EDDA WIND

Granly
EWIND 22.11.2023 kl 12:59 7994

EDDA WIND.
Edda Wind leverer servicefartøy og service til den globale vindkraftindustrien, hvor selskapets fartøy går ut med teknikere for å tilby service til vindturbinene. Selskapet operer i hovedsak på de europeiske vindparkene og er den eneste «pure play» aktøren i offshore vind service.

14 November, pressenterte q3 resultater som viser Vekst. og et driftresultat på 2,6 mllioner euro.
13. oktober, John Fredriksen kjøper seg ytlegere opp i selskapet. etter kjøpet på 2 millioner aksjer, sitter Geveran trading med en eiendel på 20,68%
22 September, Edda Wind fikk en ny kontrakt for båten Edda Passat.

I tillegg har Edda wind nye båter under bygging,

Eg finner ikke så mange kursmål på denne her, men DNB har et kursmål på 40 kroner.
Fearnley Securities har også et kursmål på 40 kroner.


For ordn skyld.
Eg eier en mikroskopisk andel i dette selskapet for øyeblikket.

Skilder: Fa.no, https://eddawind.com/high-activity-in-edda-wind/ , E24.no
Granly
30.06.2024 kl 22:38 345

det var rift om aksjene i emisjonen så de store tegnet seg for sin eiendel. ser også at noen bjellesauer (fa.no) har kjøpt aksjer i selskapet noe som er positivt. I tillegg kunne vi lese at alle båtene har arbeid ut 3q noe som er positivt for selskapet.

selskapet har også gode økonomiske muskler etter emisjonen til videre vekst. noe penger vart hentet pga dårlig inntjening pga problemer som er no løst.

eg ser derfor minimal risiko i denne her aksjen og når vi ser de 3 store eier over 82% av selskapet skal det ikke my til for at denne går fint oppover om flere ønsker inn.


Granly
Granly
I går kl 16:11 114

Nå har kursen på Ewind falt til 22 som er veldig lavt når vi tenker på

Flåten er fullt utnyttet til ut 3 kvartal om eg husker rett.
emisjon på 23.5 var fulltegnet.

Vi kan også så nå at u-turn ventura har den siste mnd benyttet muligheten til å kjøpe 35 000 aksjer, (siste handel var 12 juli med 15 000 stk)

Granly som har troen på selskapet og fremtiden, eneste frykten er at de 3 største velger å legge inn bud på hele selskapet for å ta det av børs.

Granly