RECSI 2024

hottentott1
RECSI 31.12.2023 kl 22:57 391447

Godt Nytt År!

I fjor startet kursen på 14 og sluttet på 14, og det er greit nok tatt i betraktning at solsektoren globalt gikk i minus og ML ikke er inntektsbringende enda. Da kan man ikke forvente at aksjekursen stiger heller. Men mye positivt skjedde med REC i 2023. Yulin er solgt. Fokuset og innsatsen er rettet 100% mot anleggene i USA. ML er restartet. I løpet av 2024 skal produksjonskapasiteten forhåpentligvis opp på 100% utnyttelse. Og kanskje REC vil begynne å tjene penger?

Oppdatering 8. februar
Q4-23 er lagt fram. Yulin er solgt og pengene på konto. Butte dreier produksjonen bort fra ulønnsom polysilicon til mer lønnsomme produkter. Dette ble annonsert i en særdeles klønete børsmelding dagen i forveien og aksjekursen falt som en stein. Framdriften i ML går etter planen. Ingen nyheter av betydning ellers. Kurt Levens lover 100 - 300 MUSD i EBITDA i 2026. Kursen er 12 kr.

Oppdatering 21. mars
Årsrapporten 2023 er sluppet. Kort oppsummert av ChatGPT: "I 2023 opplevde REC Silicon betydelige fremskritt, inkludert nedbetalingen av gjeld og sikring av finansiering for anlegg og kapitalprosjekter. Gjennom langsiktige avtaler og vellykket omstart av anleggene, posisjonerer selskapet seg for suksess. Til tross for utfordringer som nedgangen i halvlederindustrien og økte produksjonskostnader, ser REC Silicon lyst på fremtiden med fokus på vekst og muligheter i kommende år. I motsetning til hottentotter er ChatGPT nøytral og objektiv i sin tilnærming, noe som betyr at den ikke blir påvirket av subjektive meninger eller følelser i prosessen med å skrive sammendraget."

Oppdatering 16. mai
Q1-24 er lagt fram. Tallene har liten interesse. Det viktigste er restart av ML og framtidig silisiumpris i USA. Framdriften i ML går etter planen, med unntak av litt innkjøringsproblemer med pakkingen og at restarten blir 10% dyrere enn tidligere kommunisert. En positiv nyhet er at det er forlenget en silanavtale til en verdi av 85 mill USD over fem år. Hvem kjøperen er framgår ikke. Ingen nyheter av betydning ellers. RECSi kunne vært mye bedre til å informere om salg. Man bør følge med på silisiumprisen, som nå er 5$ i Kina og 21$ i RoW. Hvis dekoblingen fra Kina bortfaller vil REC Silicon trolig være ulønnsom når 5-årsavtalen med Hanwha utløper. Kursen er 10 kr.

Oppdatering 21. juni
Gårdsdagens børsmelding er alvorlig. RECSI har problemer med kvaliteten på salgsproduktet. De har ikke funnet en løsning på problemet. Dvs at de ikke vil få den planlagte forhåndsbetalingen av Hanwha med det første, og kan komme i en likviditetsskvis. Kursen er 7 kr, før børsåpning.

Oppdatering 8. august
Q2-24 er lagt fram. Den var i tradisjonen tro uten store nyheter. Tallene har liten interesse. Det viktigste er at leveransene starter i september, og at ML vil ha full kapasitet innen utgangen av 2024. Presentasjonen gir interessant informasjon om ytterligere kapasitetsøkning i årene framover. Kursen er 8 kr.
Redigert 08.08.2024 kl 15:54 Du må logge inn for å svare
Stabukk
I går kl 22:50 1689

Er dette KG sin EGEN vurdering? Eller sitat/konklusjon fra en analyse? I så fall bör vel forumet få vite hvilken.
tomsa
I går kl 23:35 1564

Levens 23.9.24:

«
Avtalen vil sikre at Sila har en innenlands forsyning av gassen, som ifølge kunngjøringen er en sjelden, men kritisk komponent for produksjon av anodemateriale. Denne kunngjøringen kommer etter at REC utstedte en pressemelding om den første planlagte forsendelsen av sitt ultrarene polysilisium fra deres produksjonsanlegg for silanbasert høyrent granulat i Moses Lake. Forsendelsen er planlagt til midten av oktober, etter at kundekvalitetskontroller er fullført.

