Alternus Energy

lynx
ALT 22.02.2024 kl 14:09 125828

Jeg er ukjent med dette selskapet og prøver å skaffe litt oversikt, men synes det er vanskelig. Hovedkvarteret er i Irland, markedet er USA, og aksjen er notert både på Nasdaq og OSE. I går ble den omsatt på nasdaq for USD 0.34, tilsvarende NOK 3.5. I Oslo går den stadig rundt NOK 6??

Noen som vet hvordan det egentlig går med nedbetaling av obligasjonsgjelden? Den skulle vel vært i boks for lenge siden, men markedet synes ikke å ha veldig tiltro til at det vil skje. I såfall vil vel aksjene bli verdiløse?
lynx
I dag kl 16:47 348

ALCE ventet 5 dager med å melde at obligasjonseierne overtok Solis, og fremstiller det som om det ble "solgt". De skriver riktignok at prisen var 1 dollar og er ærlige om at "Solis accounted for 98% of group revenues for the six months ended June 30, 2024". Det de ikke melder ar at det fortsatt er masse gjeld i selskapet. De skriver i kjent stil: “We are also at advanced discussions in acquiring battery storage capabilities and customer base to strengthen both our utility and microgrid businesses and are targeting additional joint ventures and investments in other energy segments that are accretive to the group both operationally and financially in the short and long term and supporting our wider energy provision growth strategy.”

Ledelsen har det siste året fullstendig ignorert Oslo børs og det er nok bevisst. Nå som den "norske" obligasjonen er borte tipper jeg de vil deliste ALT i Oslo og dele ut ALCE-aksjene til eierne. Dette selskapet har jo ingenting å hente i Norge lenger.....
Redigert i dag kl 16:50 Du må logge inn for å svare
Codiak73
I dag kl 16:56 327

Du klarer jaggu å finne noe negativt uansett..Jaja,vi får se..Nå er jeg litt optimist igjen for første gang på noen måneder..
Gullhaugen
I dag kl 19:23 214

Du tenker helt rett. Det tok litt tid før gjengen over dammen forstod dagens lure/ hause melding fra VB. PUMP AND DUMP. Den går nok ned mot rødt før dagen er over.
Theo19
I dag kl 20:20 149

Hvordan går det i IDEX gulle,ser den er nede på 0,18 tallet nå.Hvor stort er pappirtapet .
Redigert i dag kl 20:41 Du må logge inn for å svare
Rassen
I dag kl 21:22 86

Noen som klarer å forklare dagen på børsen over dammen i dag? Helt hinsides så mange aksjer det har vært i omløp!!!
Hva, hvordan, hvorfor??