🍎🍏(apple)lens

rosgun
PLT 29.02.2024 kl 22:12 16375

S A Y. NO 

MORE:

Haven’t seen it - you have seen nothing yet

APPLE LENS. ( from polight ) ogsÄ som pÄ videoen fra apple

🍎lens

https://youtu.be/kFKMNCkTGvo?si=eypEwVfjnD7MgyFS


🍏LENS


Sharp kaller tlens for polymer lens, kan det ogsĂ„ vĂŠre at apple har «dĂžpt» t-lens til 🍏lens?



2.3

Legg merke til EN viktig detalj pÄ denne offisielle trailer videoen fra apple:

https://youtu.be/kFKMNCkTGvo?si=eypEwVfjnD7MgyFS


🍏LENS


Sharp kaller tlens for polymer lens, kan det ogsĂ„ vĂŠre at apple har «dĂžpt» t-lens til 🍏lens?

IsÄfall tenker jeg pÄ utsagnet til Isaksens «gÄte»..

Jeg kan ikke si noe mer for da blir det for lett Ă„ gjette hvem big player er
..( «design in» med slipp i 2024 i MR, display lĂžsning, twedge blir prosjektrelatert, ingen kommentar angĂ„ende AVP+++, melding dato designin). Alt faller pĂ„ plass Myra- du hadde rett at det var 🍏, men ikke AVP, men 🍏glasses🚀🚀🚀

Og husk
. Jeg husker alle var spente da han skulle hinte om fÞrste ordre i klokke, da sa han: Er nok en produsent som ikke er sÄ kjent i vesten for de fleste
 og det stemte bra. Ingen hadde hÞrt om det klokkemerket for barn


NĂ„r han snakket om produsent pĂ„ Q4 kan du si det var en litt mer selvsikker og arrogant Isaksen som heller ikke ville kommentere AVP og hvorfor ikke polight var i denne
..han sa senere at 🍏 startet trender
.. og det vil de definirivt gjĂžre med MR gjennom 🍏glasses
.

Nei, NÅ er jeg faktisk 100% sikker pĂ„ svaret pĂ„ at jeg har lĂžst gĂ„ten til Isaksen, og det var LETT allikevel med bakgrunn i at ALT STEMMER OG ALLE UTSAGN OG MELDINGER PEKER I RETNING AV APPLE GLASS, og nĂ„r jeg sĂ„ videoen pĂ„ nytt idag og legger merke til at det jaggu meg stĂ„r 🍏lens Ăžverst i videoen fra ca 0:30 og til video er ferdig, er jeg 100% sikker pĂ„ at dette var det ENDELIGE BEVISET OG DET JEG TRENGTE FOR ENDELIG BEKREFTELSE.

Hva skal jeg si???

Gratulerer til de som ikke har solgt og lykke til med lav inngang pĂ„ mandag under kroner 10đŸ‡ș🇾🍎

Mvh

Coock som har dþpt tlens for 🍎LENS

( ifĂžlge Isaksen er alle i 🍏 gira og elsker tlens og nĂ„ har de faktisk dĂžpt den til 🍏lens som en liten baby❀)

JEG ER HENRYKT OG RØRT TIL TÅRER,sĂ„ sĂžttđŸ„Č❀

1.3

1 Mixed Reality brille, eller glass er det to designin og ifþlge Isaksen kun den ene i consumer og den eneste kommende designwin som vil lansere i 2024
.denne har display👍

Isaksen uttaler selvsikkert:

«Er helt avhengig av t lens», «Isaksen har testet tislofndase etter invitasjon fra selskapet», «samarbeidet i hele produkt rangen mange Ă„r», «Kan ikke si mer for da gjetter vi lett hvem det er»,» AVP- ingen kommentar», «Isaksen inneĂžmmer dog at AVP og Apple starter trender»»consumer high end», «skal bruke Twedge teknologi»=passer bra da Isaksen sier de mĂ„ ha en partner pga kostnader, alt tyder da pĂ„ at muligens Apple allerede har kommet langt i utviklingen pĂ„ egen hĂ„nd



Isaksen kan verken si at Twedge er under utvikling av Apple eller kommentere AVP eller si hvem han har vÊrt hos og fÄtt demo pÄ twedge i en testmodus sett


Taushet er gull, men tar du ovennevnte hint er det IKKE vanskelig Ă„ tolke dette som annet enn 🍏

Kan dette vĂŠre Apple Glasses?
Rosgun: Ja, overveiende sannsynlig utfra Isaksen Q4 presentasjon og svar pÄ spÞrsmÄl i etterkant 1.3(se egen trÄd av Rosgun)

26.1.2024:

« Apple under press fra Meta? «

« EtterspÞrselen etter Ray-Ban Meta Smartglasses var hÞyere enn forventet og produksjonen mÄtte Þkes . Denne suksessen kan ha oppmuntret Apple til Ä fÞlge Metas ledelse. »

« Tidlig i 2023 rapporterte Mark Gurman at Apple pÄ ubestemt tid hadde utsatt lanseringen av en fullverdig AR-brille pÄ grunn av "tekniske utfordringer" og redusert arbeidet med den. Gurmans nye rapport kan signalisere begynnelsen pÄ en gjenoppblomstring av slik innsats.»

