kan melde (heldigvis) at her kan du være i konflikt med hva BWE sa i går og bekreftet i e-mail til meg i dag. For under Q&A delen sa CFO Sæthre at det er planlagt månedlige løftinger i Q4 og at alle går til BWE.

Jeg spurte i dag selskapet og fikk som svar at det BWE opplyste i går er planlagt og gjelder. Dvs. selskapet bekreftet i dag til meg at det er planlagt med månedlige løftinger på Dussafu, som går til BWE. Dvs. alt som produseres på Dussafu i Q4 er planlagt gå til BWE.

Ettersom det da er planlagt månedlige løftinger i Q4 vil gå uavkortet til BWE, må jeg atter en gang få revidere hvor mye som blir løftet. Tar som forutsetning at BWE rekker 3 løftinger, dersom månedlige løftinger som starter - og er bekreftet- i oktober. Med 3 løftinger Dussafu inkl Golfinho gir samlet løfting 3.6 mill fat til BWE i Q4. .

Husk dette er om alt går bra og er p.t. som planlagt. Store tall vi snakker om i Q4.

Aksjekursen er illusorisk lav, gitt det substansielle. Skal virkelig BWE prises det samme som ved IPO og emi. år tilbake i tid. Jeg skjønner ikke markedet.
Redigert 24.08.2023 kl 13:38 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
24.08.2023 kl 13:22 2525

Nå er det vel først og fremst usikkert om disse 10 TCF gjelder vårt Kudu alene eller om gass fra Venus og Graf inngår. Synes det er vanskelig å konkluderes ut fra hva som hevdes. Kan forstås begge veier. Kudu er jo kildebergarten til alle disse.

Og jeg forstår litt at de reagerer på 10 TCF. Det er jo en drøm. Tror ikke alle forstår hvor mye det er. Og som jeg ofte sier. Seismikk er seismikk og funn er funn. The proof is in the pudding.
bluesky2023
24.08.2023 kl 13:36 2567

Istedenfor å le, så kunne de sagt at det er godt mulig at det er 10 TFC der siden det er store funn i nærheten, men at ingenting kan bekreftes før de har fått analysert den endelige seismikken og boret. NAMCOR er partner på feltet og det er nok de The Ministry of Mines and Energy har pratet med, blir litt feil å le av det.
Fluefiskeren
24.08.2023 kl 13:39 2615

Synes det høres rart ut. Panoro har guidet 570 000 fat i Q4. Det kommer ikke fra Ekvatorial Guinea for der har de lifting i Q3. Det må være fra Adolo. Eventuelt også litt fra Tunisia. I tillegg skal det også kanskje være en domestisk lifting. Da blir det vel minst fire liftings fra Adolo i Q4. Da går det unna.
hulabalula
24.08.2023 kl 13:56 2602

Sorry, du har helt ret, de sagde tre liftings til BWE i Q4, og ikke to. Sidder lige og genhører callet.
gunnarius
24.08.2023 kl 13:57 2608

Ja, det høres litt rart ut. Men selskapet sier i dag at det er planlagt månedlige løftinger og at "alle" - ikke "begge to" - går til BWE i Q4. Dette er akkurat det samme som BWE nevnte i går. Man får høre selv litt ut i Q&A delen.

Kan du ikke høre med PEN eller en annen spør?
gunnarius
24.08.2023 kl 14:01 2598

hulabalula, er markedet virkelig klar over - gitt alt går som planlagt, hvor mye som løftes i Q4 og verdien av dette for BWE ? Blir det 3 løftinger med 950.000 fat per løfting til BWE fra Dussafu og 1 løfting fra Golfinho i Q4, snakker vi om en fri kontantstrøm på ~USD 150-200 mill.
Redigert 24.08.2023 kl 14:17 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
24.08.2023 kl 14:10 2569

Men det kan som jeg og andre her sier godt være at dette er anslaget på Kudu + Venus + Graff. Det stemmer så noenlunde. Tror vi skal være veldig fornøyd dersom nytt anslag på Kudu blir 5 TCF.
Foreigner
24.08.2023 kl 14:12 2575

The market is not aware since the company is not marketing this info🤷‍♂️
Fluefiskeren
24.08.2023 kl 14:21 2558

Upstream skriver mye om Namibia. Bare synd de fleste artiklene er bak betalingsmur.

« Namibia’s frontier Orange basin just keeps on giving

Independent data confirms vast scale of reserves in Africa's latest frontier play

24 August 2023 10:07 GMT UPDATED 24 August 2023 10:07 GMT
By Iain Esau in London
OPINION: Ever since Shell and TotalEnergies made their groundbreaking Graff and Venus oil discoveries offshore Namibia 18 months ago, just days before Russia invaded Ukraine, the exploration world has been awash with rumours of their large size.»

https://www.upstreamonline.com/opinion/namibia-s-frontier-orange-basin-just-keeps-on-giving/2-1-1505562

Fluefiskeren
24.08.2023 kl 14:30 2578

Vil bare minne om denne fra desember også,

« Namibia: Kudu operator eyes trillions of cubic feet of extra gas promise

BW Energy will carry out 3D shoot over production licence in bid to boost resources and attract project partners

2 December 2022 10:37 GMT UPDATED 7 December 2022 11:29 GMT
By Iain Esau in London
Oslo-listed BW Energy will carry out a major seismic survey over its Kudu gas discovery offshore Namibia aiming to pinpoint additional resources — potentially trillions of cubic feet — that could attract a development partner.»

https://www.upstreamonline.com/field-development/namibia-kudu-operator-eyes-trillions-of-cubic-feet-of-extra-gas-promise/2-1-1365505

Så jo. De går langt i å anta flere nye billioner kubikkfot i Kudu enn de 1,3.



De går langt i å
gunnarius
24.08.2023 kl 15:38 2489

Nå handler det om å stable aksjen - og da spesielt aksjekursen - på beina igjen.

Kommer til å bli fryktelig negativt overrasket om IPO/emi kurs gjeldende et par år tilbake i tid skal bli stående som gjeldende aksjekurs ala i dag. Her tror jeg at investorene vil kjøpe fremover, mens aksjen holdes lavt priset - gitt global økonomi og oljepris følger normalen. Kanskje aksjekursen trenger noe tid på å hente seg inn, men det vil gå oppover- money talks. Jeg kan fremdeles ikke se øvrige O&G selskap her på berget med tilsvarende potensial og kvalitet. Må i så fall være OKEA, som frister. Nå tenker nok andre og spesielt PEN-gjengen - hold deg til PEN. Da sier jeg: It ain't over till the fat lady sings the blues.
Foreigner
24.08.2023 kl 16:04 2449

:) I think this is actually getting interesting in PEN vrs BWE:) PEN will in 3 months based on their shareholder return policy pay approx 0.85 kr dividend and the Q3 results will be outstanding with 1,55 mBarrels lifted. So PEN will finally show the money in 3 months. Where as BWE will not show money in Q3 results but another 3 months will pass and then the Q4 results from BWE will be outrageously good. A real money rain. Knowing market we are in February until BWE will be repriced. Could be different if BWE was better at marketing🤷‍♂️
Redigert 24.08.2023 kl 16:07 Du må logge inn for å svare
gunnarius
24.08.2023 kl 16:29 2445

and if all 3 liftings go to BWE in Q4, PEN will realize a very soft Q4.