RECSI 2024

hottentott1
RECSI 31.12.2023 kl 22:57 255108

Godt Nytt År!

I fjor startet kursen på 14 og sluttet på 14, og det er greit nok tatt i betraktning at solsektoren globalt gikk i minus og ML ikke er inntektsbringende enda. Da kan man ikke forvente at aksjekursen stiger heller. Men mye positivt skjedde med REC i 2023. Yulin er solgt. Fokuset og innsatsen er rettet 100% mot anleggene i USA. ML er restartet. I løpet av 2024 skal produksjonskapasiteten forhåpentligvis opp på 100% utnyttelse. Og kanskje REC vil begynne å tjene penger?

Oppdatering 8. februar
Q4-23 er lagt fram. Yulin er solgt og pengene på konto. Butte dreier produksjonen bort fra ulønnsom polysilicon til mer lønnsomme produkter. Dette ble annonsert i en særdeles klønete børsmelding dagen i forveien og aksjekursen falt som en stein. Framdriften i ML går etter planen. Ingen nyheter av betydning ellers. Kurt Levens lover 100 - 300 MUSD i EBITDA i 2026. Kursen er 12 kr.

Oppdatering 21. mars
Årsrapporten 2023 er sluppet. Kort oppsummert av ChatGPT: "I 2023 opplevde REC Silicon betydelige fremskritt, inkludert nedbetalingen av gjeld og sikring av finansiering for anlegg og kapitalprosjekter. Gjennom langsiktige avtaler og vellykket omstart av anleggene, posisjonerer selskapet seg for suksess. Til tross for utfordringer som nedgangen i halvlederindustrien og økte produksjonskostnader, ser REC Silicon lyst på fremtiden med fokus på vekst og muligheter i kommende år. I motsetning til hottentotter er ChatGPT nøytral og objektiv i sin tilnærming, noe som betyr at den ikke blir påvirket av subjektive meninger eller følelser i prosessen med å skrive sammendraget."

Oppdatering 16. mai
Q1-24 er lagt fram. Tallene har liten interesse. Det viktigste er restart av ML og framtidig silisiumpris i USA. Framdriften i ML går etter planen, med unntak av litt innkjøringsproblemer med pakkingen og at restarten blir 10% dyrere enn tidligere kommunisert. En positiv nyhet er at det er forlenget en silanavtale til en verdi av 85 mill USD over fem år. Hvem kjøperen er framgår ikke. Ingen nyheter av betydning ellers. RECSi kunne vært mye bedre til å informere om salg. Man bør følge med på silisiumprisen, som nå er 5$ i Kina og 21$ i RoW. Hvis dekoblingen fra Kina bortfaller vil REC Silicon trolig være ulønnsom når 5-årsavtalen med Hanwha utløper. Kursen er 10 kr.

Oppdatering 21. juni
Gårdsdagens børsmelding er alvorlig. RECSI har problemer med kvaliteten på salgsproduktet. De har ikke funnet en løsning på problemet. Dvs at de ikke vil få den planlagte forhåndsbetalingen av Hanwha med det første, og kan komme i en likviditetsskvis. Kursen er 7 kr, før børsåpning.
Redigert 21.06.2024 kl 07:23 Du må logge inn for å svare
WHeisenberg
05.07.2024 kl 15:10 5042

Har flere ganger nevnt og sagt at de utsettelsene mistenker jeg har med Q-Sells og gjøre og ikke annet.

1- Hvorfor utsatte de i noen uker i begynnelsen og ikke lenger? Levens var ganske tydelig at de kunne klare til å levere angitt dato for første levering.

2- Når de ikke klarte til angitt dato, hvorfor ikke gi noen nye uker isteden 3 mnd? Og tilfeldigvis samme dato som Q-Sells åpning?

Og vi vet at om de hadde klart å levere til Q-Sells så må de betale for varen til REC. Men de ikke var klare til å motta noe enda og derfor ville de helst ikke ta denne kostnaden nå mens de holder på å bygge ferdig Georgia avdelingen. Men hvorfor REC og deres aksjonærer skal svi for dette.

3- Det blir ingen mer utsettelse fra REC. Dette sier jeg nå og kommer til å stå for det, men mindre det blir utsettelse hos Q-Sells.
For vis Q-Sells åpner i sep. Da er REC nødt til å levere. Hva skjer med Q-Sells om REC ikke klarer å levere. Tror nok det ikke kommer til å skje. Hanwha har full kontroll på REC og REC kommer til å levere i SEP.

