Photocure Ceviras blockbusterpotensiale er opplagt!

Merlin
PHO 18.03.2024 kl 19:07 40089

Det viser seg at den vanskeligste HPV-virusspredningen, Cin3 gir Cevira et overveldende overtak på placebobehandling. Der Cevira klarer 34% strong respons rate har placebo bare 13%. For Cin2 er også forholdstallene ypperlige, og med høyere total respons på 47% ift 19%.

Det betyr at Cevira er mer effektiv jo kortere HPV-virusspredningen er kommet. Det betyr også at lang kommet spredning straks blir vanskeligere å behandle. Likevel har Cevira nesten 3 ganger så bra effekt som placebo! Det er meget avgjørende og et helt strålende resultat.

Dette betyr at Cevira bør settes inn så raskt som mulig etter oppdagelse av livmorhalsHPV. Det bør i aller høyeste grad bli standardbehandling (SOC - standard of Care). Når dette blir kjent vil nok de som har sannsynlighet for å ha blitt smittet, nok sjekke seg raskest mulig for HPV, og der og da få Cevirabehandling.

Det igjen betyr at omtrent alle med påvist positiv HPV-smitte får Cevira og det omgående! Tenk hva det vil bety for HPV-utbredelse på sikt. Cevira blir et effektivt våpen mot en stor kreftform med hundertusenvis av årlig smittede.

Handelsbankens analyse ga en verdi før bruksrisiko, en risiko som vel etter hvert kan settes til 0, på over 80 kr. I tillegg verdien av Phos kjernevirksomhet. Dette betyr at kursen vel uten videre i første omgang bør dobles. Kurs på sikt vil kunne ligge på rundt 500 kr. aksjen.
SørenE
30.05.2024 kl 10:54 6497

Hej Norge

Merlin skrev: "HPV bør fremtiden være gitt for Cevira og "show me the money" kan skje fortere enn mange forstår"

Da er jeg enig i hele dit indlæg --- der kan nemt blive penge i PHOs kurs i juni uden vi ser en Krone :-)

De Kinesiske modtog og bekræftede ansøgning fra Asieris den 12. maj --- derfor er det en god ide at holde øje PHO rundt 12. juni.
Der forventes at Kinesiske myndigheder offentlig gør hvilken status Cevira ansøgningen får.

Bliver det
Priority Rewiev: er det her og nu det sker
Fast Track: yderligere 90 dage
Almindelig godkendelse: max 18 måneder

Håber det bliver den første og senere endelig godkendelse !!!!!!! --- da bliver der fyr på aktien

Dansken
Redigert 30.05.2024 kl 10:55 Du må logge inn for å svare
Merlin
30.05.2024 kl 11:52 6534

Ja det er vel normalt at myndighetenes svar kommer ila en mnd. Så rundt 12. juni blir en viktig periode å følge med på. Vi må derfor også regne med et forventningstrykk på kursen nå de neste par ukene, som nok kan gi kursstigning.

Kineserne har jo også bestemmelser om betinget markedsadgang, som jeg forutsetter kommer samtidig i tilfelle man oppnår Priority Review.

Regner med at Asieris sammen med Sinopharm jobber under høyt trykk for å oppnå godkjennelse for markedsføring snarest!

Redigert 30.05.2024 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
såpe i øynene
31.05.2024 kl 14:36 6284

Begynner å røre på seg nå. Kan fort komme en takeoff her når de gode nyhetene kommer. Da kan en fort passere gamle høyder. Med tanke på royalty som skal betales etter hvert dersom alt går som ventet burde denne fort være en mulig oppkjøps kandidat også. Den summen tør jeg ikke engang tenkte på.
sokaratest
31.05.2024 kl 14:49 6279

Avklaring om tidsløp for godkjenning av Cevira i Kina vil kunne skje innen 2 uker og det er nok derfor kursen drives oppover
Haltopen
31.05.2024 kl 18:36 6175

« Avklaring om tidsløp for godkjenning av Cevira i Kina vil kunne skje innen 2 uker»

Og hvor har du dette fra?
Merlin
31.05.2024 kl 20:35 6117

China implemented the conditional approval process in October 2017. This pathway allows regulatory authorities to grant early market approval based on the risk–benefit assessment of drugs using surrogate endpoints, intermediate clinical endpoints, or early-stage clinical trial data.

