Panoro - DNBs top pick! P/E 1.8x i 2024!

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
20.05.2024 kl 21:16
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Kalleklovn547
PEN 03.09.2023 kl 22:17 350035

DNB er ute med ny oljerapport og har Panoro som top pick og ser en P/E på 1.8x for 2024:
Our top pick among small caps remains Panoro Energy, where we believe ~50% YOY production growth in 2024e should mean significant dividend capacity (~40% cash flow to equity yield) in the coming years.

Om ikke folk forstår at dette er billig!
Fluefiskeren
22.02.2024 kl 22:05 3574

« Panoro CEO John Hamilton, speaking this morning on a conference call, said the partners expected to contract a rig for the work “notionally in the second half of the year”.

The partners “see a lot of remaining prospectivity” in Equatorial Guinea, he said. “We terminated the rig contract, it was not a decision easily taken but it was the right decision. It was endorsed by the joint venture partners and the government.”

The rig market has tightened since the partners signed up the Island Innovator, as Hamilton acknowledged.

“We are in direct contact, as a joint venture, with a number of parties. We’ve indicated the timing is uncertain but there’s a possibility in the late second quarter of having a rig at our disposal. It’s premature to say anything more.”

Tar også med denne fra Dussafu:

« Panoro said the companies were making “good progress” on resolving the problems in Gabon. The companies’ Hibiscus South discovery should be coming online in March, only five months after discovery, Hamilton said.

“These are high-value barrels as the platform is already there, the cost of producing those barrels is extremely low.” The Hibiscus South find is “bigger than previously guided – significantly bigger”.

Further plans include a production well on the Ruche discovery, more workovers to tackle the ESP issues and another well on Hibiscus.

More exploration will come in the summer with drilling on the Bourdon prospect.»

https://www.energyvoice.com/oilandgas/africa/rigs-vessels-africa/548408/panoro-targets-new-rig-for-equatorial-guinea-in-q2/


Klarer de å ha en rigg klar i slutten av 2. kvartal skal jeg være fornøyd.

https://www.energyvoice.com/oilandgas/africa/rigs-vessels-africa/548408/panoro-targets-new-rig-for-equatorial-guinea-in-q2/










Kalleklovn547
22.02.2024 kl 22:51 3475

Olja fortsetter opp og Panoro ned.. Enig i at kvartalspresentasjonen var bra.. Så hvorfor faller vi? Jo, som jeg har vært inne på før.. dette handler ikke om ESP-problemer eller støy om rigg. Om mange nok hadde likt selskapet, hatt det på radaren, osv så hadde det garantert vært investorer som hadde sett gjennom denne støyen og tatt posisjoner. Hvorfor skjer så ikke dette? Jeg tror rett og slett aksjen er veldig mislikt, pga elendig track-record. Den er definert som «ikke-investerbar» blant mange. Derfor siger vi ned på lavt volum, pga det er ingen som vil ta i mot og de har sett dette skje hundre ganger før med Panoro.

Så kan en stille seg spørsmålet, bør et selskap som kun fokuserer på Afrika være notert på Oslo børs? Vil det noen gang få en fair pris eller vil de som ønsker oljeeksponering heller kjøpe Aker BP, Equinor, osv? Det er rett og slett ikke alle selskaper som bør være på børs. Det handler ikke noe om at det er er en dårlig business, men at markedet ikke gir det en fair pris pga det er ikke nok interesse for selskapet.

Greenlight Capital sa nylig at markedet er ødelagt av algoritmer og passive investing. At de ikke lengre kan satse på å finne undervurderte selskaper og tro at andre vil kjøpe disse av dem til en høyere pris, etter at deres investeringstese har spilt seg ut. I stedet må de satse på at selskapene vil betale de, altså gjennom utbytter og tilbakekjøp. Jeg tror det samme gjelder for Panoro og derfor sier jeg at de bør begrense alt av investeringer og kun fokusere på å returnere kapital. 4-500m for 2024 er i mine øyne altfor lite og spesielt når det antar 85 i oljepris. Er jo masse big oil som har lignende yield. Sammenligner man med selskaper med høyere risiko så finner man jo yield på over 20% i shipping. Er vel ikke noe mindre risiko rundt oljepris enn shippingrater..

