Photocure Ceviras blockbusterpotensiale er opplagt!

Merlin
PHO 18.03.2024 kl 19:07 38263

Det viser seg at den vanskeligste HPV-virusspredningen, Cin3 gir Cevira et overveldende overtak på placebobehandling. Der Cevira klarer 34% strong respons rate har placebo bare 13%. For Cin2 er også forholdstallene ypperlige, og med høyere total respons på 47% ift 19%.

Det betyr at Cevira er mer effektiv jo kortere HPV-virusspredningen er kommet. Det betyr også at lang kommet spredning straks blir vanskeligere å behandle. Likevel har Cevira nesten 3 ganger så bra effekt som placebo! Det er meget avgjørende og et helt strålende resultat.

Dette betyr at Cevira bør settes inn så raskt som mulig etter oppdagelse av livmorhalsHPV. Det bør i aller høyeste grad bli standardbehandling (SOC - standard of Care). Når dette blir kjent vil nok de som har sannsynlighet for å ha blitt smittet, nok sjekke seg raskest mulig for HPV, og der og da få Cevirabehandling.

Det igjen betyr at omtrent alle med påvist positiv HPV-smitte får Cevira og det omgående! Tenk hva det vil bety for HPV-utbredelse på sikt. Cevira blir et effektivt våpen mot en stor kreftform med hundertusenvis av årlig smittede.

Handelsbankens analyse ga en verdi før bruksrisiko, en risiko som vel etter hvert kan settes til 0, på over 80 kr. I tillegg verdien av Phos kjernevirksomhet. Dette betyr at kursen vel uten videre i første omgang bør dobles. Kurs på sikt vil kunne ligge på rundt 500 kr. aksjen.
peaf
29.04.2024 kl 07:17 5387

En typiskt ut av luften kommentar om man mener noen er bra på noe, må man vel kunne begrunne det med noe konkret etter 5 1/2 år. Vi såg jo når Anders Tuv og den her Anne Worsøe blev skiftet ut sist GF og Hallerberg og Brondberg kom inn så forsvann støtten til styreleder Egberth og han fikk ta sin hatt og gå Og nå endeligen gjør de noe med den største proppen Schneider, når de ansetter noen som skal lede selskapet og gir han mere opsjoner en sjefen selv. Da hadde alle andre CEO,er kastet inn handuken, og gått på dagen. Men ikke Schneider han har vel noen klausul i kontrakten om en gigantisk slutlønn om han får sparken.

Det er jo det som er styrets og styreleders jobb at finne rette mannen til at lede selskapet, og vi får håpe Hallerberg funnit han i Ryan Kitchen. Så kansje han er den vi ventet på, noe kommer garantert at skje han er knappest der for at bare for at lyfte lønn. Briarwood har mye at tjene på om de får opp effektiviteten og lønnsomheten, og det gjeller Lannebo fra Sverige og som har samme filosofi som Briarwood.

Så får vi håpe Asieris kommer med melding om at Cevirasøknaden er levert en av dagerne nå, helst med betinged godkjenning eller prioritert godkjenning. Og så kommer det vel litt mer om strategien i presentasjonen om et par uker.
Redigert 29.04.2024 kl 07:17 Du må logge inn for å svare
Tricky77
29.04.2024 kl 12:28 5350

Ja du Peaf. Du snakker om typiske ta ut av luften kommentarer, hehe. La os se litt på dine spådommer og så legger vi det i kontekst, ingenting så og si har stemt av det du lirer av deg over flere år. DS er kvar, Cevira tar den tid som DS har sagt hele tiden 2024-2025, Når det kommer til slutpakken som du trur DS ska få så finnes penger til det men det er uaktuellt. Du har ingen aning hur man driver en bedrift på over 100 ansatte. Som jag skrev tidligare la folk gjøre det dem er god på. Men hvis han får gå ska jag vare man nok og inrømme at jag tog feil, det har du gjort bare en gang over 5-6år, og det var når du hade malet deg in i ett hørn, no way out med andre ord.
peaf
29.04.2024 kl 12:52 5402

Vi skal ikke ta den diskusjonen nå ingen er tjent med at lese om det. Men når det gjeller Schneider så var det massivt skryt av han i begynnelsen, nå er det ikke mange som høyer røsten og forteller hva god han er. jeg har fortsatt til gode at se noen kunne vise resultater som bekrefter at han har prestert noe som helst. Men pandemier og ventet på scope og klassefiseringer og andre bortforklaringer har det ikke vart mangel på. Men visst får han fortsette med det han er god på, og du kan sikkert fortelle oss hva det er.
peaf
30.04.2024 kl 09:49 5215

Ja om Somsa fortsatt er bekymred for Asieris økonomi så kansje dette forteller han noe.

