NTI fortjener mer åtgaum, Northrop Grumman, Airbus, Boeing!!!!

Føre var
NTI 05.03.2024 kl 10:07 76173

Start med dette intervjuet å legg dere opp en mening. Smått fantastisk hva de kan gjøre. Å att det de lager er i ypperste klasse. Dette kommer til å bli like solid som våpenaksjer, eller hakket over.



https://www.finansavisen.no/industri/2024/02/08/8094141/har-airbus-og-boeing-som-kunder-na-er-det-kronerulling-i-norsk-titanium



https://3dprinting.com/news/norsk-titaniums-3d-printers-qualified-for-airbus-production/



"Norsk Titanium, based in Hønefoss, Norway, has achieved a huge milestone by successfully qualifying its Merke IV additive manufacturing machine and patented Rapid Plasma Deposition (DED) technology for Airbus component production. The announcement comes after rigorous testing and validation, positioning Norsk Titanium as a key player in the aerospace manufacturing sector."





https://www.tctmagazine.com/additive-manufacturing-3d-printing-news/metal-additive-manufacturing-news/norsk-titanium-delivers-3d-printed-aerospace-parts-to-genera/


https://newsweb.oslobors.no/message/616751

«Norsk Titanium Signs Agreement with Boeing for Serial Production«



https://newsweb.oslobors.no/message/616407


«Norsk Titanium Enters Into Long-Term Master Supply Agreement With Airbus»




Redigert 25.04.2024 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
kentove
26.08.2024 kl 20:12 2374

Men friskt å handle etter TA så nærmt H1, siden aksjen frem til nylig har vært handlet på svært lite volum, den sjansen tar ikke jeg
rischioso
26.08.2024 kl 20:29 2380

Det er nok heller noe sånt.... for mislykkes de delvis og aldri helt kommer opp i nok volum så vil ikke 3,5 være noen nedre grense - det er i alle fall helt sikkert. Nedsiden er begrenset til 100%, men 100% betyr 0 og ikke 3,5. Det må alltid være utgangspunktet for en hver investering. Eller så blir det litt som Putin med sin innbilte røde zone Ukrainerne i flere år har trodd på, men som viste seg å ikke være tilfellet allikevel...;)

Viktig å ikke lene seg for mye til analytikerne og i alle fall ikke bare til de som skriver hva man ønsker å høre. Skal man først fokusere på analytikerne så må man lese seg opp på begge sider - altså at man ser på alle analyser - også de mer kritiske for analytikerne har sin egen agenda.

Misforstå meg rett - jeg er ikke negativ til caset for hvem kan være det. Jeg er skeptisk til at de frem til i dag etter så lang tid ikke har levert - ikke en gang i nærheten. At ting tar veldig lang tid og det brennes milliarder over en lav sko med ei pølsebod omsetning som resultat - da er man i sin fulle rett til å være skeptisk - mao, selskapet må snart levere og da kunne det jo ikke passet dårligere at de så seg nødt til å hausse utviklingen fremover for som sagt slikt øker risken for nye skuffelser som egentlig ikke behøvde å være skuffelser om de ikke hevet lista slik de gjorde - time will show og snart har vi fasit på den siste tids utvikling - amen...
Redigert 26.08.2024 kl 20:36 Du må logge inn for å svare
unikum
26.08.2024 kl 23:23 2256

Jada ballenen har fylt lommene mange ganger og sikkert ikke siste gangen. Aldri kursdrivende nyheter på halvårsrapport, neivel da veit vi det også... blir nok kun informasjon om neste emi og hvor mye pæng de har svidd av i kvartalet.. Vi får nå håpe de har forvaltet pengene på god måte. Men sikkert det koster penger å få kunder som er verdens største innenfor flyindustrien og muligens noe avkastning kan det bli etterhvert.
Nullball
I går kl 09:47 2084

Hei, har du noe svar på dette spørsmålet. "kursen går ned 8 av 10 ganger ved tallfremleggelser" som jeg spurte deg om lenger oppe i tråden? Eller finner du bare på ting for å skape en negativ stemning så du skal få billigst mulige aksjer?
Redigert i går kl 13:50 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 21:27 1845

