Alternus Energy

lynx
ALT 22.02.2024 kl 14:09 80049

Jeg er ukjent med dette selskapet og prøver å skaffe litt oversikt, men synes det er vanskelig. Hovedkvarteret er i Irland, markedet er USA, og aksjen er notert både på Nasdaq og OSE. I går ble den omsatt på nasdaq for USD 0.34, tilsvarende NOK 3.5. I Oslo går den stadig rundt NOK 6??

Noen som vet hvordan det egentlig går med nedbetaling av obligasjonsgjelden? Den skulle vel vært i boks for lenge siden, men markedet synes ikke å ha veldig tiltro til at det vil skje. I såfall vil vel aksjene bli verdiløse?
Gullhaugen
I dag kl 14:56 112

Kanskje de har satt seg inn i rikets tilstand. En slik melding bygger ikke akkurat noe tillit : Eneste mulighet med gjelds spøkelset er en rekonstruksjon / Chapter 11 prosess. https://corporatefinanceinstitute.com/resources/commercial-lending/chapter-7-vs-chapter-11-bankruptcy/
Alternus Clean Energy, Inc. («Selskapet», «vi», «oss» eller «vår») har bestemt at det ikke er i stand til, uten urimelig innsats eller utgifter, å sende inn sin kvartalsrapport på skjema 10-Q for perioden avsluttet 30. juni 2024 ("skjema 10-Q") på eller før den foreskrevne forfallsdatoen. Selskapet trenger ekstra tid for å fullføre den endelige gjennomgangen av regnskapet og andre opplysninger i kvartalsrapporten.
Redigert i dag kl 15:33 Du må logge inn for å svare
Mammon
I dag kl 15:21 83

hehe de har jo ikke rapportert en dritt lenge nå
er nok allerede konk ala astrocast

utrolig at OSE lar denne møkka fortsatt være notert
Rassen
I dag kl 15:24 81

Det er jo bare mikro omsetning så det er nok noen som manipulerer den ned med vilje. Jeg forstår ikke hvorfor, men når 160.000,- kroner klarer å dra ned en kurs med 17,4% så er det noe som ikke stemmer. Ingen småsparere som gidder å tape pengene sine på denne måten. Så det er nok noen der ute som leker med følelsene til oss «vanlige» folk.
Rassen
I dag kl 15:28 72

Ja de er sikkert konk 🤦🏻🤦🏻🤦🏻 Rart at Hover da ønsker samarbeid?
Mammon
I dag kl 15:31 70

samarbeid? skal ha penger fra ALT?

denne er nok borte fra børsen innen året er omme

lykke til