$$$PGS$$$ 🚂🚃🚃🚃9,5 RALLYET🏁🏁🏁

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
23.11.2023 kl 14:45
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Slettet bruker
PGS 23.09.2023 kl 12:48 440012

protagoras

Tror vi kan få et rally opp mot 9,35 veldig snart.
...og teste 10 rundt 1.desember.


🚂🚃🚃🚃


protagoras

Kombinasjon teknisk og fundamentalt.
Teknisk er kursen på vei ut av en synkende kile (på oversiden), og nedgangen siste uke er/har vært på relativt lavt volum.
Fundamentalt tror jeg fusjonen går igjennom i begge selskap og at det kan trigge en signifikant short-inndekning.
Redigert 23.11.2023 kl 14:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.10.2023 kl 12:09 7671

Hvalross
I går kl 03:02

Jeg ser en tilspissing som tørker fliret rett av meg, og det svir i øynene. Kommer en utvikling som ingen friske mennesker kan like. Men det er vel bare sånn denne Verden er. Kongene må få sine kriger. Stillstand er uansett antitetisk til selve ideen om et Univers. Prøver være sterk, men går man inn i de enkelte skjebnene, - finnes det lidelser som er unevnlige. Men alt spinner rundt i et kjempestort system. Man må finne styrken der den er, se det vakre i Alt og bare gyve på, अर्जुन
VantageVolante
14.10.2023 kl 12:10 7665

Infoen ligger over her, og er sakset fra Q2 rapport.

Highly pre-funded MC før hovedjobben. Begge Brasil.
Kontur
14.10.2023 kl 12:22 7627

Olje og oljeserviceaksjer er det bare å sitte på eller laste opp mer.
Vi vil se en massiv etterspørsel etter mer energi hentet ifra andre steder i verden enn midtøsten og Russland
Det må letes mye mye mye mer.
Kjøp Seismikkaksjer. TGS, PGS, Argeo
Leotwin
14.10.2023 kl 12:29 7781

Det står i meldingen fra 24. august (som du selv har sitert):

« whereupon the vessel will initially acquire data on an ongoing highly pre-funded MultiClient program until all permits are in place for the contracted 4D survey. »
Slettet bruker
14.10.2023 kl 15:21 7382

Siden det er lørdag og børsen er stengt tillater jeg meg et lite skråblikk, egentlig delvis postet på en KOG-tråd. Men det er jo ikke numre på den måten som leser på de andre FA-trådene, og det vet jo alle som vil prøve få gjennomslag for et forslag, være seg et konkret aksjeråd eller i dette tilfelle en bredest mulig anlagt etisk diskusjon, at skal man søke påvirke må man gå dit leserne er. I dette tilfellet såklart Nordens i Særklasse Mest Populære Finanstråd, $$$PGS$$$, som strekker seg vidt ut i norske hus og hytte (og med spedte avleggere i Sverige og Danmark).

Vi kan ikke legge skjul på at Global🌐tilspissing retning 🔥Krig og Konflikt øker formuene radikalt til de investert i tank, olje, våpen.

Brukeren Hugoil kalte disse xtra-pengene sataniske på KOGtråden, og helt uten poeng er han jo heller ikke. Kali-energi kaller inderne dette, , Kaoskreftene vokser - Jung snakker om Skyggen, de Abrahamittiske religionene som Hugoil omtaler har sine varianter som jeg gjennom oppdragelse helst ikke nevner ved navn.

Kald ble hytten om du ikke hev kubbene i ilden🔥. Men å knipe øynene helt igjen er neppe heller måten, våg i det minste se koldt på faktum at du tjener deg rik på flammer. For også de trengs. Men du må kunne stå inne for deg selv ...

"Her følger ett bittelite moralstykke for eventuelle interesserte, om noe som hendte meg i forigår, og som innenfor rammene av et beskyttet liv på livets solside (dvs kun det å være født i vår tid i denne del av verden) ga en smerte jeg er fristet til å kalle ved den noe forslitte termen "ekstrem":

