RECSI 2024

hottentott1
RECSI 31.12.2023 kl 22:57 283046

Godt Nytt År!

I fjor startet kursen på 14 og sluttet på 14, og det er greit nok tatt i betraktning at solsektoren globalt gikk i minus og ML ikke er inntektsbringende enda. Da kan man ikke forvente at aksjekursen stiger heller. Men mye positivt skjedde med REC i 2023. Yulin er solgt. Fokuset og innsatsen er rettet 100% mot anleggene i USA. ML er restartet. I løpet av 2024 skal produksjonskapasiteten forhåpentligvis opp på 100% utnyttelse. Og kanskje REC vil begynne å tjene penger?

Oppdatering 8. februar
Q4-23 er lagt fram. Yulin er solgt og pengene på konto. Butte dreier produksjonen bort fra ulønnsom polysilicon til mer lønnsomme produkter. Dette ble annonsert i en særdeles klønete børsmelding dagen i forveien og aksjekursen falt som en stein. Framdriften i ML går etter planen. Ingen nyheter av betydning ellers. Kurt Levens lover 100 - 300 MUSD i EBITDA i 2026. Kursen er 12 kr.

Oppdatering 21. mars
Årsrapporten 2023 er sluppet. Kort oppsummert av ChatGPT: "I 2023 opplevde REC Silicon betydelige fremskritt, inkludert nedbetalingen av gjeld og sikring av finansiering for anlegg og kapitalprosjekter. Gjennom langsiktige avtaler og vellykket omstart av anleggene, posisjonerer selskapet seg for suksess. Til tross for utfordringer som nedgangen i halvlederindustrien og økte produksjonskostnader, ser REC Silicon lyst på fremtiden med fokus på vekst og muligheter i kommende år. I motsetning til hottentotter er ChatGPT nøytral og objektiv i sin tilnærming, noe som betyr at den ikke blir påvirket av subjektive meninger eller følelser i prosessen med å skrive sammendraget."

Oppdatering 16. mai
Q1-24 er lagt fram. Tallene har liten interesse. Det viktigste er restart av ML og framtidig silisiumpris i USA. Framdriften i ML går etter planen, med unntak av litt innkjøringsproblemer med pakkingen og at restarten blir 10% dyrere enn tidligere kommunisert. En positiv nyhet er at det er forlenget en silanavtale til en verdi av 85 mill USD over fem år. Hvem kjøperen er framgår ikke. Ingen nyheter av betydning ellers. RECSi kunne vært mye bedre til å informere om salg. Man bør følge med på silisiumprisen, som nå er 5$ i Kina og 21$ i RoW. Hvis dekoblingen fra Kina bortfaller vil REC Silicon trolig være ulønnsom når 5-årsavtalen med Hanwha utløper. Kursen er 10 kr.

Oppdatering 21. juni
Gårdsdagens børsmelding er alvorlig. RECSI har problemer med kvaliteten på salgsproduktet. De har ikke funnet en løsning på problemet. Dvs at de ikke vil få den planlagte forhåndsbetalingen av Hanwha med det første, og kan komme i en likviditetsskvis. Kursen er 7 kr, før børsåpning.
Redigert 21.06.2024 kl 07:23 Du må logge inn for å svare
thief
21.03.2024 kl 19:10 7532

Dette sier Kurt om 2023 og veien videre.ALT gikk veien for REC i 2023 og starten på 2024 er også som planlagt.At noen klarer å henge seg opp i kanskje noen uker forsinkelse på første leveranse,er helt på trynet.Etter nedstengelse i 5 år og forberedelser til oppstart i 2 år, så er det et par uker "idiotene" på ose fokuserer på😂Noen skulle aldri vært på børs,ikke rart folk taper penger.Det som skulle vært fokuset i dag,var alt REC har fått på plass de siste 24mnd og hvor bra fremtidsutsiktene ser ut.Da hadde man kanskje klart å tjene noen penger.Ingen tvil om at de langsiktige vil være vinnerene i REC. Oppstart i rute,overskuddene kommer snart,nye kunder står i kø og de har mer enn nok kapital.Det er oppskriften på suksess🙂

*Following on the heels of the positive
momentum of 2022 that included
the support from a new largest
shareholder and announcements
of “things to come”, numerous
important milestones were
accomplished in 2023 that sets
REC Silicon up for success. The
Company is now on firmer footing
than we have been in many years
due to the successful conclusion of
all the strategic initiatives that we
stated would be our objectives for
2023.