Den 29. april ga Yahong Pharmaceutical (aksjekode: 688176.SH) ut sin rapport for første kvartal 2024. Selskapet oppnådde en omsetning på 243,195 millioner yuan i første kvartal, en økning på 126,08 % i forhold til forrige kvartal. Dette skyldtes hovedsakelig selskapets salg av kommersielle produkter, pezopanibtabletter (varenavn: Dipite) og neratinibmaleattabletter (varenavn: OUBI) i rapporteringsperioden. Depat og Oubi kom i salg i henholdsvis oktober og desember 2023, og produktsalget økte i første kvartal i år.
peaf
01.05.2024 kl 05:51 5039

Ja så har innkallning til GF kommet, og at det skjer saker og ting der er kiart. Hallerberg står til valg som styreleder og Neal Shore som styremedlem og ny er Ghizlane Tagmouti som styremedlem. Hon virker som hon har økonomisk bakgrunn, og nå er styret bare 3 stk heden etter. Det er en god begynnelse at redusere styret først og sen ledelsen, som bør vare målet da de nye liksom Hallerberg er personer med økonomisk bakgrunn.

Malene Brondberg er ute av styret, men kan hon vare påtenkt som ny CEO og er ute av den grunnen. Naturligtvis bare en spekulasjon, men umuligt er det ikke da Ryan Kitchen har andre oppgaver og som han fortsatt må ta seg av. Det er i alle fall sikkert at det kommer at skje mye, da så godt som hele styret er skiftet ut og det gir ingen mening om de ikke endrer strategi. Jeg mener og tror at det kommer at seies opp all onødvending personal og effektivisere all levering av Hex/cys til kunderne.

Sen har det jo kommt en liste over ledningens inntekter for 2023.
https://cms.photocure.com/uploads/Photocure_ASA_Remuneration_report_2023_final_0d3357be78.pdf
Her er det mange overbetalte om man ser på hva de presterer, nesten 14 mil til Schneider som ingen kan presisere hva han egjentligen er god på. Og drygt 8 mil til COY og Strauss uten at det gjort noe positivt med lønnsomheten etter de blitt ansatt. Og Anders Neijber hva er hans funksjon, han har forfatte noen meldinger men så mykke mer kan jeg ikke se han har gjort, og det har han nesten 4 mil for. Det er mye at spare her det er tydligt.

Klart de skal ha betalt om de presterer, men ikke bonuser eller opsjoner fra inntekter som stammer fra Kina. Men jeg tror mange blir skiftet ut nå i år og da ryker vel opsjonerne og, alt tyder på at det kommer skje store forendringer nå fremover. Det begynner utvivelaktigt se meget lyst ut, og jeg all fokus kommer at gå ut på at skape mest mulig lønnsomhet. Og der er det mye potensiale at hemte ut.
bravi
01.05.2024 kl 11:42 4941

Det er helt vanvittige lønninger og utbetalinger ledelsen har bevilget seg samtidig som de ikke klarer å levere. Slik er det ofte i administrasjons styrte selskaper, kua melkes maksimalt. Det er mulig når det ikke er en majoritets eier som har kontrollen, aksjonærene blir bare sittende som tilfeldige sauer.
Er det egentlig nødvendig med så mange vice presidenter o.l når de ikke får til noe?
Redigert 01.05.2024 kl 11:43 Du må logge inn for å svare
Tota
01.05.2024 kl 15:38 4932

Økonomisjef Dahl har en årspakke i overkant av 5.5 mill - ganske utrolig. I samme liga som finansdirektør i Telenor.
peaf
02.05.2024 kl 07:08 4913

Ja det er mye at spare på at bytte ut ledelsen, og dette er første året uten Radforsk og deres støttespillere i GF. Det er jo alltid i styret man skal begynne om man ønsker forandring, men det er jo litt spesielt med bare 3 stk i styret det er ikke der kostnader ligger. Og ansettelsen av Ryan Kitchen må bety at nå er det i ledelsen og ansatte det skal renskes opp i og fjerne alt som ikke er lønnsomt. Og meldingen om Ryan Kitchens ansettelse vart ikke godt mottat av eksisterende ledelse, som betyr at dette var et grep først og fremst for at gynne aksjonærerne. Totale lønnskostnader var 276 mil i 2023.

