Scana - teknisk

Furuen
SCANA 05.03.2024 kl 12:22 17203

Det dannes et lite og et litt større stigende triangel nå.
Brudd på 2,265 og 2,275 mottas med takk.
Anywhere
I dag kl 15:04 198

Nopetter, tror neppe det blir direkte salg av PSW, men det skal vel ikke utelukkes at man ser på en spin-off der man tyr til f.eks en notering sammen med synergisk investeringspartner, og derigjennom virkeliggjør noen cash-verdier, men også synlig prising som implisitt så vil legge oppdrift på Scana-aksjen. Også gjennom økende avkastning fra Energy-delen av selskapet til dagens aksjonærer. Man kan også se utdeling av aksjer til dagens aksjonærer ved en slik IPO som gir en utbytte-effekt svært attraktivt i forhold til dagens verdier.
Redigert i dag kl 15:05 Du må logge inn for å svare
lynx
I dag kl 15:37 139

Når kursen bikker 2.40 blir det alltid salgspress og den faller tilbake. Det skjer hver gang. Tror glasstaket rundt 2.5 må knuses før vi kan håpe på et varig løft.
murpy
I dag kl 15:40 129

Investornytt var tilstede på Q2 presentasjonen til Scana som er blitt et vekstcase, med rom for utbytte. Investornytt dekket selskapet i 2021 og 2022 og gav våre lesere solid verdi. Selskapets markedsverdi har blitt doblet på to år og solid drift, etterspørsel og gjentagende kunder fører selskapet inn som en av de mest interessante selskapene med base i Bergen.
Da Torvald Ulland Reiestad, Jærbuen som endte opp i Bergen presenterte Q2 tallene foran en fullsatt sal på Scandic Hotell Flesland var det til stor begeistring fra tilhørere.

Selskapet leverte det beste kvartalet noen sinne og børsmeldte samtidig at selskapet strategiske muligheter for PSW Power & Automation.

nopetter
I dag kl 15:44 117

Det blir bare rene spekulasjoner, de sa i framleggingen at enten blir hele PSW eller Automation solgt at de bruker ord i dokumentene som strategiske muligheter må da være fusjon e.l.. Hva mer som ligget bak er svært uvisst. Jeg synes selv at det er merkelig at de selger deler av en gull kalv som bøtter inn kontrakter uten at de har fortalt hva som kommer istedetfor disse som er solgt
Redigert i dag kl 16:15 Du må logge inn for å svare