Aker Horizons - Blir dagens aksjonærer totalt utvannet av Aker?

Frodon
AKH 11.09.2023 kl 21:12 210484

Røkke sin nye store satsing er Industry Capital Partners, ledet av den gamle oljesjefen Yngve Slyngstad. Røkke og Slyngstad er 100% avhengig av å gi disse nye gigantiske aksjonærene god Røkke-avkastning, hvis de skal klare å beholde noen av verdens største investorer i fondet. Hvis Slyngstad skal klare god avkastning på Røkke sin grønt satsing, er det for høy risiko pr dags dato å gå inn i AKH når flaggskipet Mainstream holder på å synke pga de dårlige PPA avtalene i Chile. Mainstream holder på med restruktureringen nå, hvor de må hente inn mer penger. Det vil mest sannsynligvis si at egenkapitalen i Mainstream er tapt og investeringen må nedskrives til kr 0. Er det her muligheten til Slyngstad kommer? De kan kjøre en enorm emisjon i AKH, betale ned all obligasjons gjeld som ikke er til Aker og nullstille dagens aksjonærer mot at eksisterende aksjonærer får tegningsrett i det nye selskapet? Obligasjonslånene til AKH går kanskje også i brudd med lånebetingelsene, hvis Mainstream blir nullstilt?

Røkke og Co holder på med opprydding i AKH. Her håper jeg de går over pipeline til Mainstream, slik at de ALDRI gjør samme feil igjen som i Chile. Den ene feilen har senket hele Aker Horizons til nå. Samtidig trenger AKH enormt mye penger til alle sine prosjekter, for å kunne gå med overskudd i fremtiden. Nå som de holder på med oppryddingen, ser de kanskje om det er noen prosjekt i AKH de vil gå videre med i fremtiden og hvilke prosjekt de vil skrote. Da kan Slyngstad børste støvet av powerpoint presentasjonene fra IPO til AKH og kanskje ha mer kjøtt på beinet om hvor mye cash de trenger før de går med overskudd. En del av denne oppryddingen går sannsynligvis også ut på at dagens aksjonærer vil se at aksje verdien deres er tapt. Men de kan få lov til å betale for å bli med på AKH 2.0 via tegningsretter. Aker skjønner nok uansett at verdien i AKH er tapt pga de massive investeringskostnadene, som de ikke ønsker å ta selv pga høy eierandel.

Det hjelper vell ikke AKH aksjonærene om Slyngstad hadde gått direkte inn i Mainstream, for da hadde vell AKH eierandelen ca blitt nullet ut uansett. Og hva er det igjen i AKH uten Mainstream?

Alternativt kan Aker fusjonere AKH inn i Aker, i bytte av Aker aksjer, slik jeg har skrevet om i lang tid. Men mulig de ikke synes AKH er billig nok priset, siden det ikke er noen innsidekjøp i aksjen. Eller finner Røkke en annen fusjoneringspartner til AKH? Eks noen i Japan med for mye cash?

Hvis det er noen andre som har noen bedre forslag til hvordan AKH skal få finansiert sine prosjekt, som koster ca kr 200-250 milliarder, vil jeg svært gjerne høre om disse finansieringsplanene. Spesielt med tanke på at mcap i AKH er ca kr 3 milliarder og rente/obligasjonsmarkedet er svindyrt for selskap ca uten inntekter.

Et lite tankekors til dagens langsiktige aksjonærer i AKH: Hvis Aker legger ut fusjonsplan mellom AKH og Aker nå, kan de gjøre det på en kurs ca 30% over dagens kurs og få det igjennom. Det vil si at da blir dere tvangsutløst på ca kr 5,7 pr AKH aksje, hvis dere ikke selger frivillig ;) På andre siden, vil det utløse et massivt fradrag for dere på skatten, slik at dere får ekstra ferie penger i 2024 ;)
Redigert 03.07.2024 kl 23:04 Du må logge inn for å svare
Frodon
29.05.2024 kl 22:24 4312