De solgte ca 67.000 doser hex/cys totalt i 2023 for 446 mil, og kostnader var på 409 mil pluss ca 30 mil til Ipsen, men de 409 mil burde enkelt kunne halveres om de bare bruker resurser på at selge hex/cys til de som har BLC scope. Så for scopeprodusenterne stå for videre vekst. Og med et overskudd på drygt 200 mil og gode utsikter for videre vekst i Hex/cys delen I Kina og resten av Asia kommer kursen enkelt at dobbles.

Og Cevira blir et eget kapitel der det helt store kommer at skje.
SomSa
02.05.2024 kl 09:57 4794


Bestemmer ikke styret lederlønninger? Hva kan man forvente av Malene Brondberg og slike folk i styret når de skal passe på sine egne interesse? Vi husker hva hun drev i NanoVector og hennes lønnsnivå. Slike folk har leder posisjoner i et selskap og styreverv i et annet. De er nødt til å bevilge til hverandre gavemilde lønninger. Passer ikke bukken på havresekken? i 2023 kostet 8 i ledelsen over 45 mil eller rundt 1,7 kroner per aksje.

Gratulerer eventyrfortelleren Dan med vellykket lansering av nytt lønnsnivå, fyren kostet over 13 mil i 2023. Hvor mye per aksje har han kostet for aksjonærene siden han ble ansatt?


Redigert 02.05.2024 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
peaf
02.05.2024 kl 12:30 4726

Du misser som vanligt påenget nu er ikke Brondberg i styret etter GF, og det er helt nytt i år så vi kan vente store forendringer med ny strategisjef. Som antagligen blir den sjefen som har makten, og kansje er ny CEO etter GF. Neal Shore har visserligen suttit sen 2022, men er og den ende og store medisinske eksperten på blader cancer i styret. Og en stor resurs på den medisinske delen.
peaf
06.05.2024 kl 11:12 4458

Bare for at ta litt tall, det er 102 ansatte totalt i PHO som tjente 276 mil tilsammen som da blir et snitt på 2,7 mil per ansatt. I USA er de 45 ansatte og de solgte ca 14.500 doser i 2023, vilket blir 323 stk per man eller 1,3 per dag om man regner med 240 virkedager på et år. Det var 352 scope totalt og disse vart brukt ca 42 ganger i snitt på et år, det betyr at en selgere som solgt 323 doser betjener 8 scope årligen med deres forbruk. Vi skal heller ikke glemme at de og solgte 1,1 scope var i 2023.

Finns det noe at hemte der gjenom effektivisering, ja det er vel der Ryan Kitchen kommer inn og skal gjøre et stykke arbeid. Vi burde vel få en del innformasjon neste uke på presentasjonen med Q1 resulltaten, og jeg venter spent på hva som komma skal fremover. Det begynner skje store saker nå, er det over og ut for Schneider nå og hans monsterselgere. Jeg håper det.
Computum
07.05.2024 kl 10:44 4234

Aner vi en litt mer ydmyk spåmann?
Schneider sitter fremdeles selvom du har spådd hans avgang i 3 år nå.
Men nå er jeg enig med deg. Schneider bør få avløsning. Han har ikke overbevist, selvom det er gjort viktige ting i hans tid.
sokaratest
07.05.2024 kl 15:13 4127