Poenget er at Hanwha har full kontroll over REC og de utsettelsene har ingenting med REC og gjøre og REC melder om første leveranse i SEP. Dumt for oss aksjonærer at det ble slik men når resten av aksjonærne er så pass mange og spred så er det ikke mye en for gjort enn å kjøpe de som har råd og vente til sep.
MorganKane
05.07.2024 kl 17:24 4802

Tull og tøys. Q-cells kan selvfølgelig ta imot. De må bygge opp lager før de starter. Og hvis du har rett gjør både styret og ledelsen seg til kriminelle som kan koste dem mange år i fengsel. Tviler på at de er villige til det. Spesielt når de ikke har noe å tjene på det.

Vi er langt forbi bunnen. Men kommer nok til å gå litt opp og ned også fremover. Det som kjøpes på under 7 kan nok så smått selges igjen oppunder åtte. Resten blir bare værende.
WHeisenberg
05.07.2024 kl 19:35 4571

Den eneste som har holdt på med tull og tøys vet vi alle at det er deg! 42,5!
Har du ikke annet å komme med så bør du holde munn!
Som nevnt tidligere du beskyldte Sa2ri for å ha lurt folk, men du kan ikke være så pass dum å glemme at hele tiden har du rådet folk med å kjøpe og fylle på! Du burde blitt innkalt hos Finanstilsynet og bli undersøkt for dine handler i disse periodene.
MorganKane
05.07.2024 kl 20:18 4486

Hehe,

Slapp av. Hvis Levens får fart i ML så kommer 42,5 rimelig raskt (6-12 måneder).

Men som sagt, for de som har lastet sørover så kan det være greit å gevinst sikre litt rundt åtte. Men ikke selg en aksje som er kjøpt videre nordover. Med det samme ML kommer igang skal vi langt nordover. Men frem til da er det vanskelig å vite nøyaktig hvor den går.

Og hvorfor så hissig? Jeg sier bare at slike konspirasjonsteorier er helt tullete. Det henger ikke på greip, verken i forhold til hva q-cells ønsker (de ønsker en sikker leverandør) eller hvorfor noen skulle gjøre seg til kriminelle for intens vinning (og i hvertfall ikke deres egen). Svada fra start til slutt.
thief
05.07.2024 kl 20:30 4457

42.5kr er vel et helt oppnåelig kursmål,mtp hvilket solid overskudd poly i ML vil gi,og så kommer silangass på full fart, som ingen tar høyde for.Greit å lese seg opp på hvilken unik posisjon REC har i det markedet,og det er akkurat i startfasen.Det som er tull og tøys, er hvordan casinobørsen ose priser aksjen.Men har vel utallige eksempler på hvor feilpriset aksjer kan være,helt til lyset går opp for massene!Det slås vel på ved melding om første leveranse av poly og ikke minst når kontraktene med batteriselskapene tikker inn!Ser man hvor god butikk dette vil bli!
Stabukk
05.07.2024 kl 22:16 4259

Da kan vel thief allerede nå opplyse hvilket «solid overskudd» poly-produksjonen i ML vil gi? Markedet stoler visst ikke på antydninger fra Levens. Vi må vel bare vente på konkrete tall senere i år.
Redigert 05.07.2024 kl 22:17 Du må logge inn for å svare
MikkeMus
06.07.2024 kl 08:34 3907

Jeg ser at det fortsatt er de samme brukerprofilene som driver og hauser og baiser om hverandre - og flere av dere har holdt på i mange år..

RISIKOEN knyttet til aksjekursen handler ikker bare om at aksjen er belemret med mange kortsiktige spekulanter som i liten grad vet hva de kjøper og selger fra dag til dag, men her foreligger det også en REELL RISIKO for at det kommer nye utsettelser i ML. Det værst tenkelige scenariet er at selskapet ikke greier å oppnå renhetsgraden som man her har investert store summer for å oppnå.. I tillegg kommer det i tiden fremover store investeringskostnader i Butte i forbindelse med omlegging av produksjonen til silangass.

Redigert 06.07.2024 kl 08:38 Du må logge inn for å svare
tomsa
06.07.2024 kl 09:23 3820

Godt innspill! Reel risk, men hvor sannsynlig og hva blir konsekvensen?