Lang erfaring på børs og klok av skade...;)
rischioso
I går kl 21:35 1840

Det jeg sier er at børsnoterte selskaper ikke kan samle opp kursdrivende info som ikke er meldt i markedet for å presentere det til en mindre gruppe det være seg kvartalsrapporter, halvårsrapporter, årsrapporter og/eller andre presentasjoner - det er børsens regelverk som bestemmer det. Videre sier børsens regler at kursdrivende nyheter skal og uten unødvendig opphold meldes gjennom dedikert kanal - altså newsweb slik at alle skal få muligheten til å få tilgang på den samme informasjonen på likt.

Unntaket er de spesifikke talla, men de kjenner vi jo til er røde eller blodrøde. Så har vi guidingen da, men den har jo markedet sluttet å tro på og av samme grunn er kursen der den er - ikke mer komplisert enn det...;)
Viggen
I går kl 21:58 1829

Berre kjapt innom for å minne nye sjåarar om du vil vite noko om selskapet, kan du ta t.d. rischioso med ein solid porsjon salt. Les rapporten som kjem, høyr på podcaster og følg med på kva t.d Asbjørnsen som skriv. Hugs at det er lett å framstå som som ein supertrader på nettet. I røynda går dei fleste tradere i minus og dei som går i pluss har nok betre ting å gjere enn å svive rundt å spre eder og galle i forumet til Finansavisen. Gler meg til i morgon, vert spanande å sjå om selskapet tek dei mulighetene dei seier dei har.
rischioso
I går kl 22:12 1804

.... om man vil vite noe om selskapet så kan man legge det selskapet har lovet på den ene siden og antallet emisjoner og kursutvklingen på den andre så skjønner man raskt at de har lovet seg bort og gjennom det aldri levert som forventet - ikke en gang i nærheten. De har hentet milliarder og omsatt for en brøkdel med blodrøde tall som et resultat og denne gangen blir nok ikke noe unntak. Noen kaller det eder og galle, men i realiteten er det dessverre fakta - uansett, takk for at du tar deg tid til å stikke innom....;)
Viggen
I går kl 22:29 1767

Som sagt, følg med på de som som kjenner selskapet, ikkje luftslott på debattforumet til Finansavisen.
unikum
I går kl 22:45 1735

Hakk i plata er vel noe som hetter. Ingen forventer grønne tall men som sagt hva pengene går til får vi svar på i morgen. Den posisjonen de har nå kommet i vil være spennende hva de får ut av de nærmeste årene. Ett kvartal fra eller til tror jeg nok ikke ledelsen fokuserer alt for mye på. Selvsagt viktig at de fortsatt har penger til drift og øker salgene ut 2025 ,stemmer dette skal vi nok se kursen på 2 sifret etterhvert.
asbjørnsen
I dag kl 07:39 1571

https://newsweb.oslobors.no/message/626393

Denne tenker eg er ein av dei mest sentrale:
"Progress on Milestones
In April 2024, Norsk Titanium set a target to have 30 parts in serial production and to establish an annual recurring revenue (ARR) base of USD 10 million by the end of the first half. As of June 30, the Company was at 26 parts in serial production and ARR of approximately USD 7.4 million, versus 11 parts and USD 4.0 million ARR at the end of 2023. As of the release date of this report, the Company has 28 parts in serial production generating USD 11 million in ARR."

og denne:

"Solidified Financial Position: Norsk Titanium’s cash balance stood at USD 23.9 million as of 30 June 2024, reflecting successful equity capital raises on the back of positive commercial momentum. With proceeds from these capital markets transactions, and assuming exercise of warrants in November, the Company expects to be fully funded through to breakeven."
Viggen
I dag kl 07:44 1551

Dette ser veldig lovande ut. Noko forsinkelse må ein rekne med, men dei hentar seg inn. Dette kan verte nokre kjekke år.
unikum
I dag kl 08:45 1314

Her har vi hele rapporten på norsk, enklere lesing der vi forstår godt at Nti er på riktig vei:

Norsk Titanium AS - Resultater for første halvår 2024: Vellykket overgang til serieproduksjon og forbedret finansiell situasjon
Oslo, Norge, 28 august 2024: Norsk Titanium AS (NTi), en global teknologileder innen additiv produksjon, har gleden av å kunngjøre sine økonomiske resultater for første halvdel av 2024, som markerer en periode med betydelig kommersielt momentum som understreker økende markedsadopsjon av selskapets proprietære Rapid Plasma Deposition® (RPD®)-teknologi.