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0149291823003508#:~:text=China%20implemented%20the%20conditional%20approval,early%2Dstage%20clinical%20trial%20data.
peaf
02.06.2024 kl 07:18 5780

Ja dette var en meget god beskrivelse på godkjenningsprosessen. Cevira må komme inn under betinged godkjenning eller prioritert godkjenning da det oppfyller alle de kriterier som kreves. Nå skriver vel ikke Asieris så mye om det, men garantert så prøver de få godkjenningen så fort som muligt. Og får de en betinget godkjenning så får de garantert det i Europa og USA og, sikkert i resten av verden med.

Men de har fortsatt ikke funnit plats for Ryan Kitchen i ledergruppen, fast han har 150.000 opsjoner og Schneider bare har 132.500. Ikke ett ord om han i presentasjonen eller oppsumering fra GF, det samme gjeller den nye dama i styret. De bør presentere nye hoder og beskrive hva de tilfører selskapet av kompetanse, er det en intern maktkamp der Schneider styr informasjonsbiten og avsiktligt utelemner innformasjonen.

Alle de nye med Hallerberg i spissen er jo økonomer, så jeg regner med at det er på kostnads siden de skal gjøre en innsats. Men det haster om de skal få gjort noe før Cevira blir godkjent, og de må dele med seg til den der uduglige gjengen som bare tapt mer og mer penger. Som sagt så trur jeg Hex/cys siden og blir betydligt lønnsommere med tiden, men ikke takk vare Schneider eller hans strategi. Men vi får håpe Ryan dykker opp eller vi får se noen forbedringer som vi kan knytte til jobben hans.
Almirante
03.06.2024 kl 23:33 5360

Limer inn et informativt innlegg fra et annet forum av h3nk1.

"Advent International is an American global private equity firm **focused on buyouts of companies** in Western and Central Europe, North America, Latin America and Asia. The firm focuses on international buyouts, growth and strategic restructuring."

Advent International har som kjent fått inn en representant inn i styret (Ghizlane Tagmouti). Advent har en interessant forhistorie med henholdvis majoritetsposisjoner og oppkjøp. Nevnte styremedlem er også i styret til Zentiva. Og hvem kjøpte Zentiva? Advent. Poenget er at det trolig ikke er tilfeldig at dette styremedlemet kom inn på dette tidspunktet i Photocure. Kan gjerne ses i sammenheng med ny sjef for "strategi" i USA med M&A bakgrunn (som fikk med seg en bøtte med opsjoner/insentiver for høyere kurser).

Videre, ordrett fra Advent sin strategi:

"The breadth and depth of our capabilities gives us flexibility to invest in 420 private equity investments includes deals ranging from all-equity and leveraged buyouts to growth equity investments, public-to-private transactions and recapitalizations. **Depending on the fund we’re deploying, we can invest anywhere from $50 million to $2 billion of equity in companies with enterprise values of $50 million to $5 billion and above.**

**We typically take a majority shareholding in a company**, as our experience shows that we can support the implementation of the value creation plan more effectively if we have control and are an active owner. However, we will also consider minority ownership where we are working with like-minded shareholders."
skadi
03.06.2024 kl 23:59 5376

Hvor stor eierandel sitter Advent International med per dags dato i Photocure? Og på hvilke premisser fikk de et styremedlem tro?
From 50 million dollar til 2 milliarder dollar i innvestisjonsramme sier de liksom, gikk meg i så tilfelle hus forbi at det finnes noen med så stor eierandel i Photocure.
Redigert 04.06.2024 kl 00:04 Du må logge inn for å svare
peaf
04.06.2024 kl 06:43 5327

Dette er jo bare spekulasjoner om det kommer inn et styremedlem som representerer en eiere i selskapet skal det meldes. Såvidt jeg kjenner til har ikke Advent noen aksjer i top 20, om de ikke dølger seg bak noen nomminee konto men det er bare et fra USA og det er Briarwood. Både Hallerberg og Neal Shore er jo uavhengig styremedlem og det trur jeg Ghizlane Tagmouti er og, det var jo to damer som blev valgt bort men de er jo pålagt at ha kvinnlig deltakelse i styret.