Ny utsettelse = sannsynlig x konsekvens. (hva bør tallene være?)
Økte kostnader Butte = Sannsynlig x konsekvens
Ikke nå renhetsmål = Sannynlig x konsekvens. (Evt. ny utsettelse vil vel henge sammen med renhetsmål)
Emisjon = sannsynlig x konsekvens

Levering i tide = Sannsynlig x konsekvens (Det kan jo gå bra ?)
Ny kontrakt = Sannsynlig x konsekvens (Det er vel dette vi håper på?)
Forlenget kredittavtale = Sannsynlig x konsekvens
tomsa
06.07.2024 kl 09:28 3808

Mikke Mus!
Har du litt mer info om dette. Hva ligger i økte kostnader i Butte? Vil ikke de reduserte kostnadene også spille inn positivt? De sier vel at Butte fortsatt vil gå med overskudd?
Har vi noe indikasjoner på at de ikke skal klare renhetsmålene?
tomsa
06.07.2024 kl 09:31 3800

Aksje,Sannsynlighet (1-5),Konsekvens (1-5),Risiko (S x K),Tiltak
A,2,3,6,Overvåk, vurder stop-loss
B,4,5,20,Sterke tiltak, vurder salg
C,1,2,2,Ingen umiddelbare tiltak
D,3,4,12,Aktiv risikostyring
tomsa
06.07.2024 kl 09:40 3767

Sett dette opp i tabell og bruk dine egne tall for sannsynlig x konsekvens gang ut og vurder dine tiltak.
Eksempel over:
Kolonne A
sier sannsynlig 2. Konsekvens 3. 2x3=6. Tiltak «Vurder stopp loss»
tomsa
06.07.2024 kl 09:51 3742

7. Hold deg oppdatert

Følg med på nyheter og oppdateringer om selskapet og bransjen for å holde din analyse relevant.

Eksempel på fundamental analyse av REC Silicon ASA

1. Forstå virksomheten: REC Silicon ASA er en leverandør av silisiummaterialer, brukt i elektronikk og solceller.
2. Økonomiske nøkkeltall: Sjekk selskapets siste kvartals- og årsrapporter for å finne nøkkeltall som inntekter, driftsresultat og nettoresultat.
3. Kvalitative faktorer: Vurder ledelsens erfaring, selskapets teknologi og patenter, samt bransjens vekstpotensial.
4. Vekst: Analyser selskapets veksthistorikk og forventede vekst.
5. Sammenligning: Sammenlign nøkkeltall med konkurrenter som Wacker Chemie og Hemlock Semiconductor.
6. Verdsettelse: Bruk DCF eller P/E-multipler for å estimere aksjens verdi.
7. Oppdateringer: Hold deg oppdatert på nyheter om REC Silicon og solenergiindustrien generelt.

Ressurser

• Selskapets nettside: Ofte finner du årlige og kvartalsvise rapporter der.
• Finansnyhetsider: Bloomberg, Yahoo Finance, og Reuters tilbyr økonomiske data og analyser.
• Bransjerapporter: Analyseselskaper som Gartner og IDC kan gi innsikt i bransjetrender.

Ved å kombinere disse trinnene kan du få en dypere forståelse av selskapets økonomiske helse og potensiale, og dermed gjøre mer informerte investeringsbeslutninger.
tomsa
06.07.2024 kl 10:02 3708

Recsi vs Wacker vs Hemlock :

La oss sammenligne REC Silicon ASA med konkurrentene Wacker Chemie og Hemlock Semiconductor for å vurdere hvor konkurransedyktig REC Silicon er i markedet. Vi vil se på noen viktige aspekter: finansielle nøkkeltall, markedsposisjon, og andre relevante faktorer.

1. Finansielle nøkkeltall

REC Silicon ASA

• Inntekter: Relativt lav sammenlignet med større konkurrenter.
• Driftsmargin: Historisk har hatt varierende driftsmarginer, ofte påvirket av markedsforhold.
• Gjeldsgrad: Kan være høyere, noe som kan påvirke selskapets evne til å investere i vekst.

Wacker Chemie

• Inntekter: Høyere inntekter på grunn av bredere produktportefølje.
• Driftsmargin: Stabile driftsmarginer, ofte høyere på grunn av skalaeffekter.
• Gjeldsgrad: Moderat, noe som gir fleksibilitet til å investere i forskning og utvikling.