Kilde:

https://mixed-news.com/en/apple-considering-smart-glasses-report/?amp=1

ER NÅ DE TEKNISKE PROBLEMENE LØST AV POLIGHT MED LASERBEAM?

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏

Hvorfor kommer Apple Glasses i 2024:

Kilde:

https://youtu.be/SLP48EoYlhk?si=0-m33reB30wArscv

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏

Har nok vÊrt planlagt over en lengre periode og mitt bet er at Apple gÄr inn i Twedge som partner og utvikler (uoffisielt)

https://youtu.be/aaPorKHXem8?si=YMj5zb8r91at3luy

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏

Redigert 25.03.2024 kl 10:46 Du mÄ logge inn for Ä svare
FunHouseComp
06.03.2024 kl 23:03 4505

SÄ nÄr "noen" starter 5- 10 eller 15 trÄder om samme selskap kan de faktisk snakke opp kursen betydelig fÞr de selger seg ut? Det var sjokkerende. Dette mÄ i sÄ fall bare gjelde smÄ selskaper med liten omsetning og ikke store tunge selskaper hvor det omsettes for milliarder. Kanskje derfor "enkelte" plukker seg ut smÄ selskaper og hauser helt spinnvilt for Ä tjene noen kroner pÄ det. Om dette stemmer er det faktisk svindel. Det er svÊrt spekulativt og forsÞk pÄ kursmanipilasjon. Det er for godt til Ä vÊre sant.
Redigert 07.03.2024 kl 01:51 Du mÄ logge inn for Ä svare
Lim Gordon
06.03.2024 kl 14:20 4659

Et firma som vurderer Ă„ produsere “smarte” briller har bĂ„de Ăžkonomisk bĂŠre- og vurderingsevne, og det gĂ„r ikke lĂžs pĂ„ selve detaljarbeidet fĂžr alle Ăžkonomiske sider er kartlagt. I dette inngĂ„r omkostningene for deler levert av underleverandĂžrer. Og sikkerheten for disse leveransene. VĂŠr sikker pĂ„ at hvis f.eks. Apple skulle benytte deler fra en Ăžkonomisk “mygg” fra oladalen, sĂ„ forlanger de garantier for dette. Noe annet ville vĂŠre fullstendig uforenlig med god forretningsfĂžrsel. SĂ„, nĂ„r nĂ„ Polight forteller oss at de har inngĂ„tt avtaler som inkluderer leveranser, sĂ„ er dette tatt hĂ„nd om. Men det betyr mer, det betyr at leveransen er sĂ„ viktig for Apple at de er villig til Ă„ ta en viss risiko, som det, tross alt, mĂ„ vĂŠre Ă„ stole pĂ„ et firma som nesten aldri har levert noe som helst. Og det, igjen, betyr at Polight har bĂ„de Ăžkonomisk trygghet og kvalitet inkludert i sine leveranser. Og det, til slutt, betyr at risikoen ved Ă„ investere i selskapet ikke er slik som kursraset synes Ă„ vise.
Lim Gordon
06.03.2024 kl 12:46 4713

Det er synd at Hegnar, nÄr han har spandert penger pÄ et fullt brukbart diskusjonsforum, lar det Þdelegges av en flokk med umodne guttunger.
digitalnaboen
06.03.2024 kl 08:56 4867

Dette er en myte og det vet du selv godt Funny boy. Det er absolutt mulig for rasshÞl og andre Ä pÄvirke kursen pÄ en aksje: Selv har jeg gjort det nylig. Et selskap jeg har satt meg inn i, er overhaussa sÄ det holder og det er nesten sekteriske forhold pÄ trÄden om dette selskapet. Jeg skrev et fakta innelegg pÄ Facebook. I innlegget skrev jeg ikke noe negativt,bare en faktaopplysning, Da fikk noen av aksjonÊrene litt tvil, og plutsleg raste kursen med 30 % . Jeg vet jeg kunne skrevet pÄ forumsiden til dette selskapet og manipulert frem frykt for dette er virkelig et luftslott.
Polight er ikke noe luftslott. Det har enormt potensiale. Kurser eller pris pÄ noe avgjÞres av tilbud og etterspÞrsel. Dersom noen fÄr overbevist andre om at et selskap er et luftslott eller at emisjon skal nÊrmest skje i morra, da kommer frykt inn i bildet og aksjen faller. Jo mer den faller deste mer frykt vil rÄ, og da slÄr stop loss inn. Det faktiske forholdet nÄr frykt har overtatt for rasjonell tenking en stund, blir det et enormt gap mellom et selskaps reelle verdieer og den faktiske kursen. Da sitter enkelte rasshÞr for ikke nevne navn - og gnir sine hÄrete hender og fÄr nesten orgasme i sin skadefrohet.
Ellers nÄr du stÄr opp Funny boy om natten og skriver negativt og lÞgnaktig om et selskap kl 03.43 kun i den hensikt Ä snakke ned kursen i et selskap og dessuten har skrevet mange hundre negative innlegg kun om dette selskapet og en person, da kunne det kanskje vÊre en ide Ä opsÞke hjelp. Det er min oppriktige mening.
Redigert 06.03.2024 kl 09:02 Du mÄ logge inn for Ä svare
Sweetspot
06.03.2024 kl 07:43 4952