Vi burde kanskje ta høyde for at det ikke blir noen splitt eller spleis i aksjen, når vi snakker om spesifikt tall på kursen i fremtiden 😉 Hvis vi i tillegg tar med inflasjon, vil investeringen gå i minus, selv om kursen holder seg på samme sted. Hvis vi ser bort ifra slike forhold, er jeg relativ sikker på at kursen vil gå under kr 3 og holde seg der på lang sikt, men at kursen vil fortsatt gå som en jojo til Atle finner seg noen bedre prosjekt. AKH har mye gjeld. Aker har lånt ut mye penger til AKH. Aker skal ha igjen pengene sine, det burde de fleste være enige i. Så hva gjenstår i AKH når Aker har fått pengene sine? Narvik prosjektet kostet ca kr 50 milliarder, og har sikkert blitt dyrere slik alt annet har blitt. AKH håper kanskje å få solgt tomten i Narvik + PowerPoint’ene for kr 2 milliarder, slik de har priset det til i rapporten? Må være tidenes dyreste tomt….i Narvik. Etter ACC er solgt, er det vell kun Mainstream igjen, som har noen verdi. Her kommer alle til å bli skuffet, som tror det er verdt kr 7,7 milliarder. Håpet til AKH er vell å få solgt det i euro, slik at de kan vise til en valuta gevinst. Men, det meste av den investeringen er tapt. Det «vet» alle investorer, men så er det noen som har kjøpt aksjer i AKH, som ble «lurt» av rapportene om høye verdier, og de «tror» fortsatt det er mye verdier her. Alle de som trodde det, har tapt mye penger på aksjen….og vil fortsatt gjøre det, til fundamentene blir endret. Hvorfor skal Aker kjøpe opp AKH, når Aker får pengene sine tilbake fra AKH nå? Hvorfor skal Aker fusjonere inn AKH inn i Aker, når det er så ekstremt mye gjeld under AKH paraplyen? Her er det bare å holde seg unna, det er så vanvittig mye andre bedre case på børsen. Husk, ved kursmål kr 3, må kanskje aksjen ned til ca kr 1,70-2,00 før det er bra nok oppside til å ta et lykkelodd
Frodon
31.05.2024 kl 14:23 4044

Det som er så synd med AKH, er at det må enorme investeringer til før det er snakk om overskudd. Så lenge pengene renner ut, vil kursen synke. Oppkjøpsfond generelt er ikke ute etter tapsprosjekt, slik Mainstream er med dagens PPA avtaler. Det var synd at AKH klarte å gjøre slike store avgjørende feil 🙈
Nickhead
31.05.2024 kl 14:32 4029

Kan ikke hjelpe for det :
Du høres ut som den klassiske ensomme taper.
Skjerpings!!!!
Frodon
31.05.2024 kl 19:40 3936

Det har jo vært et gjentagende problem blant AKH aksjonærene, at alle har tatt feil, utenom han ene «taperen». Hvis alle dere hadde hatt riktig, ville det store minus i porteføljen vært i pluss. Det gleder deg kanskje at jeg har tjent masse penger, eller gleder du deg ikke over andre sin lykke?

«Skal Kjell Inge Røkkes grønne investeringsselskap ha noen mening, trengs det mange penger»

https://e24.no/boers-og-finans/i/KMyg9y/naa-formes-fremtiden-for-aker-horizons
upsidedown
01.06.2024 kl 02:28 3767

Ser flere innser at veien videre er å betale utbytte før en fusjon mellom AKH og ACC.

Frodon du husker muligens hvem som skrev først at det var den fornuftige veien videre om Aker vil ha en løsning😜
Redigert 01.06.2024 kl 11:01 Du må logge inn for å svare
Frodon
02.06.2024 kl 12:56 3517

Sparebank 1 Markets er ute med ny grønt analyse idag, hvor de tar for seg dette tema. De anser at det er Scated og Cloud som er i søkelyset og ikke AKH/Mainstream. Dette må jo komme som et sjokk på alle her….utenom en person
Dansekongen
03.06.2024 kl 02:02 3281

Glem amatørnissene SB1M. AKH er fortsatt enerådende i søkelyset til vår alles forumklovn Frodon. 10 000 innlegg om denne aksjen alene... 🤣
Frodon
03.06.2024 kl 14:35 3099

Men, Sparebank 1 Markets er det meglerhuset som har truffet best i AKH av meglerhusene som har fulgt selskapet. Da er det vell bedre å lytte til dem enn alle de på HO som har totalt bommet på AKH, utenom meg da såklart 😉

Brukte du hoderegning eller kalkulator på din utregning?

