NRC, veien videre

Granly
NRC 26.09.2023 kl 10:52 38925

Hei

Nå er September mnd snart over og kurset var 12.18 ,- 1 september, så vert en nedgang på 5,58% til nå denne mnd. Er heller ikke børsmeldt så mye denne mnd, bortsett fra 19 september: NRC Group ASA - Appointed to a light rail alliance contract in Finland.

men med tanke på talla 29 august., Virker som de har begynt å snu skuten med tanke på kontrakter de tjener penger på.

Eg har investert litt i denne i senere tid etter å ha vert borte en stund. (har vert dårlig investering før) , men med tanke på økende mengde regn, tenker eg staten må øke investeringer på bane og vei for å imøtekomme endringene, noe som kan gi flere kontrakter til NRC som de forhåpentligvis tjener penger på. I tillegg som nevnt over virker det som de er på god vei til å snu skuten til det positive,

Hva tenker dere?
Redigert 22.11.2023 kl 12:42 Du må logge inn for å svare
matti123
I går kl 11:51 413

Vent å se 3 mnd. Da er vi i 6-7kr - merk denne :)

Mvh Mathias
Lurifax
I går kl 12:31 376

Det vil nok ta noe lenger tid å gjenoppbygge nok tillit til den type reprising.
Norbo
I går kl 12:49 361

Så lenge selskapet gunner på i samme tralt uten noe form for forbedringer må en anta at de går på en ny smell og nye emisjoner etterlever som de svir av kronasjene. Er ikke sånn at dette snur over natta.

Men en inngang på rundt 2 kr og selskapet legger frem overbevisende fremtidsutsikter så kan det bli..
Lurifax
I går kl 12:59 350

Det at de ikke ser behov for å hente mer penger enn nødvendig og at CEO tegner seg for en god slump er i det minste et godt tegn for veien videre - så tilkommer også noe drahjelp på marginene fremover i form av utsiktene til lavere renter/økt aktivitetsnivå..
Bullen
I går kl 13:11 336

Hvis jeg husker riktig, har ledelsen varslet et negativt resultat for 24. Tror at det vil prege kursen fremover mot 25. Det vil ta tid å snu denne skuta.
Tar man de lange brillene på, er det sikkert ok å kjøpe på disse nivåene
Granly
I går kl 14:01 292

Eg kjenner godt at kursen reagerer som den reagerer da den har falt for mye etter min mening. Synest også emisjonskursen var satt veldig lavt men .. jaja. Emisjonen vart fulltegnet.

Usikkerheten som har gjort at kursen har falt betraktelig er redusert kraftig.
nå er det lurt å benytte seg av tegningsrettene eller selge dem om du ikke har troen videre.

Ja, selskapet vil gå i minus når en ser hele 2024 i sammenheng i følge melding tidligere i sommer, men andre halvdel vil vise positive tall.

eg tenker også at selskapet er på god veg til å snu skuten og ser nå framover. (men det sa eg på kurs 12 også.... og der tok eg feil men må vel få rett en gang?

Granly.
Granly
I dag kl 10:01 131

Etter å snakket med en kamerat som også er hobby investor om NRC hadde han disse tankene:

Han regner med kursen vil falle til 2.70-2.90. da han regner med noen av de som var med på emisjonen ser for seg en kortsiktig gevinst.

For den som har lenger horisont en 1-3 uker såg han føre seg bedre stigning mot 5 taller som en begynnelse og så oppover etter vert som selskapet kan vise til at de greier å snu skuten.

men... om det formodning skulle kommet inn en stor aktør ved emisjonen som kan bransjen godt er det mulig at kursen vil få en kraftig oppsving.

grunner til at han er positiv:

* sikret mange nye kontrakter i år som overstiger fjordåret.
* virker som den nye sjefen innen økonomi som startet 1 august er klar for å rydde godt opp i alt rotet i selskapet og ta det til nye høyder
* selskapet har god erfaring av bygging av jernbane selv om de har bommet stort på kontrakt om elektrifisering så tenker han de har lett av dette.
* det at selskapet største aksjoner som også er en arbeidsgiver til nrc ønsker å være med videre er positivt for fremtiden.
* Flere insidere kjøpte aksjer i emisjonene som er meget positivt.
* selskapet er nå rustet etter emisjonen for fremtiden og guidingen i årene som kommer er ikke redusert så det er gode fremtidutsikter.

noen punkter og var kanskje litt rotete fremstilt

Granly.
Mammon
I dag kl 10:11 116

forsåvidt enig men ledelsen er jo helt udugelig når de ikke fikset emi lenge før evt. brudd på lånebetingelser

må si min tillit til ledelsen er på et bunnivå

er vel den aksjen jeg har tapt mest penger på iår
Bullen
I dag kl 10:14 111

Kursutviklingen i går var merkelig. På det meste opp 15% selv om man da visste emi på 2,5.
Lurifax
I dag kl 10:58 72

Med lettelsen rundt avklaringen av kapitalsituasjonen var det nok en den nytilkomne som kastet seg inn i aksjen..
Bullen
I dag kl 11:34 40

Ja, må nok være det, og sikkert ikke så dumt på sikt. Med litt mer erfaring på børsen og dette med emisjoner etc, burde man sannsynligvis vente med å kjøpe