Kjørende i en varebil på Flisa ut av en støvete krok i det de kaller Prærien, ser jeg i speilet og kaster meg ut på den større veien da sikten var klar, og gasser på. Da kommer det en semitrailer rundt svingen langt bak og gasser ytterligere på, for som Kongen av veien skal han ikke forsinkes étt sekund. Han legger seg en meter bak meg halvt ut i veien med sitt lystmorder-vogntog og ser ut til å ville smelle meg ut av veibanen kun for the hell of it. Frykt, sinne og adrenalin får meg til å så fort jeg har fått fart på den motorsvake tralla kjøre i fra, sette fra meg bilen i en sidevei lenger fremme og med samme tanketomme aggitasjon som de små dumme hundene som løper etter biler for å bite i dekket, sto jeg nå i veikanten og ropte, hveste, hoppet, spyttet, skrek, huttet med nevene mot Monstrumet (med brå sinnekraft som dann og vann har kastet meg på gul madrass). Men her skjer det helt komiske at jeg i min frådede skjelvelde rasing klarer, som ved et ⚡️ fra Gud nærmest ut av det blå knekke ankelen, i allefall grunnløst vrikke spennefoten sådann at jeg faller omkull på flatmark, og ser traileren rolig dra forbi med fingeren oppe mens jeg ligger å spreller som en bille på rygg eller fisk på land og hyler, nå ikke i vrede men ren smerte kun på grunn av min egen Donald-hissighet. Å fullføre den jobbdagen og leve i smerten inn i sofahelgen med en ennå dobbelt så tykk fot og med en konstant smerte som, (med fare for å lyde dramatisk som en husfar med influensa) jeg velger sammenligne med om 3 Umpa-Lumpaer hadde særoppgave i middelaldertortur og valgte strekkbenk-spesiale og det på min venstre ankel - ville jeg likevel valgt denne hendelsen igjen - 10 av 10 ganger - om jeg kunne velge. For om man så klart som jeg da gjorde ser at egen aggresjon uavhengig av foranledning og en eventuell berettigelse til sist ubønnhørlig kun rammer en selv, vil man kanskje nøle til det aller siste med å trykke på den rakettknappen som utsletter ens neste, om man en gang i tid og rom skulle være satt i den situasjon, e.l.

Han derre Jesus-kisen, verdens første hippie 🌱💗🪴🌱🧿🕯🪴✨ 🌬🫧🪬✨☮☮️🌈✌🌳🌱♡☮🌺🪬🍃☮️🪷🍃🌞🫶🏼🌎🌏✌♫(❁ᴗ❁)♪ , kan jeg ikke annet enn å ta hatten av meg for. For en type👏👏👏

Og ingenting vil glede meg mer enn om tiden for å selge oljeaksjene, tankaksjene og oljeaksjene kommer raskere enn ventet fordi det ikke lenger er behov for å kaste vekk så mye av Verdens ressurser på ødeleggelse av fiender eller beskyttelse mot dette. Vi "profitører" får ta en ny vurdering inn mot neste presidentvalg, i tilfelle det fra siden skulle dukke opp en Ny Flamme🕯 av Håp om en fredeligere verden, eller om det er business as usual enda et stykke tid.

Tro meg, Peace☮ and Love💗; im all 4 it, og ingenting hadde gledet meg mer enn insentiv for å flytte pengene over i stearinlys, røkelse, valentineskort, kosebamser og valpeoppdrett
🌊🌊🌊
https://youtu.be/KIxuzKumlU4?si=tyhY0Bu_lechiyIo"
Redigert 14.10.2023 kl 16:22 Du må logge inn for å svare
Fischer
14.10.2023 kl 16:01 7270

Litt flisespikkeri dette her og mulig jeg var noe uklar, men den "highly pre-funded MultiClient program" undersøkelsen som jeg henviste til for Victory, før hovedjobben/Petrobras, er utført i Norge/Nordsjøen. Ingen ekstrajobb i Brasil, men i Norge. Denne jobben kom til som følge at Petrobras jobben ble noe forskjøvet og er nå i rute som meldt 24 august (early Q4). Og derfor følger Apollo like bak :)

Pedersen på Q2 presentasjonen:
Ramform Victory, we introduced her to the market end June, as we have said we would. She is currently doing MultiClient work in Norway, prefunded MultiClient work in Norway, and she will be steaming to Brazil later in the quarter. When the steam will start depends on when we get more
confirmation on when the permit for the work in Brazil will be received by Petrobras.
Leotwin
14.10.2023 kl 16:45 7490

Mente ikke å korrigere deg. Fine innspill. Ha en fortreffelig helg😊
eike
14.10.2023 kl 17:28 7501

Betaler oppdragsgiver noe for disse lange forflytningene av skipene rundt i verden! Noen som vet?
BWMx5
14.10.2023 kl 17:48 7530

Ja - Mobilization Fee og Demobilization Fee!

Mobilization Fee means the costs and expenses directly and indirectly incurred for transportation and preparation of the Crew to the Area of Operation, and all work of the Contractor so that the Work can be commenced to Company satisfaction.