Jeg ser forøvrig at du endelig har et meget bra innlegg, TAKK 😘

«Dansekongen
23.05.2024 kl 11:13
Ingen tvil om at Frodon er kunnskapsrik»
Redigert 03.06.2024 kl 14:36 Du må logge inn for å svare
Dansekongen
03.06.2024 kl 17:05 3055

Jeg tillater meg å sitere fra åpningsinnlegget ditt 04.03.2021 i den legendariske tråden "Aker Horizons - Er dette vår beste pensjonssparing?". Der listet du opp følgende oversikt:

"Kursmål meglerhus:
Clarksons Platou Securities kr 62
Pareto kr 60
Dnb kr 57
ABG kr 57
Sparebank 1 Markets kr 65 (Aker Clean Hydrogen verdi på 22,6 kroner pr. Aker Horizons-aksje. Mainstream Renewable Power til 23,1 pr AKH aksje)
Carnegie kr 35
Nordea Markets kr 42"

Verken SB1M eller noen av de andre analrytterne traff vel særlig godt med sine kursmål, eller hva synes du selv? Jeg står på mitt; det er ingen grunn til å høre på SB1M. Gå heller direkte til primærkilden, nemlig orakelet Frodon. AKH er den eneste aksjen i ditt guddommelige søkelys. Vi dødelige må bare bøye oss i støvet! 😂
Frodon
03.06.2024 kl 22:21 3001

Hvis du begynner å forholde deg til fakta, er sannsynligheten for en del WOW opplevelser absolutt til stede 😉 Jeg har sett investorer plukke ut tilfeldig info tidligere, ingen av de gjorde det bra i aksje markedet. Hva skal til for at du viser oss litt av kunnskapsnivået ditt, som vi potensielt kan tjene litt penger på?
Frodon
04.06.2024 kl 12:10 2792

Holder dere ut? Jeg begynner å bli bekymret for aksjonærene i AKH, når det er like stille fra dem, som det er fra selskapet. Inget nytt er godt nytt? Vi får bare håpe at en større aksjonær i AKH ikke begynner å selge seg ut nå, da blir det dårlig stemning i sommer ferien 🙈
Meatskull
04.06.2024 kl 16:23 2718

Offtopic her nå. Hva tror du skjer med boligprisene fremover?
Når er det lurt og kjøpe? :)
Sell in May and Stay Away gjelder bolig og aksje markedet i 2024?
Frodon
04.06.2024 kl 16:38 2810

Boligprisene må opp, da byggekostnadene har økt mye og befolkningen øker. Lønnsspiralen og inflasjonen bidrar også til videre oppgang i boligprisene, så AKH burde kanskje investere i grønne bygg?

«Det startet med et hårete mål om å investere 1000 milliarder kroner i det grønne skiftet, men energikrise og rentehopp har gitt investorene kalde føtter. Planene til Aker er endret, og nøkkelfolk har siden forlatt ICP»

«Hovedutfordringen er å finne prosjektene og å strukturere avtalene, så det blir genuint verdiskapende for de som skal bygge og eie det, som er industri- og energiselskaper, sier han til DN»

https://www.dn.no/marked/industry-capital-partners/statkraft/christian-rynning-tonnesen/christian-rynning-tonnesen-gar-til-akers-investeringsselskap-icp/2-1-1636706

DividendYield
05.06.2024 kl 16:52 2597

Ja, vi får håpe Aker Horizons småaksjonærene kommer seg ut mens det er noe igjen. Vi får i hvert fall håpe de blir forskånet for nye runder i sentrifugen med Danse-Atle.
retur
05.06.2024 kl 17:23 2573

Er ikke frodon og dividend samme nick😂
Dansekongen
05.06.2024 kl 23:12 2406

Deres omtanke for småaksjonærer er rørende! Jeg viser igjen til datoen 4. mars 2021. Da skjedde følgende:

1) Frodon startet nok en haussetråd om AKH med tittelen "Aker Horizons - Er dette vår beste pensjonssparing?".
2) I åpningsinnlegget henviste han til Sparebank 1 Markets sitt kursmål på 65 kroner (sic!).
3) Aksjekursen var 38.10 på det aktuelle tidspunktet.

De som eventuelt fulgte dette dusterådet, har med andre ord tapt mer enn 35 kroner per AKH-aksje i sin pensjonsportefølje. Da tåler de sikkert å tape de siste 3 kronene også. Å "ta tapet" nå som man nærmer seg målstreken, ville tvert imot vært rimelig hjernedødt.