I 2023 brukte de 67m på investeringer og 13.2m på utbytte.. I 2024 skal de bruke 75m USD på investeringer...! Hva får vi igjen for dette, er alt dette nødvendig og må det skje nå? Hvorfor ikke kutte disse til halvparten og heller øke utbyttene og tilbakekjøp? Vi betalte 18m USD for Sfax i Tunisia, hvor det skjer null og niks. Hva har vi fått igjen i mcap for dette?

Ang tilbakekjøp så virker det som John har begynt å våkne.. Han klager på at kursen er lav og sier at tilbakekjøp er veldig aktuelt.. Nylig ble jo CAPEX utsatt pga riggproblemene.. Så hva venter de på? Har de 0 tro på egen business og hva som skal skje fremover eller hvorfor begynner de ikke å kjøpe på disse attraktive nivåene? Autorisasjonen er jo på plass såvidt jeg vet.. Om de skal kjøpe når alt ser rosenrødt ut er jo kursen garantert en annen, forhåpentligvis mye høyere...

Tunisia er fullstendig stillstand.. De har sagt det samme på alle kvartal, at de jobber med å få opp produksjonen. Men nada har skjedd... Der drives det ekstremt ineffektivt og ting går i skillpaddetempo..

M&A eller investeringer kan de bare glemme. De har kjørt seg opp i et skikkelig villrede med en aksjekurs på 24 NOK og P/NAV < 0.5x. De kan ikke gjøre noen innvannende oppkjøp med å bruke aksjen og de har heller ikke cash til overs...

En annen bagatell rundt utbyttet, men hvorfor skal tre uker på å få dette? De fleste selskaper betaler dette ganske kjapt etter rapportering...
Jajaja
22.02.2024 kl 23:48 3384

In Norway when "cash distribution", ....the level of the registered "inngangsverdi" will automatically be correspondingly reduced, which in turn entails taxation of the "cash distribution". So, "cash distribution" only assure deffered taxation (until realisation).

That could be helpful when using a regular "Aksje- og fondskonto".
If trading (received dividends etc) within an "Aksjesparkonto" (ASK), the deffered taxation is already there....
Redigert 22.02.2024 kl 23:55 Du må logge inn for å svare
hulabalula
23.02.2024 kl 07:22 3245

"Milliardærer kan leke seg så mye de vil, de tjener ikke en krone på meg. Kun på utålmodige aksjonærer med dårlige nerver."

Fuldstændig enig! Jeg forstår ikke det her konstante tuderi over kursbevægelsen på dette og andre fora. Det er netop de her situationer hvor markedet ignorerer det som er tydeligt for os at man kan tjene de store penge. Hvis aktiemarkedet var efficient var det ikke muligt at overafkaste over tid. Vi ved alle at buybacks og øgende udbytter er på vej, og med det stigende aktiekurs, så hvad er problemet? Man køber når alle keder sig og sælger når alle jubler, sværere er det ikke.
d12m
23.02.2024 kl 08:38 3143

Hva vi får igjen for investeringene i 2023 og 2024 er ganske selvsagt -> økt produksjon.

Gitt at ESP fikses og ny rigg leverer vil det kunne gi særs fint 2025 og 2026. Utfordringen er at Panoro i mange år har vært et «neste år blir det bra»-selskap uten at neste året her blitt bra. Derfor er nok markedet skeptisk til at 2025+ faktisk blir bra. De må gjenreise tilliten.

Jeg har troen og etterhvert som 2024 skrider frem håper jeg å også få troen på oljeprisen som jeg er skeptisk til pr idag.
40something
23.02.2024 kl 08:39 3144

Og hvor lenge skal vi vente på jubelen da. Sektoren taper investorer i store baner til tech der jubelen er til stede. Markedet er der kapitalen flommer. Jeg har mast om at likviditeten er det store spørsmålstegnet og markedet har blitt dopet av alt kjappere avkastning. Etter en 3 dagers oppgang så trekker pengene seg ut av papiret og ørkenvandring starter på nytt for de som mener at selskapet er vert noe på lang sikt. Dette er ikke spesifikt for panoro. Det er en adferd som styrer i hele markedet. Det er kun de store selskapene som har noenlunde jevn likviditet i aksjemarkedet, akkurat nå spiller ikke det noen rolle i f eks Equinor. Alle som nærmest på heltid driver å i vesterer i markedet må ha cash hele tiden. Når OSE stenger skal pengene ut og spilles på USA-børsen og slik går no dagan, eller døgnet kanskje jeg skal si.
Selskapet kan jo ikke noe for hvordan aksjemarkedet har blitt. Det er bare det at fokuset på selskapene har måttet vike for hvordan kapitalbevegelsene styrer i aksjemarkedet. Og uansett om mitt fokus ikke er kjapp gevinst så er min tid ikke ubegrenset, og hvorfor skal man sitte med en inngang som i siste år har vist seg være altfor feilberegnet bare for at man ser hvor bra selskapet går i steden for å se på makro? Jeg er ingen fanatiker som går i døden for et fotballag i Premier League, og Uansett så taper ikke fancluben penger hvis fotballaget taper kamper.i lang tid.
Jeg mener at panoro som aksje taper penger i aksjemarkedet hele tiden. Det er det dumme med at verdien i aksjen ikke ligger i selskapets kontroll men hvor mange publikummer som kommer og ser kampen og ikke går før pausen.