Hemlock Semiconductor

• Inntekter: Betydelige inntekter fra spesialisering innen høykvalitets polysilisium.
• Driftsmargin: Generelt høye på grunn av premium-produkter.
• Gjeldsgrad: Relativt lav, noe som gir sterk finansiell posisjon.

2. Markedsposisjon og produktportefølje

REC Silicon ASA

• Spesialisering: Fokus på polysilisium og silisiumpulver for solcelle- og elektronikkindustrien.
• Konkurransefordel: Unike teknologier og produksjonsmetoder, men begrenset skala sammenlignet med større aktører.

Wacker Chemie

• Spesialisering: Bred produktportefølje, inkludert silikoner, polymerer, bioteknologi, og polysilisium.
• Konkurransefordel: Diversifisert inntektsstrøm og sterke skalaeffekter, som gir stabilitet og muligheter for kryss-subsidiering.

Hemlock Semiconductor

• Spesialisering: Høykvalitets polysilisium for både solcelle- og halvlederindustrien.
• Konkurransefordel: Sterk fokus på kvalitet og pålitelighet, med langsiktige kontrakter med store kunder.

3. Teknologi og innovasjon

REC Silicon ASA

• Teknologisk innovasjon: Investerer i forbedringer av produksjonsprosesser og nye anvendelser for silisiumprodukter.
• Utfordringer: Begrensede ressurser sammenlignet med større konkurrenter kan hemme rask skalering av nye teknologier.

Wacker Chemie

• Teknologisk innovasjon: Sterk forsknings- og utviklingsavdeling med kontinuerlige forbedringer og utvikling av nye produkter.
• Styrker: Stort budsjett for forskning og utvikling som muliggjør ledende posisjon innen flere segmenter.

Hemlock Semiconductor

• Teknologisk innovasjon: Fokus på kontinuerlig forbedring av produktkvalitet og produksjonseffektivitet.
• Styrker: Spesialisering og høy grad av presisjon gir en konkurransefordel i kvalitetsbevisste markeder.

Konklusjon

REC Silicon ASA har noen sterke sider, spesielt innen spesialisering på polysilisium og silisiumpulver, men de møter betydelig konkurranse fra større og mer diversifiserte selskaper som Wacker Chemie og spesialiserte aktører som Hemlock Semiconductor.

Styrker ved REC Silicon ASA:

• Unike produksjonsmetoder.
• Fokus på spesifikke markedssegmenter.

Utfordringer:

• Mindre skala og ressurser sammenlignet med Wacker Chemie.
• Høyere gjeldsgrad kan begrense investeringsmuligheter.
• Sterk konkurranse på kvalitet og pris fra Hemlock Semiconductor.

REC Silicon kan fortsatt være konkurransedyktig hvis de fortsetter å innovere og finne nisjer hvor deres teknologi gir dem en fordel. Det er viktig for dem å utnytte sine styrker, samtidig som de håndterer sine utfordringer for å styrke sin markedsposisjon.
thief
06.07.2024 kl 14:17 3472

Rec har gjentatt det gang på gang at EBITDA fra ML vil være 1.05-3.15 milliarder kroner,det burde vel gi et solid overskudd etter renter, skatter osv,eller???Og dette er GARANTERT I 5år.
Så kommer det nye silangassmarkedet,hvor REC er eneste leverandør for batterifabrikkene.De er i gang nå straks,sier seg vel selv at REC vil tjene gode penger der.Etterspørrselen vil overgå tilgangen!Greit å kunne se litt lenger frem,enn noen uker,slik mange her virker å gjøre.Når de kun fokuserer på første leveranse av poly, og den avgjør ALT🙂
Nsxnsx
06.07.2024 kl 14:33 3445

Poly er melk og brød....silan er hummer :) Sist gang jeg sjekket var hummer en smule dyrere :)
Kvike11
06.07.2024 kl 16:12 3300

