NTI fortjener mer åtgaum, Northrop Grumman, Airbus, Boeing!!!!

Føre var
NTI 05.03.2024 kl 10:07 73152

Start med dette intervjuet å legg dere opp en mening. Smått fantastisk hva de kan gjøre. Å att det de lager er i ypperste klasse. Dette kommer til å bli like solid som våpenaksjer, eller hakket over.



https://www.finansavisen.no/industri/2024/02/08/8094141/har-airbus-og-boeing-som-kunder-na-er-det-kronerulling-i-norsk-titanium



https://3dprinting.com/news/norsk-titaniums-3d-printers-qualified-for-airbus-production/



"Norsk Titanium, based in Hønefoss, Norway, has achieved a huge milestone by successfully qualifying its Merke IV additive manufacturing machine and patented Rapid Plasma Deposition (DED) technology for Airbus component production. The announcement comes after rigorous testing and validation, positioning Norsk Titanium as a key player in the aerospace manufacturing sector."





https://www.tctmagazine.com/additive-manufacturing-3d-printing-news/metal-additive-manufacturing-news/norsk-titanium-delivers-3d-printed-aerospace-parts-to-genera/


https://newsweb.oslobors.no/message/616751

«Norsk Titanium Signs Agreement with Boeing for Serial Production«



https://newsweb.oslobors.no/message/616407


«Norsk Titanium Enters Into Long-Term Master Supply Agreement With Airbus»




Redigert 25.04.2024 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
kentove
26.08.2024 kl 20:12 795

Men friskt å handle etter TA så nærmt H1, siden aksjen frem til nylig har vært handlet på svært lite volum, den sjansen tar ikke jeg
rischioso
26.08.2024 kl 20:29 769

Det er nok heller noe sånt.... for mislykkes de delvis og aldri helt kommer opp i nok volum så vil ikke 3,5 være noen nedre grense - det er i alle fall helt sikkert. Nedsiden er begrenset til 100%, men 100% betyr 0 og ikke 3,5. Det må alltid være utgangspunktet for en hver investering. Eller så blir det litt som Putin med sin innbilte røde zone Ukrainerne i flere år har trodd på, men som viste seg å ikke være tilfellet allikevel...;)

Viktig å ikke lene seg for mye til analytikerne og i alle fall ikke bare til de som skriver hva man ønsker å høre. Skal man først fokusere på analytikerne så må man lese seg opp på begge sider - altså at man ser på alle analyser - også de mer kritiske for analytikerne har sin egen agenda.

Misforstå meg rett - jeg er ikke negativ til caset for hvem kan være det. Jeg er skeptisk til at de frem til i dag etter så lang tid ikke har levert - ikke en gang i nærheten. At ting tar veldig lang tid og det brennes milliarder over en lav sko med ei pølsebod omsetning som resultat - da er man i sin fulle rett til å være skeptisk - mao, selskapet må snart levere og da kunne det jo ikke passet dårligere at de så seg nødt til å hausse utviklingen fremover for som sagt slikt øker risken for nye skuffelser som egentlig ikke behøvde å være skuffelser om de ikke hevet lista slik de gjorde - time will show og snart har vi fasit på den siste tids utvikling - amen...
Redigert 26.08.2024 kl 20:36 Du må logge inn for å svare
unikum
26.08.2024 kl 23:23 635

Jada ballenen har fylt lommene mange ganger og sikkert ikke siste gangen. Aldri kursdrivende nyheter på halvårsrapport, neivel da veit vi det også... blir nok kun informasjon om neste emi og hvor mye pæng de har svidd av i kvartalet.. Vi får nå håpe de har forvaltet pengene på god måte. Men sikkert det koster penger å få kunder som er verdens største innenfor flyindustrien og muligens noe avkastning kan det bli etterhvert.
Nullball
I går kl 09:47 461

Hei, har du noe svar på dette spørsmålet. "kursen går ned 8 av 10 ganger ved tallfremleggelser" som jeg spurte deg om lenger oppe i tråden? Eller finner du bare på ting for å skape en negativ stemning så du skal få billigst mulige aksjer?
Redigert i går kl 13:50 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 21:27 213

Lang erfaring på børs og klok av skade...;)
rischioso
I går kl 21:35 199

Det jeg sier er at børsnoterte selskaper ikke kan samle opp kursdrivende info som ikke er meldt i markedet for å presentere det til en mindre gruppe det være seg kvartalsrapporter, halvårsrapporter, årsrapporter og/eller andre presentasjoner - det er børsens regelverk som bestemmer det. Videre sier børsens regler at kursdrivende nyheter skal og uten unødvendig opphold meldes gjennom dedikert kanal - altså newsweb slik at alle skal få muligheten til å få tilgang på den samme informasjonen på likt.

Unntaket er de spesifikke talla, men de kjenner vi jo til er røde eller blodrøde. Så har vi guidingen da, men den har jo markedet sluttet å tro på og av samme grunn er kursen der den er - ikke mer komplisert enn det...;)
Viggen
I går kl 21:58 158

Berre kjapt innom for å minne nye sjåarar om du vil vite noko om selskapet, kan du ta t.d. rischioso med ein solid porsjon salt. Les rapporten som kjem, høyr på podcaster og følg med på kva t.d Asbjørnsen som skriv. Hugs at det er lett å framstå som som ein supertrader på nettet. I røynda går dei fleste tradere i minus og dei som går i pluss har nok betre ting å gjere enn å svive rundt å spre eder og galle i forumet til Finansavisen. Gler meg til i morgon, vert spanande å sjå om selskapet tek dei mulighetene dei seier dei har.
rischioso
I går kl 22:12 132

.... om man vil vite noe om selskapet så kan man legge det selskapet har lovet på den ene siden og antallet emisjoner og kursutvklingen på den andre så skjønner man raskt at de har lovet seg bort og gjennom det aldri levert som forventet - ikke en gang i nærheten. De har hentet milliarder og omsatt for en brøkdel med blodrøde tall som et resultat og denne gangen blir nok ikke noe unntak. Noen kaller det eder og galle, men i realiteten er det dessverre fakta - uansett, takk for at du tar deg tid til å stikke innom....;)
Viggen
I går kl 22:29 97

Som sagt, følg med på de som som kjenner selskapet, ikkje luftslott på debattforumet til Finansavisen.
unikum
I går kl 22:45 65

Hakk i plata er vel noe som hetter. Ingen forventer grønne tall men som sagt hva pengene går til får vi svar på i morgen. Den posisjonen de har nå kommet i vil være spennende hva de får ut av de nærmeste årene. Ett kvartal fra eller til tror jeg nok ikke ledelsen fokuserer alt for mye på. Selvsagt viktig at de fortsatt har penger til drift og øker salgene ut 2025 ,stemmer dette skal vi nok se kursen på 2 sifret etterhvert.