Edit : fa.no skriver at oljeprisen er ned fra igår. Så sammenligner man med en pris som var når ikke OSE var åpen. Hvor dumt blir ikke det når en journalist jobber i et økonomiblad.
Redigert 23.02.2024 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
23.02.2024 kl 08:42 3128

Hamilton fikk spørsmål om det, og han er ikke enig med deg.

«And as to the final question in terms of what the market may be overlooking. Obviously the market is driven by short-term sentiment and we understand that. And we've had some issues in Gabon and now the issue in Equatorial Guinea with the rig postponement. And that's going to affect the share price. And I think that that is seen very much in our share price at the moment. I think what I would say is missing is for longer term people with a longer-term focus is that the reserves have gone nowhere. These barrels will still be produced. We're in fact finding more of them for instance Hibiscus South»

Selvfølgelig har problemene med ESPer på Hibiscus og rigg for Equatorial-Guinea betydning for kursen. Det ville være utrolig merkelig om det ikke hadde vært sånn. Og jeg forholder meg mer til hans vurderinger enn dine. Du kommer ikke til å lykkes i å få selskapet fjernet fra børs. Du ønsker også at selskapet skal forvitre til et bitte lite oljeselskap. Håper du er til ør et alene om det.

Ellers som vanlig god Q/A seksjon. Mye om utbytte/ tilbakekjøp og mye om Sør-Afrika.
wielkikrol
23.02.2024 kl 08:46 3114

Dette var et bra innlegg 40something.
Støttes og har sett samme trend en liten stund.
Foreigner
23.02.2024 kl 08:47 3103

I have not yet listened to the presentation; what did he say about South Africa?
40something
23.02.2024 kl 09:06 3061

Enig i at Esp og rigg-problemer påvirker kursen, men er uening i størrelsen og at man søker etter begrunnelser i selskapet når jeg mener at det er shorting med veldig mye mer penger der enn de som har muskler til å kjøpe.
Det gikk 15000 på kjøp 25 nettopp. Ikke utelukket at de skal brukes for å kjøre ned kursen ytterligere. Disse pengene får de lett tilbake gjennom at større delen av børsdagen så handles mest volum på dagslaveste. kurser
Ro
23.02.2024 kl 09:07 3051

Det var litt optimisme på kjøp idag..
Helt til noen uten tolmodig gikk totalt på selgeren..
Nesten som noen vil ha kursen ned..
Tm3P
23.02.2024 kl 09:11 3031

For min del har jeg ikke noe problem med å vente år, men du kan i det minste vente til de har fått ordnet problemene med ESP og har fått startet BBs senere i år. Om oljeprisen holder seg vil vi sannsynligvis se en helt annen kurs da.

*Siterte feil innlegg.
Redigert 23.02.2024 kl 09:15 Du må logge inn for å svare
40something
23.02.2024 kl 09:11 3031

Slik har det vært over tid. Aktøren/ne flytter smertegrensen og får derved gevinst ikke på grunn av panoro, men redselen for enda mer papirtap.
Nesten ingen på forumet som mener noe annet enn at det er Panoro sin feil.
Herregud ! Produksjonen er jo opp. Allikevel så er aksjen ned 25%.
Ser man historiskt så har selskapet havnet i dårligere vær uten denne formidable kursnedgangen.