GrinebiterđŸ±â€đŸ‰
At det er mulig Ä henge seg opp i en person sÄ mye som deg er helt utrolig..
Let it go..
FunHouseComp
06.03.2024 kl 00:53 5030

SÄvidt jeg har forstÄtt er det ikke mulig Ä pÄvirke kursen ved Ä skrive det ene eller andre inne pÄ Hegnar forum. Det er jo betryggende, ogsÄ for egen del som er veldig skeptisk til dette luftslottet, og hvordan enkelte konstruerer hinsidige historier om selskapet med sine eventyr historier.
Redigert 06.03.2024 kl 03:43 Du mÄ logge inn for Ä svare
FunHouseComp
06.03.2024 kl 00:25 5036

Alle mÄ forstÄ at denne vanvittige hausingen til Rosgun er hinsides all fornuft, og vedkommende overhodet ikke er seriÞs. Ser denne Rosgun har hoppet videre til Bergenbio. Blir spennende Ä se hvor mye han klarer Ä Hause og snakke ned kursen der, fÞr han hopper videre.
digitalnaboen
06.03.2024 kl 00:09 4880

hÄper ikke du skadi er en av gutta som i stedet for Ä passe sine egne saker gjÞr alt for Ä Þdelegge for andre. Nei det er ingen ingen som tar Rosgun seriÞst.
Er det sÄnn med deg som med et par andre her inne - som omtrent kun skriver om Polight og personangriper denne stakkars Rosgun.Jeg synes det er greit Ä informere om fakta, men det er tullete bort i natta Ä rope ut imaginÊre prediksjoner om kursen. VÊr klar over Polight har fortsatt kjempepotensiale. De har over 100 mill pÄ bok allikevel er det enkelte som fremstiller det slik emisjoner pÄ micronivÄ skal skje Þyeblikkelig de frydeer seg over andres ulykke, Ingen vet hva som skjer, men sannsynligheten for et firma med verdens beste produkt innen sin genre vil lykkes er definitivt til stede. I mellomtiden fÄr man leve med at det finnes drittsekker pÄ et forum som gnir sine smÄ hÄrete hender og godter seg over kursen faller. Det er fakta noen av disse har tydeligvis gÄtt pÄ kjempetap og i sin gretne sure gubbeaktighet gjÞr de ikke noe annet enn Ä skrive negativt piss om Polight., Synes du det er alright? Faktum er at frykten rÄr og har rÄdd en stund og magne selger pÄ stopp loss . disse drittsekkene gjÞr samtidig alt de kan for Ä helle bensin pÄ fryktensbÄl Med det resultat at det sitter mange smÄsparere der som har tapt store penger og er skikkelig fortvilet og slike drittsekker virkelig nyter dette virker det som. Enkelte mennesker synes det, er fint Ä lykkes og da blir de snille og greie, men nÄr de selv mislykkes - slik som enkelte av disse neggerne beviselig har gjort, da synes de Ä finne stÞre glede i Ä bidra til at andre ogsÄ mislykkes. NÄr en person skirver mange hundre innlegg for Ä negge en aksjer de ikke eier, mener jeg det er noe definitivt galt med slike mennesker. Wait and see. det kommer tider etter dette... og enkelte kommer ikke til Ä glemme det slike folk gjÞr.....
Redigert 06.03.2024 kl 00:17 Du mÄ logge inn for Ä svare
klaesp
05.03.2024 kl 23:15 4868

Vil tro bunnen Ă„pnes i morgen

Markant Nasdaq-fall pÄ Wall Street
Teknologiaksjer som Apple, Tesla og Microsoft trakk nedover.
Bakteppe I aksjen er grÄtt med kommende emisjon som med stor sannsynlighet kommer.
skadi
05.03.2024 kl 23:03 4874

Ikke en kjeft lenger som bry seg om denne selvutnevnte aksjekongen. Hausset hele gÄr kvelden og natten gjennom med en liksom applelens brille med kanskje Polight teknologi og hva skjer? Ja kursen gÄr ned ca 3 prosent allikevel. NÄr Myragubben annonserer sitt salg, sÄ pisser halve menigheten pÄ discord og shareville i buksa og selger, Polight stuper med ca 12 prosent. Hva kan vi lÊre ut av det? Myra klarer og manipulere markedet, vilgjernevÊregun klarer det ikke.
FunHouseComp
05.03.2024 kl 22:50 3056

PÄ det meste kan vedkommende starte 10- 15 trÄder om samme selskap, og hÄpe noen biter pÄ.
FunHouseComp
05.03.2024 kl 22:27 3087

Vil forundre meg om noen biter pÄ disse hausetrÄdene dine og lar seg manipulere. Virker som du selv er ute, med massive tap og har kastet kortene. Det kan jeg godt forstÄ. Ned 65 prosent pÄ kort tid.
Redigert 05.03.2024 kl 22:49 Du mÄ logge inn for Ä svare
007 James Bond
05.03.2024 kl 13:33 3324