Det er jo Robert Blatt som finner dem muligens tilsammen med Hallerberg, men hon sitter jo i et styre i et selskap som selger generica og har erfarenhet fra salg. Jeg trur jo at Hallerberg og Kitchen er hentet inn for at effektivisere og skape lønnsomhet i selskapet ikke for at finne nye innvestorer. De kommer automatiskt med lønnsomheten og ingen nye eiere kan påvirke det som skjer i Kina, om de ikke kjøper Asieris og. Men klart hon kan tipse Advent om at PHO antagligen kommer at få store inntekter fra Cevira, men jeg tvivler på at noen av de store selger før Cevira godkjenning er avklart.

Både Briarwood og Lannebo AB vil jo gjøre selskapet mest muligt attraktivt innen de selger, og der er de ikke idag. Lannebo gjør jo det godt i Sverige og har samme strategi som Briarwood. Så får vi håpe det viser seg i den nye strategin til selskapet som de ønsker tilføre.
https://www.lannebo.se/

Men det er ganske utroligt at PHO med Schneider i spissen ikke innformerer noe om verken Ryan Kitchen eller den nye styremedlemmen, det tyder på at han ikke mener de tilfører noe viktigt til selskapet. Jeg håper og trur det beror på at han vet at han kommer bli utbytt innom kort tid.
Tricky77
04.06.2024 kl 08:50 5309

Smashing PM! Like it a lot 🙂
såpe i øynene
05.06.2024 kl 10:59 5111

Mye som tyder på at vi står foran en kraftig re prising. Synes de burde bli bedre på å informere markedet om hva som ligger i pipeline nå. Hvis de gode nyhetene slår inn vil denne ta en Prekestolen stigning nordover.
Fevang
05.06.2024 kl 11:35 5093

Fin mld i går. Avkastning hittil i år er 0,00%
peaf
05.06.2024 kl 13:43 5025

Ja vi ser jo i Q1 så var det like mye nye scope 6 stk som mobile også 6 stk, men totalen 12 var ikke mye at hurra for. Men hva PHO skal bidra med foruten cysview til ForTec er en gåte for meg, jeg antar de har cysview med seg når de leier ut. Og det er jo fantastisk om de tar seg av både utleie og levering av cysview, da kan PHO redusere salgskorpset vesentligt.

De forventes å starte i tredje kvartal 2024 med ytterligere 12 Saphira-tårn som ForTec forbereder seg på utplassering. Det blir tilsammen 18 scope og har de samme bruksnivå som de eksisterende på i snitt 500.000 på et fullt år er det hele 9 mil i året. Vi får håpe at det blir litt mer med tiden, og det bør fungere uten Schneider med.
Men om dette var den store bestillningen av scope som Schneider har skrytt om lenge, er jeg virkeligen ikke spesielt imponert. Vi får håpe Ryan K har litt mer at komme med en som så.
Merlin
05.06.2024 kl 18:58 4891

Aktiviteten var mye mer positiv enn du beskriver peaf:


North American Cysview revenue grew 13% compared to Q1 2023, as higher sales in the rigid BLC segment again
outweighed the anticipated ongoing decline in flexible BLC sales. During the first quarter, 17 new Saphira towers
were installed including 6 new account placements, 5 accounts that upgraded to Saphira, and 6 mobile BLC towers
delivered to ForTec Medical

At ForTec kjøper ytterligere 12 viser vel at de har positiv initiale resultater med de første 6. Så dette kan være starten på noe vesentlig.

17+12 = 29 gir 14,5 mill i økt omsetning i seg selv, pluss egetsalget i kvartalene fremover. I tillegg ser vi Capex reduseres løpende. Dette gir nok en turn-around på driftsresultatet fra minus til pluss fremover. Det er ikke mye som skal til for å oppnå det. Man må også kunne regne med at ForTecs ambulerende virksomhet vil ha større etterspørsel og utnyttelse pr. skop enn ellers.