Demobilization Fee means the costs and expenses directly and indirectly incurred for transportation of all Contractor's equipments, materials and personnel from the Area of Operation to Contractor's original point after the Work is completed.
VantageVolante
14.10.2023 kl 17:58 7532

Nei, det stemmer ikke.

Victory "hjalp til".

Nå skal hun på MC jobb Brasil, deretter på storjobben til 1mrd sammen med Apollo.
Redigert 14.10.2023 kl 17:59 Du må logge inn for å svare
Alby
15.10.2023 kl 12:36 6335


Stille på tråden denne helgen.
Slettet bruker
15.10.2023 kl 13:06 6237

Gleder meg til det som ligger an til å bli en Helt Fantastisk Uke!🎉
Alby
15.10.2023 kl 13:54 6202


Hva er det som skal bli Helt fantastisk , neste uke 😉😉
Tigerberget
15.10.2023 kl 13:58 6224

Oljeprisen og velkommen til 10kr i aksjeverdi.
Slettet bruker
15.10.2023 kl 14:22 6199

https://e24.no/boers-og-finans/i/3E0Moq/olje-og-gassprisen-har-oekt-norge-blir-krigsprofitoer-igjen

Den europeiske gassprisen er opp over 40 prosent siden før krigen startet. Det skjer som følge av krigen, men også på grunn av streik i Australia og eksplosjon på en gassrørledning i Østersjøen.

– Energiprisene er opp ganske betydelig. Det har løftet energiaksjer, sier Magne Østnor i DNB Markets.

Energiprisene stiger
Aller størst utslag har det vært på energiprisene som har hatt brå oppgang denne uken. Prisen på nordsjøolje er opp nær åtte prosent til 90,9 dollar per fat.

– Norge blir en krigsprofitør igjen. Vi tjener på andres ulykke, sier Anti Nilsen, og refererer til hvordan krigen i Ukraina førte til kraftig oppgang i oljepris og på den norske børsen.

I 2022 tjente Norge 1.285 milliarder kroner på salg fra olje, gass og strøm – nesten 1.000 milliarder mer snittet siden år 2000, ifølge Faktisk.no. En del av de økte inntektene av det kan krediteres krigen i Ukraina.

– Hvis konflikten forblir isolert i Palestina og Israel, så vil ikke effekten på oljemarkedet bli så stor. Men sprer konflikten seg til den arabiske verden, som Iran og Saudi-Arabia, vil det dra seg til, sier han.

Både Iran og Saudi-Arabia er viktige oljeprodusenter.
Slettet bruker
15.10.2023 kl 14:59 6332

MegaFest for alle i offshore
https://www.finansavisen.no/energi/2023/10/15/8045116/millionrater-pa-sokkelen-igjen?internal_source=sistenytt

Om få år er hele spektrumet av disse selskapene i mange ganger gammel ATH, og ja Reprisingen har begynt. Og den blir brutal!!!🛸

Treff rett og hver 50k inn kan bli til en MILLION!🤩
Slettet bruker
15.10.2023 kl 15:05 6309

Obs PGS er nå lavrisk, en real trygg Grower med mange års utbyttefest foran seg. På sikt etter den første lette dobblingen bør deler av porteføljen kanskje dyttes over i høyriskdeler av segmentet. Men spør du meg er det hvertfall galt å selge nå før FUSJONS-MEGA-PUMPEN🌊🌊🌊
Sydforekvator
15.10.2023 kl 15:13 6288

OHS formasjon under utvikling I dag kartet med halslinje på 9.56 og potensiale til 10.45
Slettet bruker
15.10.2023 kl 15:24 6253

- Du må ikke bli overrasket over noen ting - neste år, sa Torbjørn Kjus i Børsmorgen torsdag. Han viste til at president Joe Biden blant annet kan finne på å legge eksportavgift på olje for å få ned pumpeprisen i USA. - Da går Brent-prisen bananas, la han til. Men på kort sikt at det andre ting som kan påvirke, og sende oljeprisen opp, ikke bare til 100 dollar, men 170 dollar.
Redigert 15.10.2023 kl 15:24 Du må logge inn for å svare
kongsberg1
15.10.2023 kl 15:28 6539

Vi får håpe den stabiliserer seg rundt 110, ikke stikker for langt.
Slettet bruker
15.10.2023 kl 15:34 6544