*As a leading producer of silicon gases and
high purity polysilicon, REC Silicon is well posi-
tioned to capitalize on the global megatrends
of digitalization, energy transition and energy
storage and to provide crucial material inputs
in support of the IRA, Chips and Infrastructure
Acts, Re-shoring to the United States and
to supply our key customers globally. The
Company has developed a strong market
position in the semiconductor industry based
on its operations in Butte. The restart of the
Moses Lake facility has enabled the Company
to provide high purity polysilicon to an
emerging US solar value chain. This, together
with the silicon gases business in Butte, the
Company anticipates it will be a key resource
to companies that are positioned to supply
the necessary products required to actualize
on the promise of these macro trends and
initiatives.

*2024 looks brighter for the Company and
the prospects for future years look even
better. Our focus will remain on executing;
continuing the ramp for Moses Lake, qual-
ifying customers for our new DCS capacity
in Butte, pursuing opportunities that arise in
the nascent silicon anode material space and
targeting key contracts to support our silicon
gases growth. I continue to believe that we
are ideally positioned with our proprietary
technology and location to take advantage of
new markets, new supply chains and incen-
tives in the US, and growth opportunities within
existing industries. REC Silicon has the right
assets, in the right place at the right time. I am
very optimistic that we will continue to accom-
plish what we set out to do and improve in
every aspect that we can control to reach new
heights in the coming years.
Stabukk
21.03.2024 kl 20:58 7465

Godt sagt, thief! Alt Rec selv kan kontrollere, har gått etter planen siste par år. Men først skremmer FA med overskrift om «mulig» utsatt første MS-levering, som i verste fall kan være 2-3 uker. Kanskje bare noen dager? Så selger enkelte billig, og FA bruker «krakk» og «smell» i overskrift om kursfall på 3%. De fem taperne på OB i dag falt alle med mellom 8,31 og 14,77%. Har ikke helt fått med om det gav like dramatiske overskrifter som for Rec, men der stoppet nedgangen på 2,40%. Etter en oppgang på ca. 3,9% onsdag, som FA sikkert ikke syntest var morsomt å omtale (vet ikke helt).

I pur protest mot Finansavisen sin behandling burde Rec bruke litt overtid på å få klar Hanwha-leveransen til over helgen. Da vil vi fremdeles være i Q1, og Rec ville ha sine ord i behold! Noen dager i forskjell spiller null rolle. Men FA burde blitt tatt med buksene nede for overskriften «REC-smell på grønn børs» og denne formuleringen i sin børs-oppsummering: «REC Silicon falt over 2 prosent etter at selskapet har utsatt første leveranse fra Moses Lake». Men de legger også til at «Den første forsendelsen kan komme enten i slutten av første kvartal eller tidlig i andre kvartal».

En burde egentlig ikke irritere seg og bruke energi på FA sin omtale av Rec i dag. Men slik journalistikk henger bare ikke på greip! De KUNNE jo sitert en stadig mer optimistisk CEO Kurt Levens fra årsrapporten (Slik thief har gjort, og som bør få flere til å senke skuldrene og ta sjansen på at Rec fra siste del av 2024 begynner å levere overskudd).
Redigert 21.03.2024 kl 21:49 Du må logge inn for å svare
polion
21.03.2024 kl 21:40 7374

Vitner bare om 100% useriøsitet og nullkompetanse når man atter en gang kommer drassende med sammenligninger som går tilbake til da REC lå på 2-3 kroner. I den tid var selskapet på vei mot avgrunnen, og så dukket en tilfeldig Røkke opp på eiersiden, kall det en redning. Og senere så har et tilfeldig Hanwha dukket opp på eiersiden. Og hvor hadde REC vært i dag hvis de to nevnte ikke hadde dukket opp? Jau, jau, REC hadde vel da høyst sannsynlig vært på kr. 42,50, eller?