Dersom Rosgun fÄr rett, vil jo en av aktÞrene/kundene kjÞpe Polight fÞr andre slÄr kloa i selskapet. De vil jo ikke konkurrere pÄ like vilkÄr mot alle andre, med samme teknologi. Da er oppkjÞp eneste farbare vei. Hvem blir fÞrste budgiver? Dersom Apple er langt inne allerede, kommer nok budet sÄ snart de har et funksjonelt produkt. Da kan det jo bli budkrig, om noen andre har samme behov.
Redigert 05.03.2024 kl 13:33 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
05.03.2024 kl 12:38 3338

LĂžsner vel etter lunsj kl 13đŸ‡șđŸ‡žđŸš€đŸƒâ€â™€ïžđŸƒâ€â™€ïžđŸƒâ€â™€ïžđŸƒâ€â™‚ïžđŸƒâ€â™‚ïžđŸƒđŸŸđŸƒđŸŸđŸ€“đŸŠ„
rosgun
05.03.2024 kl 12:30 3307

NÄ er verdien snart pÄ 400 millioner og 3 ganger sÄ lav som Ensu, som enda ikke har en eneste kontrakt produsert og levert!!!! I tillegg har de konkurrent i evigvarende atombatterier

Toppen av humoristisk, men ogsÄ tragisk nÄr folk gÄr pÄ autopilot..

NÄ bÞr kanskje flere enn meg reagere pÄ baissing av haussere. Dette er ren og skjÊr galskap


HĂ„per flere sjekker opp muligheten og ser at 🍎lens har polight lense og kommer ut i 2024 og ikke 2027 som nattugle sĂ„ selvsikkert skriver pĂ„ shareville
 ingen vet, men det er 50/50 motstridene artikler, les derfor de som har truffet best pĂ„ spĂ„dommer fra siste tiĂ„ret
..

Begynn Ä sile ut, sÄ er 2024 garantert..

Jaja, selge pĂ„ bunnen og snart kjĂžpe pĂ„ toppene😂😂😂
Redigert 05.03.2024 kl 12:45 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
05.03.2024 kl 12:23 3307

Som sagt skjer ting raskt og vi vil fĂ„ mange utrullinger av glasses i 2024, Bosch er hekta ogsÄ .

Tenker utviklingen gÄr omtrent slik:

Consumer 2024 : Mye dÄrlig kommer ut fÞrst i markedet

Industrial 2023-2030 - Polight er i ferd med Ä fÄ monopol pÄ de seriÞse aktÞrene

Consumer 2024 (Nov/des) : En stor aktÞr slipper «glasses» med Polight og setter standaren og blir first mover som leverer industrial kvalitet i consumermarket

Consumer 2025/2026: Polight dominerer stadig flere briller, da resten har prÞvd, men klarer ikke helt med annen teknologi. Forbrukerne sier fra og tester vil vise briller med polight Þverst pÄ alle lister.

Consumer 2027-2030: Polight er eneste alternativ kunder gidder Ă„ kjĂžpe- det har blitt press pĂ„ kvalitetsbriller og kresne forbrukere bruker kun penger pĂ„ kvalitet og uten fyllesjuke syndrom og hĂžy opplĂžsning
.đŸƒâ€â™€ïžđŸƒâ€â™€ïžđŸƒđŸŸđŸƒđŸŸđŸƒâ€â™€ïžđŸƒâ€â™€ïžđŸƒđŸŸđŸƒđŸŸđŸƒâ€â™‚ïžđŸƒâ€â™‚ïžđŸƒâ€â™‚ïžđŸƒâ€â™‚ïžđŸƒâ€â™‚ïžđŸŠ„â†—ïž

Redigert 05.03.2024 kl 13:07 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
05.03.2024 kl 11:56 3341

At noen lar seg lure til Ă„ selge FØR OG I EN MEGATREND er for meg en stor gĂ„te


Vil folk bli manipulert


Makro kan ingen gjþre noe med og enkelte ganger overrasker trendene et marked. Polight har 13 fullfþrte poc i briller, mye rart skal skje om ikke designin og win kommer hvert þyeblikk med dette trykket allerede i 2024🚀🚀🚀
blundstone
05.03.2024 kl 11:55 3326

Dette er ikke en "offisiell trailer video" fra Apple, det er et relativt amatÞrmessig eksempel pÄ hvordan AR-briller kan bli seende ut. Hvis Apple lanserer AR-briller, kommer de garantert til Ä ha mye stiligere design. Og de blir lansert pÄ en av Apples launch events, ikke gjennom en obskur Youtube-kanal som ikke har noe med Apple Ä gjÞre.
rosgun
05.03.2024 kl 11:47 3337

Dagens overskrifter:

Markedsplassen for smarte AR-briller eksploderer tilbake i rampelyset i 2024. AR kan vÊre den ideelle lÞsningen for selskaper som sÞker etter mÄter Ä Þke produktiviteten og kreativiteten pÄ med oppslukende teknologier. Hvis du investerer i AR-briller i Är, bÞr du vurdere trendene ovenfor nÄr du velger banebrytende teknologi.

https://www.xrtoday.com/augmented-reality/6-ar-smart-glasses-trends-to-watch-in-2024/
Redigert 05.03.2024 kl 11:50 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
05.03.2024 kl 10:53 3329

Knightowl pĂ„ shareville pĂ„stĂ„r noe han overhodetbikke har greie pĂ„ og amatĂžren strĂžr om seg med ting han ikke har geie pÄ .og tuller med at apple glasses kommer i 2027😂😂😂
.