Photocure
Remains in 'show-me' mode
Q1e: nine new US scope placements and 5% organic product sales growth Several imminent catalysts support short-term Buy recommendation Reiterating NOK 125 target price and Outperform recommendation
Increasing utilisation and cost control in focus in Q1 report
For Q1, we estimate nine new rigid scope placements, which combined with the erosion of two flexible scopes, would result in the US installed base remaining flat y-o-y. We forecast product sales of NOK 115m, implying 5% organic growth. We do not forecast any milestone revenue in the quarter. We estimate a solid 94% gross margin, and modest 3% organic opex growth y-o-y to support positive EBITDA of NOK 3m, and a margin of 3%. While our new US scope placement and growth estimates are on the softer side, we expect Photocure's initiatives to drive scope upgrades and utilisation with solid cost control to compensate.
Expecting unchanged 2024e guidance and catalysts in Q2e
We expect unchanged 2024 guidance of 6-9% organic product revenue growth, positive adj. EBITDA and 40-70 US scope installations (new and upgrades). We are currently aligned with the guidance, but believe it could be conservative if the large US scope order lands in Q2 and EU scope launches from Olympus and Stryker happen in 2024. Furthermore, we look forward to Photocure introducing its proprietary flexible scope during Q2 2024. US FDA reclassification remains the key catalyst, and recent public support from Olympus could boost the probability of a positive decision in H2 2024. We also note that Photocure's Chinese partner, Asieris, continues to make solid progress with both Cevira and Hexvix.
Major upside potential as investors await scalable growth
We leave our estimates largely unchanged as our lower US scope placement expectations are offset by an FX tailwind. We keep our three-year target price of NOK 125 unchanged. Bolstered by a solid NOK ~250m cash position, we continue to expect an inflection point in growth and profitability in the coming years. The share is trading at an EV of 2.6-2.1x 2024e- 25e sales and ~13x 2025e EBITDA, representing discounts of ~30-60% to peers. We reiterate our long-term Outperform recommendation.
Estimate changes
Long term 3 years Outperform
Short term 3 months Buy
Three-year target return
Target price incl. div (NOK) Expected total return (%)
Key data
Share price 2 May (NOK)
Market cap (NOKm)
Bloomberg
Reuters PHO.OL Web address Link
Key figures
NOKm 2021
Sales growth (%) 40.6 margin (%) 5.1 EBT -31
P/E adj (x)
ROE adj (%)
EV/EBITDA (x)
FCF adj yield (%)
Net debt/equity (%)
Source: Handelsbanken
For full disclaimer and definitions, please refer to the end of this report.
Estimate changes
%
EBIT adj
Source: Handelsbanken
Share price – 12m
Page 1 of 22
2022
peaf
07.05.2024 kl 15:38 4129

Vet ikke om jeg er så ydmyk, men folk blir lei av samme budskap i varje innlegg. Men jeg spådde at vi skulle bli kvitt Radforsk og sen styret, og det skjedde til sist men det går tregt det må erkjennes. Men bedre sent en aldri, nå står Schneider for fall og det er utroligt at det skal ta 5 år og enorme tap innen noen gjør noe.
peaf
07.05.2024 kl 16:27 4136

Skall kommentere analysen og, vi vet jo at det er ingen analyse som har klart treffe merkbart denne er okey men mangler det vesentligaste og bommer dermed. Når det gjeller hex/cys så er jo det store studierne til VA og Asieris som gir odiskutabel fakta om overlegsegheten til BLC. VA studien som beviser at WLC med BCG kan ikke konkurrere med BLC og BCG vilket kommer at sette en enorm press på urologerne i USA. Og den forbedrede kvaliteten på BLC scope som blev bevist i Asieris studien gjør ikke pressen mindre, det er studier som gjeller og myndigheter kan ikke se bort fra dem.

Sen når det gjeller kostnader så tar han det opp, og mener at der kommer det at gjøres en innsats. Men han nevner ikke Ryan Kitchen som har fått oppgaven at gjøre PHO mest muligt lønnsomt, om han ikke kjenner til han eller mener opplysningerne om han er mangelfulle vites ikke men han bør vare den viktigaste ansettelsen som er gjort på evigheter. Antallet opsjoner viser at her satser styret høyt, det er de som tildeler de ikke Schneider. Så jeg trur veksten blir større og kommer tidligare en hva Handelsbanken trur.

Men når det gjeller Cevira har han inget at tilføre om når eller potensiale, eller var godkjennelserne kommer. Med andre ord han vet ikke og det samme gjeller Hex/vix som han og garderer seg med at seie de er i god progress. At Cevira er en mulig Blockbuster kandidat eller at hexvix kan fort nå milliardomsettning i Kina vid godkjennelse nevner han ikke med et ord. Altså mangler det vesentligaste i analysen.
sokaratest
07.05.2024 kl 16:56 4131

Meget godt observert Peaf. Mye positiv usikkerhet knyttet til Kina både Hexvix og cevira , nedklassifisering, driftskostnader og markedspenetrering
SørenE
07.05.2024 kl 19:44 4036

Hej Norge

Sitat perf: Mandag 11:12: Finns det noe at hemte der gjenom effektivisering, ja det er vel der Ryan Kitchen kommer inn og skal gjøre et stykke arbeid. Vi burde vel få en del innformasjon neste uke på presentasjonen med Q1 resulltaten, og jeg venter spent på hva som komma skal fremover. Det begynner skje store saker nå, er det over og ut for Schneider nå og hans monsterselgere. Jeg håper det.