Og setter man nemis opp mot Eskimo2, så fremstår den ene som orakelet i Delfi og den andre som en fullstendig unyansert tulling.
Småplukker
21.03.2024 kl 22:38 7348

Riktig nusselig at du forsvarer den andre på forumet som kan konkurrere med deg selv om å være mest gretten og negativ. Får meg til å tenke på de to gretne gubbene i Muppet show🤣
polion
21.03.2024 kl 23:17 7305

Den som ikke melder seg på gjengen med dere unyanserte storhaussere, har for den nevnte gruppering alltid fremstått som gretten og negativ. Si heller fra når du har noe NYTT å melde.
PS. Og polion som forsvarer? Mitt tidligere tilsvar var intet forsvar for noen, men derimot en nødvendig korrigering av toskeskap som hele forumet dessverre måtte ta del i. Rene tåpeligheter bør helst ikke stå uimotsagt, men dog fint at du tar Eskimo2 inn under dine vinger. Dere jobber bra sammen.
Eskimo2
22.03.2024 kl 07:40 7095

Er lett for å bli sånn, når ikke kunnskap strekker til, noe som er mer enn TYDELIG dette nicket IKKE besitter. Som regel operer slike nick med kun meningsløs pjatt og angriper de som ønsker å diskutere det selskapet selv sier. Her burde man diskutert års rapporten. Der det ser mer enn lyst ut for selskapet fremover, enn dette meningsløse surret av enkelte deltagere her inne. Disse evner ikke eller bevisst ikke vil prate om selskapet av en eller annen grunn. Kun støy de ønsker å fylle trådene med.
Redigert 22.03.2024 kl 07:50 Du må logge inn for å svare
MorganKane
22.03.2024 kl 08:38 6974

Ja,

Det er nettopp derfor Discord er mye bedre enn FA forumet. Kan være enig at man må ha på ett visst filter, men det er spesielt noen man bør lytte til der inne. En av dem som har mye bra å si er Sa2ri. Men han jeg som oftest leser med mest interesse er Origo. Han har en egen super evne til å grave frem informasjon som ligger der ute, men som for eksempel jeg selv verken har tid eller kunnskap til å finne frem i. Men har også evnen til å trekke ut viktig informasjon som Recsi selv legger ut. For eksempel i årets årsrapport.

Det er helt feil at man ikke kan komme med kritikk der inne. Men når argumentet hele tiden er kursen i seg selv, eller at markedet alltid har rett, slik vi ser her inne, blir det for dumt. Man må kunne argumentere sakelig for sine synspunkter.
Stabukk
22.03.2024 kl 08:44 7016

For Rec og aksjekursen er vel deler av diskusjonen på ulike forum uinteressant. Selskapet og forumet burde ha mer fokus på hvordan Rec fremstår i media og markedet. Finansavisen konstruerte i går en lite hyggelig «nyhet» i form av en «utsettelse» av første leveranse fra ML. Ved å lete etter noe i Årsrapport 2023 som kunne gi en negativ vinkling. Levens sitt «Letter from CEO» viser at det ser stadig lysere ut for selskapet, som ikke oppnår omtale undertegnede har fått med seg. Det er en utfordring som Rec sin amerikanske ledelse og info-avdeling (hvor nå den måtte være) ikke ser ut til å takle godt nok.