Bare tullprat, men tror denne ferskingen i polight ikke vet bedre enn Ä sjekke pÄ google. HÞr pÄ han som har rekord i Ä soÄ apple historisk, ja nettopp:::

Sjekk selv

https://se.shenzhenlcd.com/news/apple-augmented-reality-glasses-to-launch-in-l-58307609.html


Legg sÄ sammen Isaksen consumer mass production ila 2024
. her var det fÄ kritiske rÞster til Ä finnenut av dette


NĂ„r skal folk gidde Ă„ sjekke opp selv
rosgun
05.03.2024 kl 10:52 3329

Knightowl pĂ„ shareville pĂ„stĂ„r noe han overhode ikke har greie pĂ„ eller umulig kan vite, og amatĂžren strĂžr om seg med ting han ikke har greie pÄ .og tuller med at apple glasses kommer i 2027😂😂😂
.

Bare tullprat, men tror denne ferskingen i polight ikke vet bedre enn Ä sjekke pÄ google. HÞr pÄ han som har rekord i Ä spÄ apple historisk, ja nettopp:::

Sjekk selv

https://se.shenzhenlcd.com/news/apple-augmented-reality-glasses-to-launch-in-l-58307609.html


Legg sÄ sammen Isaksen consumer mass production ila 2024
. her var det fÄ kritiske rÞster til Ä finnenut av dette


NÄr skal folk gidde Ä sjekke opp selv, mer enn den fÞrste kilden pÄ google, vÊr kritisk!!
Redigert 05.03.2024 kl 12:29 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
05.03.2024 kl 10:43 3321

Apples AR/VR-headset antas imidlertid Ä komme fÞrst. Det skal stÞtte utvidet virkelighet, og ventes trolig en gang i 2023. Dessverre ventes Apple Glasses fÞrst et par Är senere. Dermed fÄr vi trolig ikke se dem fÞr rundt 2024

Publisert.2. sep. 2022

Disse med 🍎lens:

https://youtu.be/kFKMNCkTGvo?si=eypEwVfjnD7MgyFS
Redigert 05.03.2024 kl 10:44 Du mÄ logge inn for Ä svare
klaesp
05.03.2024 kl 07:10 3527

Han gjÞr som menigheten pÄ Shareville venter pÄ kommende emisjon.

«Deretter vil det vÊre behov for ytterligere kapital for Ä fortsette Polights planlagte kommersialisering av TLens-teknologien», skriver selskapet.
Redigert 05.03.2024 kl 07:12 Du mÄ logge inn for Ä svare
iTRADER09
05.03.2024 kl 07:00 3462

Tviler pÄ om rosgun blir tvangssolgt. Hen spiller enten med penger han har rÄd til Ä tape, eller sÄ er han gÄr han ofte inn og ut pÄ forskjeller pÄ Þrer. For en som har hausset sÄ mange taper-aksjer over sÄ lang tid kan ikke spille med store lange penger.
digitalnaboen
05.03.2024 kl 06:59 3375

Hei Funnyboy Hvorfor er du blitt en sÄ bitter og gretten gammel gubbe? . Kikka litt pÄ portefÞljen og innleggende dine. Det virke som nesten alle innlegg du skriver er negging. Fant et selskap du skrev positivt om nemlig DSRT. Det har vel ikker vÊrt noen suksess..Jeg skjÞnner du er bitter pÄ PLT og pÄ denne Rosgun og pÄ en mÄte forstÄr jeg deg godt, Er du sÄ bitter fordi du har tapt mange penger pÄ POLIGHT?

For eks i 2020 for 2 Ă„r siden skrev du fĂžlgende

FunHouseComp

21.02.2020 kl 15:37
2890
For meg virker PLT meget sterk pÄ en rÞd bÞrs. Ikke minst de siste ukers oppgang tatt i betraktning. Den skal nok finne stÞtte pÄ et nivÄ fÞr den suser videre opp. Ingen bÞr bli overrasket om det dukker opp nyheter rundt selskapet de neste uker og mÄneder."

et annet sted samme Ă„r skrev du

«Jeg ville ikke vÊrt i poLight om jeg ikke hadde stor tro pÄ selskapet. En kynisk spekulant som deg endrer ikke mitt fundamentale syn pÄ selskapet. SÄ dum er jeg ikke. Det har ogsÄ vÊrt en suksess Ä ikke la seg forstyrre av forumstÞy og kortsiktige tradere. «

Hvis man teller opp innleggene dine, tror jeg du har skrevet omtrent 500 innlegg som kun har til hensikt Ä personangripe Rosgun eller forsÞke Ä snakke ned kursen pÄ Polight eller selskap ha har vÊrt inne i - Noen vil vel kanskje mene det ville vÊrt en fordel Ä oppsÞke hjelp.

