DNO Eksporten i gang, kun dager?

Føre var
DNO 02.10.2023 kl 09:51 585128

Ingen overraskelse det!
Redigert 06.10.2023 kl 10:32 Du må logge inn for å svare
Volume
I går kl 20:48 1016

Du kan ikke trekke paralleller til hva kursen var for 2 år siden. Da pumpet de olje basert på en produksjonsdelingsavtale. Nå er det service avtale som Bagdad vil de skal ha. DNO og de andre oljeselskapene setter seg på bakbeina. Hva utfallet blir vet vi ikke. Så hvorfor snakke om kurs på 20 kr for to år siden når avtaleregimet bli anderledes? Dessuten, i min hukommelse, er det lenger enn 2 år siden kursen var 20 kr.
nucleus
I går kl 21:38 921

Produksjon i Nordsjøen øker stadig, brittisk sokkel ( etter oppkjøp) , så mere på norsk sokkel etter kort , både via oppkjøp og brønner i produksjon. Så ikke kun Kurdistan..
omans
I dag kl 07:16 598

Hva babler du om, virker som du kverulerer. Jeg skrev 17 kr for to år siden, og nye kursmålet til PAR er 17. Hvorfor følger du aksjen hvis du ikke spekulerer med penger, men for d meste kverulerer rundt forum innlegg.
Redigert i dag kl 07:22 Du må logge inn for å svare
Volume
I dag kl 07:37 557

Å - beklager jeg overså 17. Jeg følger aksjen mer eller mindre av gammel vane. Har gjordt det siden selskapet ble dannet i 1971. Har enda en liten post her, men kun for interessens skyld da jeg mener at oljeaksjer ikke er det beste stedet å være framover. For DNO er det Nordsjøen og hva de får til der som gjelder. Her synes jeg de gjør mye bra. I Midtøsten er det alt for mange politiske forhold som er dimensjonerende for selskapets evne til å tjene penger. Se bare på hva som hendte i Jemen. Det var her DNO først etablerte seg i regionen. Og nå Iran/Kurdistan hvor de kjemper imot en ny avtaleform.
Redigert i dag kl 07:54 Du må logge inn for å svare
omans
I dag kl 07:57 501

Greit nok. Skal bare også huske at aksjen og selskapet er ikke helt samme. Mye som påvirker aksjen og kursbevegelser som ikke direkte kan knyttes mot selskapet, når det kommer til kortsiktigere kursbevegelser. Kursen flykterer, hvorfor 11.50 forleden, mens ned på 10.80 tallet igår når det ikke er noe forandret med selskapet som skulle tilsi et slikt verdifall, eksempelvis. Dvs at kursen påvirkes av forhold en kan spekulere I og det kan være feilprising på skjev markedsoppfatning, eller irrasjonalitet i markedet. Kortsiktige svingninger er vanskelig for de fleste å forutsi, men kan se litt på TA for veiledende antakelser, samt magefølelse/empiri. Vanskelig å treffe topper og bunner med salg/kjøp. Treffer man på en "hovedbevegelse" er det oppnådd noe, men er forberedt på tålmodighets prøvelse som denne er / har vært.
PS. Selv om ikke oljepris er nevnt i dette innlegget, forstår jg det. Ikke alt trenger å nevnes, må forkorte.
Redigert i dag kl 07:59 Du må logge inn for å svare
Prewia
I dag kl 08:48 351

Oljan upp inflationen ner, men DNO ser uto stå inför ytterligare fall, sämsta oljeaktien på norska börsen