Husk at de store selskaber vil bygge på nabo grunde og er klar til produktion i 2025.
Tilskud fra staten
Billigste strøm til driften
Afsætning sikret i så mange år til Hanwha, giver milliard indtjening
RECSI får rigeligt at se til, de kommer til at sælge alt de kan producerer, allerede fra i år.
Kan kun håbe at Hanwha ikke kommer med et skambud på f.eks kurs 40
Jeg tror de får produktion op at kører før den 15 september,
ingen ved hvorfra de lige har den dato,
samme dato som Hanwha starter deres nye milliard fabrik op.
Er de ikke allerede i fuld gang med udvidelse af produktionen af Silan gas, og fabrikken er top tunet og optimeret meget.
Kursen vil fra den har nået bunden i forrige uge, kun fortsætte op ad.
Overskud fra 3 kvartal,
Stabukk
06.07.2024 kl 20:35 3030

Ja, ser CEO Levens sin EBITDA-garanti ved 100% drift, som det virker som markedet vil se svart på hvitt. Ingen nye, større aktører er så langt overbevist, ser det ut for. Men Topp20 har heldigvis troa og er tålmodige. Er også optimist, men vet vi nå at etterspørselen etter silangass «vil overgå tilgangen»? Håper selv det, for Rec er i gang med å tredoble denne produksjonen. Vi får bare vente og se, men bunnen er er vel passert med 10% kursoppgang siste uke?
fersk1
06.07.2024 kl 22:17 2906

Tipper vi ser 8-tallet til uka.
Kvike11
07.07.2024 kl 14:53 2362

Først skriver du ledelsen er korrupte, så skriver du at de ikke har kontrol.
Det er nogle kraftige beskyldninger, som du igen ikke har noget som helst grundlag for at skrive.
I dine øjne er alle idioter og dumme.
Du er nok klogere end alle andre
WHeisenberg
07.07.2024 kl 15:24 2303

Jeg er en av de som ikke har solgt et eneste aksje og har holdt på mine, ikke minst har bare fylt på. Er veldig klar over REC sin posisjon nettopp derfor har jeg satset på dette selskapet. Men oven nevnte person angriper andre for samme handling som han selv har begått, derfor fikk han dette svaret.
VaderTrader
07.07.2024 kl 18:04 2140

Kvike11

Jeg er bare svært enig med det WHeisenberg skriver i innlegget ovenfor . Dette scenario går ikke hvis ledelsen ikke er med på dette.
Redigert 07.07.2024 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Kvike11
07.07.2024 kl 22:23 1867

Jeg tror på fortsat opgang, selv Paretos analyse kan se der er store værdier.
Hvis udsættelsen har noget med Qcell at gøre, kan vi tage den med ro, så er vi sikre på datoen.
Alle de spøgelser der er her inde på forskellige tråde, er enten short, eller uvidende.
Imorgen får vi se hvad vej kursen går på en mandag.
Lang vej til Pareto target på kurs 17, som er et meget forsigtigt target
tomsa
I går kl 08:58 1509

Søndagens aksjeanalyse sier i hovedsak at Recsi møter litt teknisk motstand mellom 7,50-8 som må passeres for å bryte trenden mot 2 kr. Hva er nytt i dette? Dette kan være en korreksjon opp etter et stort nedsalg, og det kan like godt være begynnelsen på et trendskifte. 9.20 og stigende omsetning vil i såfall bekrefte noe sånt selv om det ikke er klarere tegn til dette en handelen før helga. Tvi tvi Den har faktisk steget 21% siden bunnen på 6,35
Dette kan jo også gå bra 🤔😀😅. Ps ref shareville. Mange tror noen er redde for å drite i shortsen 😂
Redigert i går kl 10:48 Du må logge inn for å svare
tomsa
I går kl 12:14 1264

Bloomberg i dag:
Kinesiske produsenter sliter med økonomien på grunn av overproduksjon. Denne ser ut til å vare en stund til. Antar at dette kun betyr økt lønnsomhet «in the long run» for Rec Silicon med reguleringene og tiltakene en ser nå.
Klodens temperatur stiger stadig og sol og batteri tvinger seg frem selv om det er kaldt her på berget 🤔
Kvike11
I går kl 12:22 1239

En søndags artikel kan skabe forbigående uro, men har intet med analyse at gøre.
Falder måske lidt i dag, men ingen er i tvivl om alle de aktiviteter der er omkring RECSI.
Selvfølgelig er dem der driver short, bange for at miste for mange penge .
Dem der vil påvirke kursen negativt, er begyndt at skrive at det koster penge at udvide Silan produktionen kraftigt op.
Alle vi andre ved at det koster at udbygge fabrikken,
med endnu større Silan produktion,
men pengene kommer jo 10- tals tilbage. .
VaderTrader
I går kl 13:01 1174