Viktige høydepunkter fra første halvdel inkluderer:

• Signerte Master Supply Agreement med Airbus: Norsk Titanium sikret en langsiktig strategisk avtale med Airbus, et stort fremskritt i selskapets Commercial Aerospace-innsats. Flere deler kvalifiseres til å gå inn i serieproduksjon, og de første inntektene ble generert i første halvdel av 2024. Norsk Titanium er den eneste kvalifiserte additivprodusenten i det store kommersielle markedet for titan til romfart.

• Sikret forsvarsmarkedskontrakt: Norsk Titanium mottok en serieproduksjonsordre fra en hovedleverandør for det amerikanske forsvarsdepartementet (DoD), noe som viser betydelig fremgang i selskapets andre målmarked og diversifisering av inntektsstrømmer.

• Mottok full-rate produksjonsordre for halvlederindustrileder: Norsk Titanium demonstrerte allsidigheten til teknologien for industrielle applikasjoner, og mottok en full-rate produksjonsordre fra Hittech for bruk i halvlederbrikkefremstillingsutstyr. Ordren forventes å utgjøre mer enn 15 % av inntektene i 2024.

• Skalert produksjon: Norsk Titanium overførte 15 nye deler til serieproduksjon, noe som brakte det totale antallet deler i produksjon til 26 ved utgangen av første halvår 2024. Dette markerer betydelig fremgang mot målet vårt om å skalere produksjonen på tvers av flere bransjer.

• Styrket finansiell stilling: Norsk Titaniums kontantbeholdning var på USD 23,9 millioner per 30 juni 2024, noe som reflekterer vellykket egenkapitalinnhenting på bakgrunn av positivt kommersielt momentum. Med provenyet fra disse kapitalmarkedstransaksjonene, og under forutsetning av utøvelse av tegningsretter i november, forventer selskapet å være fullfinansiert til breakeven.

«Jeg er utrolig stolt av våre prestasjoner som teknologileder innen additiv produksjon. Etter et tiår med streng kvalifisering med noen av verdens mest krevende kunder og markeder, har vi etablert et betydelig konkurransefortrinn som andre vil finne vanskelig å gjenskape. Vi er ved et kritisk vendepunkt der oppskalering av produksjonen nå vil ta måneder i stedet for år, sier Carl Johnson, administrerende direktør i Norsk Titanium.

"Når vi begynner å trenge inn i våre store målmarkeder, er vårt fokus på effektiv overgang av deler fra utvikling til serieproduksjon avgjørende for å generere inntektsvekst, møte langsiktige markedskrav og levere på selskapets mål. Jeg er sikker på at vi vil se en kraftig økning i tilbakevendende inntekter i de kommende kvartalene når vi bytter deler, noe som driver oss mot vårt 2026-mål på 150 millioner dollar," fortsatte Johnson.

Fremgang på milepæler
I april 2024 satte Norsk Titanium et mål om å ha 30 deler i serieproduksjon og å etablere en årlig gjentakende inntektsbase (ARR) på USD 10 millioner innen utgangen av første halvår. 30. juni var selskapet på 26 deler i serieproduksjon og ARR på omtrent 7,4 millioner USD, mot 11 deler og 4,0 millioner USD ARR ved utgangen av 2023. På utgivelsesdatoen for denne rapporten har selskapet 28 deler i serieproduksjon som genererer USD 11 millioner i ARR.