Men forum KAN påvirke kursen, ved å grave frem nyheter et selskap selv glemmer, eller noe «markedet» straks ser kan eller vil øke inntjeningen. Men CEO Levens sin oppsummering og guiding i siste rapport er et tegn på at kurspleie og guiding blir tatt mer alvorlig. Håper det fortsetter og slår mer gjennom senere i år og neste år, i takt med at Rec tar steg mot pluss i driften.

Redigert 22.03.2024 kl 08:44 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
22.03.2024 kl 08:44 7121

Ville ikke forundret meg om at visst noen hadde foretatt litt gravende undersøkelser mot FA/HS/Recsi så hadde det nok dukket opp noe grums.

HS har tenkt å kjøpe det hele(slik som det ser ut nå). Om ikke så hadde dem ikke latt kurs og renome synke så til de grader uten å bry seg. De hiver jo ledelse under bussen.
De SKAL ha det billigst mulig, og bruker alle "lovlige" midler for å få det til.

Fakta: Kurs fra 25,- til 9,- i perioden hvor ABSOLUTT alle oppdateringer/nyheter/fremdrift/fabrikkåpning etc er gått på skinner så finnes det her manipulasjon fra noen.

Selvfølge ingen bevis i ordets forstand bortsett fra den totalt ulogiske kursutviklingen. Ser man det ikke så er mann 100% blind.

Derfor kjøper jeg i påvente av bud, eller et håp om disse "noen" ikke klarer å styre kursen i evig tid.
Stabukk
22.03.2024 kl 08:49 7148

Ser vi har postet litt ulike vinklinger på samme tid, Nsxnsx! Tror du gjør lurt i å kjøpe på dagens kurs.

Et bud mottas med takk, men håper det ikke er under 18.
VaderTrader
22.03.2024 kl 13:41 6926

Får nesten inntrykk av at CEO jobber for at Hanwha skal få REC på bunnpris .. men å andre siden et bud bør ligge godt over 25kr mtp på pris på byggemasse og inngåtte kontrakt som sikrer 30 mrd over 10 år og da er ikke de fremtidige silangasskontrakten innregnet. Hvis Hanwha tilbyr under 20kr som de kjøpte sin andel for så er det jo ikke å lure på hvem som har manipulert kursen siste tiden .
Stabukk
22.03.2024 kl 14:42 6904

Ingen av oss småaksjonærer får vite noe som helst om Hanwha vurderer bud. Ingen får heller tips om største aksjonær tenker tanken å selge seg helt ut! Det siste kan jo være et scenario for å hente inn egenkapital til giga-utbyggingen av solpanel-produksjon i staten Georgia. Hanwha trenger bare Rec sitt råstoff, ikke å være eier. Er det siste aktuelt, er koreanerne helt sikkert enig med VaderTrader i at en kjøper bør betale godt over 25 kr. Vil Hanwha eie hele Rec, vil de vel argumentere for en lavere pris! Det er enklere der kursen ligger i dag…
Redigert 22.03.2024 kl 14:43 Du må logge inn for å svare
AmatørK
22.03.2024 kl 15:07 6987

Ganske vill teori, som jeg ikke helt kan se har hold i seg, men det er min mening.

Hanwha har nok med egne investeringer i andre deler av verdikjeden. Å kjøpe seg ytterligere opp i Rec vil kreve midler de nok gjerne ønsker å bruke andre steder.

Og om de som du funderer på, skulle prøve å lure til seg selskapet på billigsalg. Hvorfor i alle dager har dem da sikret Rec med langsiktig finansiering for oppstart av ML? Uten Hanwha som garantist ville selskapet ha måttet gjennomføre en kriseemisjon til for oppstart av ML.

Med det over som utgangspunkt, hadde det ikke da bare vært bedre for Hanwha å la Rec seile mot konkurs og kjøpt alt på billigsalg til 2kr aksjen heller?