Det skal vel også sies at med samme økonomiske musklene så kommer oppgangen like utfra det blå, når de mener å ha fått nok med rimelige aksjer.
Aksjen kommer på radaren for større delen av markedet og så kan de trekke ut pengene og kjøre samme flipping gang på gang.
Redigert 23.02.2024 kl 09:15 Du må logge inn for å svare
hulabalula
23.02.2024 kl 09:26 2979

"Det er det dumme med at verdien i aksjen ikke ligger i selskapets kontroll men hvor mange publikummer som kommer og ser kampen og ikke går før pausen."

Mit synspunkt er at man som investor vinder på at fokusere på værdien i _selskabet_ og ikke den værdi markedet tilskriver selskabet. Når der er stort spænd mellem markedets værdi og den værdi man mener selskabet har, så køber man. Og når det spænd svinder ind og nærmer sig 0 så sælger man. Markedet svinger mellem depression (købssignal) og eufori (salgssignal). Jeg tænker at euforien kommer i takt med de store cash flows, stigende udbytter og tilbagekøb som kommer i løbet af i år og næste år. I december 2025 bør vi stå i en helt anden kurs med mindre oljeprisen har crashet.
piff
23.02.2024 kl 09:30 2966

Disse 15 000 eller for og korrekt 15.078 solgt jeg på kr 25. Er en del av min lille pott igjen som kun brukes til trading. Blir kr. av det når det svinger med ca 1 kr i Kursen.
Er slutt forlengs og være snill gutt og sitte pal i aksjen.
40something
23.02.2024 kl 09:51 2965

Riktig forsåvidt, men hvis man bruker den måte å se når man skal inn eller ut, så er det ikke mange selskaper som er igjen på børs. Det finnes en rekke underprisede selskaper, men de har så lavt handelsvolum at en ikke kan investere noen summer, da aksjekursen ikke tåler utgang når gevisnt skal trekkes ut.
40something
23.02.2024 kl 09:53 2982

men da er du ganske enig i at du har tillit til aksjen men ikke til markedet, hvilket jeg har sagt hele tiden.
Hvis alle følger den strategien så vil også kursen komme ned lavere og lavere siden "alle" venter på at noen andre skal kjøpe opp kursen
Redigert 23.02.2024 kl 09:55 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
23.02.2024 kl 10:31 2907

Richard Morton

Yeah. Thanks for the question. Right, so this is a technical cooperation permit, which we were awarded a couple of years ago. We completed a year's worth of desktop studies on that area, where we're looking for the potential for gas, helium and methane exploration. We concluded favorably, and then we made an application for an exploration rights over the area. Now we're currently going through a environmental authorization phase, which is required, working with the regulators to make sure we're adhering to all the rules about operations in the area. Once that's concluded, we'll enter the exploration phase and we'll have a three-year period to conduct further works in the area. So quite early days, but we're encouraged by what we've seen from the desktop work and want to pursue the project going forward.

John Hamilton

It may not be entirely visible, but this is a very hot area for helium and methane gas in South Africa. There is a very large company now starting to produce both helium and liquefying the gas they produce in the area. There are a number of other smaller public and private companies that are starting to get acreage going after exactly what we are doing. This is not a big cost center for Panoro, where you'll find it to be a rounding error in our CapEx line. But nonetheless, it's using our skills, our subsurface skills, to make a contribution towards the energy transition, trying to help South Africa wean itself off of coal and into gas. And the by-product of helium, which is a strategic gas and extremely valuable. And South Africa, it looks like it is an emerging province for helium. So we'll certainly talk a little bit more about it once we're given the formal exploration right. But things are going well.
hulabalula
23.02.2024 kl 10:57 2843

Ja, lav handelsvolum gør at mange holder sig væk af de årsager du nævner, hvilket er en af årsagerne til at de aktier er så billige. Men når interessen vender tilbage (øgende udbytter, buybacks osv) kan lav likviditet vendes til en fordel for så skal mange gennem en meget lille dør og så kan det gå meget hurtigt opad. Derudover har mange fonde begrænsninger på hvor lav market cap aktier de må købe. Så ofte får man den dobbelteffekt at efterhånden som market cap går op må flere fonde købe.

Jeg husker at International Petroleum omsatte for 5 millioner SEK om dagen tilbage i januar 2021 da kursen var 20. Næsten ingen var interesserede den gang selv om at man kunne forudse free cash flow yields på over 30% ved Brent 70. Jeg og flere andre aktionærer var efter dem for at starte et tilbagekøbsprogram. Det gjorde de så fra december 2021 da gælden var kommet langt nok ned. Fra da til nu har de tilbagekøbt mere end 20% af aktierne og både kursen og omsætningen er 6 doblet i forhold til januar 2021.