Peaf: jeg er sikker på at du er på bætur med Dan`s afgang og drømmen om Kitchen, lægger indlæg ind fra andet forum uden forlov som er et svar fra ledelsen.
Det viser sig at Ryan K. rapporterer direkte til Dan og dermed refererer til Dan

Tror dine drømme har lange udsigter.

Limet ind FYI :Videreformidler denne vedr ansettelsen av Ryan Kitchen:

«With regard to bringing Ryan into the organization, we have several projects that are ongoing and intended to expand our business to improve patient care and create value for our shareholders.

These include, but are not limited to, the pursuit of reclassification of Blue Light Cystoscopy capital equipment in the U.S. to significant expand the adoption of Cysview in that market, as well as the reintroduction of Flexible Blue Light equipment in which Photocure would control both the razor and razor blade of our business model in a large segment of patient care.

In addition, we made the decision to capitalize our unique and growing U.S. Registry database, for which there is significant industry interest and opportunities to leverage and monetize this useful set of proprietary information. There are a number of new bladder cancer therapies recently approved and in late-stage development, and positioning BLC in the treatment paradigm (ie precision medicine) with these new therapies has become critical for improving the diagnosis, staging and treatment of bladder cancer.

There is much to do at Photocure, and we are pleased that Ryan has joined the Company to help us maximize the potential of these and other important strategic projects. Also, Ryan reports to Dan FYI.»

Dansken
peaf
08.05.2024 kl 05:45 3907

Når man poster sånne innlegg bør man og komme med kilde for at det skal ha noen truverdighet. Det er jo ingen pressemelding fra PHO som bekrefter påstanden, og det meste som er skrevet er jo direkte vås. Og nå må det snart bli slut på maset om flexiscopen, de er godkjende og har vart det i 5 år men fungerer ikke med sterliseringskravet i turbt. Og at de skal ha en unik database i USA som er verdifull før andre selskap, virker gripet fra luften. Kan de ikke bruke databasen til at få litt fart på sitt eget salg, så lær det ikke bli bedre for andre.

Og klarer ikke Schneider at finne noen lønnsom strategi alene så er han feil man at lede selskapet. Han har reden to overbetalte salgssjefer med Coy i USA og Strauss i Europa med dtygt 8 mil var. Og 150.000 opsjoner til Ryan betyr at det er styret som bestemt lønnsgraden til han, som overgår Schneiders tildelning av opsjoner og det seier en hel del.
Tricky77
09.05.2024 kl 14:17 3645

Bekreftelsen kommer sikkert under Q1 Presentasjonen Peaf, der er noen som faktiskt har sendt mail til ledelsen og spurt istede for at gjette. Vi får se, men det skulle bekrefte det logiske at dem får to roller.
peaf
10.05.2024 kl 06:51 3486

Det er vel ganske naivt at tro du får et ærligt svar fra ledelsen, om det kommer inn en ny sjef vars oppgave er at omorganisere og effektivisere driften i selskapet. Det er jo det samme som at erkjenne at de gjort en dårlig jobb, og listen er lång på selskap der ledelsen og CEO påstår saker som ikke stemmer i realiteten. Og årsaken som er listet opp i mailen for at begrunne Ryans arbeidsoppgaver er bare vås, de klarer ikke ens en gang at komme med en truverdig forklaring.

Mengden opsjoner 150.000 som er mest av alle tilsier at han har den viktigaste jobben av alle i styrets sine øyner. Det tok ca 2 mnd fra Hallerberg blev valgt inn i styret tils han vart styreleder, det låg liksom i korten at Egberth skulle bort. Og det ligger i korten at det rekker ikke med at bare skifte styre, det er den daglige driften som er problemet. Det er lenge siden jeg slute tru på alt som kommer fra ledelsen, og det har vist seg riktigt mange ganger.
Computum
10.05.2024 kl 10:41 3358

" Det er lenge siden jeg slute tru på alt som kommer fra ledelsen, og det har vist seg riktigt mange ganger."

