BWE. Fremtiden er rosenrød.

Fluefiskeren
BWE 18.08.2023 kl 13:11 294677

Forrige tråd ble stengt da den ble for stor. Jeg tar derfor og starter en ny. Det passer bra da BWE er inne i en ny fase. Tre produksjonsbrønner er boret med godt resultat i Gabon og tre gjenstår. Kjøp av asset i Brasil venter på godkjennelse som kan komme når som helst.

Og gassfeltet, Kudu, kan bli mye større enn man trodde. Klipper inn litt fra en fersk artikkel Gunnarius la ut tidligere i dag:

« The Ministry of Mines and Energy says the country's Kudu gas reserves are expected to increase to 10 trillion cubic feet (TCF) from the current estimated 1.3 TCF.

The revised figure is due to the associated gas found within the Graff-1 well by Shell, Yonker, and TotalEnergies' enormous Venus-1 offshore discovery.

Petroleum Commissioner Maggy Shino said the discovery of light crude oil reserves has transformed the landscape of the Kudu gas field.

"We are seeing that we now have a possibility of us increasing this 1.3 TCF of natural gas to up to ten TCF of gas because of the associated gas that we are seeing within the graph, within the Yonker and within Venus," she said on Wednesday.

The revelation has the potential to reshape the energy landscape in Namibia and the wider Southern African Development Community (SADC) region. »

https://thebrief.com.na/index.php/component/k2/item/3348-namibia-s-kudu-gas-reserves-projected-to-increase-tenfold


10 Tcf tilsvarer 1,9 milliarder boe. Her kan man med god grunn ta i bruk betegnelsen elefant hvis dette innfris.
Redigert 18.08.2023 kl 13:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
29.08.2024 kl 13:17 1741

Fra Infront DNT Direct:

"BW Energy faller 3,5 prosent torsdag etter å ha lagt frem tall for andre kvartal før børsåpning. Ebitda på 76 millioner kroner var lavere enn både Pareto Securities og Fearnley Securities sine estimater, men på linje med ABG Sundal Colliers forventning."
Fluefiskeren
29.08.2024 kl 13:44 1704

« TotalEnergies set to drill surprise exploration well in Namibia’s prolific Orange basin
Probe due to target structure with similar geology to nearby discovery.


ain Esau
Africa CorrespondentStavanger

Published 29 August 2024, 07:24
TotalEnergies is set to drill a surprise exploration well this year on its prolific Namibian acreage, targeting an intriguing prospect with different geology to its big Venus oil and gas discoveries.

Exploration and appraisal drilling activity in Namibia's Orange basin is in the midst of a lull following a plethora of almost non-stop activity since early 2022 when the first two big finds were unveiled.

So this move by the French supermajor will be welcomed by the Namibian government for keeping the news flow going while it prepares for further drilling campaigns later this year.»

https://www.upstreamonline.com/exclusive/totalenergies-set-to-drill-surprise-exploration-well-in-namibia-s-prolific-orange-basin/2-1-1700179

cinet
29.08.2024 kl 19:38 1494

Litt utfordrende å forstå fansk/engelsken under dagens web CC, men kanskje en fordel å ha han ombod opp mot Gabon :)
Hovedessensen : alle eps skal være ferdig installert i desember -24. produksjonen når taket 40-44k i desember -24( Gabon)
Seismikk kudu drøvtygget ferdig i slutten av september -24.
de var veldig optimistisk når det gjelder bourbon. Her vil de bruke Jack up rig 2 (som er kjøpt og ligger ?)
Utbytte, langt fram i tid , når Maromba produserer ?
cinet
29.08.2024 kl 20:04 1461

Eller hørtes det som at det pågår samarbeidsplaner med galp, og at CA forsnakket seg litt i så måte
oto1
I går kl 00:46 1282

Med fare for å gjenta meg selv så vil produksjonen nå 40k lenge før desember.

Dette er enkel matte, og jeg skjønner ikke hvorfor de skal holde på den floskelen.

Produksjonen nå er ca 28k, hver ny brønn produserer 5-7k, og da er det såpass enkelt at 2 brønner til i produksjon gir ca 40k.

Nå er altså Hibiscus Nordflanke ferdig boret, og den starter da opp produksjon snart (antar 1-2 uker).
Men før den tid er riggen i gang med å installere esp på en av de 3 brønnene som mangler esp, og med 2-3 uker å installere en sånn så bør vi ha 2 brønner til i produksjon i september.

Nå har sikkert BWE lyst å komme med noe godt nytt, så da kan de bare komme med en børsmelding i slutten av september om at produksjonen i Gabon igjen er oppe i 40k.
99999
I går kl 09:54 1106

Enig i at produksjonen er 40 000 barrels lenge før desember. De sier desember for at de skal være sikre på at de skal virke over en lengre periode og ingen feil oppstår. Hvis feil, har de tid til å rette opp.
Fluefiskeren
I går kl 11:10 1024

De har Norve ut februar. Sitter med en følelse av at de har bakt inn tid til en avgrensningsbrønn ved et eventuelt funn i Bourdon.
cinet
I går kl 11:47 975

Hør hva de sier i web cc, her pågår samarbeidsplaner mellom ulike aktørene utenfor Namibia. Spesielt når det gjelder riggutnyttelse/ seismikk og hvor man skal drill baby drill. Btw ….kjøper den at de vil være på den sikre siden opp mot 40k, men de er samtidig enda en gang «euforisk» når det gjelder mulighetene på bpurdon. Forstår ikke helt logikken her….uansett, oljen ligger bare å venter , og cash vil sprute inn i uante mengder i mange år fremover.
Redigert i går kl 11:50 Du må logge inn for å svare
99999
I går kl 11:54 957

Prognosen er 3 laster på Dussafu i 4 kvartal. Produksjonen kommer til å være høy.
99999
I går kl 12:06 935

ReconAfrica har boret til under 2 400 meter. Alle mulige oljefunn ligger under denne dybden.

https://finance.yahoo.com/news/reconafrica-announces-operations-filing-quarterly-100000180.html
99999
I går kl 12:26 899

Det er Carnegie som presser kursen ned i dag ved å sette ned kursmålet til BWE til 29kr.

