Alternus Energy

lynx
ALT 22.02.2024 kl 14:09 58467

Jeg er ukjent med dette selskapet og prøver å skaffe litt oversikt, men synes det er vanskelig. Hovedkvarteret er i Irland, markedet er USA, og aksjen er notert både på Nasdaq og OSE. I går ble den omsatt på nasdaq for USD 0.34, tilsvarende NOK 3.5. I Oslo går den stadig rundt NOK 6??

Noen som vet hvordan det egentlig går med nedbetaling av obligasjonsgjelden? Den skulle vel vært i boks for lenge siden, men markedet synes ikke å ha veldig tiltro til at det vil skje. I såfall vil vel aksjene bli verdiløse?
rischioso
I dag kl 00:10 52

Kverulanten går rundt i den misforståtte troen at det man skriver på en tråd må skrives på alle tråder for ellers er man ikke konsekvent, men realiteten er at verken børs eller case er statisk så da kan jo heller ikke den enkelte være det. Ei heller er 2 case like. Mao, det som kan være negativt for et selskap kan være redningen for et annet osv, men ikke i hans verden der er alle selskaper på børsen like og man må mene det samme alltid om alle for ellers er man ikke konsekvent. Slik har han holdt på i årevis - noen perioder verre enn andre, men for meg er hans delinger ikke annet enn tomrom mellom innlegg av betydning så ikke bryet verdt å svare...;)
unikum
I dag kl 00:35 34

Er det noe banker er opptatt av så er det bokførte verdier på eiendeler i selskap. Har absolutt aldri hørt om at banker er mer gla i eiendeler enn Cash! De anser verdier ofte en del lavere enn det som er bokført.