“Å komme til dette punktet og å løse det tidligere urenhetsproblemet var resultatet av hardt arbeid fra mange dedikerte ansatte i selskapet. Vi vil snart begynne en ny fase for anlegget, hvor innsatsen vil dreie seg om kontinuerlig kvalitetsforbedring for å overgå markedets standard, oppskalering og optimalisering,” sa Levens via pressemeldingen.»
VaderTrader
I dag kl 00:46 1440

Yahoo finance:

InvestorPlace
Get in Quick! Penny Stocks That Are About to Pop Soon (REC SILICON)

Many of us dream of getting in early on the next big thing, such as a groundbreaking company that goes on to deliver jaw-dropping returns to early investors. Artificial intelligence feels like one of those once-in-a-generation opportunities. AI has already transformed industries from healthcare to transportation, and its potential seems limitless.

The problem? AI stocks have been taking off like rockets lately, with share prices soaring to sky-high valuations. Buying now may prompt feelings of FOMO (fear of missing out) for current investors. Indeed, while I love the long-term potential of this space, I’m not thrilled about buying these frothy, overhyped stocks at current levels.

AI penny stocks offer much more explosive upside in the near-term. Yes, penny stocks are notoriously risky, with huge price swings commonplace. And many will turn out to be total duds. But if you pick the right ones early and have the stomach for volatility, massive returns are possible. Here are seven to look into.

Rec Silicon (OTCMKTS:RNWEF) produces and sells silicon materials used in solar panels and semiconductors worldwide. The company’s main products are silicon materials sold to manufacturers of solar wafers and chips. I’m bullish on Rec Silicon’s growth drivers and upside potential.

Analysts forecast 150%+ revenue growth for Rec Silicon in 2024. Consensus estimates call for $351 million in sales this year, up sharply from $141 million in 2023. Additionally, revenue is projected to reach $606 million by 2026 as demand for solar energy booms.

Meanwhile, Rec Silicon is evolving its business mix. The company is discontinuing its EG polysilicon production in 2024 while optimizing its Butte production. Since silane gas is Rec Silicon’s largest product line, reallocating resources to maximize silane output over the long-term seems like a smart strategic move.


Between surging market demand, streamlining its production, and silane capacity expansion, Rec Silicon has multiple avenues for top-line growth. Its prospects appear bright as the solar industry’s future shines.
Redigert i dag kl 00:52 Du må logge inn for å svare
Ticomania
I dag kl 07:55 1183

"the first commercial shipment of product will need to be delayed to mid-Octoberr" - Dette er ordrett det som selskapet sendte i børsmelding 13/9. Nå er vi i mid-October, enten man liker det eller ikke. Med selskapets svært frynsete historie, så er det direkte skremmende hvis man da ikke kommer med noe i dag. Dette skulle være en ren "formalitet" og hvis man ikke engang klarer å levere på sin egen tidsfrist, så har selskapet satt en ny standard i udugelighet. Ja, jeg vet veldig godt at det er mid-October fremtil 20/10, men man må ikke fortelle meg at man ikke allerede i dag vet veldig godt om det er gode eller dårlige nyheter.
Redigert i dag kl 07:56 Du må logge inn for å svare
Ticomania
I dag kl 08:00 1165

Fra March 13, 2024 - Merkelig at du ikke evner å ta med dette, men som selvsagt er helt bevisst fra din side. 2024 er snart ferdig og da ser du hvor tullete dette makkverket er.
VaderTrader
I dag kl 08:02 1151

Det som står er fremdeles svært relevant mtp fremtidsutsikter og at det er flere som ser på rec som en svært potent turnaround kandidat er det ikke tvil om . FOMO i denne aksje kan bli stor
Redigert i dag kl 08:02 Du må logge inn for å svare
Kvike11
I dag kl 08:15 1059

Hvis selskabet ved de leverer omkring den 15 oktober,
kunne de være investor venlige og sende en mindre bors nyhed.
Vi holder vores leverings info og giver yderligere info i næste uge. .
Er der nogen der har haft kontakt til selskabet og fået en indikation om leveringen
Bliver det formiddag eller eftermiddag den 15 de leverer og informerer marked.
Måske de laver en happening på dagen, med guvernør mm indbudt..
Nsxnsx
I dag kl 08:20 1033

For en stund tilbake når vi var under 10,- så var ML fabrikken stengt med kraftig rustangrep og kostet enorme summer i vedlikehold. Butte produserte med lav DG men nok til å ikke måtte selge ML fabrikken som skrapjern.

Hva har skjedd siden den gang ?? ALT er gått Recsi sin vei og de produserer komersielle volum og har tatt store kostnader allerede mhht oppstart i ML og omlegging i Butte til produksjon av betydelig bedre betalt sluttprodukt.

