Alternus Energy

lynx
ALT 22.02.2024 kl 14:09 55585

Jeg er ukjent med dette selskapet og prøver å skaffe litt oversikt, men synes det er vanskelig. Hovedkvarteret er i Irland, markedet er USA, og aksjen er notert både på Nasdaq og OSE. I går ble den omsatt på nasdaq for USD 0.34, tilsvarende NOK 3.5. I Oslo går den stadig rundt NOK 6??

Noen som vet hvordan det egentlig går med nedbetaling av obligasjonsgjelden? Den skulle vel vært i boks for lenge siden, men markedet synes ikke å ha veldig tiltro til at det vil skje. I såfall vil vel aksjene bli verdiløse?
rischioso
I dag kl 11:41 113

Bra - jeg så den var åpnet en kort periode for så og bli pauset igjen...
rischioso
I dag kl 11:44 108

Jeg kan ikke si meg uenig i at du har lang erfaring med å være investert i insolvente selskaper med påfølgende konkursbegjæringer, men vi er ikke helt der i dette caset - ikke en gang i nærheten så skal dommedags profetiene ha noen effekt så må de times bedre - ikke bare litt bedre - men du skal ha for at du prøvde....;)
Redigert i dag kl 11:47 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
I dag kl 12:03 74

Du må slutte å lage deg et narrativ som ikke stemmer med virkeligheten.

Du har nok ikke lest de 2 siste prospektus som kom 1. jul
https://fintel.io/sf/us/alce
Redigert i dag kl 12:20 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 12:52 28

Joda, vi har jo sett det og du har dratt det opp med jevne mellomrom frem til nå og sikkert noe du vil fortsette med også fremover. Det er ikke noe narrativ men en realitet at ditt nick dukker opp med masssiv haussing i de fleste small cap som er på vei til skifteretten - mao, et godt tegn at du ikke hausser her...;)