Jeg tror Panoro også bliver belønnet med markedets kærlighed i løbet af de kommende to år af samme grund som at IPCO fik den. Jeg tror at narrativet om at "Panoro altid er lige ved og næsten, men det bliver aldrig til noget" har gjort at investorkollektivet har brændt sig og er blevet deprimeret og derfor ikke evner at se ind i fremtiden uden denne bias. De fokuserer på den seneste tids delays og glemmer alt om hvor genialt timing og prisen på Tullow-købet var, at flere insidere køber, at Dussafu reservoiret overperformer og generelt overrasker positivt, at free cash flow maskinen snart kører på fulde drøn samtidig med at capex investeringsbehovet bliver mindre og capital return til os bliver større. Jeg synes det er et easy buy, og at det at vi har været ude for kortsigtede delay-skuffelser kun gør opturen større fordi prisen er kommet alt for langt ned.
bmw5
23.02.2024 kl 11:26 2832

Fremleggelsen av Q4 var etter omstendighetene bra og med et utbytte på 0.427 kr. Er Panoro et dårlig drevet selskap? Meglerhusene mener nei og beregner verdien i selskapet til 40 kr+. Selskapet har noen problemer på Dussafu som nå ser ut til å være løst. Med hensyn til EG vil det å skaffe en ny rigg ta ca 2 til 3 måneder.
Med en oljepris på 80-83 usd tjener Pen bra med penger, men aksjen er knyttet opp mot Brent spot og blir kjørt ned kl 9 omtrent hver dag da oljetraderne kjører brent spot ned. Brent spott stiger igjen senere på dagen, det gjør også Pen, men ikke nok til å bli positiv på grunn av shortere under 0.5%. Trist men dog sant. Hvor langt ned skal aksjen? Vell det er det ingen som vet før noen større investorer begynner med storkjøp.
Kalleklovn547
23.02.2024 kl 11:44 2795

Som sagt før, hovedproblemet til Panoro er at de ikke har nok investorer som er interessert i selskapet. Så enkelt er det. De har jo til og med en CFO som har sittet i haugevis med år og knapt har kjøpt aksjer i selskapet. Så og si alle aksjene han eier har han fått "gratis" via RSU, osv. såvidt jeg kan se. Bortsett fra Balkany så eier heller ikke styremedlemmene mye aksjer...

Utbytter og tilbakekjøp vil til syvende og sist presse kursen opp, fordi det er grenser for hvor høy yield kan bli. Jeg stusser dog litt på at noen tror selskapet skal tjene mindre i 2025 enn 2024. Da må man i såfall tro på lavere oljepris.. Pga selskapet skal investere 75m USD (!!) i år, og jeg håper inderlig dette gir økt inntjening i 2025.. Det siste vi trenger nå er mere penger sløst på exploration, markedet vil rett og slett ikke ha det.. Bare se på alle big oil majors hva de prioriterer nå..

Holder olja seg her bør de tjene betydelig mer i 2025 og da må sellsideestimatene opp..
Fluefiskeren
23.02.2024 kl 11:59 2799

Nåja. Rystad venter økning i antall high impact brønner i 2024 i forhold til 2023 så noe satser de jo. Dette er stort sett kostbare brønner på dypt vann og krever store investeringer.

https://www.rystadenergy.com/news/high-impact-wells-2024-africa-latin-america-oil-gas


Dessuten er det mange som satser på ILX -brønner. Altså brønner nær eksisterende infrastruktur. Det er det PEN satser på. Dette er rimelig brønner og utbygging som raskt kan settes i produksjon. Vi har jo to nye blokker i EG og Bourdon er også et slikt prospekt.

Oljeselskaper som ikke leter eller kjøper produksjon er dømt til undergang. Det er faktisk olje og gass de lever av. Alt dette maset om utbytter både her og i andre aksjer minner meg om barn som må lokkes med godterier på skitur.
omans
23.02.2024 kl 12:04 2804

Nei huff, da har kursen gått ned igjennom gulvet, til et sted det er mørkt og trist.
Det gode nyheten er at det er noe støtte her ved 24.2. Skaden er mulig å gjenopprette, om det ikke går for lang tid å reparere råten.
Fluefiskeren
23.02.2024 kl 12:16 2771