KURS: fremdeles under 10,- unnskyld meg....men hvor j...blind går det ann å bli :) :) :) Jeg er i hvert fall all inn :)

Edit: dette innlegget er ikke ment til noen spesielle her inne :) bare så ikke noen føler seg krenket :)
Redigert i dag kl 08:21 Du må logge inn for å svare
Ticomania
I dag kl 08:22 1020

Det bunner dessverre i manglende forståelse av at man har et ansvar i et børsnotert selskap, Rett og slett manglende kompetanse, da de riktige/dyktige lederne vet viktigheten av tillitt og at usikkerhet er drepen.
VaderTrader
I dag kl 08:33 955

Enig , REC har et leder problem , inkompetanse dessverre .

Anbefaler at flere skriver til Levens og IR . I tillegg bør dette adresseres ved neste Q presentasjon .

Levens forvalter ikke det han har ansvar før noe som har ført til store tap for investorene .
Kvike11
I dag kl 08:47 874

Usikkerheden er dræbende, du kunne ikke sige det mere nøjagtigt.
Usikkerheden er så stor at selv eksperterne fra F.A, gang på gang, nogle gange 3 dage i rap, skriver og skriver negativt om RECSI.
Måske det skyldes at de går ind for olie, kan jo ikke være ren uvidenhed, så mange dumme kan man ikke samle et sted.
Jeg er dog ikke et øjeblik i tvivl om RECSI leverer som annonceret, ellers havde de allerede givet info til marked.
Hvem der har været dygtige til at holde kursen ned , snyde finanstilsynet, så de intet fortager sig, ved vi ikke.
kurs 20 bliver pitstop mod 50 .
Group 14 bygger ny silan fabrik som koster 10 x værdien af den samlede pris på hele RECSI.
Alle kan se der er noget der ikke hænger sammen med aktiekursen.
Fra ca. den 15 oktober bliver RECSI en pengemaskine, og de næste mange år fremover med kæmpe overskud .
Forventer RECSI kommer med en opjustering efter 1 leverance.
Stabukk
I dag kl 08:50 848

De fleste andre bedrifter hadde nok feirer restart av nedlagt giga-fabrikk etter 5 års nedstenging med en «happening»? Men er det CEO Levens sin stil? Neppe. Men en melding er uansett ikke så langt unna.
Artige
I dag kl 08:55 807

Erfaringer fra tidl er motsatt. Melding har kommet omtrent på dagen midt i mnd og den har vært negativ. Hadde de vært i rute nå så tror jeg vi hadde fått info om det.
Nsxnsx
I dag kl 08:59 765

Ikke sikkert det er så drepen for Recsi om Trump vinner :)

I forkant av valgdagen har den republikanske presidentkandidaten kommet med en rekke skattelettelsesløfter. I en tale til Detroit Economic Club torsdag, vil han nå presentere sitt ønske om å gjøre renter på billån fullt fradragsberettiget på skatten.

Planen skal ifølge Trump «stimulere innenlandsk bilproduksjon og gjøre bileierskap mer tilgjengelig for amerikanske familier».

Trump har også varslet om at dersom han slår Kamala Harris i valget 5.november, vil han forby kinesisk-produserte autonome kjøretøy fra å kjøre på amerikanske veier.

Trump har allerede uttrykt støtte for en rekke andre skattelettelser i sin valgkamp, blant annet ved å love å kutte selskapsskatten til 15 prosent for selskaper som produserer varer i USA.
thief
I dag kl 09:07 713

Forrig måned kom gladmeldingen etter børsslutt 13/9,satse på en god slutt på uka denne gangen også🙂Da skal aksjen langt opp på mandag. Da er den siste lille usikkerheten borte mtp produksjonen ved ML.Er vel liten tvil om at de leverer nå,da de har løst problemet med forurensning. Selv om ose casino ikke tror på det.Sykt at aksjen går for usle 8-9kr!
Ransen
I dag kl 09:24 628

Tror ikke du skal ha for store forventninger. Det er storpolitikk inne i dette bildet. Akkurat nå er det 50/50 for REC’s eksistens
Ticomania
I dag kl 09:27 606

Eksistens faktisk, hehe. Dette vet altså du. Dauer.
Ransen
I dag kl 09:32 573

Det vil du snart få fasit på.
Ticomania
I dag kl 09:38 537

Du har jo gitt oss fasiten, så hvorfor refererer du til snart? Man trodde man hadde lest alt her inne, men du setter en ny standard. Hjelpes.
Ransen
I dag kl 09:40 514