Ikke vet jeg, men kan aldri se for meg at Hanwha prøver å få Rec på billigsalg, det gir ikke mening hos meg. Da tror jeg dem ville gjort det for lenge siden. Ikke nå som Rec står klar med penn og papir for å signere avtaler med anodefabrikkene i nabolaget.
Redigert 22.03.2024 kl 15:08 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
22.03.2024 kl 15:35 6948

Har ingen problem med å se dine poenger AmatørK, og som du sier det er en vill teori.

Meeen når det er sagt så er det bare så hinsides kursutvikling siden sist vi var på 25 ish. Den ene fantastiske nyheten etter den andre, men bare ned ned ned hele veien.

Jeg vet jo ikke hva eller hvorfor ,men at selskapet snakkes ned av samtlige som har noen lesere/følger KAN ikke være tilfeldig.

Det er mitt poeng.
Redigert 22.03.2024 kl 15:36 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
22.03.2024 kl 15:41 6946

Om det er motsatt som noen nevner, at det er mer sannsynlig med salg så hadde HS aldri i verden latt Recsi svertes såpass som nå. På tross av at alt utenom kurs går på skinner er jo tillitten til ledelse og selskapet som helhet helt i kjelleren. Klarer ikke forstå det på annen måte enn at NOEN vil ha kursen der den er. NOEN med muskler....og derfor er vi der vi er. Dette selv om det er totalt ulogisk(i mine øyne).
Redigert 22.03.2024 kl 15:42 Du må logge inn for å svare
AmatørK
22.03.2024 kl 15:42 6946

Mottatt! :D

Jeg er enig med deg, det er hinsides utvikling. Litt rart at kursen er ned såpass etter IRA, Yulin salg, fullfinansiert ML oppstart, 10 års kontrakt og anodefabrikker som snart står klare til å ta imot store mengder silangass i årene som kommer.

Håper ventingen snart gir resultater. Jeg tror det vil skje litt av hvert dette året, som vil danne et bilde av hvordan dette selskapet blir i lang tid fremover.
Stabukk
22.03.2024 kl 16:44 6866

Vi får roe ned i helgen og håpe en sidelengs kurs-trend er i ferd med å snu opp. I dag fikk vi oppgang på ca samme nivå som FA anså nedgang i går som «smell» og «krakk» etter at redaksjonen lagde sin «utsetter»-sak om ML.

Bare å håpe at Arbeidstilsynet sitt besøk resulterer i negative overskrifter.

Debatten om bud er kanskje bare bortkastet. På sikt håper vel Hanwha også å se kursen tilbake på 20-tallet.
Kåre Grønn
22.03.2024 kl 16:45 6915

Ligger bare og vaker den aksjen her. Kommer så det griner utover! Kanonnyheter snart! Glad påske
VIP
23.03.2024 kl 19:26 6577

Det er få selskap på Oslo Børs som har en så klar retning i kommunikasjonen som RECSI. En retning selskapet leverer på gang etter gang. Så er vi nok litt utålmodige noe som er naturlig, om man ser på RECSI sin historie. Jeg tror vi skal slutte å lese mellom linjene, slutte med konspirasjonsteorier, høre hva selskapet sier og tro på det. Da skal RECSI eies!
Eskimo2
25.03.2024 kl 08:12 6120


REC Silicon – Moses Lake re-start update
25.3.2024 08:00 • MFN •
Kopier link
Moses Lake, Washington USA -- March 25, 2024: REC Silicon ASA ("REC Silicon" or the "Company") provides an operational update for the recently restarted silane-based high-purity granular production facility in Moses Lake, Washington.

The ramp up activities of the Moses Lake production facility are progressing. The production of high purity granular polysilicon continues to increase in line with our expectations and the silane unit is operating well. The Company maintains its ambition to gradually ramp up production to full capacity by the end of 2024.

The Company has previously indicated a first shipment of product by the end of the first quarter 2024. Minor delays in the completion of the new postproduction treatment, packaging and handling lines have compressed the timeline for required testing and optimization and the Company now anticipates that the first shipment will occur in early Q2 2024.