For aksjekursen er det viktig at det vises overskudd og positiv cash-flow fremover på egen drift.
Redigert 05.06.2024 kl 19:30 Du må logge inn for å svare
peaf
06.06.2024 kl 05:05 4766

Ja at regne oppgraderte scope som nyanskaffelse får bli opp til Schneider og deg, det viser ikke igjen på antall solgte doser. Og 12 nye scope i Q1 er i seg selv et dårligt resultat, det virker som For Tec bare tar en del av det eksisterende salget ikke at det kommer i tillegg til det andre. Når Q resultaten kommer så forteller de sanningen og eg er ervinnerlig trett på at se kursen rase var gang de kommer. Schneider er desperat etter at pynte på resultaten, det er derfor han tar med resultaten til For Tek og oppgraderinger av gamle scope.

Men sanningen er at det han og de andre i PHO gjør av prestasjoner blir bare sæmre, og han må leve på det Karl Storz og ForTec leverer av oppgraderinger og mobile scope. De solgte for en mil mer i Q1 en i Q4 i USA, og det var vel bare en ren valuta gevinst som stod for det. Så det er bare at konstatere at Schneider er problemet ikke løsningen, og Ryan K og Hallerberg er nok klar over det.

Det kommer vel real world resultater med saphira scope og med tiden, jeg antar at VA sykehusen er blandt de som har fått sine scope oppgradert til saphira. Studien de leverte var basert på scope innen Saphira kom, så resultaten bør bli enda bedre nå.

Men det er Cevira som gjeller og avkastningen fra Hex/cys er bare en droppe i havet når royalty fra Cevira raser inn, og det unner eg ikke den uduglige ledelsen vi har at få ta del av. Ryan K kan betale seg selv mange ganger om, om han får fingern ut og rensker opp i den gjengen som ikke presterer innen Cevira blir godkjent.
Merlin
09.06.2024 kl 13:42 4356

peaf skrev: "at regne oppgraderte scope som nyanskaffelse får bli opp til Schneider og deg"

Poenget her må være at ikke HD-skop blir erstattet med HD-skop.

HD-skopene gir mye bedre resultater og representerer en reell oppgradering.

Omsetningen viser at de gamle skopene ikke brukes i samme grad som før. HD-skopene tar over. Derfor kan HD-skopene faktisk delvis anses som nyanskaffelser i forhold til pasientene, som får en mye bedre behandling. Urologenes resultater og effektivitet stiger samtidig.
Redigert 09.06.2024 kl 13:44 Du må logge inn for å svare
peaf
09.06.2024 kl 16:52 4391

Ja det ser bra ut i presentasjonen med oppgraderte scope og mobile scope så totalen øker tydligen jemt og trut, de 69 flexiscopen er jo ikke fraregnet fast de er tatt ur funksjon. Men nok om det er det noen som syns de gjør det bra så er det lov at gjøre det. Men Ghizlane Tagmouti har kommit til rette på hjemesiden, og hon er tydligen ekspert på oppkjøp av selskaper til Advent. Så hvem vet hva hon finner ut når hon sitter i styret, om det plutsligt kommer et bud.

Det er verre med Ryan Kitchen han er fortsatt sporløst forsvunnen, men jobber sikkert med strategin. Men er det salg av selskapet er det vel at synliggjøre verdierne, men det bør vel gjøres under alle omstendigheter. Kansje Schneider finner en plats i ledelsen åt han med tiden, eller kansje Hallerberg finner den rette posisjonen til han. Jeg håper han fortjener alle opsjonerne.
Tota
12.06.2024 kl 09:14 4037

Er det idag vi kan få en indikasjon på godkjenningsprosessen for Cevira??
Merlin
12.06.2024 kl 10:50 4054

Så vidt det er meddelt fra andre godkjennelser etter NDA søknadsgodkjennelse er korteste tid det kan ta for slik meddelelse ca. 1 mnd. Cevira bør ha alle muligheter til å få en rask godkjennelse. Anbefaler å følge med daglig fremover.

Dersom det kommer en slik meddelelse vil det ha svært stor kursdrivende effekt.

Norne skrev flg. for 1 mnd siden om milepæl i inneværende kvartal:

Asieris NDA-grønt lys.