Alle vet at Oslo børs skal mye opp i morgen. Og så kan selvfølgelig spillerne vedde seg i mellom om hvilke som går aller mest av oljeservice, tank og våpen. Den morsomste leken er i allefall å kaste råtne egg på klovner som Europas mest overbetalte mann, Rystad, og eventuelle andre brylifiserte brosjyre-og-konferanseskrømt, som i sin nærsynhet som de får progressivt betalt for, ikke ser det helt åpenbare; at dette går til himmels, lenge. 🔥🪂🎈
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡀⢀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⡀⢀⣾⠏⢰⡇⢸⡆⠹⣷⡀⢀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣾⡟⢠⣿⡿⠀⣿⡇⢸⣿⠀⢿⣿⡄⢻⣷⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣾⣿⠀⣾⣿⡇⢸⣿⡇⢸⣿⡇⢸⣿⣷⠀⣿⣷⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢿⣿⠀⣿⣿⡇⢸⣿⡇⢸⣿⡇⢸⣿⣿⠀⣿⡿⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠘⣿⡀⢹⣿⡇⢸⣿⡇⢸⣿⡇⢸⣿⡏⢀⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠘⢧⠈⢿⡇⠘⣿⡇⢸⣿⠃⢸⡿⠁⡼⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠁⠘⣿⠀⣿⡇⢸⣿⠀⣿⠃⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⠀⢿⡇⢸⡿⠀⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⡇⢸⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣷⣾⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣤⡄⢠⣤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠻⠇⠸⠟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣶⣶⣶⣶⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠛⠛⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💀🌊📜_̲🥏̲__
𐌄ₑ𐠥ᴱᵉ å kalle seg oljesynser og ikke se dette som bygger seg opp ... Som å si det ikke finns tusenbein etter å ha snudd én stein
Redigert 15.10.2023 kl 15:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.10.2023 kl 16:32 6537

https://www.finansavisen.no/ravarer/2023/10/15/8045374/fredag-bykset-oljeprisen-fem-prosent.-krisen-i-midtosten-var-hovedgrunnen.-oljeprisen-utvikling-fremover-avhenger-av-irans-involvering-i-konflikten-mellom-hamas-og-israel.

Iran sitter med oljeprisjokeren
Sent fredag bykset oljeprisen 5 prosent. Krisen i Midtøsten var hovedgrunnen. Oljeprisens utvikling avhenger av Irans involvering i konflikten mellom Hamas og Israel.
Kontur
15.10.2023 kl 17:24 6446

Blir opptur i morgen på krig og elendighet. Men lite vi får gjort med det desverre
Bare å legge inn kjøpsordre og håpe at en får så mye PGS og TGS som mulig
nafa
15.10.2023 kl 17:57 6292

Hvorfor skal man kjøpe TGS nå ?
noprofit
15.10.2023 kl 18:25 6186

Hva står oljeprisen i kl 09.00 i morgen???

En liten tippekonkurranse.......
Slettet bruker
15.10.2023 kl 18:30 6888

100.50
kongsberg1
15.10.2023 kl 19:01 6824

Det er det ingen grunn til såfremt fusjonen blir kjørt imellom.
TonyB
15.10.2023 kl 20:25 6529

91,75
kongsberg1
15.10.2023 kl 20:28 6583

Sa det på fredag, om vi ikke får en bakkeinvasjon av Gaza så starter vi rund 91. Starter de invasjonen i natt, så er vi fort over 100.
Slettet bruker
15.10.2023 kl 20:28 6631

TonyB skrev 91,75
92.1
Obxserver
15.10.2023 kl 20:38 6692

Glem under 100 hvis dette skjer.

Iran med melding til Israel og USA: Hvis Gaza-krigen utvides, vil USA bli påført «store tap», sier Irans utenriksminister Hossein Amir-Abdollahian. Han sier at landet «ikke kan forbli en observatør» hvis dette skjer
ag-3
15.10.2023 kl 20:44 6695

Enig i at Bakke invasjonen betyr noe, men kun opp mot reaksjonen til Iran. En troverdig motreaksjon derfra og vi er over 100.
Men tipper Israel venter og kun kjører småangrep /rekognosering en stund til. Dette for å holde Hamas idiotene på tå hev så lenge at de skyter hverandre 👍
92,4 kl 0900
noprofit
15.10.2023 kl 22:55 6088

Får tippe jeg og 😀 tror den vil komme seg over 95, så jeg tipper 95,7 $ for brent kl 09.00.

Håper ikke d r for store bevegelser kl09.00.


Platinum365
15.10.2023 kl 23:38 5888

Så dere tenker at oljen går opp pga konflikten i regionen hvor PGS er sterkt representert skal bidr i at de fremdeles skal tøffe runde der i seismiske undersøkelser? Eller tenker dere at hoppet i oljen pga krig i området hvor trekant-fartøyene er kjempepositivt? Tror ikke det er veldig positivt for PGS sin del. Det kommer kanskje en topp i morgen, ta gevist, eller selg er mitt råd. Les ovennevnte.