Økonomisk sammendrag
Norsk Titanium genererte totale inntekter og andre incom 1,3 millioner USD i første halvår 2024, en økning fra 0,9 millioner USD i samme periode i 2023. Mest bemerkelsesverdig vokste inntektene fra deler i serieproduksjon til 0,9 millioner USD, sammenlignet med 0,2 millioner USD året før.

Selskapets gjennomsnittlige månedlige kontantforbrenning var USD 2,3 millioner, opp fra USD 1,9 millioner for hele året 2023. Denne økningen var drevet av høyere kommersiell aktivitet, innkjøp av råvarer til pågående produksjonsordrer og preproduksjonsaktiviteter i påvente av sluttkundeordrer.

Norsk Titaniums finansielle posisjon styrket seg betydelig i første halvdel av 2024, med selskapets kontantbeholdning som økte til 23,9 millioner USD per 30 juni 2024, opp fra 1,2 millioner USD ved utgangen av 2023.

Utsikt
Norsk Titanium er fortsatt fokusert på å skalere produksjonen og fremme sin banebrytende teknologi på tvers av bransjer. Selskapet gjentar målet om å overføre 60 deler til serieproduksjon innen utgangen av 2024. På grunn av forsinkelser i kontraktsforhandlinger og tidslinjer for produktutvikling, forventes imidlertid noen av delene med høy verdi og høyt volum som opprinnelig var planlagt for overgang i 2024 å gli inn i 2025. Nylig identifiserte muligheter supplerer den opprinnelig anslåtte delporteføljen for 2024, noe som gjør det mulig for selskapet å nå målet på 60 deler. I noen tilfeller forårsaker kundenes etterspørsel en akselerert overgang av disse nylig identifiserte delene til serieproduksjon.

Som et resultat av forsinket overgang av deler, reviderer Norsk Titanium sin inntektsprognose for hele 2024 fra 15 millioner USD til et område på 10-12 millioner USD, med forsinkelser som også forventes å presse oppnåelsen av ARR-målet på 50 millioner USD fra slutten av 2024 inn i 2025.

Selskapet er fortsatt trygg på sin langsiktige vekstbane, drevet av den økende bruken av RPD-teknologien®. Norsk Titanium gjentar dermed sitt inntektsmål for 2026 på 150 millioner USD, støttet av en robust pipeline av muligheter og en voksende tilstedeværelse på tvers av de kommersielle luftfarts-, forsvars- og industrielle målmarkedene.

Presentasjon av resultater
Konsernsjef Carl Johnson og finansdirektør Ashar Ashary presenterer Norsk Titaniums resultater i formiddag kl. 08.30, etterfulgt av spørsmål og svar. Bruk følgende lenke for å få tilgang til presentasjonen: https://channel.royalcast.com/landingpage/hegnarmedia/20240828_8/

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Carl Johnson, konsernsjef i Norsk Titanium
E-post: carl.johnson@norsktitanium.com
Tlf: +1 518 324 4010

Ashar Ashary, finansdirektør Norsk Titanium AS
E-post: Ashar.Ashary@norsktitanium.com
Tlf: +1 518 556 8966

John Andersen, styreleder i Norsk Titanium AS
E-post: John.Andersen@scatec.no
Tlf: +47 90 17 40 80

Viktig varsel:
Denne informasjonen anses som innsideinformasjon etter EUs markedsmisbruksforordning (MAR) og er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven § 5-12. Børsmeldingen ble publisert av Anne Lene Gullen Bråten, finansdirektør i Norsk Titanium AS, på det tidspunkt og den dato som er angitt ovenfor i denne meldingen.

Om Norsk Titanium:
Norsk Titanium er en global leder innen 3D-utskrift av metall, og innoverer fremtiden for metallproduksjon ved å muliggjøre et paradigmeskifte til en ren og bærekraftig produksjonsprosess. Med sin proprietære Rapid Plasma Deposition® (RPD®)-teknologi og installert produksjonskapasitet for å generere årlige inntekter på ca. USD 300 millioner, tilbyr Norsk Titanium kostnadseffektiv 3D-utskrift av verdiskapende metalldeler til et stort adresserbart marked. RPD-teknologi® bruker betydelig mindre råmateriale, energi og tid enn tradisjonelle energikrevende formingsmetoder, noe som gir kundene en mulighet til å bedre administrere innsatskostnader, logistikk og miljøpåvirkning. RPD-printede® deler flyr allerede på kommersielle fly, og Norsk Titanium har fått betydelig gjennomslag hos store forsvars- og industrikunder.