I dette innlegget ditt som jeg henviser til skriver du mange ting som er direkte lĂžgn. Det er ikke bra.

Faktum er at Polght har fortsatt kjempepotensiale.
rosgun
04.03.2024 kl 21:57 3698

Enig i det
. Skal gire ned

Men, nÄr apple gir ute en offisiell video i forbindelse med apple glass, og svar pÄ disse tingene da itfra logikk og sunt bondevett:

1) Hvorfor vises av alle mulige ting dette pÄ vodeoen etter 30 selund og fÞlger vodeon ut, hvem enn oss nerder forstÄr «lens» med et eple foran?????

Kunne de ikke fokusert pÄ en annen mer folkelog ting enn lens


🍏lens stĂ„r det svart pĂ„ hvitt som en copyright pĂ„ hele brillen


Er folk da sÄ korka og tro noe annet enn tlens fra polight dette betyr???

Isaksen sa at mange av de mest ihuga fansene av polight kaller det noe annet enn tlens
.( sharp lkaller det polymer lens)

Har ingen hĂžrt om branding her???

At merkevarer setter sott navn pÄ biler, tver, telefoner osv osv som har samme orginalprodusent , men som lager sitt eget navn pÄ det. Se citroen pg peugot varebiler, men bare 10% av kjÞperne vet det
.

Jeg har 30 Ă„r innen merkevarebygging og salg og skulle tro keg var den eneste med kommersiell tankegang her pg resten er sauer og ingeniĂžrer?? Hba er det dere tenker med som deler patenter og tekniske ting..

Jeg mĂ„ bare si at salg er kunnskap lik Zero- nada-0 formening om- bare piss fra a til Ä 

Om appleglass kan gĂ„ fra poc gjennomfĂžrt til designwin om uke sĂ„ vet vel Isaksen like lite som meg NÅR det skal lanseres, ok kanskje 1.1.2025????

Jeg skal love dere kurstrigger nÄr Myra kommer fra ferie tidligere enn planlagt og spekulerer i om at ja kanskje det er apple om en uke eller en til to mnd


Er da alle sÄ tykke i hodet og ikke skjÞnner at han danogkemmernfullastwt pÄ laveste nivÄer


Dere er jaggu lettliurte og tror alle mÄ betro seg til en gjeng med sauer
. Saueflokk
Redigert 05.03.2024 kl 12:25 Du mÄ logge inn for Ä svare
FunHouseComp
04.03.2024 kl 21:43 3722

Blir for dumt Ä legge skylden pÄ Myragubben for dÄrlige valg og egne feilslÄtte investeringer. Her mÄ man bare ta tapene pÄ egen kappe, og om man ikke har rygg til Ä bÊre det fÄr man bare selge og komme seg videre fÞr man blir tvangssolgt .Det er lite som tyder pÄ at bunnen er nÄdd i denne aksjen. Heller tvert i mot. Problemene stÄr i kÞ, mangel pÄ penger og fravÊr av nye store kontrakter, nye emisjoner og ikke overraskende har de nÄ kommet pÄ hold deg unna portefÞljen til Investech. Nye lik ramler ut av skapet fortlÞpende - dÄrlig nyheter renner inn omtrent hver eneste dag. Nedsiden er betydelig i fravÊr av hÄndfaste nyheter fra selskapet. Omsetter for omtrent ingenting og melder kontrakter for smÄpenger. Det er ikke mulig for selskapet Ä holde butikken i gang slik det er nÄ. Luftige spekulasjoner pÄ disse trÄdene er mere et utrykk for desperat panikk og selge uten Ä ta enda stÞrre tap. Det har vÊrt trangt ut dÞren i lang tid. Snart skal de siste optimistene ogsÄ selge, disse skal ogsÄ ut av dÞren i lÞpet av kort tid. Minner stygt om den brutale nedgangen vi tidligere sÄ i Thin Film-/ Ensu. Ned 99,8 prosent fÞr vi viste ordet av det. Samme mÞnster. Samme oppskrift. Selskapet mangler penger og er ikke attraktiv for store internasjonale selskaper. Jeg tviler for at sistemann ut trenger Ä slÄ av lyset. Trolig har den lokale nettleverandÞren i Horten tatt grep og gjort det lenge fÞr det.
Redigert 05.03.2024 kl 02:29 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
04.03.2024 kl 20:13 3865

Enig i at jeg gikk for langt, men poenget er at alle manipulerer kursen og hvis du regner pÄ egen vinning pÄ antall aksjer er jeg redd for at noen og enhver trÄr over lik i jakt pÄ enorm privat rikdom
.. Ä virke uskyldig i takt med aksjekursens utvikling er ikke en hedersmann verdig. NÄr det er sÄ Äpenbar bruk av tillit som blir mistillit blir jeg provosert


NÄ fortsetter ogsÄ knightowl pÄ shareville som gÄr ut Ä sier det ikke er polight linse i apple glasses
.

Fordi det er consumer,
. I alle dager er det argumentasjonen???

Vi har fortsatt med apple Ä gjÞre og nÄr det i tillegg sies sv Isaksen at det er consumer, serveres det lÞgn igjen av en som da var svÞrt positiv igÄr


Tenker det er best at alle hþrer Q4 igjen og ser Isaksen gir svar i etterkant etter to dager
..

