John Kerry :Immigration has crushed europe

atnorhe
24.11.2018 kl 23:01 667

https://www.dailywire.com/news/38659/watch-john-kerry-warns-immigration-has-crushed-ryan-saavedra

Det var da voldsomt. Hva feiler det Obama sine statsråder Er de rasister hele gjengen? Forandringene har knust Europa mener han.
Selv de mest høyrevridde populistene i Europa bruker ikke slike sterke uttrykk.

Kan det være at det er en almen oppfatning blant den politiske eliten at innvandring i fra den tredje verden er et hodeløst eksperiment, slik mange "vanlige rasister" har prøvd å få frem? Kulturkrasj er ikke rasisme. Det er naturlige ofte uovervinnelige forskjeller, som hverken "godvilje" eller tvang kan forandre.

Merkel som har flipp-floppet om dette i mange år, har klart å avsette seg selv, og vil sannsynligvis bli husket mest for sin løssluppenhet i 2015. Ingen vil huske at hun uttalte at multikultur var et gedigent feilsteg. Som Tyskerne sa: Vi trodde Tyrkerne ville reise hjem igjen etter at de hadde hjulpet oss etter gjenoppbyggingen , men det gjorde de ikke.

EU skjønte ikke at de måtte gripe inn mye tidligere, og bruke alle mulige resurser inkl militær makt for å stoppe galskapen før den fikk utvikle seg. Selv når det var åpenbart at Italia og Hellas ikke klarte mer, ble de møtt her i landet med "den dårlige behandlingen asylantene fikk"som om at dette handlet om motvilje til å hjelpe.




Betonghue
25.11.2018 kl 00:22 655

Om hedersmannen John Kerry har sagt dette, - Amen !!
Prelle
25.11.2018 kl 00:54 650

Norske politikere,journalister og andre i PK-miljøet tar alltid bølgen for Democrats
og skjeller ut Republicans........,så både Kerrys og Hillarys uttalelser
blir nok ikke-saker i norsk media......

Slettet bruker
25.11.2018 kl 12:45 601

Skrukketrynet Marie Simonsen og resten av rødvinstantene i Dagbladet pleier ofte å være svært ivrige med å kaste seg på enhver kommentar og utsagn Clinton og andre demokrater gjør. Denne gangen er de av en eller annen grunn ikke fullt så interesserte gett.

Lurer på hvorfor jeg.
Redigert 25.11.2018 kl 12:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.11.2018 kl 14:49 583

Hillary og Kerry viser på denne måten indirekte støtte til Trumps avvisning av karavanen som har nådd USAs grense.

De prøver bare å redde sitt eget skinn etter å ha hisset opp til dette gjennom Bilderberg i 20 år og håper på en plea bargain, men slikt blir ikke gitt ifølge Trump: No pardons!

Verken Ernas regjering eller MSM forstår noe som helst. De har ikke giddet å lese Trump eller hans opplysning Q. Underlig nok!
Slettet bruker
25.11.2018 kl 15:02 576

Velkommen tilbake Havfruen!
Vi skal vel heller ikke glemme at denne migrasjonsbølgen,kom i kjølvannet etter den "arabiske våren"
Og hvem var med på å bombe Libya tilbake til steinalderen,med sine F-16 ?
Jeppsann det var vi det!
SMS`er i sommerferien når de fleste hadde nok med å smøre seg inn med riktig solfaktor,fikset den biffen.
H.C"we came we saw,he died"
Det er en klassikker,men nå prøver hun å vri seg unna ansvaret.
Slettet bruker
25.11.2018 kl 20:50 532

Takk for det, FG! ?

(Jeg skulle jo ha sagt ifra om 2 ukers pausen, men fikk beklageligvis ikke gjort det.)
børst
25.11.2018 kl 21:11 527

Kampen mot innvandring kommer til å bli militant etterhvert som Europa faller mer og mer fra hverandre og folk ikke lenger kan forholde seg nøytrale. Nasjonalister har allerede fått makt i USA (Trump), Italia, Ungarn, Polen og Sveits. Og denne tendensen kommer til å forsterkes i takt med det pågående forfallet.
Redigert 25.11.2018 kl 21:12 Du må logge inn for å svare
Fredrik Frikk
26.11.2018 kl 08:00 491

Ikke bare USA, Italia, Ungarn, Polen og Sveits. Også Østerrike, Tsjekkia, Slovakia og Estland. Kanskje kan vi også føye til Storbritannia.

EU er i dag delt i to, og i de to førende land fra den gamle orden, sitter Angela Merkel på oppsigelse og Emmanuel Macron opplever at flere enn hundre tusen demonstrerer imot han.

Om et år vil nasjonalistene storme inn i EU-parlamentet. Erna vil ikke skjønne noe. Det kommer til å bli underholdende.
atnorhe
26.11.2018 kl 09:59 469

" Kanskje kan vi også føye til Storbritannia". Ja det kan du trygt
Innvandring var 99,9% årsak til galskapen som nå utspiller seg i UK. Landet går frivillig ned i både status innflytelse og velstand, selv med "den beste avtalen" de nå har fått. Theresa May har sett folket i øyene og løyet konstant om at dette vil gi UK"en bedre fremtid", og hun er en slags hybrid mellom remainder og Brexiter.
Brexitene har lurt 17 ,millioner ignorante Briter opp i stry, med at Brexit ville bli akkurat som før, men at de ville bestemme alt selv og lage nye avtaler over natten,hvilket er et rent bedrag i en maktkamp innad i regjeringspartiet.
Slettet bruker
26.11.2018 kl 10:55 460

Land som Norge, Danmark, Storbritannia, Ungarn, Polen, Italia m.fl. forsøker å forebygge mot crushing.

Mht. EU, trenger europa folkegodkjente valglover, FØR man lager noen overnasjonal union/samarbeid.
atnorhe
26.11.2018 kl 12:37 444

EU er en frivillig sak. Ingen blir tvunget inn, og alle leser igjennom betingelsen. Ingen trenger å bli medlem hvis de ikke vil. Personlig vil jeg heller at et flertall i Brussel tar viktige avgjørelser, enn et flertall bestående av SV og KRF MDG Venstre

Norge er et av få om noen land som "ikke trenger å bli medlem", og heller ikke er det. Vi beskytter våre naturresurser med EØS. som er skapt for vår situasjon. At skrik-unger og noen fagforeninger vil ut av EØS pga de tror de kan "verne" om det Norske kostnadnivået,, viser at det finnes like mange grunner for å melde Norge ut av verden, som innbyggere i landet.

At denne SV aktivisten blir tatt dødsens alvorlig i media, med sine umodne hyl og skrik, er alvorlig nok i seg selv.
Forhåpentligvis blir de feiet ned, men en vet aldri i dette isolerte landet med subsidierte bygdetullinger med lang tulleutdannelse skal ha et avgjørende ord med i lager