NTI fortjener mer åtgaum, Northrop Grumman, Airbus, Boeing!!!!

Føre var
NTI 05.03.2024 kl 10:07 77935

Start med dette intervjuet å legg dere opp en mening. Smått fantastisk hva de kan gjøre. Å att det de lager er i ypperste klasse. Dette kommer til å bli like solid som våpenaksjer, eller hakket over.



https://www.finansavisen.no/industri/2024/02/08/8094141/har-airbus-og-boeing-som-kunder-na-er-det-kronerulling-i-norsk-titanium



https://3dprinting.com/news/norsk-titaniums-3d-printers-qualified-for-airbus-production/



"Norsk Titanium, based in Hønefoss, Norway, has achieved a huge milestone by successfully qualifying its Merke IV additive manufacturing machine and patented Rapid Plasma Deposition (DED) technology for Airbus component production. The announcement comes after rigorous testing and validation, positioning Norsk Titanium as a key player in the aerospace manufacturing sector."





https://www.tctmagazine.com/additive-manufacturing-3d-printing-news/metal-additive-manufacturing-news/norsk-titanium-delivers-3d-printed-aerospace-parts-to-genera/


https://newsweb.oslobors.no/message/616751

«Norsk Titanium Signs Agreement with Boeing for Serial Production«



https://newsweb.oslobors.no/message/616407


«Norsk Titanium Enters Into Long-Term Master Supply Agreement With Airbus»




Redigert 25.04.2024 kl 07:57 Du må logge inn for å svare
Bullen
I går kl 13:47 1279

.Her hadde du rett, kanskje bra trading nå?
De brenner mye cash. Kan jo ikke se bort i fra en ny emisjon hvis man ser fremover løpet av 2025
Redigert i går kl 13:55 Du må logge inn for å svare
minsin
I går kl 14:14 1192

Mente,for noen uker siden, selskaper burde kjørt emisjon i omr 3-3,5
Det ville vært ett smart trekk , da ville nok dagens kurs vært endel over det vi ser i dag på 2,5
Desverre mente endel av de som var på tråden her inne , det ville vært galskap...
Nå sitter de igjen med tap fra den tiden jeg solgte meg ut på 4,1 - 4,3. Dvs nær 50 pst nedgang .. på kun noen uker

Dagens rapport viser desverre " cash burn" er for høy til å forsvare dagens aksje kurs. .. 2,3 mill csd mnd er ekstremt høyt og mye av emisjonen pengene går til å dekke inn " gammel morro" , resultatet blir at markedet begynner å ane ny emisjon - spesielt når de nå ikke vil klare egen guiding for -24.
Når er aksje kursen nede i 2 kr ??
Redigert i går kl 14:15 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 14:19 1174

Har gjort 28 trades så langt i dag (ikke her) så ja - tid til det oxo...;)
rischioso
I går kl 14:21 1165

RE - Når er aksje kursen nede i 2 kr ??

* Først kommer en test av den tekniske støtten på 2,3 og holder den ikke så er 1,7 neste.
Redigert i går kl 14:21 Du må logge inn for å svare
Krelva
I går kl 14:27 1144

Kjære publikum da måsta jag beretta at jag er blivet med egare i NTI ...lykka til grabber ock tjeiar
PS inngang 2 42 kr
Redigert i går kl 14:28 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 14:35 1106

Ja, det var nok 42 øre for høyt - minst...;)
Mammon
I går kl 16:01 952

tipper ferd lurer seg ut bakdøra :D

d r jo ferd med hjelp av pirathusa som har pumpet varm luft i boblen lol
Krelva
I går kl 16:27 866

65 000 i tap på et par timer ,spill og vinn med samme sind .I morgen er det opp
unikum
I går kl 16:35 829

Snakk om shorter virksomhet. Det begynner å bli mange Nti aksjer nå..
kentove
I går kl 17:13 691