Har foreløpig ikke sett noe nytt kursmål fra Pareto og Fearnleys. De har vært mye mer positive til BWE.
cinet
I går kl 12:42 867

Ingen av husene var fysisk tilstede under 2q, og hadde heller ingen innsendte spørsmål. De var vell opptatt på ONS. Da blir det kursutslag på kun historisk resultat, og ikke noe om nedtid Adolo , komplikasjoner med eps mm
99999
I går kl 14:59 719

DNB har satt ned kursmålet fra 36kr til 33kr og er også med å presse kursen ned.
Fluefiskeren
I går kl 15:03 711

Hvis de har kursmål 33 kroner er jo dette 23 % høyere enn nåværende pris. Det kan da ikke være negativt? Men hvilken oljepris legger de til grunn og hvilken tidshorisont? Personlig synes jeg det blir uinteressant når vi ikke vet det.
General T
I går kl 17:36 602

I'd say BWE are the main cause of the fall in price. Quite poor results and I would say most people had already expected at least a similar result to Q2. Hopefully things will take off suddenly in not so long time
gunnarius
I går kl 23:57 466

Tja, har selv lest ganske så mange av BWEs rapporter og stusser i det store og hele på at Q2 2024 bærer preg av å tone ned det positive ved å strippe rapporten for nærmere redegjørelser.

Jeg har i et innlegg lenger oppe i tråden sagt hva jeg tror kommer til å skje - og det synes påvirke Q2 rapporten - kun min personlige mening. Dvs. BWE kommer til å tvangsinnløse de resterende aksjonærene utenom det som de to herrer Andreas & Carl selv sitter med, som er tilstrekkelig til å innløse (>75%).

Et lite forbehold tas om vinklingen i Q2 - og det er at ny CFO har satt sitt eget fotavtrykk i rapporten på en annen måte enn hva som ville ha blitt gjort av Sæthre, men neppe.

Likefullt forandrer ikke Q2 rapporten mitt syn på BWE - og jeg ville trolig ha vist investorinteresse i aksjen - gitt pumpeproblematikken ikke hadde skjedd.

Kommer fremdeles til å følge aksjen. Og skulle det vise seg at det ikke blir tvangsinnløsning og pumpene fungerer - ja, så kan kan man kanskje være på plass igjen.
99999
I dag kl 11:30 269

Ledelsen målsetning er å nå 40 000 barrels pr dag eller mer på Dussafu. Blir et oppgjør med Baker Hughes om de nye ESP'ene som ikke fungerte til slutt hvor aksjonærene får vite resultatet.

Andreas Sohmen-Pao har sagt flere ganger at selskapene som han er aksjonær i og kun notert på Oslo Børs er for lavt verdsatt pga svak norsk krone. Han ønsker at selskapene han er aksjonær i skal også være notert på New York børsen for å få høyere verdsettelse. Han kommer til å selge seg ned slik at dette er mulig, når kursen er på et riktig nivå.
99999
I dag kl 11:52 251

DNB har i all hovedsak justert ned kursmålet da de tror på en noe lavere oljepris framover. Har lest analysen.

Carnegie har nok gjort det samme da de har justert ned inntektene framover.

Fearnleys og Pareto hadde kursmål 43kr og 42kr før Q2 rapporten som er vesentlig høyere enn det Carnegie og DNB har.

Spesielt Carnegie sitt nye kursmål har presset BWE kursen ned. Får nok en opptur i kursen når Fearnleys og Pareto kommer med oppdaterte kursmål. De har vært mye mer positive til BWE.
canarias
I dag kl 18:40 93

Flotte og spennende konklusjoner der 99999 , når brikkene begynner å falle på plass er ikke BWE på billigsalg lenger.
kvirrevi
I dag kl 20:43 33

Helt greit at du tenker slik og at du derfor ikke ønsker å være aksjonær.

Jeg tenker helt klart forskjellig fra deg. Jeg tror Andreas og Carl vil fremstå som ryddige og unngå bråk, og at de har lite behov for å gjøre noe spesielt på aksjonærsiden i tiden fremover. Svært mange oljeselskap er notert på Oslo Børs, og jeg tror ledelsen i BWE er klar over at prisingen er påvirket av at de har den eiendelen de nå har. Det lever de godt med, jeg tror ikke de har veldig stort behov for at BWE aksjen skal ha en "fair" pris nå og en stund fremover. Om det om 1-2 år blir behov for å "pynte bruden" så er det forskjellige måter å gjøre dette på, flest på noe lengre sikt.

Produksjonen vil øke gradvis framover i ukene framover, og det blir ikke lenge til den er 38000-40000 fat per dag. Produksjonskostnadene per fat vil rase ned til ca 20 dollar på Dussafu og trolig også noe på Golfinho når de optimerer produksjonen der. Resultatene vil bli meget gode, og det er uker eller noen få måneder til.