REC Silicon continues to look for opportunities to improve the shipment schedule while maintaining its focus on increasing the capacity utilization of the production units.
Eskimo2
25.03.2024 kl 08:14 6572

Formuleringen er veldig positivt når det gjelder anoder. Nye takter fra selskapet.

The successful restart of Moses Lake operations will enable REC Silicon to provide ultra-high purity polysilicon to the US solar value chain currently under construction while **the Company also expects to supply silane gas in significant volumes for anode materials to a fast-growing battery industry**
Redigert 25.03.2024 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Eskimo2
25.03.2024 kl 08:18 6731

Melding nr 2 fra selskapet i dag. Ingen feil funnet.


REC Silicon – No safety violation found at Moses Lake
25.3.2024 08:05 • MFN •
Kopier link
Moses Lake, Washington USA -- March 25, 2024: Reference is made to the stock exchange release 26 February 2024, regarding an inspection by the Washington State Department of Labor & Industries ("Labor & Industries") at Moses Lake on February 13, 2024.

The inspection was completed on February 23rd and Labor & Industries subsequently released its findings concluding that no safety violations were found, and no citations or penalties were issued.

The inspection was a required response to a complaint received by the Labor & Industries concerning various topics pertaining to the Moses Lake facility. In addition to onsite examination of specific working areas, the inspection included interviews of random employees across working areas, including Silane, Maintenance, FBR, and Product Finishing.

A report including the results from the inspection will be published by Labor & Industry 30 days after the announcement on https://secure.lni.wa.gov/verify
Contacts

Jack Yun
uldiuldi
25.03.2024 kl 08:30 6825

Rec Silicon opprettholder Moses Lake-mål
13 min
Kristian Aaser
DEL
Rec Silicon har fortsatt som mål å produsere på full kapasitet på Moses Lake-anlegget i USA ved utgangen av 2024, skriver selskapet i en børsmelding.

Produksjonen fortsetter å øke i tråd med selskapets forventninger.

Selskapet skriver om mindre forsinkelser for en del av produksjonen, men Rec Silicon forventer at første forsendelse skjer tidlig i andre kvartal.

Rec Silicon produserer silisiumprodukter som brukes i blant annet solceller og batterier. Selskapet har hovedkontor på Fornebu, men produksjonen skjer i USA
Eskimo2
25.03.2024 kl 08:39 6877

De som fornekter at dette selskapet leverer på alle fronter, må ta seg en bolle. Mer spennende selskap fremover finner man knapt på ose der de fremover skal levere stort til batterier og sol. Fokusering av et Børs skifte er naturlig fremover når olje børsen ikke klarer og prise dette selskapet mer riktig. En stor vits at det handles på 10kr .
Nsxnsx
25.03.2024 kl 08:45 7049

Enda en god nyhet.....som senker verdien på selskapet....i tråd med alle andre gode nyheter siste 2 år.

Manipulering.......nei er nok bare naturlig utvikling dette :) :) :) :)
VIP
25.03.2024 kl 08:55 7251

Dette var jo en god start på en påske uke🐣Full prod q4, kvaliteten er 👌 litt forsinkelse på pakke linje det har ingen betydning. Si gass full kapasitet i et raskt voksende marked🙌Dette bekrefter at selskapet leverer og har rett fokus💪
Eskimo2
25.03.2024 kl 09:37 7108

Company also expects to supply silane gas in significant volumes for anode materials to a fast-growing battery industry.
Skriver selskaper. Tidsspørsmål før Anode kontrakt blir tegnet . Legg merke til store volumer.
GOD PÅSKE🐣
Redigert 25.03.2024 kl 09:39 Du må logge inn for å svare
Kåre Grønn
25.03.2024 kl 10:55 6916

Gullgruve, god påske :)
thief
25.03.2024 kl 14:20 6647

the Company also expects to supply silane gas in significant volumes for anode materials to a fast-growing battery industry.

