Alternus Energy

lynx
ALT 22.02.2024 kl 14:09 55765

Jeg er ukjent med dette selskapet og prøver å skaffe litt oversikt, men synes det er vanskelig. Hovedkvarteret er i Irland, markedet er USA, og aksjen er notert både på Nasdaq og OSE. I går ble den omsatt på nasdaq for USD 0.34, tilsvarende NOK 3.5. I Oslo går den stadig rundt NOK 6??

Noen som vet hvordan det egentlig går med nedbetaling av obligasjonsgjelden? Den skulle vel vært i boks for lenge siden, men markedet synes ikke å ha veldig tiltro til at det vil skje. I såfall vil vel aksjene bli verdiløse?
rischioso
I dag kl 11:41 238

Bra - jeg så den var åpnet en kort periode for så og bli pauset igjen...
rischioso
I dag kl 11:44 233

Jeg kan ikke si meg uenig i at du har lang erfaring med å være investert i insolvente selskaper med påfølgende konkursbegjæringer, men vi er ikke helt der i dette caset - ikke en gang i nærheten så skal dommedags profetiene ha noen effekt så må de times bedre - ikke bare litt bedre - men du skal ha for at du prøvde....;)
Redigert i dag kl 11:47 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
I dag kl 12:03 199

Du må slutte å lage deg et narrativ som ikke stemmer med virkeligheten.

Du har nok ikke lest de 2 siste prospektus som kom 1. jul
https://fintel.io/sf/us/alce
Redigert i dag kl 12:20 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 12:52 153

Joda, vi har jo sett det og du har dratt det opp med jevne mellomrom frem til nå og sikkert noe du vil fortsette med også fremover. Det er ikke noe narrativ men en realitet at ditt nick dukker opp med masssiv haussing i de fleste small cap som er på vei til skifteretten - mao, et godt tegn at du ikke hausser her...;)
Kvisla
I dag kl 13:50 97

Han sier jo at det er mest å tjene der selskapene er billige. Han synes tydeligvis denne er for dyr enda, så vil ha den litt mer ned. Ligger selv nesten klar med kjøp, men avventer meldinger om drift i Spania og USA. Men du har rett i at han somregel dukker opp i smallcap der skifteretten er neste. Er vel heller ikke det beste tegnet for denne aksjen det, eller ? Jeg kan bare si lykke til alle som er inne, håper vi ikke er bedratt her, men men ...... Håper at vi i 2025 kan puste lettet ut over at selskapet har kommet seg gjennom ett horribelt 2024 med finansene og selskapet i behold og med en noe mer lysende fremtid med gode sikre inntekter.

så et spørsmål til andre ALT eiere :

Hva betyr det at dette er farvelagt gult ? Har ikke lagt merke til dette på kartet FØR. https://alternusce.com
Romania er i drift ikke noe usikkerhet om det. Staten Teennesee er farvet gult på kartet her og det står at den er operasjonell og rørledning. Dette skulle ut fra det jeg har fått med meg i drift Q1 25 ? Men kan det være i drift allerede, deler av det ? Bør vel endre farve til samme som Romania når 100 % er i drift ?

Kan og være at noen av småanleggene selskapet skulle ha i full drift innen utgangen av Q2, faktisk og ligger i Tennessee. Samt det tidligere meldte prosjektet som skal driftes fra Q1-25.

Det kan allefall virke som selskapet har fått i drift noe som ikke jeg har fått med meg, tviler og på at det er meldt som i drift fra selskapets side med egen børsmelding.
Redigert i dag kl 14:12 Du må logge inn for å svare
urix
I dag kl 15:40 20

Skal man ha inntekter fra anleggene så må man ha betalt for dem. Det har ikke skjedd. så kan man lure på hvorfor?? Big problems!!