Jeg gir NESTEN opp 
. NÄ fÄr alle tenke hva de vil og ta egne vurderinger og beslutninger. Blir bare ord mot ord
.

Tolkning og ikke,,,, lĂžgn og ikke lĂžgn
 jaget om hvem dom har rett er lett Ă„ gi opp og prĂžve Ă„ se spillet som skjer
.

🍎lens—— har dere ikke sett videoen, forstĂ„r imgennat det er den revolusjonerende linsen fra Polight som stĂ„r i apple patentet???

Ok, sÄ nÄ fÄr de som vil selge og bare se pÄ gjÞre det, jeg er bare sÄ lei av Ä se andre gÄ pÄ og blir ruinert og usikre pÄ Polight uten grunn
.

Lykke til- mitt siste ord er sagt om mitt funn igÄr


Jeg gjÞr som jeg pleiier laster opp pÄ laveste kurs siden 2017

 men om jeg skulle inn nÄ ville jeg ALDRI snakke ned polight, sÄ langt faller jeg ikke, det er 100% sikkert.( Myra).

Redigert 04.03.2024 kl 20:35 Du mÄ logge inn for Ä svare
digitalnaboen
04.03.2024 kl 17:03 4091

Til Rosgun Synes du skal kutte ut personanklager mht Myragubben. Jeg har jobbet for at folk ikke skal personanklage deg.Du har vel opplevd det mange ganger!

Ellers: Du har sikkert hÞrt sagnet om ULV ULV. Noen ropte ulv ulv sÄ mange ganger at folk sluttet Ä tro pÄ advarselen og nÄr da ulven kom, var det ingen som var forberedt. Slik er det vel med dine patetiske forsÞk Ä fortelle hva kursen kommer til Ä bli. Du har ropt Ulv Ulv sÄ mange ganger i sÄ mange selskap at ingen tor pÄ deg lenger.

VÊr klar over mange kjÞper en aksje fordi de tror pÄ den, men setter stop loss. SÄ nÄr kursen ikke stiger som forventet, selger de og som konsekvens raser aksjekursen fordi mange har lagt inn salg pÄ et noe lavere nivÄ enn det de kjÞpte for.

Mitt syn pÄ Polight har ikke endret seg.De sitter med verdens beste produkt og teknologi innen sin kategori, og i mine Þyne er det kun tidspÞsrsmÄl fÞr selskapet fÄr et skikkelig gjennombrudd. Lykke til videre.
Redigert 04.03.2024 kl 17:06 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
04.03.2024 kl 16:42 4040

đŸ€“đŸ€“đŸ€“đŸ€“đŸ€“đŸ€“đŸ€“đŸ€“đŸ€“đŸ€“đŸ€“đŸ‡ș🇾đŸ‡ș🇾đŸ‡ș🇾đŸ‡ș🇾đŸ‡ș🇾đŸ‡ș🇾đŸ‡ș🇾

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏= consumer
Varjo. = industrial


đŸšŽâ€â™‚ïžđŸšŽâ€â™‚ïžđŸšŽâ€â™‚ïžđŸšŽâ€â™‚ïžđŸšŽâ€â™‚ïžđŸšŽâ€â™‚ïžđŸšŽâ€â™‚ïžđŸšŽâ€â™‚ïžđŸšŽâ€â™‚ïžđŸš‚đŸš‚đŸš‚đŸš‚đŸš‚đŸƒđŸŸđŸƒđŸŸđŸƒđŸŸđŸƒđŸŸđŸšČ

https://youtu.be/kFKMNCkTGvo?si=eypEwVfjnD7MgyFS



R. E. L. E. a. S. E

2024

Apple against Meta glasses ( release januar 2025)


Myra vet, men kommenterer ikke en dritt av denne , Gjett hvorfor??????

Er ingen risko her nĂ„ — INGEN!!!!

Myra ble en luring nÄr kursen var kr 23-25
.. nÄ har han alene uttrykt sine dypeste fÞlelser offentlig , fÞrst ved Ä ta feil med AVP flere ganger/ sÄ skriveferie, mao han var da for lengst ute


Og sp lenge etterpÄ sier han har solgt etter kursen har rast fra 25 til 12 og sÄ videre til lavest kr 6 og sÄ gÄr den fra 7 pÄ god vei til 9 igÄr og slutter pÄ dagens hÞyeste


SĂ„ ny bekymringsmelding om tap og personlige problemer og tjasbom giring osv osv
.. han har jo ikke vĂŠrt inne siden den ble solgt pĂ„ kr 23-25
 han har jo tjent masse allerede og sĂ„ er han frekk nok flere uler etterpĂ„ nĂ„r menigheten skulle ha den enda lavere enn 6 og helst ned til kr 1,21—- da skjĂžnte jeg at han virkelig var en falskspiller som faktisk ville polight til helvete


Han ble for grisk og imorgen skal han fÄ sin straff- alle kan kjÞpe hvis de har mer Ä kjÞpe for og IKKE selg en forbanna aksje under kr 11- MINST!!!!