AKH er per nå åpenbart priset som en opsjon. Ett mulig utfall er selvsagt at den forfaller verdiløs. På den annen side er det også en betydelig potensiell oppside (NAV > 10). Caset AKH har fortsatt ikke utspilt seg. Scenariet som det hintes om i tittelen til denne tråden, kan meget vel hende. Foreløpig er det dog kun en spådom. Selv ikke et geni som Frodon kan se inn i framtiden.
Nickhead
05.06.2024 kl 23:44 2372

Hvis det var en kåring av årets forumgjøk,mener jeg at du skal rydde litt plass på peishyllen
Dansekongen
05.06.2024 kl 23:48 2362

Tanken har også slått meg, men DividendYield er nok bare en som liker å slikke rumpehullet til Frodon. Alternativt at de har samme oppdragsgiver (SB1M). 😁
Oksenbull
06.06.2024 kl 09:16 2181

Fortsetter å øke her, RR er bra her. uten tvil
Frodon
06.06.2024 kl 09:18 2191

La du merke til at når Atle realiserte tapet sitt i AKH, så forsvant nesten alle nick fra AKH tråden, som var positiv til selskapet? 😉

Dessverre har de fleste små sparerne i AKH et utealisert tap på ca 50-90% av investeringen sin 🙈
Frodon
06.06.2024 kl 09:20 2186

Ser jeg svarte deg på dette tidligere, skjønner godt at du ikke svarte på det innlegget 😉

Kan du informere oss om noe i AKH, som vi ikke allerede vet?
Dansekongen
06.06.2024 kl 09:33 2151

Kan jo hende at de rømte for å slippe unna det narsissistiske sjølskrytet ditt? Det er opprettet to nye fristeder i det siste med nettopp dette formålet...
Dansekongen
06.06.2024 kl 09:41 2137

1) Det var ikke et spørsmål fra min side. Og nei, du har aldri besvart noen andres spørsmål. Narsissister gjør jo ikke det.
2) Alt du lurer på om ACC og AKH, får du svar på henholdsvis 10. og 16. juli.
3) Forøvrig mener jeg at Moskva bør ødelegges.
Frodon
06.06.2024 kl 11:01 2066

Forstår jeg det riktig i dine bøker, at den som treffer i aksjemarkedet er gjøk og de som bommer er vinnere? Noen ser det kanskje som sparing å få utgiftsført tap på skatten? 🤔
Frodon
06.06.2024 kl 11:03 2264

Det sier litt, hvis du tror SB1M ansetter folk for å sitte på et forum å skrive om et enkelt selskap. Til info har jeg anbefalt salg av VOW i lang tid, i strid med anbefalingen fra Sparebank 1 Markets
Redigert 06.06.2024 kl 11:04 Du må logge inn for å svare
Frodon
06.06.2024 kl 11:08 2255

Kan du utdype mer om hvorfor du tenker dagens kurs er billig? Selv med utbytte fra ACC til AKH i forhold til eierandel, har vell AKH for lite cash til lån som forfaller? Og hvordan tenker du at Narvik prosjektet finansieres? Ekstern finansiering i bytte mot eierandeler? De trenger jo ca kr 50 milliarder i Narvik alene. Mainstream vil fortsette å tape penger til minst 2027, hvis ikke myndighetene i Chile plutselig vil la sin fattige befolkning få høyere utgifter, slik at Røkke kan bli enda rikere?
Frodon
06.06.2024 kl 11:16 2239

Jøss, har du utdannet deg som psykolog også nå? Stilte du en diagnose via et forum, eller hvordan kom du frem til dette? Du har vell ikke bare funnet på ting selv om andre forum debutanter, som er brudd på forumsreglene?

Noen av oss er her for å diskutere AKH og markedet til selskapet. Av det jeg oppfatter, virker du å ha større interesse for Frodon enn AKH. Er det fordi du har tatt feil av kursutviklingen, og trenger noen andre å skylde på enn deg selv? Det er i hvert fall min vurdering, at når man treffer på en investering, skryter folk seg selv opp i skyene for en fantastisk vurdering de selv gjorde. Men, når de bommer, er det noen andre sin feil. Høres det kjent ut?

@Kunnskapsrik
Frodon
06.06.2024 kl 11:19 2260

Jeg er vell den som har besvart flest spørsmål på AKH tråden, men ser lite svar fra deg 🤔

«Frodon
03.06.2024 kl 22:21
Hvis du begynner å forholde deg til fakta, er sannsynligheten for en del WOW opplevelser absolutt til stede 😉 Jeg har sett investorer plukke ut tilfeldig info tidligere, ingen av de gjorde det bra i aksje markedet. Hva skal til for at du viser oss litt av kunnskapsnivået ditt, som vi potensielt kan tjene litt penger på?«
Dansekongen
06.06.2024 kl 13:47 2184

Hvis dette vrøvlet skulle forestille et "svar", hva var isåfall spørsmålet det besvarte?
Frodon
06.06.2024 kl 14:29 2225

At du plukker ut ting og setter det opp i en annen setting enn det egentlig var, for å tilpasse en agenda du har, som ikke har noe med virkeligheten å gjøre. Det er bare snakk om å skjønne enkle ting.