Og det til tross for at oljeprisen jo er relativt høy. Frykter også at vi skal få et markert fall. Det er det eneste som hindrer meg i å kjøpe mer i PEN nå.
omans
23.02.2024 kl 12:23 2753

Forrige gang kursen var nedpå her var i underkant av ett år siden, og da duppet oljepris til ned mot 70.
Så nå er trolig det gunstigste kjøptidspkt på svært lenge. Volumet er også puslete. Frykten for å kjøpe nå er der, på tross av at det så lyst ut når kursen var over 30, og kursmåla fra husa er stabile nesten doblingskanditat iflg det. Men kan jo alltids bli biligere i irrasjonelle markeder...
40something
23.02.2024 kl 12:49 2703

. En fallet er jo ikke over. Det skumle er at det finnes ingen andre knagger å henge begrunnelse på enn psykologi om å være den som slukker lyset sist.
Veldig mange søker nye innganger i steden for å tenke at dette snur for eller sannsynlig seinere.
Tekniske nivåer ryker uten kobling annet enn til der det var størst volum på innganger. Det mener man er en styrke,men nye adferden kan tradere disse sannhetene og.
The Observer
23.02.2024 kl 13:02 2688

I dag: Alle meglerhusene, Fearnley, Carnegie, DNB og Artic
senker i dag "riktkursen” for Panoro. Ref. Nordnet.
d12m
23.02.2024 kl 13:06 2708

DNB
Panoro Energy (Buy, TP: NOK41.00) - 2024 likely a transition year
The underlying Q4 results were in line with our estimates, and the 2024 production guidance was lowered to 11k–13kboed (we expected 11.9kboed). The recent discovery at Hibiscus South could be 50–100% larger than the initial 6–7mmboe (gross) estimate, illustrating the strong prospectivity at the Dussafu licence. Negatively, we see a risk of higher 2024–2025 capex on the new rig needed for drilling in Equatorial Guinea. We reiterate our BUY, but have reduced our target price to NOK41 (42) on lowered estimates.
Tm3P
23.02.2024 kl 13:24 2766

Høres litt rart ut. Det ville vel ikke vært noe insentiv til å kansellere kontrakten hvis det ikke var noe galt med riggen?
Fluefiskeren
23.02.2024 kl 14:17 2666

Trident mente i hvert fall at BOP en ikke fungerte som den skulle. Litt rart de går direkte til myndighetene med dette uten å inkludere Island Drilling om det. Det siste vi vil ha er en rettssak eller voldgift. Det kan bli dyrt.
omans
23.02.2024 kl 14:21 2779

Du vet ikke om fallet er over, du bare ser at det ikke har stoppet siden den er lavere enn igår, og konkluderer med at den skal lavere til mandag enn nå.
Dessuten, ingen treffer bunnen når de prøver time kjøp, de kjøper når det kan være nær en sådan, kan være volatilt og vare litt, men når markedet innen energi stabiliserer seg og litt mer pop enn nå, vil kursen være høyere. Markedet er litt styrt av irrasjonelle krefter her, roboter og andre mekanismer.
Redigert 23.02.2024 kl 14:22 Du må logge inn for å svare
Paypal
23.02.2024 kl 14:24 2773

PANORO ENERGY: Carnegie kutter kursmålet til NOK 38 (40), gjentar kjøp. DNB kutter til NOK 41 (42), gjentar kjøp. Arctic kutter til NOK 38 (40), gjentar kjøp. Fearnley kutter til NOK 42 (46), gjentar kjøp.
Trond.heim
23.02.2024 kl 15:00 2692

For oss som kjenner selskapet og aksjen, betyr det ikke så mye om kursmålet er 38 eller 40.
Dessuten tror jeg kursen om fredagen minner mer om bra kjøpstidspunkt enn salg tidspunkt. Dessuten drypper det inn 42,7 øre pr. Aksje i mars.
40something
23.02.2024 kl 15:29 2638

Men med for høy inngang så vil kursen muligens ikke orke over 27-28. Alt er avhengig av likviditet i markedet
40something
23.02.2024 kl 15:31 2723

Men siden den betales via tilbakebetaling som lån så vil kursen minke tilsvarende. Det gjør den ikke automatisk når det er vanlig utbyttte
Fluefiskeren
23.02.2024 kl 15:35 2772

Jeg blir helt matt av disse kursmålene. Snittet ligger altså 66 % høyere enn kursen nå. Er det analytikerne som er gale eller er det markedet som er på jordet? Heller mest mot det siste.