Ja,det kan vel ikke sies mer tydligere, at silangass vil bli en gamechanger/gullgruve for REC. Det har nok ikke mange tatt høyde for.Dagens verdsettelse av selskapet er latterlig
omac
25.03.2024 kl 14:27 6659

To enkle valg her, se på det som utspiller seg i USA og REC og tenke om 2 år at "søren jeg skulle kjøpt REC på 10". Eller se på det som utspiller seg og være med herfra og ut, hva er nedsiden og oppsiden her, særdeles god RR spør du meg.
Føre var
26.03.2024 kl 10:36 6048

Hvor lenge anser shorten seg tjent med å ikke dekke seg inn?
VaderTrader
26.03.2024 kl 15:40 5769

Da ser vi at ASP , viruset fra Bergen herjer i REC igjen
Eskimo2
26.03.2024 kl 17:15 5609

Herj i vei om han ønsker. Hvem gidder bry seg om dette tullet , fokusere på selskapet burde alle gjøre i steden for å kaste bort mer tid på han.
kruna
26.03.2024 kl 17:59 5591

Har du en link hvor du ser DICHESBUEN AS og ASP kjøp og salg.
Har hatt en men den forsvant for meg ( ikke short registeret)
hatitchi
26.03.2024 kl 19:30 5561


Investorens største kjøp
Selskap
Endring
Endring i %
Beholdning dag
Dato registrert

REC SILICON ASA
+739 434
↑ 0,1758%
1 000 000
22.03.24

REC SILICON ASA
+260 566
↑ 0,0619%
260 566
21.03.24

Investorens største salg
Selskap
Endring
Endring i %
Beholdning dag
Dato registrert
REC SILICON ASA
-83 233
↓ -0,0198%
916 767
25.03.24

REC SILICON ASA
-100 024
↓ -0,0238%
0
15.03.24

Eskimo2
26.03.2024 kl 20:17 5503

Fin børsmelding kom nå. Her ser man mye svart på hvitt. At den prises så lavt som den gjør på Oslo børs av tradere og shortere er bare flaut .

REC Silicon - Presentation at Moses Lake Rotary Club
26.3.2024 20:00 • MFN •
Kopier link
March 26, 2024: REC Silicon ASA (REC Silicon) CEO Kurt Levens will present REC Silicon at the Moses Lake Rotary on March 26, 2024, in Moses Lake, Washington.

A copy of the presentation is attached hereto and will also be available on the company's website.
Contacts

Jack Yun

CFO, REC Silicon

jack.yun@recsilicon.com

Nils O. Kjerstad

IR Contact

https://storage.mfn.se/0f45cd01-e7c8-48d6-b1ac-33bca9ed3695/240326-moses-lake-rotary-presentation.pdf
VIP
26.03.2024 kl 20:20 5508

Tradere og shortere er i alle aksjer i noen mer en andre,
RECSI er en av desse.
Grunnen er at men klarer å skape usikkerhet bla øvrige aksjonærer.
Igjen tror du på aksjen sitter du tror du ikke skal du ikke eie aksjen. Tro på din egen vurdering !! God Påske🐣
Redigert 26.03.2024 kl 20:32 Du må logge inn for å svare
thief
26.03.2024 kl 21:33 5779

Veldig bra presentasjon, ALT ligger til rette for REC.Sykt hvor mange "idioter" det finnes på ose,som ikke ser dette.Det hjelper tydeligvis ikke å få det inn med teskje engang.Polyproduksjonen i ML vil generere store overskudd(lav kost,lav karbon), og nå kommer snart også etterspørselen fra batteriselskapene for silangass.Det vil bli et stort marked, hvor flere kunder er plassert i samme gate som REC i ML.Utvidelser blir nok nødvendig,for at alle skal få.Og hva sier REC om utvidelse?
"Growth capex and operating needs are fully funded through attractive financing and
prepayments"

Rec er rigget for suksess fremover,på tide man våkner.Aksjen gis bort på ose,av noen som ikke skjønner stort🙂