For de siste nyhetene, gå til www.norsktitanium.com eller følg oss på LinkedIn.

Fremtidsrettede uttalelser
Saker som diskuteres i denne kunngjøringen kan utgjøre fremtidsrettede uttalelser. Fremtidsrettede utsagn er utsagn som ikke er historiske fakta og kan identifiseres med ord som «forutse», «tror», «fortsetter», «estimerer», «forventer», «har til hensikt», «kan», «bør», «vil» og lignende uttrykk. De fremtidsrettede utsagnene i denne meldingen er basert på ulike forutsetninger, hvorav mange igjen er basert på ytterligere forutsetninger. Selv om selskapet mener at disse forutsetningene var rimelige da de ble gjort, er disse forutsetningene iboende underlagt betydelige kjente og ukjente risikoer, usikkerheter, uforutsette hendelser og andre viktige faktorer som er vanskelige eller umulige å forutsi og som er utenfor selskapets kontroll. Slike risikoer, usikkerheter, uforutsette hendelser og andre viktige faktorer kan føre til at faktiske hendelser avviker vesentlig fra forventningene uttrykt eller antydet i denne meldingen av slike fremtidsrettede uttalelser. Informasjonen, meningene og fremtidsrettede uttalelsene i denne kunngjøringen gjelder kun per datoen og kan endres uten varsel, og selskapet og dets tilknyttede selskaper fraskriver seg uttrykkelig enhver forpliktelse eller forpliktelse til å oppdatere, gjennomgå eller revidere enhver uttalelse i denne kunngjøringen, enten som følge av ny informasjon, fremtidig utvikling eller på annen måte.
unikum
I dag kl 09:14 1170

Ser ikke helt 10 % ned årsaken i dag så da handlet jeg en del mer.
Det er vel samme bøllene som kjører kursen ned som de har gjort fra høy 3 tallet siste ukene.
Redigert i dag kl 09:26 Du må logge inn for å svare
Tradinator
I dag kl 09:16 1152

Denne rapporten likte jeg. Har vært på gjerdet lenge, men hoppet inn nå. Overreaksjon og en fin inngang. Vil bli et norsk industri eventyr dette.
Mammon
I dag kl 09:18 1134

som forventet så brenner NTI penger

neste år kommer ny griseemi!

mcap 2mrd LOL
Tradinator
I dag kl 09:33 1030

Men det er så mye potensiale her at jeg tror neppe denne skal lenger ned. Overreaksjoner som denne bruker å være fine innganger.
gandhi-21
I dag kl 09:33 1029

NTI vil være i balanse ved årsskiftet med en inntekt på $ 8 mill i måneden i gj.snitt. De skriver også at cashburn grunner i innkjøp av råvarer etc. for oppskalering av produksjonen. Jeg vet ikke hva folk forventer med guidingen fra tidligere står fast og de leverer resultater etter planen.
Tradinator
I dag kl 09:47 946

Jeg tror ikke denne blir billigere nå. Potensialet er enormt og inntektene øker ekspansivt fremover.
rischioso
I dag kl 10:20 797

Fornektelsen er sterk og håpet enda sterkere, men er det nok til at kursen ikke etablerer seg under det ferskeste eminivået på 2,5nok - for forsinkelser har det vært og nye ble det noe som har gått igjen som en rød tråd. Stadig nye milliardemisjoner med tilhørende pølsebod resultat er en farlig coctail og akkurat det virker å fortsette, men da satt på stadig lavere nivåer og da er det 1,5 - 2 tallet som blir det neste - enten man liker det eller ei og man bør ikke være et unikum for å klare og forstå akkurat det...;)
rischioso
I dag kl 10:32 744