"Videre fremgang fra partner
Asieris på Hexvix og Cevira bør gi ytterligere boost. For eksempel en
milepæl fra Cevira utvikling er nå trolig i 2Q etter kinesiske myndigheter
aksepterte NDA for Cevira i løpet av helgen. Derfor gjentar vi vårt kjøp
anbefaling ved uendret TP på 85 kr/share"

Sakset også fra TI:

Haltopen
12 mai

fokuset Kina har på dette - bør gi muligheter for at kinesiske myndigheter vil behandle søknaden raskt.

Det står dessverre ingenting om fast track eller priority review og da kan man, inntil annet er bekreftet, anta vanlig behandlingstid.

Edit:
Ser av eksempelet under at et selskap fikk (i 2019) innvilget priority review måneden etter akseptert søknad for review. Da er det hope in a hanging snore:

The first NDA for non-pancreatic NET was accepted by the NMPA in November 2019 and was granted priority review status in December 2019

https://www.hutch-med.com/chi-med-announces-second-nda-acceptance-in-china-for-surufatinib-in-pancreatic-net/ 2

Et annet fikk innvilget samtidig med akseptert søknad for review.

Annoucnes NMPA Accepts New Drug Application for GFH925 and Grants GFH925 with Priority Review Designation

http://www.genfleet.com/en/press_release-65 1
Redigert 12.06.2024 kl 10:53 Du må logge inn for å svare
Merlin
12.06.2024 kl 12:04 4008

Det er altså en mulighet for at Cevira kan få priority review når som helst. En viss grad av FOMO bør nå vel foreligge?
Merlin
12.06.2024 kl 13:09 3958

Hva er så sannsynligheten for Priority Review for Cevira?

Man har jo de kinesiske myndighetenes mål om høyere fødselstall og målsetting om utryddelse av HPV, og Ceviras veldig gode forsøksresultater i kombinasjon.

Så det er vel rel. høy sannsynlighet for en kjapp betinget markedsgodkjennelse.
Redigert 12.06.2024 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
sokaratest
13.06.2024 kl 17:03 3716

PHO siger nedover igjen. Frustrerende og se at verdiene skrumper inn. Når kan vi forvente et sikkelig skifte basert på substans og reelle business cases. Var det bare spekulasjon at kinesiske FDA ville komme med en redegjørelse om tidsløpet for godkjenning av cevira en måned etter mottakelse av søknad ?
Redigert 13.06.2024 kl 17:04 Du må logge inn for å svare
Merlin
13.06.2024 kl 17:49 3689

Jeg tror mange tenker som deg sokaratest.

Men les innlegget fra meg i går kl 10:50.

Det er altså flere eksempler på raske priority review innvilgelser.

Men skal man tjene penger i aksjemarkedet er det viktig å kunne bedømme situasjonen.

Tror du ikke på at Cevira får en rask godkjennelse, eller tar du sjansen på at de får det?

Ser ut til at en del har sittet og sett på datoen 12. juni som en avgjørende dato.

Men det er det ingen som har angitt som en avgjørende dag, kun som et mulig best case anslag.

For egen del kjøper jeg mer i Pho på lavere kurs nå, og håper på rask avgjørelse i Kina.

Potensialet er så stort at det er verd å være eksponert i ventetiden. Regner med at kursen i Pho er en helt annen enn nå ila en rel. kort periode fremover.

Avkastning pa blir dermed høy. Nedsiden bør være svært liten i tillegg.

Cevira er ferdig med fase 3, har glimrende resultater og er godkjent for NDA-review i Kina for under en mnd siden. Da er ikke målet langt unna. Risikoen er også lav i forhold til det meste andre innen biotech.