Hva med AKH? Har du noe å bidra med der? Du skrev tidligere at du ikke har noen aksjer i selskapet og har ingen planer om å kjøpe noen heller, men du var her for å hjelpe aksjonærene med Frodon (noe ala den duren). Til nå har jo det slått feil vei og aksjonærene har tapt enda mer. Hva tenker du om det nå? Er kanskje en unnskyldning på sin plass? Eller prøver du å få aksjen nedover nå, mot bunnen i den synkende trenden, før du skal sette igang bussen igjen? 😉
Frodon
06.06.2024 kl 14:56 2330

«Europas største forekomst av sjeldne jordarter funnet i Telemark

Det er anslått at forekomsten inneholder 8,8 millioner tonn sjeldne jordartselementer. Disse er viktige for det grønne skiftet, heter det i pressemeldingen»

https://www.vg.no/nyheter/i/EywJ4K/fensfeltet-i-telemark-europas-stoerste-forekomst-av-sjeldne-jordarter
Redigert 06.06.2024 kl 14:57 Du må logge inn for å svare
Dansekongen
06.06.2024 kl 15:27 2363

1) Ingenting var tatt ut av sammenheng. Du påsto at "Sparebank 1 Markets er det meglerhuset som har truffet best i AKH av meglerhusene som har fulgt selskapet". Hvorpå jeg viste til din egen oversikt over sju meglerhus sine kursmål - fra 35 kroner som lavest, til SB1M med 65 kroner som høyest. Min "agenda" var altså å arrestere Frodons ustanselige forsøk på historieforfalskning på egne og SB1M sine vegne.

2) Jeg har aldri skrevet at mine motiver er å "hjelpe" aksjonærene i AKH. Her forveksler du nok meg med deg selv! Å se deg selv som Messias, passer godt med dine øvrige personlighetstrekk. Denne trådens egentlige topic er "Frodon - det selverklærte geniet". Jeg tar en for laget ved å holde deg sysselsatt her, mens AKH diskuteres saklig på andre tråder.

3) Aksjonærene har IKKE "tapt enda mer". Kursen er fortsatt 3-ish, slik den har vært siden påske. Vi får se om neste stopp er 2 eller 4. Svaret kommer om ikke så lenge...
Frodon
06.06.2024 kl 16:00 2385

Som sagt, du bommet igjen.

Diskuterer du Frodon eller AKH på en saklig måte? Hvis du teller opp antall du har i hver leir, blir du positivt eller negativt overrasket over deg selv?

AKH kursen er et stykke under der du lovet aksjonærene at den ikke skulle være. Tenker du at det er bedre med innsikt eller utsikt?

Nå skal aksjen ned å teste ATL igjen, hvis ikke Atle pånytt skal søle bort litt cash 🥳
Frodon
06.06.2024 kl 16:35 2420

Dansekongen

«Det er like legitimt å være bear som bull. Selv har jeg ingen formening om hva som er fair value for AKH. Jeg har ikke noe skin in the game»

«Dansekongen
01.05.2024 kl 01:26
Takk, i like måte!

Jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg ikke bryr meg stort om børskursen til AKH. Jeg foretrekker definitivt AKRBP som investeringsobjekt. Klimahysteri skal du få billig av meg!

Men dersom det er innenfor å skrive negative innlegg uten å eie aksjer, må det nødvendigvis også være innenfor å skrive positivt. "Positivt" betyr i denne sammenhengen å tilbakevise åpenbare faktafeil eller direkte løgner fra ondskapens imperium, aka finansnæringen. I tillegg blir man jo trigget av Frodons megalomane personlighetstrekk. Framstiller egen virksomhet som pro bono hjelp til uvitende småaksjonærer. LOL«
Redigert 06.06.2024 kl 16:35 Du må logge inn for å svare
Frodon
06.06.2024 kl 16:48 2404

