ZENITH 2024

JobPeterson
ZENA 11.01.2024 kl 11:14 131331

Dette er en fortsettelse av forrige chat-forum.
tsu for all
I dag kl 14:14 288

Vår italienske energiproduksjonsportefølje fortsetter å levere robust
lønnsomhet, understøttet av nylige økninger i energiprisene.

Vi fortsetter å utforske potensielle oppkjøpsmuligheter i Italia
samtidig avventer de nødvendige formaliteter for å reaktivere
Sant’Andrea.

Med tanke på de svært vellykkede energiproduksjonsaktivitetene ved Torrente Cigno
de siste årene – og EU-parlamentets anerkjennelse av naturgass som en
"grønt drivstoff" - Selskapet vil søke å tiltrekke seg finansiering i 2025 for å støtte
utvikling av Torrente Cigno, som oppfyller et langvarig strategisk mål å
potensielt betydelig øke produksjonen og tilhørende lønnsomhet."
Piltingsrud
I dag kl 15:06 223

Enig, dette rimer dårlig. De skriver heller ingenting om størrelsen på finansieringen de trenger. De skal også selge riggen, var det rundt NOK 42 mill de forventer der? Og hvorfor har de ikke oppdatert om USA siden januar, der skulle de jo få royalties, har de greid å rote det til også? Hva med gjenopptagelse av produksjonen i Tunisia? Virker jo ikke som AC & Co tør å melde det de mener er negative nyheter, maken til idiotopplegg. Fullstendig på trynet hele selskapet. En ledelse som ikke oppdaterer sine eiere, helt banana airlines tilstander, aksjonærfiendtlig oppførsel. Noen burde reise over til Calgary å ta et møte med AC & Co og stramme de kraftig opp.
Gullit
I dag kl 15:17 200

Synes det oppdateres når det skal oppdateres. Mange enkelt aksjonærer som sender Mail i hytt og pine.. ting må være ryddig og alle må få samme info samtidig.. virker lovende att de har god lønnsom produksjon. Hva gjelder finansiering så kan de selvsagt ikke beregne saker som ikke er ferdig behandlet som penger i kassen. Så får det heller være en bonus om vi kan finansiere det selv. Mange som tydeligvis er verdensmestre her inne og kan alt bedre. Tror dere bør ta en tur ut i den virkelig verden og få litt kunnskap..
vider ønsker jeg dere alle en fin dag ..
Piltingsrud
I dag kl 15:32 175

Det er tydelig at vi har veldig forskjellige krav til informasjon. At de ikke regner med å få inn de pengene som futureistoday beskriver indikerer at de ikke tror de får dem inn, i motsetning til hva de selv melder. Vi snakker om et selskap som ikke har levert en eneste krone i utbytte eller verdiøkning til eierne siden de startet opp for nærmere 20 år siden, men til gjengjeld har de sølt bort mange hundre millioner kroner på "fantastic opportunities". Den eneste som har tjent seg rik er AC. Du bør unnlate å tro du vet hva de som skriver her har av erfaring og kunnskap, ikke gå på person, hold deg til sak.
Redigert i dag kl 15:33 Du må logge inn for å svare
jantt
I dag kl 16:05 130

Det er fordi du ikke kan regne med noget af det AC siger, Han er fuld af varm luft og store ideer. Ingen af hans store satsninger er blevet til noget og pengene er fosset ud af kassen. Ingen tror på ham mere og derfor ligger kursen der hvor den gør. Kommer der ingen positive afgørelser af retssager eller penge i år vil kursen dumpe videre ned. Havde markedet troet på der ville snart ske noget positivt ville kursen være højere.
futureistoday
I dag kl 17:36 45

Hadde nok ikke vært mye vits i og reise dit,av det jeg har funnet ut så er det ikke noe annet enn en postboks dit. De har nå hvertfall ikke noen som svarer på tlf i dette såkalte selskapet. Men som jeg har nevnt tidligere. Det er vi som er eiere, så vi har nok makt til og kaste styret pga vanstyre og dårlig styring. Dette er elementær råderett aksjonærer (i plenum) har for og sikre seg at driften er skjøttet best mulig. At vi skal sitte på sidelinjen og se på at firmaet blir kjørt i grøfta av noen som ikke engang besvarer eierne sine er ikke min stil hvertfall. Og til opplysning så har ikke jeg noe imot og stille opp og gå gjennom hva som egentlig skjer.