Vel, cashburn er økende og fortsatt mikro omsetning så setter vi det opp i mot de hårete måla som kom på bordet ved siste kapital innhenting så blir det jo desto vanskeligere å nå disse...
nad.oslo
I dag kl 10:33 742

Sjefs analytiker ris med spådommer igjen han vet eksakt hvem som selger og kjøper idag. Og kan dermed lage analyser som ingen bank analytiker kan 😎. Dukker opp alltid etter fall i en aksje forsvinner like fort igjen ved oppgang i en aksje😀
unikum
I dag kl 10:33 737

Ta deg en tur innom de andre selskapene du har plassert 70 % av din portefølje med 90 % tap så kan vi snakke om pølsebod! De har vel ennå ikke gjort noen avtaler med noen av verdens største selskaper ?
Ser du kan skrive dritt, men om du evner til å lese også utenfor dine spydige evner så forstår du at de ligger i rute til sin egen guiding. Ser ikke noen skriving om emisjoner men sikkert dette kan du seff mye bedre enn andre også. At du står på parti med shortere har vi alle skjønt. Tenker de får litt for mye motstand utover der vi smeller opp flere titalls % snart
rischioso
I dag kl 10:46 670

Har nå vært her i lange tider og delt fasiten i forkant som ble presentert av selskapet i dag og grunnen til at du ikke vet det er fordi du er en av de håpefulle som kom springende i dag for å prøve å bunnfiske, men er redd du er for tidlig ute - denne gangen oxo...;)
rischioso
I dag kl 10:48 659

Når du går tom for argumenter og ikke klarer å snakke om caset så kan det være bedre å ta en pause - bare et vennlig råd...;)
Aaleby
I dag kl 10:51 635

NTI trenger 80 mill usd i inntekter per år for å være cash positive. Selskapet guider at de vil ha nådd 50 mill i ARR til tidlig 2025. Da fremstår det rimelig plausibelt at det vil være oppnåelig å få på plass siste 30 mill med en slik vekstrate.
rischioso
I dag kl 10:57 610

Nå tar jo du utgangspunkt i at de når målet, men utfordringen er at de frem til i dag aldri har nådd ett eneste av alle de måla de har satt seg så ikke å anbefale at man lener seg til et slikt utgangspunkt for det er en viss forskjell på teori og praksis noe selskapet er et skoleeksempel på...;)

For de som er interessert i teknisk analyse så finnes det ingen teknisk støtte på 2,5 - det kan finnes rester av en psykologisk støtte fordi den siste emien ble satt på nettopp 2,5. Det er en god teknisk støtte på 2,3 og en noe svakere støtte 1,7. Legger vi så dagens presentasjon til grunn så er sannsynligheten høy for at støtten på 2,3 vil bli testet i løpet av kort tid og holder ikke den så er som sagt neste støtte på 1,7 - happy trading og 90 dager til neste oppdatering som med stor sannsynlighet også vil skuffe....
Redigert i dag kl 11:03 Du må logge inn for å svare
WETrader
I dag kl 10:58 606

Det virker som at det er mange som ikke forstår helt forholdet mellom Revenue og ARR...om en fokuserer på regnskapsført Revenue så kan en forstå nedgangen...men om en fokuserer på ARR så blir dette meget bra med Revenue i nær fremtid...
Redigert i dag kl 10:58 Du må logge inn for å svare
unikum
I dag kl 10:58 605

Hvor snakker du om caset utennom pølsebod og emisjon?? Ta deg ei bolle og kom deg en tur ned i Asia igjen. Der hører du hjemme men trygda rekker vel ikke lengre enn til Danmark kanskje?
Redigert i dag kl 10:59 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 11:06 578

Reiser nedover igjen i slutten av oktober i god tid før snøen legger seg og jeg kommer ikke til å bruke NORSE denne gangen for jeg skal jo tilbake til Norge i april og da er det jo ikke sikkert at NORSE finnes - mao, Thai Airways er nok et langt sikrere bet i så måte...;)
rischioso
I dag kl 11:16 535