Noen av de historiske kursmål fra meglerhus på AKH

Fearnley kr 24 til 47
Pareto kr 10, 30, 35, 20, 35, 60
ABG kr 19, 25, 45, 57
Nordea kr 11, 15, 28, 29,5, 34, 26, 44
Clarksons Platou kr 4,1, 4,5, 38, 40, 62
Danske bank kr 4,4, 4,7, 6,2, 12, 26, 31, 32, 29, 30, 41, 36
Sparebank 1 kr 3, 6, 9, 14, 18, 65
Carnegie kr 30, 18, 37, 35
SEB kr 21, 25, 20, 35, 31, 32
Dnb kr 33, 40, 57

Som sagt, du tar ting ut av sammenheng. Jeg tenker du kan vise litt ydmykhet ovenfor oss få som har lest alle disse analysene underveis og virkelig satt oss inn i ting. Jeg har lest 1000vis av rapporter om markedet til AKH. Jeg håpet at en med dine skills kunne komme inn og dra nivået opp på denne tråden. Det hadde vært LITT gøy å sett et glimt av dyktigheten din.

NB! Se aksjekurser og skriverier bakover, klarer alle som gidder kaste bort tid på det. Min interesse er å forutse hva som skal skje fremover. Det er der utfordringen og den virkelige spenningen ligger. Do you want to join?
Dansekongen
06.06.2024 kl 17:20 2382

Jeg har aldri lagt skjul på at jeg er her for å diskutere nutcaset Frodon. Apropos telle antall innlegg, her er noen fun facts:

I forumets arkiv finnes det 94 diskusjonstråder om AKH, hvorav 36 er startet av Frodon. Av totalt 14 648 innlegg på alle trådene, er 11 062 på Frodon sine tråder. Det betyr at 75% av alle innlegg handler om Frodon og hans oppblåste ego. Klart jeg må være med å bidra!

Derimot har jeg selvsagt aldri "lovet aksjonærene" noe som helst. Det kan det derimot argumenteres for at Frodon har gjort ved å opprette diskusjonstråder med forjettede titler som "Aker Horizons - Er dette vår beste pensjonssparing?" og "Aker Horizons - Dobbel bunn formasjon opp til kr 44?" og "Aker Horizons - Kursmål kr 36 til kr 115?". Du skal ha for at du har vært slu nok til å avslutte titlene med et spørsmålstegn. De som har vært dumme nok til å følge Frodons lovnader (med ? som forbehold), kan altså skylde seg selv?
Dansekongen
06.06.2024 kl 17:35 2379

Kursmål fra meglerhus interesserer ingen oppegående investorer. AKH har falt kontinuerlig siden euforien i 2021, som du og dine medsammensvorne i SB1M bidro sterkt til. I denne perioden har dere altså klart å senke kursmålet deres i flere omganger fra 65 til 3. Forventer du applaus for dette, er du galere enn jeg har trodd.

Her er min analyse: Kursmål 2,872 og HOLD-anbefaling. Følg med på eventuelle opp- eller nedjusteringer i morgen... 😂
Frodon
06.06.2024 kl 18:13 2348

Ok, skjønner, du er her for å diskutere Frodon og ikke AKH. Beklager at jeg ikke skjønte det tidligere, jeg hadde bare et håp om at du kinne skinne litt her. Beklager, jeg tok dessverre feil
Frodon
06.06.2024 kl 18:19 2366

Jeg tror dessverre ikke at du skjønner så mye av det jeg skriver, som er både trist og skuffende. Ved å lese analyser og 1000vis av rapporter om markedet, gir det et bedre grunnlag og høyere sannsynlighet for å treffe på en fremtidig investering. Det er langt ifra en garanti, men gir høyere sannsynlighet. Investorer pleier lese Q rapporter nedenfra og oppover. Veldig synd at det er slikt som dette vi sitter å diskutere, men da vet jeg at enten kan du for lite om dette til å ville ha seriøse diskusjoner, eller så har du ingen interesse av det. Du får si ifra når du vil diskutere AKH og markedet dems fremover,. Frem til det, lykke til

@Kunnskapsrik
ecb
07.06.2024 kl 16:09 2100

Frodon,

kan du forklare med tall hvorfor Mainstream omtrent er verdt NULL? Setter pris på at din forklaring på MS deles opp i Chile (som pr genererer strøm) samt de 20GW de har i utviklingsporteføljen sin utenom Chile. Bare som en kuriositet ble Helios Nordic ihht Fearnleys beregnings solgt for NOK 0,34m pr MV som skulle prise Mainstream ex chile til ca NOK 6,8 mrd