RECSI 2024

hottentott1
RECSI 31.12.2023 kl 22:57 326032

Godt Nytt År!

I fjor startet kursen på 14 og sluttet på 14, og det er greit nok tatt i betraktning at solsektoren globalt gikk i minus og ML ikke er inntektsbringende enda. Da kan man ikke forvente at aksjekursen stiger heller. Men mye positivt skjedde med REC i 2023. Yulin er solgt. Fokuset og innsatsen er rettet 100% mot anleggene i USA. ML er restartet. I løpet av 2024 skal produksjonskapasiteten forhåpentligvis opp på 100% utnyttelse. Og kanskje REC vil begynne å tjene penger?

Oppdatering 8. februar
Q4-23 er lagt fram. Yulin er solgt og pengene på konto. Butte dreier produksjonen bort fra ulønnsom polysilicon til mer lønnsomme produkter. Dette ble annonsert i en særdeles klønete børsmelding dagen i forveien og aksjekursen falt som en stein. Framdriften i ML går etter planen. Ingen nyheter av betydning ellers. Kurt Levens lover 100 - 300 MUSD i EBITDA i 2026. Kursen er 12 kr.

Oppdatering 21. mars
Årsrapporten 2023 er sluppet. Kort oppsummert av ChatGPT: "I 2023 opplevde REC Silicon betydelige fremskritt, inkludert nedbetalingen av gjeld og sikring av finansiering for anlegg og kapitalprosjekter. Gjennom langsiktige avtaler og vellykket omstart av anleggene, posisjonerer selskapet seg for suksess. Til tross for utfordringer som nedgangen i halvlederindustrien og økte produksjonskostnader, ser REC Silicon lyst på fremtiden med fokus på vekst og muligheter i kommende år. I motsetning til hottentotter er ChatGPT nøytral og objektiv i sin tilnærming, noe som betyr at den ikke blir påvirket av subjektive meninger eller følelser i prosessen med å skrive sammendraget."

Oppdatering 16. mai
Q1-24 er lagt fram. Tallene har liten interesse. Det viktigste er restart av ML og framtidig silisiumpris i USA. Framdriften i ML går etter planen, med unntak av litt innkjøringsproblemer med pakkingen og at restarten blir 10% dyrere enn tidligere kommunisert. En positiv nyhet er at det er forlenget en silanavtale til en verdi av 85 mill USD over fem år. Hvem kjøperen er framgår ikke. Ingen nyheter av betydning ellers. RECSi kunne vært mye bedre til å informere om salg. Man bør følge med på silisiumprisen, som nå er 5$ i Kina og 21$ i RoW. Hvis dekoblingen fra Kina bortfaller vil REC Silicon trolig være ulønnsom når 5-årsavtalen med Hanwha utløper. Kursen er 10 kr.

Oppdatering 21. juni
Gårdsdagens børsmelding er alvorlig. RECSI har problemer med kvaliteten på salgsproduktet. De har ikke funnet en løsning på problemet. Dvs at de ikke vil få den planlagte forhåndsbetalingen av Hanwha med det første, og kan komme i en likviditetsskvis. Kursen er 7 kr, før børsåpning.

Oppdatering 8. august
Q2-24 er lagt fram. Den var i tradisjonen tro uten store nyheter. Tallene har liten interesse. Det viktigste er at leveransene starter i september, og at ML vil ha full kapasitet innen utgangen av 2024. Presentasjonen gir interessant informasjon om ytterligere kapasitetsøkning i årene framover. Kursen er 8 kr.
Redigert 08.08.2024 kl 15:54 Du må logge inn for å svare
milk
I går kl 15:24 1639

Man selger ikke Salm aksjer til jul!! Sitt over utbytte dato, Da får du 25 000 i utbytte. Du får masse Recsi aksjer for 25 000... :-)))) Lykke til! PS. Da er det en forutsetning at Recsi fremdeles er på børs....
Kåre Grønn
I går kl 16:21 1539

Innen 14 dg kurs 12... hau hau
fersk1
I går kl 16:33 1513

Krysser fingrene for det ja. Skal selge et sted mellom 50-100. Om det tar to,tre eller fire år så venter jeg.
Kåre Grønn
I går kl 17:57 1371

Selskapet er uansett over tid bankers! Dette er framtiden, ferdig! Hau hau
milk
I går kl 20:52 1133

Har du ondt i haue ??
Kvike11
I går kl 20:53 1131

ved ikke hvorfor du skriver køberne,
det var en stor handel.
Derfor var der en køber
og en sælger.
Finansstilsynet er sikkert allerede på sagen.
RECSI må snart bryde tavshed, da ordren skal leveres om 14 dage.
Kan dårlig forestille mig de er så dumme at de venter til de har leveret ordren, da alle venter på info.
Kunne være:
Første ordre leveres som aftalt, fabrikken arbejder på højtryk, alt går efter planen..
SPXL
I går kl 22:14 931

Venter bare på melding om ny utsettelse, denne ledelsen har levert kun lavere aksjekurs og intet annet.
harlin
I går kl 23:07 801

Hvorfor skal Finanstilsynet på saken? Det har vært et indeksbytte, med avtalt tidspunkt på fredagen som var, hvor største selger er fond som følger indeks slavisk og kjøper er fond i ny indeks (micro). Det samme skjedde for er par år siden da indekskiftet skjedde oppover pga økt omsetning og verdsettelse. Helt matematisk. Så hvorfor er dette en sak for finanstilsynet når man dagene i forveien og samme dag visste at det ville være en stor volumhandel i sluttauksjon?
Redigert i går kl 23:17 Du må logge inn for å svare
Stabukk
I dag kl 07:57 518

Høres ut som en riktig forklaring på den høye omsetningen fredag. Kursen er der den er, og opp vel 8% siste uke i følge Nordnet. Vil selv følge med på mulige endringer i Topp20 i dag og videre utover i sept. Så blir det selvsagt også å avvente første leveranse til Hanwha/Q-Cells sin fabrikk i Georgia.
Kvike11
I dag kl 08:59 303

Virker kriminelt at fond handler til priser der ikke følger de normale bors kurser.
Kan alle aftale det, eller er der forskel på mennesker på borsen. En sag for ligestilling i eu og menneske rettigheder.
Det påvirker mine aktiver og alle andres i den grad.
Handel på bors i norge burde være lige for alle, men det er det ikke. Uanset index mm
Kvike11
I dag kl 09:41 134

hvor ved du fra det er fond der har handlet og dumpet aktie kursen i fredags.
Ser ud til fond fortsætter med at dumpe aktier, snart kan fond købe tilbage til lav kurs.
Finanstilsynet må vågne op, det kan ikke være lovligt.
begynder efterhånden at give flere og flere ret, den norske bors er pilrådden, som kongehuset.
DenVise
I dag kl 10:04 44

REC SILICON UT AV MSCI GLOBAL SMALL CAP, INN I
MICRO CAP
Oslo (Infront TDN Direkt): Indeksleverandøren MSCI har gjennomført sin kvartalsgjennomgang av sine globale
indekser, hvor det blant annet er endringer for flere norske aksjer.
Det fremgår av indekslister fra MSCI datert 12. august.
Endringene trer i kraft etter børsslutt 30. august, ifølge MSCI.

Som du ser så vart det kjent den 12 august at dette ville skje. Tror å kjøpe fond er beste løsningen for deg. ( Godt ment)
Redigert i dag kl 10:06 Du må logge inn for å svare