Såvidt jeg har erfart har du aldri trodd på andre enn deg selv. Både styreformann og CEO har du idioterklært. Hvorfor nettopp PHO er blitt din kjepphest har du aldri forklart. Med idioter i ledelsen og ulønnsom drift kan vel også de som satser penger her betegnes som idioter? Derfor har intrykket av en kverulant som bare søker oppmerksomhet festet seg hos mange.
sokaratest
10.05.2024 kl 11:42 3303

Det må jo være fint å komme med synspunkter på et forum - det er jo nettopp bredden i synspunkter som gjør dette til et interessant forum - det er vel ikke så mange som har kommet med så interessante og faktabaserte synspunkter som Peaf - jeg heier på deg !
peaf
10.05.2024 kl 11:48 3324

Klart jeg har tru på det jeg skriver, det er derfor jeg skriver. Og at jeg skal vare kverulant bare for at mine meninger ikke passer deg og noen annen, er det et uttrykk for at era meninger er bedre en mine. Ta Egberth til eksempel som var styreleder for NANO og PHO, finnes det noen anledning at kritisera han for jobben han gjort. Det beror vel på øyet som ser og om lommeboken blit fyllt opp, men anners til opplysning er det vanligt at kritisere de som gjør en dårlig jobb og taper penger.
peaf
10.05.2024 kl 16:02 3286

Vi må ta denne igjen, VA har ikke gjort en dårlig jobb og den kommer at bety mye for fremtiden.
https://www.urologytimes.com/view/blue-light-cystoscopy-decreases-risk-of-recurrence-progression-in-nmibc
Tricky77
10.05.2024 kl 16:41 3289

Det lukter SOC ( standard of care) lange veier, trur innen 2 år så er vi der.
sokaratest
12.05.2024 kl 10:52 3018

Photocure Partner Asieris announces New Drug Application acceptance for regulatory review of Cevira in China
Press Release – Oslo, Norway, May 12, 2024: Photocure ASA (OSE: PHO), the Bladder Cancer Company, announces that its partner Asieris Pharmaceuticals (SSE: 688176) communicated today that the National Medical Products Administration (NMPA) has accepted its new drug application (NDA) for the regulatory review of Cevira® (APL-1702, Hexaminolevulinate Hydrochloride Ointment Photodynamic Therapy System) for potential marketing authorization in China. Cevira (APL-1702) is a photodynamic drug-device combination product in development for the non-surgical treatment of high-grade squamous intraepithelial lesions (HSIL), licensed to Asieris by Photocure.

“We are pleased that Cevira continues to advance toward market approval in China, as it can serve an important non-invasive option to treat pre-cervical cancer without the complications of surgical intervention,” said Dan Schneider,” President and CEO of Photocure. “Asieris continues to be a valued partner to Photocure, with solid execution on both programs that it has licensed from us. We look forward to further announcements on the regulatory progress of Cevira as well as Asieris’ pending NDA for Hexvix in China.”

The Asieris media release states: “APL-1702 is a first-in-class, non-surgical treatment for cervical HSIL with its efficacy proven in an international phase III trial. It heralds a potential paradigm shift in the treatment of precancerous cervical lesions, with the clinical focus moving from excision to long-term disease management. Emphasis lies in optimizing the delicate balance between treatment risks and benefits, striving to minimize or delay invasive procedures while effectively reversing the progression of the disease.”
sokaratest
12.05.2024 kl 10:55 3044

Fantastiske nyheter - dette må jo bety mye for både PHO og Asieris. Mange millioner pasienter får tilgang til en helt ny medisin som vil kunne revusjonalisere behandlingen av en utbredt. Kvinnesykdom 🙌🙌🙌🙌
skadi
12.05.2024 kl 15:21 2903

Hvor nærme er Asieris etter denne meldingen salget av Cevira i Kina?
sokaratest
12.05.2024 kl 15:55 2892

Sannsynlig - fast track behandling dvs Max 77 dager - cevira i hyllene 1 august
Redigert 12.05.2024 kl 15:56 Du må logge inn for å svare
sokaratest
12.05.2024 kl 15:58 2913

I tillegg store milestoneutbetalinger til Pho
Fevang
12.05.2024 kl 21:27 2635

Men medfører dette noen penger inn direkte eller vil det bare si at man er nærmere milestoneutbetalinger ??