Det er faktisk en stĂ„ende ordre hvis du har kapasitet til Ă„ avslĂžre denne spilleren som nĂ„ ikke lenger har mer tillit enn Rosguns lilletĂ„ som ikke er et vakkert syn😂😂😂
Redigert 04.03.2024 kl 17:07 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
04.03.2024 kl 16:38 4049

Vi prÞver igjen imorgen og igjen Rosguns funn igÄr kveld var

MEGA BULL : se selv da folkens , forklar meg hvorfor Myra IKKE SKRIVER PÅ DENNE TRÅDEN HER ????

Jeg har bedt han uttale seg, men sĂ„ klart det er best Ă„ holde kjeft FØR HAN ER FULLASTET TIL RIPA
.

Jeg er imot sÄnn drittspill og er ikke fear


PĂ„ hans spĂ„dommer pĂ„ AVP BLE HAN SVÆRT UPOPULÆR SA HAN OG MÅTTE HA PAUSE



NÄ prÞver han seg igjen lenge etterpÄ og sier selg og tar pause igjen etter salgsanbefaling- hva teor dere egentlig

??

Fyren er definitivt ikke dum.

Dette er misbruk av makt og det er dere som taper her!!!


Myra med discordgjengennkannskrive hva han vil.

Tenk- avslĂžr og kjĂžp med begge hender i morra folkens🍎đŸ‡șđŸ‡žâ†—ïž
Redigert 04.03.2024 kl 16:39 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
04.03.2024 kl 16:10 4097

Emisjonsselskapet Ensu er nÄ verdt det dobbelte av Polight- hva fa
.. skjer med dere folkens????

De har ikke hatt en eneste leveranse og har konkurrenter
.

Dette er sinnsyk manipulasjon av Myra - hannernikke gud


Sjekk Isaksen q4 og se mine kommentarer


Dere blir lurt trill rundt for 3. gang i dette Ăžyeblikk!!!!

Myra er jo ikke dum, hadde han tolket rapporten positivt ville kursen lett gÄtt mangegangeren. Han driver dobbeltspill den luringen og tjener mangegangeren pÄ swingtrading- dette ER IKKE GREIIT!!!

Hadde han ikke 300-400 tusen aksjer???

Dette blir sĂ„ dumt atte det gĂ„r an???⚰

Han har solgt for lenge siden han
. Ærlig talt - han utnytter alle her nÄ .

Et funn som 🍏lens ville han ha jekket opp om han var inne
.. er det mulig at folk er sĂ„Ă„Ă„ dumme og ikke forstĂ„r spillet hans????

Han har jo skjÞnt dette nÄ takket vÊre meg, og regnet ikke med byks pÄ 20% igÄr, dette blir for dumt. Han har handlet pÄ bunnen og driver pÄ Ä herjer
..
Redigert 04.03.2024 kl 16:32 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
04.03.2024 kl 15:58 4130

Ikke bli lurt til Ă„ selge under innsidekurs pĂ„ kr 11 du ogsĂ„â†©ïž

Kramz kjÞper pÄ 7-8
Rosgun kjĂžper 7-8

Isaksen kjÞpte pÄ 11

Myra solgte pÄ 25- offentliggjÞr salg for Ä tjene enda mer pÄ Ä sette kursen i sving- og skal inn igjen
. Rosgun tror han spiller og har spilt dobbeltspill, fra den dagen andre fikk kjÞpt og betalt han - fyren er faktisk endretnsef og blitt som andre
Spillet er godt igang

emisjon om 365 dager - ĂŠkke «falli det»sĂ„ lenge folk kjĂžper og aksjen gĂ„r bananas



Hvorfor ikke fÄ Myra til Ä lÞpe etter sÄ skal vi se hva som skjer med skrive pausen hans ????

Han hadde jo lang pause fĂžr vinterferien ogsÄ ..

Hvor mye pause og gnÄl skal vibhÞre pÄ lenger..


HAN LURER SERE ANDRE TRILL RUNDT OG TJENER HAUER OG LASS I DETTE ØYEBLIKK NÅR DUNER DUM Å SELGER TIL HAN PÅ DISSE NIVÅER..

Rosgun og Kramz som startet skriverier lenge fĂžr Myra sier:::


K J Ăž p billig - selg deg dyrt..

Med rett melding gÄr vi nÄ 500% pÄ 10 minutter!!!


Hvorfor skal de med makt fÄ hersje med vanlige folk- lovlig


Ja


Etisk

Nei

Redigert 04.03.2024 kl 16:06 Du mÄ logge inn for Ä svare
rosgun
04.03.2024 kl 09:56 4310

Legg merke til EN viktig detalj pÄ denne offisielle trailer videoen fra apple:

https://youtu.be/kFKMNCkTGvo?si=eypEwVfjnD7MgyFS

At Myra ikke engang kommenterer denne, eller discord menigheten bekrefter det jeg har uttalt:

«De misbruker sin viten og kunnskap, til egen vinning og er det nÊrmeste du kommer mafia pÄ bÞrs nÄ»
Redigert 04.03.2024 kl 09:59 Du mÄ logge inn for Ä svare
FĂžre var
04.03.2024 kl 09:22 4369

Hvaskjer, blir det rett opp igjen i ekspressfart eller?