BWE. Fremtiden er rosenrød.

Fluefiskeren
BWE 18.08.2023 kl 13:11 317186

Forrige tråd ble stengt da den ble for stor. Jeg tar derfor og starter en ny. Det passer bra da BWE er inne i en ny fase. Tre produksjonsbrønner er boret med godt resultat i Gabon og tre gjenstår. Kjøp av asset i Brasil venter på godkjennelse som kan komme når som helst.

Og gassfeltet, Kudu, kan bli mye større enn man trodde. Klipper inn litt fra en fersk artikkel Gunnarius la ut tidligere i dag:

« The Ministry of Mines and Energy says the country's Kudu gas reserves are expected to increase to 10 trillion cubic feet (TCF) from the current estimated 1.3 TCF.

The revised figure is due to the associated gas found within the Graff-1 well by Shell, Yonker, and TotalEnergies' enormous Venus-1 offshore discovery.

Petroleum Commissioner Maggy Shino said the discovery of light crude oil reserves has transformed the landscape of the Kudu gas field.

"We are seeing that we now have a possibility of us increasing this 1.3 TCF of natural gas to up to ten TCF of gas because of the associated gas that we are seeing within the graph, within the Yonker and within Venus," she said on Wednesday.

The revelation has the potential to reshape the energy landscape in Namibia and the wider Southern African Development Community (SADC) region. »

https://thebrief.com.na/index.php/component/k2/item/3348-namibia-s-kudu-gas-reserves-projected-to-increase-tenfold


10 Tcf tilsvarer 1,9 milliarder boe. Her kan man med god grunn ta i bruk betegnelsen elefant hvis dette innfris.
Redigert 18.08.2023 kl 13:12 Du må logge inn for å svare
99999
I går kl 21:16 376

BWE har hedget 4,6 millioner barrels. Data tatt fra Q2 2024 presentasjonen.

Hedging of commodities‒ 4.6 million barrels hedged for 2024, 2025 and 2026 • Combination of puts, zero cost collars and swaps
kvirrevi
I dag kl 11:46 177

Det er viktig for oss som sitter i BWE og for de som vurderer å gå inn eller kjøpe seg ytterligere opp å ta inn over seg det oto1 skriver.

Utgangspunktet er produksjonskurven BWE viste på Paretoseminaret:
Poenget er at den viser en produksjon på ca. 34 000 fat per 12-13 september.
Dette er allerede en høy produksjon som gir lave produksjonskostnader per fat (og derav kunne BWE guide om produksjonskost ned mot 20 dollar fatet i 4Q for Dussafu). Når Golfinho kommer tilbake i produksjon etter vedlikeholdstansen vil nettoproduksjonen til BWE være på ca. 33 000 fat dersom Golfinho produserer 8 000 fat per dag.

Og så øker produksjonen på Dussafu, først med Ruche brønnen om 1-2 uker, da kommer vi ganske nærme 40000 fat på Dussafu. Deretter med installering av ESP på to Hibiscus brønner, da kommer vi godt over 40 000 fat.
Installering av ytterligere ESPer i tiden etterpå vil gjøre at produksjonen kan ligge stabilt rundt 40 000 fat.

Ut fra BWEs egne planer og opplysninger skjer dette altså ikke mot slutten av året, det skjer nå i de kommende ukene, og deler av produksjonsøkningen på Dussafu har allerede skjedd, ref. produksjonskurven per 12. september.

Så hva i all verden gjør aksjekursen nede på 24 tallet med dette faktumet på plass. Et eller annet meglerhus må jo ta denne lavthengende frukten.
Redigert i dag kl 11:49 Du må logge inn for å svare
JUICEitUP
I dag kl 12:07 142

Det er alt for stor eier risiko i denne til at noen tar i dette papiret. Nedgangen vi ser nå skyldes at flere og flere tar det innover seg og selger seg ut.

Man kan selvfølgelig hevde at så lenge selskapet tjener penger så spiller det ingen rolle om selskapet har en stor og dominerende eier. Stiger kursen må beløpet ved en eventuell fremtidig tvangsinnløsning tilsvare selskapsverdien på det tidspunktet (altså relevant aksjekurs). Det kan dermed ikke komme et bud som er langt under markedskurs.

Så hvorfor er det da eier risiko med å sitte i dette papiret?
For det første får man som aksjonær ikke et snev av tidshorisont. Det kan komme et bud i morgen eller det kommer kanskje aldri. Skal man da investere i et selskap hvor man kan bli tvangsinnløst når som helst? Hva hvis kursen da går mye ned? Da har man ingen mulighet til å vente på bedre tider og hente inn tapet.
For det andre (og klart viktigste grunn) er det noe som heter, ikke hør på hva de sier, men se på hva de gjør. Ved forrige korsvei når de ble pålagt å komme med et bud pløyde de ut en drittpakke om eget selskap før budet. Kursen stupte som gjorde at det ikke var noen risiko for massiv aksept av budet. Nå har de erfaring med dette og ser at det virker. Ønsker de da å ta selskapet av børs er det bare å kjøre samme taktikk en gang til og sluke restene til en slikk og ingenting.

Her er det de store gutta som spiller ball og de gir ikke ved dørene. Om å gjøre å sope til seg så store verdier som mulig, helst på de andre aksjonærenes bekostning.
Redigert i dag kl 12:09 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
I dag kl 12:07 140

Men alle brønnene i full produksjon er guidet til slutten av året. Senest under Paretokonferansen for seks dager siden.

Remaining six wells set to be completed by end of Q4
99999
I dag kl 12:20 122

Det har vært nøyaktig samme eiersits i Avance Gas som er et Bermuda registret selskap og da med en John Fredriksen som største aksjonær og han eide mer enn 75%.

De som kjøpte for 5 år siden har en gevinst på over 1000%.

Mindretallsaksjonærene ble aldri innløst.
kvirrevi
I dag kl 13:37 47

Det er riktig at de sier dette, men poenget er at BWE allerede nå er i ferd med å komme opp i 40 000 fat i produksjon på Dussafu, noe som allerede er synlig på produksjonskurven, og at det innen kort tid kommer til nye brønner som gjør at produksjonen vil bli 40 000 fat per dag, dette fremstår også som rimelig robust faktum.

Så vet vi alle hva det betyr, høye inntekter, lave produksjonskostnader og store overskudd.
Redigert i dag kl 13:52 Du må logge inn for å svare