Men positivt uansett!!
Redigert 12.05.2024 kl 21:28 Du må logge inn for å svare
Normalone
12.05.2024 kl 22:20 2562

Som DnB uttrykte i sin analyse, gir denne godkjennelsen (av søknaden) en engangsutbetaling på 2 mUSD. Det er først ved markedsgodkjennelse at et mye større beløp utbetales, mener å huske at det var ca 13 mUSD kun for godkjennelse I Kina (godkjennelse i Europa og USA gir et enda større engangsbeløp).

Denne meldingen viser igjen at risikoen blir mindre og mindre, og at det virkelig jobbes godt fra Aseris sin side for å få Cevira ut i markedet. Tiden nærmer seg - og Cevira isolert seg har etter mitt syn, basert på hvor nærme vi er markedsgodkjenning, en mye høyere verdi enn dagens kurs tilsier. Vi får se om biotek markedet igjen våkner til live igjen, nå som en erkjenner at ventetiden snart er over.
SomSa
12.05.2024 kl 22:49 2526


Hva er fantastisk med denne nyheten? Myndighetene i Kina har godtatt å vurdere søknaden nå og et svar fra det kan ta lang tid.......... husk at mange ble friske pga placeboeffekt............
Merlin
12.05.2024 kl 23:44 2522

Det ligger MYE risikoreduksjon i denne NDA-en!
På grunn av lite bivirkninger er det vel omtrent 0 sjanse nå for at ikke Cevira blir godkjent. 20 mill kr i milepælsbetaling er ubetydelig i forhold. Hvor mye går kursen på Pho i morgen? Bør opp 10-20 kr. Alt under er en kjøpsanleding!
Merlin
13.05.2024 kl 00:47 2517

LOA Likelihood of Approval er nå øket mye. Jeg mener LOA nå er tilnærmet 100% og kan bruke 100% LOA i kalkylene fremover.
10-20% royalties av noe som Hestdal mente er en blockbuster. Med altså over 1mrd $ i peak årsomsetning.
Royalties altså årlig på 100-200 mill $ årlig for Pho, dvs 1 - 2 mrd kr årlig om man bruker 10 i vekslingskurs $/NOK
Neddiskontert si 15 mrd NOK utgjør det alene 550 kr. pr aksje på toppen av øvrige verdier .

FOMO er nå et veldig aktuelt ord. Kjøp med begge hender!
Redigert 13.05.2024 kl 00:52 Du må logge inn for å svare
peaf
13.05.2024 kl 05:13 2481

Ja meldingen var som forventet og som Asieris har sagt, men det står inget om vilken type godkjenning de forventer myndigheterne bruker. Men Cevira oppfyller alle krav for en prioritert godkjenning og even en betinget godkjenning, og skal de oppfylle sitt løfte om at gjøre alt for at bekjempe livmoderhalskreft så kan de ikke dra ut på godkjenningsprosessen. Asieris melde jo og at de arbeider pararellt med godkjenning i Europa, så den kan komme nok så snart etter Kina godkjenningen.

Men igjen dette er stort jo fler de kan friskmelde med en enkel Cevira behandling, desto mer resurser kan de bruke på de som virkeligen behøver det. Og det kommer garantert bli et førstevalg da det ikke krever noe annet inngrep, som medfører en større risk for bivirkninger. Behandlingen er og forholdendevis rimmelig og spar tid og penger.

Det er jo ganske utroligt at studieresultaten med signifikant effekt gikk nesten helt obemerkt forbi, potensialet er jo enormt da Cevira kommer at selge seg selv. Det blir som med andre viktige medisiner de rikaste landen står først i køn, men vi får håpe Asieris kan produsere nok. De regne jo med 820.000 enheter som med antatt pris skulle gi en omsettning på ca 1 milliard usd, og ca 125 mil usd til PHO. Personligen trur jeg det er en konservativ vurdering av markedet, men det viser seg snart.

Men nå er det opp til myndigheter vilken prioritering de vil gi medisinen før godkjend blir den, før den kommer at bli en viktig del i kampen mot HSIL.
Men når markedet vakner og førstår potensialet til Cevira er vel et annet spørsmål
Merlin
13.05.2024 kl 09:43 2304

Kursen er opp, men ser ikke ut til at folk forstår verdien av NDA-godkjennelse. Dette kan være dagen å akkumulere og sitte et år eller lenger. Kjøp nå og putt aksjene i skuffen. Pakk ut om et år.