I 2021 gikk rec fra 3,6 til 24 på 4 mndr .. just saying
Nsxnsx
I går kl 13:07 1148

Og da var "pengemaskinen" ansett som en nedlagt rusthaug......tror ikke den kan klassifiseres som det lenger.
fersk1
I går kl 15:56 926

Da var oppgangen fra igår spist opp. Blir ikke overrasket et sekund i denne manipulerings aksjen.
VaderTrader
I går kl 16:08 882

Ja denne aksje manipuleres enormt men OSE og Finanstilsynet er blinde ser det ut som
MikkeMus
I går kl 19:51 585

Joda, vi får håpe at de store investeringene i ML ikke har vært forgjeves, men foreløpig renner pengene ut grunnet stadig nye utsettelser på en produksjon som skulle fungert optimalt innen utløpet av Q1. I tillegg påløper det nå store kostnader relatert til omlegging av produksjonen i Butte, så la oss håpe de ikke kommer i likviditetskrise og må ta en emisjon på disse kursnivåene.
Candelstick
I går kl 19:59 557

De kan jo alltids låne litt mere penger. Hanwha garanterer, mot en liten prosent selvsagt 👍🍻
Redigert i går kl 19:59 Du må logge inn for å svare
MorganKane
I går kl 20:00 553

Hvilke kostnader snakker du om i butte? Og har du noen formening om hva det koster?

Silan er jo innsatsfaktoren i den ultrarene polysil produksjonen derifra. Butte har en produksjonskapasitet, per i dag, på 7000 tonn jfr tidligere q-presentajoner. Mener du de vil få mer enn dette?
Redigert i går kl 20:01 Du må logge inn for å svare
Eskimo2
I går kl 20:30 500

Mange som har spurt om akkurat dette Morgankane. Men ingen får svar på de store kostnadene i Butte som han sier. Vi andre bare spekulerer, mens han selv ikke klarer å begrunne noe som helst.

Silan
I går kl 21:31 370

REC produserer allerede Silan i Butte, all videre produksjon baserer seg på deres Signature Silane©️gass, så de kostnadene Mikke snakker om er vel bare relevant å trekke frem dersom selskapet skal utvide denne produksjonen - og det gjør trolig selskapet kun dersom de haler i land en eller flere større offtakekontrakter. Det vil i så fall være kjempepositivt.
Noen kostnader er kanskje forbundet med å stenge ned Siemensreaktorene og evt fjerne dem (men det kan jo kanskje også hende de vil beholde det utstyret inntil videre)
Rule
I går kl 22:44 230

Jeg er lidt usikker på denne statement:

"As previously disclosed, Silane 3 is fully ramped and running stably and a portion of the granular polysilicon reactors are online with their output balanced to utilize the facility's silane production."

betyder det at de producerer granulat "til lager"...? Det vil også sige at når impurity problemer længere nedstrøm er løst:

"The post reactor polishing and finishing processes are operating but continue to be a source of added impurity to the finished product...."

så kører leverancerne og der er en buffer hvis/når der kommer en drift-stop af en reaktor....?

https://www.nordnet.dk/markedet/nyheder/5aa30a1a-4624-44c8-be41-0a5ab9745fb6
Redigert i går kl 22:45 Du må logge inn for å svare
tomsa
I går kl 23:04 179

De sier opp 100 mann også! Noe finansmarkedet ofte bejubler på grunn av sparte kostnader og mer «effektiv» drift.
tomsa
I går kl 23:09 164

Dette sier også litt om hvilke forventninger selskapet har til leveranser

Det kalles vel ofte «guiding» 😂 Zog om ikke dette er positiv guiding, vel…

The successful restart of Moses Lake operations will enable REC Silicon to provide ultra-high purity polysilicon to the US solar value chain currently under construction while the Company also expects to supply silane gas in significant volumes for anode materials to a fast-growing battery industry.
Redigert i går kl 23:09 Du må logge inn for å svare
MorganKane
I går kl 23:21 122

Ja, bare svada fra start til slutt fra MM (om det enten er hausing eller baising). Måtte bare spørre i tilfelle det var noe jeg ikke hadde tenkt på. Men som alltid, det var det ikke.
Redigert i går kl 23:22 Du må logge inn for å svare