Hvorfor LYTIX?

StockWizard
LYTIX 11.03.2024 kl 09:27 85699

Har tenkt å opprette ny tråd, stort sett faglig og fakta-basert, dele nyheter, med minst bassing/haussing :)

Etter ULTI-fiasko har jeg tenkt å begrunne min interesse for LYTIX:
Som en med litt kunnskap om kreft har jeg ved flere anledninger uttalt meg om min pessimisme om "Universale kreft vaksiner"!
Enkelt sagt: akkurat som om å drømme om å produsere universale bildeler som passer til alle merker fra Rolls-Royce til Tesla :D

Hvorfor LYTIX?
- Den er ikke systemisk (som cellegift behandling), men har stor systemisk effekt pga bred T-celle stimulering... Derfor lar lav toksisk-profil!
- Den har ikke biologisk interaksjon som ved "onkolytic viruser". De er "nesten levende" partikler, og er avhengig av kroppens mekanisme etter injeksjon.
- Robust akademisk styre bla medisinsk Nobelpris vinner.
- Allerede med kommersielle avtale ... hvor Radforsk bukett-selskaper er milevis unna!
- Amerikansk partner som kjører BCC, og har klart å gjennomføre Phase2 studien i kun 4 mnd! Fase 2 resultater kommer når som helst ila Q2
- Ikke snakk om lang perspektiv å se effekten. LYTIX kommer i aksjon nesten umiddelbart etter injeksjon (både direkte og indirekte).
- Amerikansk finans-partner med representant i styre.
- God kontroll på Økonomi.

Del gjerne din mening om innlegget mitt :)
Redigert 11.03.2024 kl 13:43 Du må logge inn for å svare
Pingheng
I dag kl 10:32 394

Det beste for alle utenforstående hadde nok vært om dere kunne ta deres uoverensstemmelser til et annet, mer privat forum. Selv om det til til tider har vært underholdene blir det kjedelig i lengden.
davrab
I dag kl 10:37 376

😂😂😂
Les TI og se hvordan folk som har peiling om faget skriver 😂
ULTI har repetert samme bullsh… som ved artikkel i mai som børsmelding i dag med faktisk mindre PFS 😂😂😂
Folk snakker om avviklingsstrategier osv 😂😂😂
Nå faktisk er bekymret for deg! Du må virkelig holde deg unna biotek 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Rassen
I dag kl 10:41 365

Jeg er helt enig! Men når han dusten bare fortsetter/begynner på nytt så klarer jeg ikke å holde meg. Hvis du ser i Ulti tråden, så ser du at han uten noen grunn rakker ned på de som eier aksjer der. Rett og slett ingen grunn til det. Han er jo bare et troll som ler av de som har tapt masse penger. Helt uten mening… 🤷🏽‍♂️🤷🏽‍♂️🤦🏻🤦🏻
Redigert i dag kl 10:42 Du må logge inn for å svare
davrab
I dag kl 10:47 347

Helt enig med deg!
Jeg bare reagerer slik når folk som Tassen kommer med bunnløse korte kommentarer (se på tråden siste året) som « snart under 7» osv! Faktisk jeg bare repeterer fakta og virkeligheten!
Ellers er jeg ferdig med ULTI og saken, til NOEN kommer med tull og tøys 🤓
davrab
I dag kl 12:11 280

Beklager virkelig for mase: siste advarsel til folk som har noe igjen på ULTI! Bli kvitt med møkken og redd resten av investeringen med å komme ut! Beste strategi nå kom inni LYTIX på disse latterlig lave priser! Jeg gjorde etter 500k tap på ulti, og heldigvis er jeg null etter utviklinger👌

«Biotekaksje til værs på dårlige tall: – Hobbyinvestorene misforstår
Ultimovacs stiger kraftig etter en oppdatering, men ifølge analytiker Geir Hiller Holom er den negativ. Han mener fortsatt konkurs er et sannsynlig utfall.»
Redigert i dag kl 12:15 Du må logge inn for å svare
HarryP
I dag kl 12:57 230

For de mest kortsiktige er det om å gjøre og få kjøpt billige aksjer. Det sier seg selv. Det er likevel de samme som kjører aksjen ved pump & dump. Da snus retorikken for å få solgt best mulig...
Det er litt kjedelig når en aksje selges ned på tross av gode utsikter, men vi har sett det samme flere ganger, og det er ingen fundamentale årsaker til det. Kanskje er det noen som bekymrer seg for at Verrica ikke skal klare og hente penger.

Jeg er ikke i tvil om at det finnes penger innenfor Pharma og ikke minst investorer med kapital og med interesse for kreftforskning og -behandling.

Lytix har fortsatt børsverdi under verdien ved notering i 21, selv etter at Verrica har levert read-out. Dersom det skulle trenges en ny emi på la oss si 100 mill, så tenker jeg at det vil lett hentes hos eksisterende langsiktige aksjonærer, evt inkl noen nye. Slik det er nå, er det ikke mulig for større aktører å komme seg inn uten at kursen stiger betydelig.

Investorer sier ikke nei takk til et godt case. Pr nå selges aksjen ned med småposter, kanskje for å lokke noen ut eller utløse stoploss. Stoploss kan ikke brukes på aksjer med tilnærmet 0 i omsetning. Det er ingen panikk, kun mekking m kursen. Alle på Topp20 sitter i ro. Kanskje får vi etablert en ny bunn. Den forrige var under 6.
Ha en fin dag 😊
Foksen
I dag kl 13:40 173

Jeg vil vel tro at Lytix har sikret Milestonepenger fra Verrica 100% med Bankgaranti eller lignende - Noe annet ville jo være utrolig rart! På samme vis har de nok sikret seg "Retten til Fase 3" hvis Verrica ikke evner økonomisk å gjennomføre den! Så jeg er absolutt ikke redd for Lytix og fremgangen til LTX-315! Det som nok blir resultatet er at det vil ta litt lenger tid hvis ovennevnte skulle skje - Men med de resultatene som kom på Q2 vil jeg tro at det er en "liten" kø utenfor Rekdal`s kontor av interesserte som vil ta over for Verrica! Den Fase 2 som skal startes på Radiumhospitalet nå på Førstelinjepasienter er jo "nesten" å betrakte som en "avansert Fase 3" siden LTX-315 vil ha samme rolle der som når LTX-315 blir godkjent som Standard medisin for Melanom - Så ting ser ganske mye bedre ut enn kursen reflekterer og med de volum som styrer kursen i dag er det bare å regne som temperaturforandring - Kan like godt spå ved å se på Værmeldingen på TV... ellers er det Føflekkkreft som deler førsteplassen med tanke på økning i antall i Norge nå - Så markedet er i alle fall heelt klart! Men dette kan ta litt ekstra tid hvis Verrica ikke tar neste fase...
davrab
I dag kl 14:28 114

Verrica presenterer i dag på internasjonal investorseminar kl 19:30 norsktid!
Gullhaugen
I dag kl 15:06 80

TTT ting tar tid. Det er ingen stress med å kjøpe aksjer om en skal være long. Det kommersielle starter i 2028 om alt går etter planen.😁