Ja, og det er enda mer skremmende - det at de faktisk har 28 deler i prod og fortsatt omsetter som en pølsekiosk. Vi kjenner til at de ikke eier kostnadskontroll så dette henger naturligvis sammen ....
WETrader
I dag kl 11:22 514

28 deler i produksjon gir en ARR på ca 11 mill dollar...dette vises ennå ikke i regnskapsført Revenue (1.3 mill dollar)...men innen ett år så vil dette bli regnskapsført...så i et selskap med vekst må en se på ARR og ikke regnskapsført Revenue...
Redigert i dag kl 11:31 Du må logge inn for å svare
minsin
I dag kl 11:28 497

Hmm ser de selger 4 stk rugbrødsboller til 10 dkk i danmark på rema1000.
I går/dag hadde det vært mere lønnsomt å brukt penger på danske boller enn aksjer i NTI.
Synes Risotto skal takke deg for investerings tipset
Redigert i dag kl 11:29 Du må logge inn for å svare
Granly
I dag kl 11:37 461

Kort oppsummering :D

Norsk Titanium AS rapporterte betydelige fremskritt i første halvår 2024, med viktige avtaler inngått i både luftfarts- og forsvarsindustrien, samt en sterkere finansiell posisjon. Selskapet sikret en langsiktig leveringsavtale med Airbus og mottok produksjonsordre fra USAs forsvarsdepartement, noe som bidrar til å diversifisere inntektene. I tillegg har produksjonen økt, med 26 deler i serieproduksjon innen utgangen av juni 2024. Til tross for en økning i inntekter og en forbedret kontantbeholdning, ble det justert ned forventningene til årets totale inntekter grunnet forsinkelser i kontraktsforhandlinger og produktutvikling.

Negative punkter:

* Til tross for fremgangen, opplevde Norsk Titanium forsinkelser i overgangen av høyt verdsatte deler til serieproduksjon, noe som førte til en nedjustering av selskapets inntektsprognose for 2024 fra USD 15 millioner til et intervall på USD 10-12 millioner.

* Den økte kontantforbrenningen, som steg til USD 2,3 millioner per måned, er bekymringsverdig, da dette kan indikere at selskapet står overfor utfordringer med kostnadsstyring i lys av økt kommersiell aktivitet og produksjon.

* Til tross for selskapets optimisme, viser rapporten at enkelte store og viktige deler som skulle ha vært overført til serieproduksjon i 2024, nå først vil bli realisert i 2025, noe som kan forsinke selskapets vekstplaner. (viktig punkt)

* Selv om selskapet har gjort fremskritt med 26 deler i serieproduksjon, har det ikke klart å nå sitt opprinnelige mål om 30 deler innen utgangen av første halvår 2024, noe som kan indikere utfordringer med å oppskalere produksjonen så raskt som planlagt.

Positiv

* Inngåelsen av en langsiktig leveringsavtale med Airbus er en betydelig milepæl for Norsk Titanium, som styrker selskapets posisjon i det kommersielle luftfartsmarkedet og åpner for fremtidig vekst.

* Norsk Titanium har klart å øke sin kontantbeholdning betydelig fra USD 1,2 millioner ved utgangen av 2023 til USD 23,9 millioner per 30. juni 2024, noe som gir selskapet en sterkere finansiell base for videre vekst og utvikling. (takket være emisjonen tidligere i vår/sommer, når interessen var veldig stor for selskapet, smart grep)

Kilde: https://newsweb.oslobors.no/message/626393

Har ikke regnet over nytt kursmål enda,

Granly
WETrader
I dag kl 11:38 452

Ja...det er en viktig og skjønne forskjellen på ARR og regnskapsført Revenue...mulig at noen trodde at med 28 deler i produksjon så burde regnskapsført Revenue være på 11 mill dollar og ikke 1.3 mill dollar...
nad.oslo
I dag kl 13:01 263

Hahah kjøpt og solgt heter det 😀. Mens du var opptatt med dine analyser og tiden din på forum og alle aksjer du skriver lolz