Akkumulering på lave kurser kan bli svært lønnsomt. Tipper kurs over 100 kr. ila max 2 mndr.
Redigert 13.06.2024 kl 17:51 Du må logge inn for å svare
sokaratest
13.06.2024 kl 17:59 3701

Takk for et saklig, nøkternt og optimistisk svar Merlin. Jeg har en forholdsvis stor porsjon PHO aksjer som jeg kjøpe for snart 10 år siden. Har ventet lenge på et gjennombrudd og vil ikke være helt fornøyd før kursen er nord for 300…✌️
MacanT
13.06.2024 kl 18:24 3709

Jammen ikke mye FOMO over kursutviklingen de siste 10 dagene, synker jevnt og trutt🤣
peaf
14.06.2024 kl 07:05 3555

Vi får regne med at Asieris vet nå vilken type behandling søknaden får, antagligen prioritert da de oppfyller alle krav som stelles før det. Det er jo ikke noe som er meldepliktigt eller en garanti for godkjennelse, men resultaten tilsier at det blir godkjent. Det betyr jo at full milepæle blir utbetalt for kinadelen, og godkjenningen er jo meget verdifull for søknader i Europa og USA. Jeg tror den kommer snart det ligger i korten før videre søknader.

Men jeg har ikke kommt inn på hjemmesiden til PHO på mange dager, betyr det at de oppdaterer den med noen nyheter. Jeg håper det før det kommer ikke mye konkret fra det hållet, nå er jo snart Q2 ferdig og det skjer fint lite. Har Ryan Kitchen tatt tag og går inn og forendrer i ledelsen og dermed hjemmesiden, håper det.
Redigert 14.06.2024 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
Merlin
14.06.2024 kl 10:40 3441

Hjemmesiden er oppe den. Siste nyhet lagt ut er fra 4. juni : Photocure Announces Mobile BLC Tower Initiative to Expand Access to Cysview in the U.S
Tricky77
14.06.2024 kl 11:09 3419

Hvorfor tro på noe mirakel? DS sade på webinar at söknaden som er inlämnad er vanlig dvs max 18mån. Bynne og spekulere på noe annet er ju sinnsykt. Kommer den tidligare, fine og takk.
peaf
14.06.2024 kl 13:28 3338

Asieris melde at Hexvix søknaden kunde ta opp til 18 månader, men når det gjeller Cevira så har verken Asieris eller Schneider sagt noe om forventet godkjenningstid.
Jeg kommer fortsatt ikke inn på PHO,s hjemmeside, man skulle nesten tru de har klart blokkert meg. Men det beror sikkert på noe annet teknist.
SørenE
15.06.2024 kl 10:08 3151

Hej Norge

Peaf: for en’ gangs skyld “trur” du rigtigt

Du er blokkeret fra PHOs hjemmeside 😂

Dansken
Redigert 15.06.2024 kl 10:09 Du må logge inn for å svare
Merlin
15.06.2024 kl 11:59 3089

Så du mener Priority Review er et mirakel. Lykke til med virkelighetsoppfatningen.
Tricky77
16.06.2024 kl 09:18 2881

D mulig at jag missförstådd, men mener det var Cevira som var opp till 18mån, derav mitt inlegg om at tru på "julenissen". Er det Cysview ja då åpner seg det muligheter, men ska se på webcasten igjen om jag finner den?
Tricky77
16.06.2024 kl 09:31 2874

Jo ser nå på PHO sin hjemmeside at söknaden er inlämnad utan noe videre info om tyoe söknad. Får vel legge meg flat og samtidigt slutte drikke og poste ting 😅
risksøker
16.06.2024 kl 14:11 2736

Når jeg leser meldingen fra Asieris igjen er det klart etter min mening at de søker om Priority Review da de oppfyller alle kriterier for en slik review.
såpe i øynene
16.06.2024 kl 15:09 2698

Er nok ikke så lenge før denne skyter rett opp. Blir spennende å følge fremover, og har begynt å ta noen lodd.
risksøker
19.06.2024 kl 10:03 2285

Ny melding i dag, bruk av AI i diagnostikk av blader cancer care med bruk av cysview
Fevang
19.06.2024 kl 10:25 2292

Hvor finner du den meldingen?
risksøker
19.06.2024 kl 10:27 2313

på photocure sin nettside under news
men ingen andre melder den så det ser ut for at vi ikke får noen AI effekt
Hadde tenkt at bare AI bruk i kombinasjon med cysview hadde satt fyr i aksjen.
Redigert 19.06.2024 kl 10:33 Du må logge inn for å svare