Lykke til
KommersK
I dag kl 09:47 475

Forventninger om at leveranse faktisk skjer medio oktober er jo delvis innbakt i kursen nå. En del av oppgangen etter at denne lovnaden kom henger jo fremdeles igjen i kursen. Men ''nye'' REC har ingen god historie når det gjelder å holde sine egne tidsanslag. Hvis også dette brytes, så vil jo kursen (midlertidig?) synke umiddelbart. Ens evne til å holde løfter sier det meste om både personer og bedrifter. Alle bør være til å stole på. Tilliten til det meste i REC er nok ganske tynnslitt allerede. Det ser man på frafallet av aksjonærer og (ikke minst) kursutviklingen de siste par årene. Nå MÅ de levere!
Ticomania
I dag kl 09:53 432

Veldig bra oppsummert. Hadde ledelsen hadde nødvendig rolleforståelse og kompetanse, så hadde denne meldingen ligget der 07:00 i dag. Dette viser nok engang at ledelsen ikke forstår ordet tillit!
DjTao
I dag kl 10:29 299

Hvorfor mener du at denne meldingen spesifikt skulle vært sent 11 oktober klokken 0700?

For å ha noe slingringsmonn (naturligvis) så meldte REC at levering er forventet å skje "mid October". Det betyr at levering skal skje en eller annen gang mellom 10-20 oktober.
Redigert i dag kl 10:31 Du må logge inn for å svare
Ticomania
I dag kl 10:37 267

Først og fremst, 10 er ikke mid-October. Det er bare å lese meldingen sendt 13/9 og da ser man at dette skal være en formalitet. At man ikke engang da klarer
mid-October da den starter, det vitner om en total manglende forståelse av lovnad. Her må man selvsagt se dette i lys av det ledelsen har klart å rasere av tillit tidligere. Ikke engang nå klarer de å være i "forkant" og vise at de forstår ordet tillit. Nok engang så sitter aksjonærene som du og jeg, med usikkerhet og tolkninger av meldinger. Sånn skal det ikke være, men med udugelige folk i ledelsen, så blir det sånn konstant!
Småplukker
I dag kl 10:53 193

Greit nok ventetiden blir lang - men det får være grenser. "10 er ikke mid-october"?? Nei, 10 er i første halvdel av oktober. Mens midten av måneden er sånn ca mellom 10. og 20.oktober. Hvor vanskelig kan det være å bli enige om?
Og når man raser på selskapet så er det kanskje greit å huske at det er KUNDEN som skal gjøre en nodvendig ny godkjennelse etter denne lille tweaken som er gjort i produksjonen. Da må Rec også vente på at denne bekreftelsen kommer, som lovet fra qcells - i midten av oktober.
Redigert i dag kl 10:53 Du må logge inn for å svare
Eskimo2
I dag kl 10:55 182

Mektig lei slik åndsvake innlegg om udugelig ledelse. Har man ikke noe vettug å si, burde man heller ikke si noe.
DjTao
I dag kl 10:56 177

Definisjonen av "mid october"

"Mid-October" typically refers to the period in the middle of the month of October, often considered to be around the 10th to the 20th of the month, with the exact range depending on the context. Generally, the 15th of October is often seen as the midpoint.

Det skal produseres mange tonn, det skal pakkes, det skal organiseres. Transport skal koordineres etc etc. Synes du har en urealistisk forventning dersom du mener at de skal børsmelde akkurat på dagen på den første dagen i "mid October".






Ticomania
I dag kl 10:56 174

Eskimo2/Lavonga/Falco, du evner ikke å se noe negativt med selskapet eller ledelsen, det kalles å være indoktrinert.
VaderTrader
I dag kl 10:57 167

Bare å sende Mail til IR kontakt. Nils.Kjerstad@recsilicon.com

Og Kurt Levens
Kurt.Levens@recsilicon.com


De bør få tilbakemelding så det ringer!!
Redigert i dag kl 10:58 Du må logge inn for å svare
Eskimo2
I dag kl 11:00 143

Du får synes hva du vil . Om det gleder deg stort å skrive slike innlegg , så fortsett gjerne å bruk tiden din på det.Hvem bryr seg.
Stabukk
I dag kl 11:19 36

Det ledelsen har börsmeldt har så langt dradd oss ned 37-38% i år, Rec si "store" restart-år etter 5 års nedstenging i Moses Lake. Ledelsen har fått fri tilgang på kapital gjennom Kina-salg og lånegarantier fra störste eier Hanwha. Da er det lett å kritisere, og markedet sin tillit er tydeligvis nokså tynnslitt. Så er det en del tunge nvestorer som blir sittende. De tenker kanskje at Rec har fått klargjort og oppgradert to fabrikker ganske rimelig i forhold til potensialet?