ZENITH 2024

JobPeterson
ZENA 11.01.2024 kl 11:14 107140

Dette er en fortsettelse av forrige chat-forum.
JobPeterson
I går kl 19:08 585

Jeg har ingen personlige følelser involvert når jeg investerer. Hvis du mener at selskapet er på vei mot konkurs, er det din mening, og jeg respekterer den. Jeg er imidlertid interessert i å høre hvorfor du tror vi ikke vil vinne voldgiftssaken? Hva er grunnen til at du mener dette? Zenith har engasjert et av de sterkeste juridiske teamene, som har en meget høy suksessrate.

Jeg er enig med deg, hvis de ikke vinner voldgiftssaken, vil selskapet bevege seg mot konkurs. Men etter min mening har vi minst 90 % sjanse for suksess, ettersom det juridiske teamet ikke ville ha tatt saken hvis de ikke var overbevist om at de ville vinne.

Er du enig i at dersom vi vinner voldgiftssaken, vil prisen være minst ti ganger høyere enn aksjekursen er nå?
Allroad18
I dag kl 10:09 383

Kurs den 31.12.2024? Det er ikke lett å se i glasskulen, men når alle vil realisere sine tap før nyttår, da kan nok kursen sige atter en gang under 10 øre, i skrivende stund er den på 0,1850 (det vil si noe av det laveste vi har sett i hele sirkusets historie, og tar man bort spleisen, så er vi på 0,01850). 1 mill aksjer er da verdt 185.000,- som trolig kostet lett mellom 800.000,- og 1 mill når kursen var "høy". Snittprisen for de fleste her inne er trolig mellom 0,70 og 1,1. Tar man dette tallet så er det mektige tapstall vi snakker om for svært mange, inkludert sirkusdirektøren selv AC.
olje
I dag kl 10:41 343

La oss tenke att vi får inn 50% tot. av de to første, en før nyttår og den neste som er større i første kvartal neste år. hvilken aksjekurs burde vi da se? Mye som skal reprises da etter min mening. Da skal den prises på helt andre grunnlag enn i dag. Uavhengig av fortiden. De neste mnd blir spennende, jeg har posisjonert meg for dette og handlet mer. Her burde vi se 1 krone pr aksje eller mer om dette går inn. Da gjelder selvfølgelig ikke alt det andre som kommer, det er der den virkelig store potten ligger men det er litt lengre frem. Synspunkter?
JobPeterson
I dag kl 11:21 299

Dessverre vil denne aksjen sannsynligvis bli påvirket av tradere, noe som vil føre til at den svinger mellom 0,18 og 0,3 frem til de første voldgiftsresultatene kommer. Jeg tror vi kan forvente en økning til 1 etter det.

Fra et handelsmessig perspektiv representerer dette en betydelig økning, så det vil være svært klokt å kjøpe på dagens nivåer. Jeg tviler sterkt på at aksjekursen noen gang vil falle under 0,16, så potensialet for oppgang fra dagens pris er betydelig.
Pensjon
I dag kl 11:27 291

Hei jobP.
En voldgiftsprosess er ikke det samme som en domstolsprosess. I praksis er heller ikke en voldgiftsprosess gjenstand for anke.
Selv om Zena har engasjert gode juridiske tram, så møter de mektige motstandere. Mulighetene for å vinne en slik prosess er vanskelig å forutse, likeledes størrelsen på en ev. økonomisk kompensasjon. Historien til Zena beviser ingen vinnerkultur, så derfor konkludere jeg med fortsatt stor usikkerhet for selskapet. Ha en fin dag.
Mvh gammel pensjonist.
Sia
I dag kl 12:17 230

Vet du hva som skjer med Kaz avtalen? Her skulle vi vel hørt noe snart.
Blientotre
I dag kl 13:30 169

Det er dessverre mange som har tvilt på videre nedgang nå i mange år.
JobPeterson
I dag kl 17:30 73

Pengene vil bli overført fra de svake til de sterke investorene. Ut fra et rent handelsperspektiv kan du kjøpe aksjer under 0,2 og selge på 0,35. Å selge under 0,2 er galskap. Selv om du misliker selskapet, kan du ved å kjøpe nå i påvente av voldgiftsnyheter doble pengene dine bare på en handel.