Ikke såååå negativt, blir sikkert rekyl i morgen, ingenting har forandret seg mtp fremtiden, ekstra kontrakter(og tipper det kommer flere av de) vil nok gjøre produksjonen større om 2 år enn de forventer, men alltid greit med dupper, tok ut alt det skattefrie jeg kunne fra ask og kjøpte i dag, med snitt godt under 1 kr(utenom emisjonsaksjene) selges d ikke her på en stund, iallefall ikke med dagens skatt på aksjer 🙄🙄The Company reiterates its target of transitioning 60 parts into serial production by the end of 2024. However, due to delays in contract negotiations and product development timelines, some of the high-value and high-volume parts originally targeted for transition in 2024 are expected to slip into 2025. Newly identified opportunities are supplementing the originally forecasted part portfolio for 2024, enabling the Company to meet its 60 part target. In some instances customer demand is causing an accelerated transition of these newly identified parts to serial production.
Aaleby
I går kl 17:29 635

Kan vel like gjerne bli en tredagers. Ingen grunn til å prøve å fange noen fallende kniver før man ser tegn til at ting roer seg, imo.

Når det er sagt; fryktet halvårsrapporten på forhånd og glad for at den viste så klare tegn på at brikkene faller riktig på plass. Mye positivt.
kentove
I går kl 17:57 561

Står i 2-sifret om 2-3 år, med snitt på under 1 kr, samt endel på emien og kjøpene idag så er ikke jeg så veldig nervøs, de kundene de har fått og er godkjent hos, våpen og forsvarsindustrien er de siste som ikke har cash, vi e tom for mat før vi e tom for våpen for å si d sånn, selv ulønnsomme vindmøller ryker før northrop grumman, DoD og den gjengen der
minsin
I går kl 20:59 327

Hmm da aksjen sto i 4 kr , ble det vel snakket om at det kun ville gå dager før dobling.. med en påfølgende dobling etter det.. .. vel markedet har halvert aksjen nå. ...25 pst nedgang er heftig , så jeg tipper mange vil kaste kortene de neste 2-3 dagene ... cash burn rate til NIT er virkelig ei bekymring . Da hjelper det lite med " store" kontrakter med Airbus, Boeing mm
Mye kan kanskje tyde på at NIT har bommet litt på økonomien hær en plass.. får meg til å spørre meg om hvilke marginer de vil få i fremtiden .. nytter lite med kontrakter om de ikke tjener penger på de..

Aaleby
I går kl 21:28 282

Mulig at "noen" fjaset i den retningen. Vil alltid eksistere noen klovner som tar fullstendig av når en aksje skyter i været. Selv om jeg har en feeling av at du overdriver like mye. De mer trauste, som undertegnede, benyttet anledningen til å ta gevinst.

Cash burn er ikke en virkelig bekymring om selskapet oppnår ARR pålydende 50 mill USD i starten av nyåret og øker denne til 80 mill snarlig deretter. Som er det som kreves for at NTI skal bli cash positive. Realismen i det får hver enkelt vurdere.
gandhi-21
I går kl 21:36 266

Det er 1. års bedriftsøkonomi at enhetskostnadene er høy ved lav produksjon. Virker som man forventer at kostnadene vil stige proporsjonalt med økt produksjon, det er feil.
unikum
I går kl 21:58 217

Om markedet har halvert kursen eller shorte gjeng som har fått hjelp igjen er vel høyst usikkert. Nti har svidd av penger hele veien så dette er ikke nytt. Her var det noen som var klare i startgropa for å kjøre kursen ned for å spre usikkerhet. Om de klarer dette får vi se de neste ukene eller så er vi på vei igjen mot 3,5 først.
asbjørnsen
I går kl 23:30 75

Auken i driftskost omhandla i hovedsak innkjøp av tråd for å imøtekomme bestillingar, så det er vell ikkje noko problem sånn sett.
No blir det spennande å sjå om dei landar nye kontrakter framover og ikkje minst tegningsrettar i november. Desse må bli innløyst for at dei skal kunne gå fram til break even.
Dei var jo ein del unna målsetning, kanskje spesielt det med målet for 2024 blei dytta til 2025 skremte ein del. Men at det skulle ned dit vi endte i dag var vell kanskje litt voldsomt?
Eg er redd den kan bli pressa lenger ned i tida framover.